کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
اگه منتظر چیزی نباشی زمان مثل برق و باد میگذره
حالا که منتظری , فاصله این ماه تا ماه بعدی که سایت رو چک کنی با همه سلولهای بدنت حس میکنی !!!!!!
ولی نباید فراموش کنیم که همین روزهایی که آرزوی زودتر گذشتنش رو داریم عمرمونه!!!!!!!!
ارسال فرمها may2012/ شماره کیس کمتر از 5000/ مصاحبه W1 MARCHایروان/ویزای یکضرب/ افراد کیس 01/ ایالت انتخابی اتلانتا
تشکر کنندگان: bayat_r ، bardia9 ، گل نهال ، payampars ، payam62 ، farshadsh
باسلام . منو ببخشید که این سوال رو اینجا مطرح می کنم می دونم که کاملا به این تاپیک بی ربطه ولی چون این تاپیک پربیننده تر از تاپیک " ازدواج بعد از قبولی در لاتاری" است اینجا هم می پرسم:
اون اینه که اگه فردی بعد از قبولیش ازدواج کنه و همسرش ( که ایرانی هست و پاسپورت ایرانی هم داره) سیتیزن یک کشور اروپایی باشه ( یعنی پاسپورت اون کشور رو هم داشته باشه) و نخواد که گرین کارت بگیره چه کار باید بکنه؟؟؟؟ خواهش می کنم راهنماییم کنید خیلی مهمه برام
تشکر کنندگان: گل نهال ، farshadsh
(2012-12-08 ساعت 16:42)aaghaafi نوشته:  باسلام . منو ببخشید که این سوال رو اینجا مطرح می کنم می دونم که کاملا به این تاپیک بی ربطه ولی چون این تاپیک پربیننده تر از تاپیک " ازدواج بعد از قبولی در لاتاری" است اینجا هم می پرسم:
اون اینه که اگه فردی بعد از قبولیش ازدواج کنه و همسرش ( که ایرانی هست و پاسپورت ایرانی هم داره) سیتیزن یک کشور اروپایی باشه ( یعنی پاسپورت اون کشور رو هم داشته باشه) و نخواد که گرین کارت بگیره چه کار باید بکنه؟؟؟؟ خواهش می کنم راهنماییم کنید خیلی مهمه برام

اگر همسر فرد برنده به هر دلیل نخواد که فرد برنده رو همراهی کنه و با توجه به اینکه فرم ds-230 باید برای افراد خانواده که میخواهند برای ویزا اقدام کنند پر بشه، نباید این فرم براشون پر بشه. البته این نظر منه.
در ضمن در فرمهای برنده اصلی جاییکه خواسته اسامی افرادی که همراهیتون میکنند رو بنویسید نباید اسم همسر نوشته بشه. اما در مشخصات همسر باید نوشته بشه.
توصیه میکنم تلفنی از کی سی سی بپرسید تا مطمئن شوید که نیاز به حضور همسر در روز مصاحبه نیست و اینکه واقعا پر کردن فرمها برایشان اجباری ندارد.
تشکر کنندگان: bardia9 ، 3pideh ، bayat_r ، Gole baba ، kavirr ، Saeedv13 ، ابی هانی ، ani_sheiton ، roeentan ، farshadsh
(2012-12-08 ساعت 16:42)aaghaafi نوشته:  باسلام . منو ببخشید که این سوال رو اینجا مطرح می کنم می دونم که کاملا به این تاپیک بی ربطه ولی چون این تاپیک پربیننده تر از تاپیک " ازدواج بعد از قبولی در لاتاری" است اینجا هم می پرسم:

اگه مشکلی برای کيس شما پيش نمياد بنظر من حيفه ايشون نميخواد گرين کارت بگيره. آيا بخاطر مسائل مالياتی نميخوان بگيرن؟
تشکر کنندگان: ani_sheiton ، farshadsh
من میگم دوشنبه ساعت 4 کارنتی ها میادBig Grin هوراااااااااا
کیس نامبر2013000066xx تعداد:2 مصاحبه:می کنسولگری:انکارا ازدواج بعد از قبولی .کار همسر:عسلویه .ویزا:شانس آوردیم دادن بعد از نزدیکه 100 روز . آتلانتا شهر بهشت با مردمی مهربان
تشکر کنندگان: گل نهال ، naarestan ، Sanna ، bayat_r ، farshadsh ، lover usa
(2012-12-08 ساعت 20:48)ani_sheiton نوشته:  من میگم دوشنبه ساعت 4 کارنتی ها میادBig Grin هوراااااااااا

منم همینو میگم Tongue ، خدا از دلمون بشنوه Big Grin
سفرنامه
CN:2013AS000047** /Interview : Abu dhabi /W2March / 2 Persons
تشکر کنندگان: bayat_r ، farshadsh ، ani_sheiton
از همهٔ عزیزانی که لطف کردند و کیس نامبرشون رو با حذف دو رقم آخر اصلاح کردند، بسیار سپاسگزارم.
از عزیزانی هم که موافقند ولی هنوز اقدامی نکردند خواهش میکنم زحمتش رو بکشند و بعدش اینجا یک پست بگذارند تا افشین راحت تر پیداشون کنه و جدولشو آپدیت کنه.
تشکر کنندگان: گل نهال ، Championking ، achi686 ، farshadsh ، ani_sheiton ، payam62 ، saeid-ss ، bardia9
Toungue 
(2012-12-08 ساعت 21:38)امیر مهاجر نوشته:  از همهٔ عزیزانی که لطف کردند و کیس نامبرشون رو با حذف دو رقم آخر اصلاح کردند، بسیار سپاسگزارم.
از عزیزانی هم که موافقند ولی هنوز اقدامی نکردند خواهش میکنم زحمتش رو بکشند و بعدش اینجا یک پست بگذارند تا افشین راحت تر پیداشون کنه و جدولشو آپدیت کنه.

با سپاس از زحمات شما، من تو لیست آقای افشین نیستم Big Grin
سفرنامه
CN:2013AS000047** /Interview : Abu dhabi /W2March / 2 Persons
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، bayat_r ، afs ، ani_sheiton
(2012-12-08 ساعت 21:51)Sanna نوشته:  
(2012-12-08 ساعت 21:38)امیر مهاجر نوشته:  از همهٔ عزیزانی که لطف کردند و کیس نامبرشون رو با حذف دو رقم آخر اصلاح کردند، بسیار سپاسگزارم.

با سپاس از زحمات همه دوستان، منم تو لیست نیستم
2013AS94xx|هفتNov19| Nov|سه نفر|ابوظبی|6مردادماه|کلیر 11 سپتامبر|12میلیون|سفرنامه

خدا نگهدار تمامی دوستان و سروران خوبم باشد
تشکر کنندگان: bayat_r ، امیر مهاجر ، ani_sheiton
(2012-12-08 ساعت 22:04)payampars نوشته:  
(2012-12-08 ساعت 21:51)Sanna نوشته:  [quote='امیر مهاجر' pid='248289' dateline='1354986480']
از همهٔ عزیزانی که لطف کردند و کیس نامبرشون رو با حذف دو رقم آخر اصلاح کردند، بسیار سپاسگزارم.

سلام این لیست کجا هست؟
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١،  اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن، Sad
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس،  كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥  و  تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك  مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا  12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، ani_sheiton
(2012-12-08 ساعت 22:21)smpf نوشته:  سلام این لیست کجا هست؟
اینجاست.
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، smpf ، roeentan ، farshadsh ، lover usa ، bardia9 ، enchantress_boy
(2012-12-08 ساعت 22:04)payampars نوشته:  
(2012-12-08 ساعت 21:51)Sanna نوشته:  

payampars عزیز شما که هستید توی جدول در ردیف 375
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، lover usa ، bardia9
سلام
من برای تایید رسیدن مدارکم ایمیل زده بودم و این جواب رو گرفتم .کیس نامبر من 76xx هست
Your forms have been received and are acceptable for the continuation of your visa processing. KCC is currently scheduling visa numbers for your region for the month of January. Please refer to the visa bulletin at http://www.travel.state.gov to locate the current numbers being processed. This bulletin is updated after the 15th day of each month.
کدوم قسمت سایت باید برم و اینکه تا ژانویه کیس من هم کارنت میشه ؟
2013AS71XX
ABU DHABI
W1MAY
تشکر کنندگان: farshadsh ، ani_sheiton

فکر کنم مشکل خاصی نباشه فقط باید اعلام کنه
البته ممکنه بعدا شما وقتی بخوایی با همسرت امریکا زندگی کنی به مشکل برخورد کنی ، چون با چه وضعیتی می خواد بیاد با شما زندگی کنه؟ ویزای توریستی؟ یا دانشجویی یا غیره؟ فقط به فکر قسمت دوم باشید.
بهترین جا هم برای پرسیدن اینجا نیست که ، شما مطمئن بشید که میخوایید این کار رو بکنید بعد زنگ بزنید kcc بپرسید
فکر نمیکنم در گرین کارت اجباری در کار باشه بازم تحقیق کنید.
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: farshadsh
دوستان مهاجرسرایی، جدول برندگان به روز شد

http://afsh.servehttp.com/2013-Selectees-v19.pdf

با پیشنهاد امیر، تعدادی از برندگان یک رقم دیگه از کیس خودشون رو اعلام کردند که بابت این ایده و همکاری که همه داشتند تشکر می کنم.

توی نسخه جدید جدول و به دلیل بالا افرادی که شماره کیس خیلی نزدیک دارند به خوبی قابل تشخیص هستند و احتمالا همه باهم همسفرند.
امیدوارم این نزدیکی شماره ها نزدیکی دل ها رو به همراه داشته باشه.

یه چیز دیگه، من دارم یک مسافرت کبری می رم، پیشاپیش اگر حضورم نامحسوس تر از قبل شد عذرخواهی می کنم، اما مطمئن باشید جدول رو به روز نگه می دارم.

ممنون.
2013AS1017 ≈≈ ویزا از سفارت ایروان ≈≈ ساکن مریلند، ویرجینیا از ۱ اپریل ۲۰۱۳ ≈≈ داستان من و لاتاری ۲۰۱۳

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان