2012-12-11 ساعت 01:31
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-12-11 ساعت 01:32 توسط vorojak1360.)
ولی من تماس نگرفتم و فکر نمی کنم که تلفنی هم جواب بدن . در هر صورت من هم چون کیس نامبرم حدودا 8000 هستش نمیخوام الکی امیدواری بدم. ولی اینو می دونم که حرفای این سایت چجوری می تونه روی ادم تاثیر بذاره. در هر صورت فقط باید بایستیم و ببینیم که چه می شود. یه سئوال چرا کسایی که کیس نامبرشون ریجکت می شه هیچ توضیحی در مورد کیسش نمی ده .
ولی من تماس نگرفتم و فکر نمی کنم که تلفنی هم جواب بدن . در هر صورت من هم چون کیس نامبرم حدودا 8000 هستش نمیخوام الکی امیدواری بدم. ولی اینو می دونم که حرفای این سایت چجوری می تونه روی ادم تاثیر بذاره. در هر صورت فقط باید بایستیم و ببینیم که چه می شود. یه سئوال چرا کسایی که کیس نامبرشون ریجکت می شه هیچ توضیحی در مورد کیسش نمی ده .
(2012-12-11 ساعت 01:24)mahdip نوشته:(2012-12-11 ساعت 01:20)vorojak1360 نوشته: شما با کی سی سی تماس گرفتید و بهتون جواب داد ؟--------------------------------------
(2012-12-11 ساعت 01:17)mahdip نوشته:(2012-12-11 ساعت 01:13)vorojak1360 نوشته:(2012-12-11 ساعت 00:29)mohammad.behrouzi نوشته: یدقا خوش خبر باشی
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا.
من همین الان تماس گرفتم گفتن تا 5400 کارنت شدن عیول داره به ما نزدیک می شه.
یه هورای دیگه واسه تا 5400 تایی.
هووووووووووووووووورررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا.
من همین الان تماس گرفتم گفتن تا 5400 کارنت شدن عیول داره به ما نزدیک می شه.
یه هورای دیگه واسه تا 5400 تایی.
هووووووووووووووووورررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
----------------------------------------------------
شما مطمئن هستید ؟ چون من واسا دوستم هم تماس گرفتم و بالای 5000 بود گفتش که ما در حال حاضر کیس های زیر 4300 را اوکی کردیم ...... و برای اون گفت که ماه بعد تماس بگیرید تا اطلاعات کامل تری بتونم بدم بهتون ....
حالا بازم شاید من اشتباه میکنم .
اگه شما مطئن هستی که مبارکه .
شما با کی سی سی تماس گرفتید و بهتون جواب داد ؟
بله . من همین امشب هم برای کیس خودم و هم دوستم تماس گرفتم .... خبر را هم گذاشتم که بچه ها زودتر از نگرانی در بیان ... حالا اگه به شما اون رقم را گفتند که دیگه نمیدونم .... باید بایسیم تا بولتن بیاد امروز یا فردا....