2012-12-04 ساعت 22:54
عالي بود???
سورت شده دادن تحويل????
اين مال انكارا بود.....
حالا أبوظبي و ايروان چي؟.....يعني ندارن??
سورت شده دادن تحويل????
اين مال انكارا بود.....
حالا أبوظبي و ايروان چي؟.....يعني ندارن??
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
---|
![]() |
---|
بولتن ویزا و کارنت شدن شمارهها
|
2012-12-04 ساعت 22:54
عالي بود???
سورت شده دادن تحويل???? اين مال انكارا بود..... حالا أبوظبي و ايروان چي؟.....يعني ندارن?? تشکر کنندگان: farshadsh
(2012-12-04 ساعت 21:33)studpk نوشته:(2012-12-04 ساعت 21:03)Hoormazd نوشته:(2012-12-04 ساعت 19:00)elima1980 نوشته:(2012-12-04 ساعت 18:15)Hoormazd نوشته: تو فيس بوك وزارت خارجه يه خبريه من نميتونم سرعت انترنتم كمه ميشه يكى ببينه چى شده فيلم توضيح گذاشتن واسه تسريع در وقت سفارت خوب من كه از قبل، وقت مصاحبم مشخص شده حالا بايد با سيستم جديد پيش برم يا قديم؟ تشکر کنندگان: مهتاب - 2251 ، nika ، farshadsh
2012-12-04 ساعت 23:15
(2012-12-04 ساعت 22:54)mohareri نوشته: عالي بود??? سلام دوست عزیز منم مثل شما دنبال همچین لینکی میگشتم... اما متاسفانه وی سایت سفارت امریکا در ابوظبی چیزی پیدا نکردم ![]() اینم لینکشhttp://abudhabi.usembassy.gov/immigrant_visas.html ... اگه تونستید شما هم یه نگاهی بنداز ... من جدول زمانبندی پیدا نکردم اصلا... فکر کنم باید منتظر باشیم تا با سیستم جدید پیش بریم .
کیس نامبر :2600
تشکر کنندگان: farshadsh
2012-12-05 ساعت 01:04
بچه ها من یکم با خوندن متن سارا جون
![]()
کیس نامبر2013000066xx تعداد:2 مصاحبه:می کنسولگری:انکارا ازدواج بعد از قبولی .کار همسر:عسلویه .ویزا:شانس آوردیم دادن بعد از نزدیکه 100 روز . آتلانتا شهر بهشت با مردمی مهربان
تشکر کنندگان: farshadsh
(2012-12-04 ساعت 19:00)elima1980 نوشته:من كه هر كارى مى كنم بيشتر از ٣٠ ثانيه نميتونم ببينم.(2012-12-04 ساعت 18:15)Hoormazd نوشته: تو فيس بوك وزارت خارجه يه خبريه من نميتونم سرعت انترنتم كمه ميشه يكى ببينه چى شده فيلم توضيح گذاشتن واسه تسريع در وقت سفارتاینه ![]()
كيس نامبر:2013AS5700. سفارت: ابوظبى. تعداد: ٣ نفر. قبولى: ٢ may. ارسال مدارك: ٦ jun مصاحبه : هفته سوم اپريل
![]() ![]() تشکر کنندگان: farshadsh
2012-12-05 ساعت 01:35
(2012-12-04 ساعت 17:05)heidari1248 نوشته:باسلام منم حوالی4700 هستم خوشحال میشم با دوستان حوالی خودم در تماس باشم(2012-12-04 ساعت 16:48)manotousa نوشته:(2012-12-04 ساعت 11:30)gol gol نوشته: شماره کیس من 5000 به نظرتون زود زود کی کارنت میشم ؟؟؟؟؟
تاریخ ورود:21/2/2014
اقامت:حومه سنفرانسیسکو تشکر کنندگان: farshadsh
2012-12-05 ساعت 02:06
تو فيس بوك وزارت خارجه يه خبريه من نميتونم سرعت انترنتم كمه ميشه يكى ببينه چى شده فيلم توضيح گذاشتن واسه تسريع در وقت سفارت
من كه هر كارى مى كنم بيشتر از ٣٠ ثانيه نميتونم ببينم. ![]() تو فيس بوك وزارت خارجه يه خبريه من نميتونم سرعت انترنتم كمه ميشه يكى ببينه چى شده فيلم توضيح گذاشتن واسه تسريع در وقت سفارت من كه هر كارى مى كنم بيشتر از ٣٠ ثانيه نميتونم ببينم. ![]() [/quote] دوستان تو اخبار شبكه بي بي c حرفاي سارا كرو را نشون داد.اصلاً به ماها مربوط نميشه.تو سختگيري سفارتم تغييري پيدا نكرده فقط اينكه قبلاً واسه كيس هاي متفرقه كه ميخواستن از سفارت آنكارا يا ابوظبي يا ايروان وقت بگيرن،هفته اي يه روز ميتونستن اونم به سختي،كه اونم آژانسها با گرفتن پول واسه خودشون كاسبي درست كرده بودن و واسه ايراني ها از اين سفارتها وقت ميگرفتن ولي حالا ميشه راحت از طريق اينترنتي وقت گرفت.واسه ماها كه خود كي سي سي اينكارو ميكنه ولي واسه خانوادگيها و ... خيلي راحت تر شده.بازم كسي نظري داره بده.اين برداشت منه
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣ تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، lilac ، Hoormazd ، pr.kia ، hamedhamed ، farshadsh ، kasrafo ، amir82 ، ani_sheiton ،
2012-12-05 ساعت 02:10
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-12-05 ساعت 02:14 توسط امیر مهاجر.)
(2012-12-05 ساعت 02:06)گل نهال نوشته: دوستان تو اخبار شبكه بي بي c حرفاي سارا كرو را نشون داد.اصلاً به ماها مربوط نميشه.تو سختگيري سفارتم تغييري پيدا نكرده فقط اينكه قبلاً واسه كيس هاي متفرقه كه ميخواستن از سفارت آنكارا يا ابوظبي يا ايروان وقت بگيرن،هفته اي يه روز ميتونستن اونم به سختي،كه اونم آژانسها با گرفتن پول واسه خودشون كاسبي درست كرده بودن و واسه ايراني ها از اين سفارتها وقت ميگرفتن ولي حالا ميشه راحت از طريق اينترنتي وقت گرفت.واسه ماها كه خود كي سي سي اينكارو ميكنه ولي واسه خانوادگيها و ... خيلي راحت تر شده.بازم كسي نظري داره بده.اين برداشت منه من هم یکبار البته بدون تمرکز کافی صحبتهای ایشون رو گوش کردم. به نظرم در مورد کیسهای لاتاری نبود. اما در خبری که در این رابطه منتشر شده بود ذکر شده بود ویزاهای ویزیتوری و مهاجرتی. لاتاری هم کیس مهاجرتی محسوب میشه. از طرفی متنی که در سفارت آنکارا گذاشتند مبنی بر لزوم ثبت نام در شرکتی برای پرداخت هزینهٔ مصاحبه و مشخص کردن آدرس دریافت پاسپورت ظاهرا همان چیزی است که خانم سارا گرو در موردش صحبت میکنه. Resident of Seattle, WA - since 2013
سفرناﻣﮧ ● سفرنامههای آمریڪا ● جدول مقایسهٔ شهرهای آمریڪا ● آموزش کاربری حرفهای مهاجرسرا ● ۱۱۸ مهاجرسرا “You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks.” - Winston Churchill
2012-12-05 ساعت 02:17
با سيستم جديد من فكر ميكنم ما يه شانس واسه تعداد بيشتر كارنتى تو اين ماه داريم چون خانم سارا گرو پيشنهاد كردن به خاطر اينكه مشكلى واسه متقاضى هاى ويزا پيش نياد صبر كنن تا سيستم جديد اجرا شه اين يعنى سرشون حداقل اين ماه خلوت و واسه ما وقت دارن مگه اينكه ما هم ديگه اخر بد شانسى باشيم و مثل بقيه بايد صبر پيشه كنيم نظر شما چيه دوستان .
كيس نامبر:2013AS5700. سفارت: ابوظبى. تعداد: ٣ نفر. قبولى: ٢ may. ارسال مدارك: ٦ jun مصاحبه : هفته سوم اپريل
![]() ![]() تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، farshadsh ، kasrafo ، ani_sheiton ، roeentan
2012-12-05 ساعت 02:23
(2012-12-05 ساعت 02:17)Hoormazd نوشته: با سيستم جديد من فكر ميكنم ما يه شانس واسه تعداد بيشتر كارنتى تو اين ماه داريم چون خانم سارا گرو پيشنهاد كردن به خاطر اينكه مشكلى واسه متقاضى هاى ويزا پيش نياد صبر كنن تا سيستم جديد اجرا شه اين يعنى سرشون حداقل اين ماه خلوت و واسه ما وقت دارن مگه اينكه ما هم ديگه اخر بد شانسى باشيم و مثل بقيه بايد صبر پيشه كنيم نظر شما چيه دوستان . ما قرار نیست خودمون وقت مصاحبه درخواست کنیم. کی سی سی برامون تعیین میکنه. پس چیزی دست ما نیست. هر کاری خودشون بخوان با ما میکنند. باید صبر کنیم ببینیم چی میشه. Resident of Seattle, WA - since 2013
سفرناﻣﮧ ● سفرنامههای آمریڪا ● جدول مقایسهٔ شهرهای آمریڪا ● آموزش کاربری حرفهای مهاجرسرا ● ۱۱۸ مهاجرسرا “You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks.” - Winston Churchill تشکر کنندگان: Hoormazd ، lilac ، hamedhamed ، farshadsh ، jazirehh ، b_argi ، fereydoooon ، kasrafo ، bardia9 ، ani_sheiton ، afs ، el333 ، roeentan ، byousefi_p
2012-12-05 ساعت 02:49
(2012-12-05 ساعت 02:23)امیر مهاجر نوشته:(2012-12-05 ساعت 02:17)Hoormazd نوشته: با سيستم جديد من فكر ميكنم ما يه شانس واسه تعداد بيشتر كارنتى تو اين ماه داريم چون خانم سارا گرو پيشنهاد كردن به خاطر اينكه مشكلى واسه متقاضى هاى ويزا پيش نياد صبر كنن تا سيستم جديد اجرا شه اين يعنى سرشون حداقل اين ماه خلوت و واسه ما وقت دارن مگه اينكه ما هم ديگه اخر بد شانسى باشيم و مثل بقيه بايد صبر پيشه كنيم نظر شما چيه دوستان . منم منظورم همينه امير جان وقت ما با كى سى سى هست اما اين ماه سرشون از بابت درخواستهاى معمولى خلوته در هر حال اين صبر لعنتى تا ابد با ما هست اينم يجورشه .
![]() ![]() تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، farshadsh ، kasrafo ،
2012-12-05 ساعت 08:25
Upcoming month's visa bulletin: January 2013 (Coming Soon)
کیس نامبر:2013AS9800/تعداد افراد کیس:2 نفر/مصاحبه: 6 آگوست ، بمبئی ، ویزا : رفتیم لب دریا ، خشک شد
2012-12-05 ساعت 08:31
باسلام
همسفران آینده ، کیس من حدود 7800 است مایل هستم کسانی که با این شماره نزدیک هستند بیشتر اشنا بشم .لطفا در صورت تمایل اعلام نظر فرمایید.
78$$ - 4persons
زندگي بافتن يك قاليست، نه همان نقش ونگاري كه ميخواهي، نقشه رااوست كه تعيين كرده،تو فقط ميبافي ،نقشه راخوب ببين! نكندآخركار، قالي زندگيت رانخرند.
2012-12-05 ساعت 09:25
(2012-12-05 ساعت 01:51)امیر مهاجر نوشته: دوستان در صورت تمایل، امضای خود را از اینجا ویرایش کرده و به جز دو رقم آخر کیس نامبر خود بقیه را بنویسید تا جدول افشین عزیز مفیدتر باشد. قربان اطاعت امر شد، ولی اینجوری به خاطر این 600 تا اختلاف احساس کردم که دور شدم ازت امیرجان، ما همه دل خوشیمون به شماست که تو هم هشت هزاری هستی ... 2013AS88XX ♪ مصاحبه:جون ♪ یکضرب کنسولگری ایروان مقصد:CA♪ سفرنامه
♪ دلم مي خواهـد خانه اي داشته باشم پُـر دوست ... ♪ |