کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
سلام بچه ها
يكي ميتونه نامه دوم يعني همون اعلام تاريخ و جاي مصاحبه رو بدون اسم و شماره كل اونو بزاره اينجا....كپي....پيست???ببينيم چه شكليه????مال ماه هاي اخير????
تشکر کنندگان: farshadsh
(2012-12-05 ساعت 22:01)mohareri نوشته:  سلام بچه ها
يكي ميتونه نامه دوم يعني همون اعلام تاريخ و جاي مصاحبه رو بدون اسم و شماره كل اونو بزاره اينجا....كپي....پيست???ببينيم چه شكليه????مال ماه هاي اخير????

United States Department of State
Kentucky Consular Center 3505 North Highway 25W Williamsburg, KY 40769
U.S.A
September XXXXX, 2011
barkode
Esme khodetun address khodeton
‪Dear DV Applicant,
‪This is the official notice for you to pursue your application for a DV-2012 visa. An appointment has been scheduled for the applicant at the stated location. The applicant and all members of the family must appear at the appointed date and time for your interview. Please notify the office listed if you cannot keep the appointment.
‪The applicant and any eligible family members will be required to submit sufficient proof of identity upon arrival. If you fail to obtain a DV-2012 visa by September 30, 2012, your registration will expire. Applicant and family members cannot be issued a diversity visa or accompany you or join you in the United States under DV-2012 program after September 30, 2012.
‪Please follow instructions provided in step 4 at http://www.dvselectee.state.gov for Interview Preparation and Fee Payments. It is very important that you follow the guidelines carefully in the preparation for your interview. All fees must be paid before the visa interview and are non-refundable if the visa is refused.
Interview Appointment
‪ANKARA EMBASSY OF THE UNITED STATES VISA UNIT 110 ATATURK BULVARI ANKARA TURKEY 90-312-426-5470 X 230 November 20, 2011 08:30 AM
‪The Kentucky Consular Center has completed the processing of your case. Further inquiries should be addressed to the interviewing office. When communicating with the Embassy/Consulate either by telephone or letter, always refer to the applicants’ name and case number exactly as they appear below.
‪Case Number: 2012AS00XXXX
‪Principal Applicant Name: family, first name
‪Preference Category: DV DIVERSITY
‪Foreign State Chargeability: IRAN
‪If documents are listed below as incomplete, please present the completed documents at the time of interview.
‪Case Number: 2012AS000XXXX
‪Applicant Name: esme kamel
‪Beneficiaries: None
2013AS00/ رویت قبولی : May-02-2012/ ارسال فرمهای سری اول: May-09-2012/ آنکارا / یک نفر / مصاحبه: اوایل نوامبر/ اخذ ویزا: روز مصاحبه / ایالت تگزاس - هوستون Cool
بچه ها من آخرم متوجه نشدم که اگه قرار 3500 تا ویزا بدن چرا 6000 نفر رو برنده اعلام کردن !!!
با توجه به اینکه از اون 6000 نفر به طور میانگین 70 درصدشون خانواده دارن ... !!!
حالا به قول شماها خیلی هاشون هم حتی فرمشون رو ندن ، ولی اینا که آمار سالهای گذشته رو دارن و می تونن و یه فرمول مناسبی بنویسن ...
چرا اینهمه قبولی اعلام کردن امسال !
امیدوارم که اعلامشون از روی آمارهای گذشته درست باشه ...و همه قبول بشن
Smile
2013AS88XX ♪ مصاحبه:جون ♪ یکضرب کنسولگری ایروان مقصد:CA♪ سفرنامه
♪ دلم مي خواهـد خانه اي داشته باشم پُـر دوست ... ♪
تشکر کنندگان: گل نهال ، payam62 ، farshadsh ، roeentan
(2012-12-06 ساعت 03:05)jazirehh نوشته:  بچه ها من آخرم متوجه نشدم که اگه قرار 3500 تا ویزا بدن چرا 6000 نفر رو برنده اعلام کردن !!!
حالا به قول شماها خیلی هاشون هم حتی فرمشون رو ندن ، ولی اینا که آمار سالهای گذشته رو دارن و می تونن و یه فرمول مناسبی بنویسن ...
Smile

6000 نفر به همراه خانوادهاشون هست . در واقع به ازا هر ایرانی یک نفر همراه هم در نظر گرفتن .

از 6000 نفر 3000 نفر برنده هستن
کیس نامبر:2013AS9800/تعداد افراد کیس:2 نفر/مصاحبه: 6 آگوست ، بمبئی ، ویزا : رفتیم لب دریا ، خشک شد
تشکر کنندگان: jazirehh ، farshadsh
(2012-12-06 ساعت 08:22)DIVE نوشته:  [quote='jazirehh' pid='246963' dateline='1354746944']
بچه ها من آخرم متوجه نشدم که اگه قرار 3500 تا ویزا بدن چرا 6000 نفر رو برنده اعلام کردن !!!
Smile
ولی من فکر می کنم که تعداد کیس های اعلام شده 6029 نفر هست و این یعنی تعداد کل به همراه خانواده ها باید بیشتر از این رقم باشه. ولی اگر 6029 نفر به همراه خانواده ها باشند که شانس برای کیس نامبرهای بالا مثل من بیشتر هست. ممکنه در این مورد بیشتر توضیح بدی تا خیال من و شماره بالایی ها کمی آسوده تر بشه؟
کیس نامبر:--2013AS96 : نامه اول:22 اکتبر
افراد کیس:یک نفر :کارنت: 10 می 2013 : نامه دوم 18 می 2013
تاریخ مصاحبه: هفته اول جولای 2013
ویزای یک ضرب. مقصد اول کالیفرنیا.
Cool
تشکر کنندگان: jazirehh ، farshadsh
(2012-12-06 ساعت 09:55)hamid1357 نوشته:  
(2012-12-06 ساعت 08:22)DIVE نوشته:  [quote='jazirehh' pid='246963' dateline='1354746944']
Smile
ولی من فکر می کنم که تعداد کیس های اعلام شده 6029 نفر هست و این یعنی تعداد کل به همراه خانواده ها باید بیشتر از این رقم باشه. ولی اگر 6029 نفر به همراه خانواده ها باشند که شانس برای کیس نامبرهای بالا مثل من بیشتر هست. ممکنه در این مورد بیشتر توضیح بدی تا خیال من و شماره بالایی ها کمی آسوده تر بشه؟
دوست عزیز نگران شماره کیس نامبر بالات نباش من خودم 70000 بودم ومصاحبه رفتم ویزام رو گرفتم هر ساله همه بچه ها این استرس رو دارن ولی اصلا جای نگرانی نیست مطمین باشید وقت سفارت به همتون میدن این استرس ها رو از خودتون دور کنید .
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :

(2012-12-06 ساعت 10:23)hadiseh.t نوشته:  
Smile
دوست عزیز نگران شماره کیس نامبر بالات نباش من خودم 70000 بودم ومصاحبه رفتم ویزام رو گرفتم هر ساله همه بچه ها این استرس رو دارن ولی اصلا جای نگرانی نیست مطمین باشید وقت سفارت به همتون میدن این استرس ها رو از خودتون دور کنید .
خیلی ممنون هستم دوست عزیزم. موضوع استرس را که نمی شه پنهان کرد. ولی الان من احساس می کنم یه موضوع رو خوب نفهمیدم.
برداشت من این بود که وقتی می گن از ایران 6029 نفر اعلام شده یعنی 6029 کیس نامبر که یعنی اینکه به همراه خانواده هاشون ممکنه خیلی بیشتر باشند مثلا 12000 نفر که مسلما شانس رسیدن 3500 ویزا به همه خیلی کم خواهد بود. یکی از دوستان امروز نوشته بود که منظور از 6029 نفر یعنی کیس نامبرها به همراه خانواده شون. این یعنی 3500 ویزا بین این 6029 نفر توزیع میشه و 6029 نفر خود افراد انتخاب شده به علاوه خانوادشون هستند. این موضوع الان برای من سواله. اگه ممکنه با ارجاع به مستندات سایت وزارت خارجه توضیح بدید که کدوم فرض درسته ممنون می شم.
با سپاس
کیس نامبر:--2013AS96 : نامه اول:22 اکتبر
افراد کیس:یک نفر :کارنت: 10 می 2013 : نامه دوم 18 می 2013
تاریخ مصاحبه: هفته اول جولای 2013
ویزای یک ضرب. مقصد اول کالیفرنیا.
Cool
تشکر کنندگان: asal1907 ، kasrafo ، pooya.n
Smile

سلام... تعداد نفر وایزای اعلام شده برای ایران 3500 وتعداد برنده اعلام شده بر اساس نفر ویزا 6029 نفر است. البته یکی از دوستان احتمال داده بودند که امسال سهمیه خاص برای کشورها در نظر گرفته نشده و معیار کل منطقه ما هست که البته چندان نسبت به درست بودن این حرف مطمئن نیستم
همسر یکی از اعضای نسبتا فعال...!!!
تشکر کنندگان: amir82 ، گل نهال ، kasrafo ، pooya.n ، farshadsh
(2012-12-06 ساعت 11:32)hamid3330 نوشته:  
Smile

سلام... تعداد نفر وایزای اعلام شده برای ایران 3500 وتعداد برنده اعلام شده بر اساس نفر ویزا 6029 نفر است. البته یکی از دوستان احتمال داده بودند که امسال سهمیه خاص برای کشورها در نظر گرفته نشده و معیار کل منطقه ما هست که البته چندان نسبت به درست بودن این حرف مطمئن نیستم

دوستان من هم نمی تونم اینو باور کنم ولی تو همین سایت تو تاپیک فرایند لاتاری 2013 از زبان یک فرد مسوول در آمریکا تاپیک موقت اومده
دوستان معنی این صحیتها چیه

......آيا برای ايرانی ها تعداد مشخصی گرين کارت تعيين شده است يا بر اساس تعداد متقاضيان در منطقه تصميم گرفته می شود؟
تعداد مشخصی برای هيچ کشوری در نظر گرفته نشده است. بلکه تعداد مشخص برای منطقه هست. منطقه آسيا شامل ايران است و آسيا می تواند به طور کلی حد اکثر هفت هزار و ۹۰۰ شخص برنده داشته باشد.......

اینا قسمتی از صحبتهای سارا گرو از مسولین وزارت امور خارجه هستند که از تاپیک فرایند لاتاری 2013 از زبان یک فرد مسوول در آمریکا(تاپیک موقت ) برداشته شده اند
این کلمات با اینکه هر کشوری حداکثر 7 درصد از کل برندگان لاتاری را میتواند داشته باشد منافات دارد

کیس نامبر 9000 و خورده ای
شماره کیس: 2013AS90xx
تاریخ رویت قبولی: چندم می
کنسولگری:انکارا
ارسال فرمهای سری اول:اواخر می یا اوایل جون-پنج نفر-
کارنت(هفته دوم جولای) كليرنس برگه بنفش
update
خودم 10و12و15 جولای و 23 اگست و 10و12و13و16و17و22,و26سپتمبر
همراهان 10و12 جولای و 13 و 17و22و26 سپتمبر
کلیرنس 17 سپتامبر و 18 سپتامبر
ویزا.....هرگزWink
تشکر کنندگان: kasrafo ، pooya.n ، farshadsh
(2012-12-06 ساعت 08:22)DIVE نوشته:  
(2012-12-06 ساعت 03:05)jazirehh نوشته:  بچه ها من آخرم متوجه نشدم که اگه قرار 3500 تا ویزا بدن چرا 6000 نفر رو برنده اعلام کردن !!!
Smile

6000 نفر به همراه خانوادهاشون هست . در واقع به ازا هر ایرانی یک نفر همراه هم در نظر گرفتن .

از 6000 نفر 3000 نفر برنده هستن

مطمئنی ؟
من فکر نمی کنم این طوری باشه ها !!!
تشکر کنندگان: pooya.n ، farshadsh
اگر می تونستیم جواب این سئوال من رو پیدا کنیم ، شاید راحتر می تونستیم حدس بزنیم که چه اتفاقی خواهد افتاد!
البته از نظر من باتوجه به قبولی خیلی کم بقیه کشورها به غیر از نپال ، اعلام 6029 نفر از یک کشور بدون خانواده هاشون یه مقداری بعیدو زیاد هستش !
اما وقتی آمارها رو می خونیم، می بینیم که نوشته اینقدر نفر توی لاتاری برنده شدن ، ننوشته که اینقدر ویزا می دیم !!!
پس من فکر می کنم که دقیقا به همین تعداد برنده داریم ! اما از اون طرف اینا که می دونن نمی خوان به کشوری بیشتر از 7 % ویزا بدن، چرا پس این همه برنده اعلام کردن !!!

(2012-12-06 ساعت 10:23)hadiseh.t نوشته:  
Smile
ممنونم از انرژی مثبتت حدیثه جان ...
تو که 21 سپتامبر کلیرنس گرفتی که واقعا شاهکاری ...
امیدوارم که این طور باشه و بچه همه موفق باشن.
ممنونم از جوابتون.
تشکر کنندگان: oghs ، گل نهال ، pooya.n ، hadiseh.t ، farshadsh
صد در صد همه به مصاحبه می رسن
اگه اینجوری نبود که نمیومدن سری دوم بازم یه تعداد برنده اعلام کنن
من فکر کنم این ماه تا 5000 کارنت کنن
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، Hoormazd ، oghs ، afshin sadeghi 2 ، hadiseh.t ، dana ، farshadsh ، kavirr ، roeentan
(2012-12-06 ساعت 16:32)mohammad.behrouzi نوشته:  صد در صد همه به مصاحبه می رسن

خدا از دهنت بشنوه رفیق :|
Case Number:2013 AS 60XX
سفارت : ابوظبی هفته دوم اپریل
ویزای یکضرب
ساکن فلوریدا از اپریل 2013
تشکر کنندگان: pooya.n ، jazirehh ، payam62 ، nimo80 ، farshadsh ، soheila_chem
(2012-12-06 ساعت 16:32)mohammad.behrouzi نوشته:  صد در صد همه به مصاحبه می رسن

احسنت کاملا صحیح است
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
تشکر کنندگان: pooya.n ، گل نهال ، afshin sadeghi 2 ، jazirehh ، hadiseh.t ، payam62 ، farshadsh ، kavirr
دوستان عزیز 2013 خواهش میکنم اصلاً به دلتون بد راه ندید

100% حتماً همتون کارنت میشید، این رد خور نداره، همونطور که می دونید و تو سالهای قبل بهمون ثابت شده هیچ وقت ایران به حداکثر ظرفیتش نمیرسه چون همه برندگان پيگير پرونده خود نیستند وبعضی دیگه هم کانفیرمیشن نامبرشون رو گم میکنند که تعداد بسیار زیادی هستند وبسیاری هم شرايط اخذ ويزا را از نظر مالي و تحصيلي/كاري ندارند.
این خوب نیست که از الان به خودتون استرس وارد کنید، بگذارید 3 الی 4 ماه از بولتونتون بگذره خواهید دید که روند کارنت شدن هم شتاب میگیره، پیشنهاد میکنم این روند رو در سالهای پیش ملاحظه کنید، حتماً از استرستون کم میشه

همگی خوب و خوش باشید
هیچ کشوری نمیتواند بیش از 3500 ویزا را به خودش اختصاص دهد.اطلاعات بیشتر را در لینک زیر(page 2 of 11) میتوانید مطالعه کنید
http://www.state.gov/documents/organization/87838.pdf
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان