کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
عالي بود???
سورت شده دادن تحويل????
اين مال انكارا بود.....
حالا أبوظبي و ايروان چي؟.....يعني ندارن??
تشکر کنندگان: farshadsh
(2012-12-04 ساعت 21:33)studpk نوشته:  
(2012-12-04 ساعت 21:03)Hoormazd نوشته:  
(2012-12-04 ساعت 19:00)elima1980 نوشته:  
(2012-12-04 ساعت 18:15)Hoormazd نوشته:  تو فيس بوك وزارت خارجه يه خبريه من نميتونم سرعت انترنتم كمه ميشه يكى ببينه چى شده فيلم توضيح گذاشتن واسه تسريع در وقت سفارت

اینه
http://www.youtube.com/watch?v=Q0gXo6sWO8Y
روادیدواسه ایرانیها راحت ترشده

من كه هر كارى مى كنم بيشتر از ٣٠ ثانيه نميتونم ببينم.Cool

متن صحبتهاشو نوشتم:

من سارا گرو هستم از وزارت اور خارجه آمريكا و امروز براي ايرانياني كه خواستار سفر به آمريكا هستند خبرهاي خيلي خوبي دارم.
حتما روزهايي رو كه بايد زمان تماس تلفني خود را به طور دقيق با يك روز در تقويم تنظيم ميكرديد و خدا خدا ميكرديد و اميدوار بوديد كه مي تونستيد وقت مصاحبه ويزا بگيريد به ياد داريد. خوشحالم به شما اطلاع بدم كه اونروزها ديگه گذشت.
به سيستم ويزاي جديد و پيشرفته ما خوش آمديد.
وزارت امور خارجه آمريكا در نظر داره كه با استفاده از سيستم جديدي براي گرفتن وقت مصاحبه براي ويزا خدمات بهتري را به شما ارائه كنه. اين سيستم جديد در سراسر دنيا و در مراحل مختلف در مرحله اجرا هست. اين سيستم جديد راحتتر است و تمام مخارج ويزا رو در يك مبلغ واحد ميتونيد پرداخت كنيد كه براي متقاضيان ارزونتر هم هست. ما الان به مرحله اي از سيستم جديد رسيديم كه متقاضيان ساكن ايران هم ميتونن از اين سيستم استفاده كنن. تمام خدمات مربوط به گرفتن وقت مصاحبه ويزا و گرفتن اطلاعات لازم و هم چنين ترتيب دريافت پاسپورت بعد از مصاحبه بدون هزينه بيشتر در سفارتهاي آمريكا در تركيه و ارمنستان در دسامبر 2012 و در امارات از ژانويه 2013 انجام خواهد شد.
جاهاي مصاحبه براي ويزا عوض نشده. پستهايي كه مامورين كنسولي كه فارسي بلدن در آنكارا، دبي يا ايروان هست. در سيستم جديد دو راه هست.متقاضيان ميتونن زنگ بزنن به مركز تلفن يا اينكه از طريق اينترنت تماس بگيرن با همون شركت براي دريافت اطلاعات به زبان فارسي، پرداخت هزينه ويزا و گرفتن وقت مصاحبه.
سيستم جديد چه تفاوتي داره با سيستم قديمي؟
در سيستم قديمي، هر سفارت و كنسولگري روش مخصوص خودشو براي تعيين وقت مصاحبه داشت. تقويم وقت مصاحبه ماهي يكبار باز ميشد و گاهي اوقات وقت مصاحبه باز وجود نداشت. بر اساس برنامه جديد، متقاضيان ميتونن از طريق اينترنت و يا تلفني با زبان فارسي در چند دقيقه هم پرداخت هزينه مصاحبه و هم گرفتن وقت مصاحبه و هم ترتيب دريافت پاسپورت بعد از مصاحبه را هماهنگ كنن. همه اين امور را ميتونن در تمام شب و روز و از محل زندگي خودشون انجام بدن و مقدار وقت مصاحبه هم بيشتر خواهد بود.
سيستم جديد ارزونتر و آسونتر از قبل هست. در اين سيستم مثل سيستم قديمي، متقاضي بايد فرم ويزا رو از طريق اينترنت قبل از گرفتن وقت مصاحبه پر كرده باشه. بعد از اون از طريق اينترنت يا تلفن با استفاده از كرديت كارت بين المللي وقت مصاحبه خودشو در يكي از سفارتهاي تعيين شده يعني آنكارا يا ايروان يا دبي دريافت مي كنه. متقاضي در همون زمان بايد ترتيب دريافت پاسپورت بعد از صدور ويزا رو بده.
براي متقاضيان ويزاي مهاجرتي، چيزي عوض نشده ولي قبل از اومدن به سفارت بايد ترتيب دريافت پاسپورت بعد از صدور ويزا رو بدن با ثبت نام در اينترنت. كساني كه وقت مصاحبه خودشونو از دست دادن و يا كساني كه مي خوان وقت مصاحبه رو عوض كنن براي يك تاريخ ديرتر بايد با مركز تلفن سرتاسري تماس بگيرن.
حالا كساني كه نميتونن از طريق اينترنت پرداخت كنن، چه كار بايد انجام بدن؟
افرادي كه ميخوان به صورت نقدي هزينه ويزا رو بپردازن ميتونن در يك مركز در همون كشوري كه قراره مصاحبه داشته باشن قبل از اينكه وقت مصاحبه رو تعيين كنن بپردازن. متقاضي اول يك حساب اينترنتي باز مي كنه و برگه پرداخت اون حسابو چاپ ميكنه. با اون برگه حساب به مركز مورد نظر ميره و هزينه ويزا رو پرداخت ميكنه و با رسيد اون دوباره وارد حساب اينترنت ميشه و وقت مصاحبه خودشو تعيين ميكنه و ترتيب دريافت پاسپورت بعد از صدور ويزا رو هم ميده. متقاضي ميتونه هم چنين با كرديت كارت يكي از دوستان يا آشنايان خود در آمريكا هزينه ويزا رو بپردازه.
سيستم جديد براي افرادي كه قبلا وقت مصاحبه گرفته بودن چه تاثيري خوتهد گذاشت؟
اگر متقاضي هنوز وقت مصاحبه نگرفته و يا برنامه براي سفر به آمريكا قبل از پايان سال جاري ميلادي نداره، بهتره كه صبر كنه تا سيستم جديد آغاز به كار كنه. اما اگر يك متقاضي هزينه ويزا پرداخت كرده باشه و وقت مصاحبه هم تعيين كرده باشه، قرار مصاحبه معتبر هست. متقاضي بايد مثل قبل با ايميل تاييد صفارت و رسيد پرداخت هزينه ويزا بره محل مصاحبه كه قبلا تعيين شده. اگه يك متقاضي هزينه ويزا رو طبق سيستم قديم پرداخت كرده باشه اما قبل از شروع سيستم جديد وقت مصاحبه نتونه بگيره، در سيستم جديد نميتونه از اون رسيد قديمي به عنوان رسيد پول استفاده كنه. اين متقاضي بايد با بخش كنسولگري در كشوري كه هزينه رو پرداخت كرده تماس بگيره و براشون توضيح بده. به همين دليل ما به متقاضيان توصيه ميكنيم براي پرداخت هزينه ها صبر كنن تا سيستم جديد شروع به كار كنه. نميتونيم سيستم جديد و قديمي رو مخلوط كنيم.
چي ميشه اگه كسي دسترسي به اينترنت نداره؟
براي تكميل فرم ويزا بايد دسترسي به اينترنت داشته باشن. اگه با كرديت كارت هزينه ويزا رو بپردازن، با تماس تلفني ميتونن همه مراحل رو انجام بدن. متقاضيان كه ميخوان به طور نقدي هزينه هارو بپردازن براي چاپ برگه پرداختي بايد به حساب آنلاين دسترسي داشته باشن. و هم چنين مجبورن از طريق اينترنت تعيين كنن كه بعد از مصاحبه از كجا ميخوان پاسپورت رو در يافت كنن. متقاپياني كه به اينترنت دسترسي ندارن معمولا از دوستان يا بستگان براي كمك استفاده مي كنن.
آيا سيستم چديد تاثيري بر زمان انتظار براي گرفتن وقت مصاحبه داره؟
زمان انتظار بستگي به تعداد در خواست كنندگان داره. با اينحال در سيستم جديد وقتهاي مصاحبه ويزا زيادتر خواهد بود و وقتها از ماه هاي جلوتر اعلام خواهد شد و زماني كه متقاضيان ميتونن تماس بگيرن با مركز تلفن بيشتر خواهد بود.
قابل توجه براي متقاضياني كه در هفته هاي آينده قصد تعيين وقت مصاحبه دارن: ما ميدونيم كه دريافت وقت مصاحبه در ماه دسامبر مشكل خواهد بود اما در حالي كه تقويم وقت مصاحبه را به سيستم جديد منتقل مي كنيم بايد به طور موقت تعيين وقت هاي جديد رو متوقف كنيم ولي نگران نباشيد. اگه در تقويم جايي براي وقت مصاحبه نديدين صبور باشيد. به محض شروع تقويم جديد، وقت هاي مصاحبه زيادتر در اختيار شما خواهد بود. به دليل اينكه سيستم جديد بهتر خواهد بود ما ميتونيم در زمان كوتاهتري به همه متقاضيان خدمات بديم.

خوب من كه از قبل، وقت مصاحبم مشخص شده حالا بايد با سيستم
جديد پيش برم يا قديم؟
تشکر کنندگان: مهتاب - 2251 ، nika ، farshadsh
(2012-12-04 ساعت 22:54)mohareri نوشته:  عالي بود???
سورت شده دادن تحويل????
اين مال انكارا بود.....
حالا أبوظبي و ايروان چي؟.....يعني ندارن??

سلام دوست عزیز

منم مثل شما دنبال همچین لینکی میگشتم... اما متاسفانه وی سایت سفارت امریکا در ابوظبی چیزی پیدا نکردم Sad
اینم لینکشhttp://abudhabi.usembassy.gov/immigrant_visas.html ... اگه تونستید شما هم یه نگاهی بنداز ... من جدول زمانبندی پیدا نکردم اصلا...

فکر کنم باید منتظر باشیم تا با سیستم جدید پیش بریم .
کیس نامبر :2600
شماره من 4500 هستش... کسی هم گروه من نیست ؟
بچه ها من یکم با خوندن متن سارا جونBig Grin قاطی کردم .ما باید حتما با سیستم جدید در آینده کار کنیم؟
کیس نامبر2013000066xx تعداد:2 مصاحبه:می کنسولگری:انکارا ازدواج بعد از قبولی .کار همسر:عسلویه .ویزا:شانس آوردیم دادن بعد از نزدیکه 100 روز . آتلانتا شهر بهشت با مردمی مهربان
(2012-12-04 ساعت 19:00)elima1980 نوشته:  
(2012-12-04 ساعت 18:15)Hoormazd نوشته:  تو فيس بوك وزارت خارجه يه خبريه من نميتونم سرعت انترنتم كمه ميشه يكى ببينه چى شده فيلم توضيح گذاشتن واسه تسريع در وقت سفارت
اینه
http://www.youtube.com/watch?v=Q0gXo6sWO8Y
روادیدواسه ایرانیها راحت ترشده
كيس نامبر:2013AS5700. سفارت: ابوظبى. تعداد: ٣ نفر. قبولى: ٢ may. ارسال مدارك: ٦ jun  مصاحبه : هفته سوم اپريلCoolكليرنس برگه سفيد .كلير 29 may ,دريافت ويزا 3 junWink
(2012-12-04 ساعت 17:05)heidari1248 نوشته:  
(2012-12-04 ساعت 16:48)manotousa نوشته:  
(2012-12-04 ساعت 11:30)gol gol نوشته:  شماره کیس من 5000 به نظرتون زود زود کی کارنت میشم ؟؟؟؟؟
اگر کسی هم تو این کیس نامبر خوشحال میشم باهاش تماس داشته باشم

به نظر شخصي من، در خوش بينانه ترين حالت دسامبر و در بدبينانه ترين حالت ديماه يعني ژانويه كارنت ميشيد.

منم حوال 5000 ++ هستم

(2012-12-02 ساعت 20:20)امیر مهاجر نوشته:  
(2012-12-02 ساعت 20:08)asal1907 نوشته:  
(2012-12-02 ساعت 03:09)fereydoooon نوشته:  راستی دوستان. در اولین روز از هر ماه comming soon ماه بعدی تو صفحه visa bulletin ظاهر میشد. اما نمیدونم چرا با گذشت روز اول هنوز نیومده. و همچنان انتظار هم سخته و هم یه جورایی شیرین. و فقط باید صبور بود نه فقط بخاطر انتظار کارنت شدن بلکه یکی از رازهای موفقیت در اینده است.

بله عجیبه.. نکنه برای این ماه اعلام نکنن؟؟؟

فردا تا شب کامینگ سون میشه.
دیروز و امروز تعطیل بوده.
احتمالا به خاطر آلودگی هوا اونجا رو هم تعطیل کردن
باسلام منم حوالی4700 هستم خوشحال میشم با دوستان حوالی خودم در تماس باشم
تاریخ ورود:21/2/2014
اقامت:حومه سنفرانسیسکو
تو فيس بوك وزارت خارجه يه خبريه من نميتونم سرعت انترنتم كمه ميشه يكى ببينه چى شده فيلم توضيح گذاشتن واسه تسريع در وقت سفارت

تو فيس بوك وزارت خارجه يه خبريه من نميتونم سرعت انترنتم كمه ميشه يكى ببينه چى شده فيلم توضيح گذاشتن واسه تسريع در وقت سفارت

[/quote]

دوستان تو اخبار شبكه بي بي c حرفاي سارا كرو را نشون داد.اصلاً به ماها مربوط نميشه.تو سختگيري سفارتم تغييري پيدا نكرده فقط اينكه قبلاً واسه كيس هاي متفرقه كه ميخواستن از سفارت آنكارا يا ابوظبي يا ايروان وقت بگيرن،هفته اي يه روز ميتونستن اونم به سختي،كه اونم آژانسها با گرفتن پول واسه خودشون كاسبي درست كرده بودن و واسه ايراني ها از اين سفارتها وقت ميگرفتن ولي حالا ميشه راحت از طريق اينترنتي وقت گرفت.واسه ماها كه خود كي سي سي اينكارو ميكنه ولي واسه خانوادگيها و ... خيلي راحت تر شده.بازم كسي نظري داره بده.اين برداشت منه
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، lilac ، Hoormazd ، pr.kia ، hamedhamed ، farshadsh ، kasrafo ، amir82 ، ani_sheiton ، manotousa ، afs ، roeentan
(2012-12-05 ساعت 02:06)گل نهال نوشته:  دوستان تو اخبار شبكه بي بي c حرفاي سارا كرو را نشون داد.اصلاً به ماها مربوط نميشه.تو سختگيري سفارتم تغييري پيدا نكرده فقط اينكه قبلاً واسه كيس هاي متفرقه كه ميخواستن از سفارت آنكارا يا ابوظبي يا ايروان وقت بگيرن،هفته اي يه روز ميتونستن اونم به سختي،كه اونم آژانسها با گرفتن پول واسه خودشون كاسبي درست كرده بودن و واسه ايراني ها از اين سفارتها وقت ميگرفتن ولي حالا ميشه راحت از طريق اينترنتي وقت گرفت.واسه ماها كه خود كي سي سي اينكارو ميكنه ولي واسه خانوادگيها و ... خيلي راحت تر شده.بازم كسي نظري داره بده.اين برداشت منه

من هم یکبار البته بدون تمرکز کافی صحبتهای ایشون رو گوش کردم.
به نظرم در مورد کیسهای لاتاری نبود. اما در خبری که در این رابطه منتشر شده بود ذکر شده بود ویزاهای ویزیتوری و مهاجرتی. لاتاری هم کیس مهاجرتی محسوب میشه. از طرفی متنی که در سفارت آنکارا گذاشتند مبنی بر لزوم ثبت نام در شرکتی برای پرداخت هزینهٔ مصاحبه و مشخص کردن آدرس دریافت پاسپورت ظاهرا همان چیزی است که خانم سارا گرو در موردش صحبت میکنه.
تشکر کنندگان: گل نهال ، lilac ، lilistar ، hamedhamed ، farshadsh ، kasrafo ، ani_sheiton ، afs ، el333 ، pooyash ، roeentan
با سيستم جديد من فكر ميكنم ما يه شانس واسه تعداد بيشتر كارنتى تو اين ماه داريم چون خانم سارا گرو پيشنهاد كردن به خاطر اينكه مشكلى واسه متقاضى هاى ويزا پيش نياد صبر كنن تا سيستم جديد اجرا شه اين يعنى سرشون حداقل اين ماه خلوت و واسه ما وقت دارن مگه اينكه ما هم ديگه اخر بد شانسى باشيم و مثل بقيه بايد صبر پيشه كنيم نظر شما چيه دوستان .
كيس نامبر:2013AS5700. سفارت: ابوظبى. تعداد: ٣ نفر. قبولى: ٢ may. ارسال مدارك: ٦ jun  مصاحبه : هفته سوم اپريلCoolكليرنس برگه سفيد .كلير 29 may ,دريافت ويزا 3 junWink
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، farshadsh ، kasrafo ، ani_sheiton ، roeentan
(2012-12-05 ساعت 02:17)Hoormazd نوشته:  با سيستم جديد من فكر ميكنم ما يه شانس واسه تعداد بيشتر كارنتى تو اين ماه داريم چون خانم سارا گرو پيشنهاد كردن به خاطر اينكه مشكلى واسه متقاضى هاى ويزا پيش نياد صبر كنن تا سيستم جديد اجرا شه اين يعنى سرشون حداقل اين ماه خلوت و واسه ما وقت دارن مگه اينكه ما هم ديگه اخر بد شانسى باشيم و مثل بقيه بايد صبر پيشه كنيم نظر شما چيه دوستان .

ما قرار نیست خودمون وقت مصاحبه درخواست کنیم.
کی سی سی برامون تعیین میکنه.
پس چیزی دست ما نیست.
هر کاری خودشون بخوان با ما میکنند.
باید صبر کنیم ببینیم چی میشه.
تشکر کنندگان: Hoormazd ، lilac ، hamedhamed ، farshadsh ، jazirehh ، b_argi ، fereydoooon ، kasrafo ، bardia9 ، ani_sheiton ، afs ، el333 ، roeentan ، byousefi_p
(2012-12-05 ساعت 02:23)امیر مهاجر نوشته:  
(2012-12-05 ساعت 02:17)Hoormazd نوشته:  با سيستم جديد من فكر ميكنم ما يه شانس واسه تعداد بيشتر كارنتى تو اين ماه داريم چون خانم سارا گرو پيشنهاد كردن به خاطر اينكه مشكلى واسه متقاضى هاى ويزا پيش نياد صبر كنن تا سيستم جديد اجرا شه اين يعنى سرشون حداقل اين ماه خلوت و واسه ما وقت دارن مگه اينكه ما هم ديگه اخر بد شانسى باشيم و مثل بقيه بايد صبر پيشه كنيم نظر شما چيه دوستان .

ما قرار نیست خودمون وقت مصاحبه درخواست کنیم.
کی سی سی برامون تعیین میکنه.
پس چیزی دست ما نیست.
هر کاری خودشون بخوان با ما میکنند.
باید صبر کنیم ببینیم چی میشه.

منم منظورم همينه امير جان وقت ما با كى سى سى هست اما اين ماه سرشون از بابت درخواستهاى معمولى خلوته در هر حال اين صبر لعنتى تا ابد با ما هست اينم يجورشه .
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، farshadsh ، kasrafo ، manotousa ، roeentan
Upcoming month's visa bulletin: January 2013 (Coming Soon)
کیس نامبر:2013AS9800/تعداد افراد کیس:2 نفر/مصاحبه: 6 آگوست ، بمبئی ، ویزا : رفتیم لب دریا ، خشک شد
تشکر کنندگان: lilistar ، farshadsh ، kasrafo ، achi686 ، nima1348 ، pooya.n ، bardia9 ، ani_sheiton ، manotousa
باسلام
همسفران آینده ، کیس من حدود 7800 است مایل هستم کسانی که با این شماره نزدیک هستند بیشتر اشنا بشم .لطفا در صورت تمایل اعلام نظر فرمایید.
78$$ - 4persons
زندگي بافتن يك قاليست، نه همان نقش ونگاري كه ميخواهي،
نقشه رااوست كه تعيين كرده،تو فقط ميبافي ،نقشه راخوب ببين!
نكندآخركار، قالي زندگيت رانخرند.

تشکر کنندگان: farshadsh ، afs
(2012-12-05 ساعت 01:51)امیر مهاجر نوشته:  دوستان در صورت تمایل، امضای خود را از اینجا ویرایش کرده و به جز دو رقم آخر کیس نامبر خود بقیه را بنویسید تا جدول افشین عزیز مفیدتر باشد.

قربان اطاعت امر شد،
ولی اینجوری به خاطر این 600 تا اختلاف احساس کردم که دور شدم ازت امیرجان، ما همه دل خوشیمون به شماست که تو هم هشت هزاری هستی ...
2013AS88XX ♪ مصاحبه:جون ♪ یکضرب کنسولگری ایروان مقصد:CA♪ سفرنامه
♪ دلم مي خواهـد خانه اي داشته باشم پُـر دوست ... ♪
تشکر کنندگان: kasrafo ، امیر مهاجر ، mani.iht ، afs ، nika ، roeentan

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان