کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
(2012-12-09 ساعت 12:49)payampars نوشته:  
(2012-12-09 ساعت 12:44)b_argi نوشته:  
(2012-12-09 ساعت 12:39)taha_jam_co نوشته:  ما که به خدا کف کردیم از انتظارررررررررررررررررررررر
هم وطن گرامی ،ماهم مثل شما شمارمون حدود 5000 است.فقط برای اینکه اعصاب خودتون رو خراب نکنید، توصیه میکنم با کمی صبرو تحمل مقدمات سفر و مصاحبه رو بچینید.نهایت تا یکی دو ماه آینده تکلیف همه ماها معلوم میشه. به امید ویزای یکضرب
و آرزوی پیروزی

درود بر شما
من چی بگم با کیس نامبر 94xx SadSadSadSadSad
ارادتمند همه
پیام
دوست گلم، تمام مباحث سالهای قبل رو اگه خونده باشین، میبینیم که شماره های بالاتر از شماهم کارنتشده و حتی ویزا دریافت کردند.موفق باشین.
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
تشکر کنندگان: payampars ، bardia9 ، گل نهال ، kasrafo
سلام افشین جان
ممنون بابت زحمت هایی که میکشید
من شماره کیسم رو مطابق فرمایش شما به روز کردم، فقط در جدولی که تهیه کردید افراد کیس من رو 2 نفر نوشتید در حالیکه 3 نفر صحیح است.
با تشکر فراوان و آرزوی بهترین ها برای همه بچه های مهاجرسرا
با تشکر
محمودی
شماره:2013AS00004XXX رویت قبولی:1 MAY / آنکارا / ارسال فرمها:15MAY / افراد کیس:2 نفر / کارنت شدن:/ هزینه ها: 5،000،000 ریال
تشکر کنندگان: گل نهال ، payampars ، امیر مهاجر ، b_argi ، bardia9
انتظار خيلى بده اونم وقتى كه قرارهست يكى از مهمترين تصميم هاى زندگى تو بگيرى و هرچه زودتر اين انتظارت به پايان برسه ميتونه از بابت كارى و مالى تو آينده به تو كمك زيادى بكنه . خدا بكنه زودتر خلاص شيم حالا چه اينور چه اونور بلاتكليف نباشيم بتونيم به زندگى عادى برگرديم.
كيس نامبر:2013AS5700. سفارت: ابوظبى. تعداد: ٣ نفر. قبولى: ٢ may. ارسال مدارك: ٦ jun  مصاحبه : هفته سوم اپريلCoolكليرنس برگه سفيد .كلير 29 may ,دريافت ويزا 3 junWink
تشکر کنندگان: asal1907 ، bardia9 ، گل نهال ، ensan ، lover usa ، itsmasoud ، roeentan
(2012-12-09 ساعت 15:14)Hoormazd نوشته:  انتظار خيلى بده اونم وقتى كه قرارهست يكى از مهمترين تصميم هاى زندگى تو بگيرى و هرچه زودتر اين انتظارت به پايان برسه ميتونه از بابت كارى و مالى تو آينده به تو كمك زيادى بكنه . خدا بكنه زودتر خلاص شيم حالا چه اينور چه اونور بلاتكليف نباشيم بتونيم به زندگى عادى برگرديم.
دوست نازنین، بعضی انتظارها خیلی شیرینه، این انتظار رو هم جزء شیریناش قرار بدیم.
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
تشکر کنندگان: asal1907 ، bardia9 ، lover usa ، sayeh_m ، Hoormazd ، Sanna
به نظرتون این ماه تا چند میخونن ؟
کیس نامبر :2013AS39XX..کنسولگری : انکارا. .کارنت شدن : ژانویه.مدرک : پیش دانشگاهی.تعداد افراد کیس : 1نفر.تاریخ مصاحبه : هفته اول فوریه.نتیجه:کلیرنس
تشکر کنندگان: asal1907 ، b_argi
(2012-12-09 ساعت 15:21)miladswat نوشته:  به نظرتون این ماه تا چند میخونن ؟

من میگم ماکسیمم تا 4500
تشکر کنندگان: asal1907 ، bardia9 ، b_argi ، گل نهال ، itsmasoud ، lover usa ، Gole baba ، mahdip ، Hoormazd ، rouzbehdarvishi ، mrr777 ، nika
با پویا موافقم
C/N: 2013AS6XXX* مصاحبه:اپريل (ویزای یک ضرب)* سفرنامه

تشکر کنندگان: bardia9 ، pooya.n ، b_argi ، sadeghi897 ، nika
(2012-12-09 ساعت 11:34)aaghaafi نوشته:  
(2012-12-08 ساعت 17:30)ehsan99 نوشته:  
(2012-12-08 ساعت 16:42)aaghaafi نوشته:  باسلام . منو ببخشید که این سوال رو اینجا مطرح می کنم می دونم که کاملا به این تاپیک بی ربطه ولی چون این تاپیک پربیننده تر از تاپیک " ازدواج بعد از قبولی در لاتاری" است اینجا هم می پرسم:
اون اینه که اگه فردی بعد از قبولیش ازدواج کنه و همسرش ( که ایرانی هست و پاسپورت ایرانی هم داره) سیتیزن یک کشور اروپایی باشه ( یعنی پاسپورت اون کشور رو هم داشته باشه) و نخواد که گرین کارت بگیره چه کار باید بکنه؟؟؟؟ خواهش می کنم راهنماییم کنید خیلی مهمه برام

اگه مشکلی برای کيس شما پيش نمياد بنظر من حيفه ايشون نميخواد گرين کارت بگيره. آيا بخاطر مسائل مالياتی نميخوان بگيرن؟

نه به خاطر این مسائل نیست ما می ترسیم با این کار شانس من بیاد پائین به هر حال همسر من به راحتی می تونه بصورت توریست به آمریکا بیاد و هر بار هم سه ماه اقامت داشته باشه . اینه که گفتیم دیگه ریسک کار من بالا نره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز همسر شما که باید حتما با شما زمان مصاحبه بیاد چون تو شناسنامه شما اسم همسرتون هست واونا میگن همه اعضای کیس باید همراهتون باشن و این از نظر اونا قابل قبول نیست اگرم نیاد احتمالش هست که به شما هم ویزا ندن ودر مورد گرفتن ویزا باید بهتون بگم که زمانی که پاسا رو میزارید سفارت میتونید پاس همسرتون رو نزارید که ویزای امریکا رو نگیره ولی بازم از یه وکیل مهاجرتی در موردش مشورت کن.
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :

تشکر کنندگان: pooya.n ، sayeh_m ، achi686 ، گل نهال ، rouzbehdarvishi ، sadeghi897 ، nika
(2012-12-04 ساعت 10:16)sh_aytak نوشته:  
(2012-12-03 ساعت 18:35)پدی نوشته:  
(2012-12-03 ساعت 00:59)smpf نوشته:  خوش به حال همه افرادي كه انقدر خوشحالن از قبوليشون ولي نميدونم چرا من اصلا احساس خوبي ندارم حالا يا همه وضع مالي خوبي دارن و سنشون كمه يا من خيلي ادم نا اميدي هستم .قصدم از نوشتن اين مطلب فقط درد دله .ارزوي موفقيت براي تك تك عزيزان را دارم

نگران نباشید .انشااله شادی نزدیکهRolleyes

پدی جان فکر کنم شما یه کوچولو نا امیدی ! تا اونجایی که از پستها میشه فهمید اکثرا وضعیت مالی معمولی دارن چون واسه کمتر شدن هزینه ها هم دیگه رو راهنمایی میکنن این از وضعیت مالی !
سن هم همه مدل اینجا هست از افرادی که بچه های دانشجو دارن تا افرادی که بچه یکی دو ساله دارن یا مجردن مگه شما چند سالتونه که میگین بقیه سنشون کمه؟

آخه عزیزم من بچه ام دانشجو هست. حالا حساب کن من چندسالم میشه اونوقت دلیل نگرانیم رو هم متوجه میشین.
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١،  اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن، Sad
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس،  كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥  و  تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك  مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا  12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
تشکر کنندگان: sh_aytak ، roeentan ، nika
(2012-12-09 ساعت 14:08)mahmoodi.h نوشته:  سلام افشین جان
من شماره کیسم رو مطابق فرمایش شما به روز کردم، فقط در جدولی که تهیه کردید افراد کیس من رو 2 نفر نوشتید در حالیکه 3 نفر صحیح است.
با تشکر
محمودی

سلام افشین خان
مرسسسسسی
ما هم شماره کیسمون **47 هستش.3 نفر هستیم.
2013as4***...ANKARA... 3 nafar...interview: w2 march...clearance: 26th april...visa issuance: 2th june
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، sweety.alireza ، nika
(2012-12-09 ساعت 16:15)hadiseh.t نوشته:  
(2012-12-09 ساعت 11:34)aaghaafi نوشته:  
(2012-12-08 ساعت 17:30)ehsan99 نوشته:  
(2012-12-08 ساعت 16:42)aaghaafi نوشته:  باسلام . منو ببخشید که این سوال رو اینجا مطرح می کنم می دونم که کاملا به این تاپیک بی ربطه ولی چون این تاپیک پربیننده تر از تاپیک " ازدواج بعد از قبولی در لاتاری" است اینجا هم می پرسم:
اون اینه که اگه فردی بعد از قبولیش ازدواج کنه و همسرش ( که ایرانی هست و پاسپورت ایرانی هم داره) سیتیزن یک کشور اروپایی باشه ( یعنی پاسپورت اون کشور رو هم داشته باشه) و نخواد که گرین کارت بگیره چه کار باید بکنه؟؟؟؟ خواهش می کنم راهنماییم کنید خیلی مهمه برام

اگه مشکلی برای کيس شما پيش نمياد بنظر من حيفه ايشون نميخواد گرين کارت بگيره. آيا بخاطر مسائل مالياتی نميخوان بگيرن؟

نه به خاطر این مسائل نیست ما می ترسیم با این کار شانس من بیاد پائین به هر حال همسر من به راحتی می تونه بصورت توریست به آمریکا بیاد و هر بار هم سه ماه اقامت داشته باشه . اینه که گفتیم دیگه ریسک کار من بالا نره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز همسر شما که باید حتما با شما زمان مصاحبه بیاد چون تو شناسنامه شما اسم همسرتون هست واونا میگن همه اعضای کیس باید همراهتون باشن و این از نظر اونا قابل قبول نیست اگرم نیاد احتمالش هست که به شما هم ویزا ندن ودر مورد گرفتن ویزا باید بهتون بگم که زمانی که پاسا رو میزارید سفارت میتونید پاس همسرتون رو نزارید که ویزای آمریکا رو نگیره ولی بازم از یه وکیل مهاجرتی در موردش مشورت کن.
با کسب اجازه از کلیه بزرگترها .......... با سلام به دوست عزیزم. اگر مشکل شما اینه که به خاطر پاس خانومتون ممکنه به شما ویزا ندن اصلا چنین مشکلی وجود نداره و خیالتون راحت باشه ولی اگر مشکل چیز دیگری است که فرق خواهد کرد. من در کلیه متونی که در سایت وزارت خارجه است ندیدم که گفته باشد افرادیکه در فرم ثبت نام کردید باید همراهتان باشند بلکه گفته شده افرادیکه می خواهند با شما به امریکا بیایند. به هر حال بهترین گزینه این است که به سفارت ایمیل بزنید و فقط بپرسید که اگر همسرتان قصد اخذ ویزا را نداشته باشد لزومی دارد در مصاحبه باشد یا خیر؟
کیس نامبر:--2013AS96 : نامه اول:22 اکتبر
افراد کیس:یک نفر :کارنت: 10 می 2013 : نامه دوم 18 می 2013
تاریخ مصاحبه: هفته اول جولای 2013
ویزای یک ضرب. مقصد اول کالیفرنیا.
Cool
تشکر کنندگان: nika
(2012-12-09 ساعت 17:22)yasaman1111 نوشته:  
(2012-12-09 ساعت 14:08)mahmoodi.h نوشته:  سلام افشین جان
با تشکر
محمودی

سلام افشین خان
مرسسسسسی
ما هم شماره کیسمون **47 هستش.3 نفر هستیم.
با درود ، ما هم چهار نفر هستیم و شماره کیس ما هم بسیار به هم نزدیکه .. سفارت رو هم به ارمنستان تغییر دادیم . خوشحال میشیم با هم بیشتر آشنا بشیم
شماره کیس: 2013A47XX، تاریخ رویت قبولی: 1jun، تعداد :4، ارسال فرمهای سری اول: 5j مصاحبه نیمه اول اسفند برگه آبی کلیر 26 آپریل ،ورود 14 آگوست. فعلا در san clemente کالیفرنیا هستیم
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، sadeghi897 ، nika
(2012-12-08 ساعت 22:53)fromu2farzad نوشته:  سلام
من برای تایید رسیدن مدارکم ایمیل زده بودم و این جواب رو گرفتم .کیس نامبر من 76xx هست
Your forms have been received and are acceptable for the continuation of your visa processing. KCC is currently scheduling visa numbers for your region for the month of January. Please refer to the visa bulletin at http://www.travel.state.gov to locate the current numbers being processed. This bulletin is updated after the 15th day of each month.
کدوم قسمت سایت باید برم و اینکه تا ژانویه کیس من هم کارنت میشه ؟
(2012-12-09 ساعت 21:41)fromu2farzad نوشته:  چرا کسی جواب منو نمیده ؟ Sad
دوست خوبم
الان باید به این آدرس مراجعه کنی. جدول چهارم از بالا مقابل Asia نوشته 3400. یعنی پرونده های تا شماره 3400 کارنت شدن و روال اداری اونها آغاز شده. موفق باشید.
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، payam62 ، rouzbehdarvishi ، fromu2farzad ، nika
کامینگ سووووووووووون
دیر نشده ؟
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: گل نهال ، امیر مهاجر
(2012-12-09 ساعت 17:15)smpf نوشته:  
(2012-12-04 ساعت 10:16)sh_aytak نوشته:  
(2012-12-03 ساعت 18:35)پدی نوشته:  
(2012-12-03 ساعت 00:59)smpf نوشته:  خوش به حال همه افرادي كه انقدر خوشحالن از قبوليشون ولي نميدونم چرا من اصلا احساس خوبي ندارم حالا يا همه وضع مالي خوبي دارن و سنشون كمه يا من خيلي ادم نا اميدي هستم .قصدم از نوشتن اين مطلب فقط درد دله .ارزوي موفقيت براي تك تك عزيزان را دارم

نگران نباشید .انشااله شادی نزدیکهRolleyes

پدی جان فکر کنم شما یه کوچولو نا امیدی ! تا اونجایی که از پستها میشه فهمید اکثرا وضعیت مالی معمولی دارن چون واسه کمتر شدن هزینه ها هم دیگه رو راهنمایی میکنن این از وضعیت مالی !
سن هم همه مدل اینجا هست از افرادی که بچه های دانشجو دارن تا افرادی که بچه یکی دو ساله دارن یا مجردن مگه شما چند سالتونه که میگین بقیه سنشون کمه؟

آخه عزیزم من بچه ام دانشجو هست. حالا حساب کن من چندسالم میشه اونوقت دلیل نگرانیم رو هم متوجه میشین.

عزیز فکر کنم 40 به بالا ! آخه الان 40 سنی محسوب نمیشه که موفق باشینRolleyes

تشکر کنندگان: گل نهال ، byousefi_p ، nika ، smpf

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان