کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
ولی من تماس نگرفتم و فکر نمی کنم که تلفنی هم جواب بدن . در هر صورت من هم چون کیس نامبرم حدودا 8000 هستش نمیخوام الکی امیدواری بدم. ولی اینو می دونم که حرفای این سایت چجوری می تونه روی ادم تاثیر بذاره. در هر صورت فقط باید بایستیم و ببینیم که چه می شود. یه سئوال چرا کسایی که کیس نامبرشون ریجکت می شه هیچ توضیحی در مورد کیسش نمی ده .

(2012-12-11 ساعت 01:24)mahdip نوشته:  
(2012-12-11 ساعت 01:20)vorojak1360 نوشته:  شما با کی سی سی تماس گرفتید و بهتون جواب داد ؟

(2012-12-11 ساعت 01:17)mahdip نوشته:  
(2012-12-11 ساعت 01:13)vorojak1360 نوشته:  
(2012-12-11 ساعت 00:29)mohammad.behrouzi نوشته:  یدقا خوش خبر باشی

هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا.
من همین الان تماس گرفتم گفتن تا 5400 کارنت شدن عیول داره به ما نزدیک می شه.
یه هورای دیگه واسه تا 5400 تایی.
هووووووووووووووووورررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

----------------------------------------------------
شما مطمئن هستید ؟ چون من واسا دوستم هم تماس گرفتم و بالای 5000 بود گفتش که ما در حال حاضر کیس های زیر 4300 را اوکی کردیم ...... و برای اون گفت که ماه بعد تماس بگیرید تا اطلاعات کامل تری بتونم بدم بهتون ....
حالا بازم شاید من اشتباه میکنم .
اگه شما مطئن هستی که مبارکه .

شما با کی سی سی تماس گرفتید و بهتون جواب داد ؟
--------------------------------------
بله . من همین امشب هم برای کیس خودم و هم دوستم تماس گرفتم .... خبر را هم گذاشتم که بچه ها زودتر از نگرانی در بیان ... حالا اگه به شما اون رقم را گفتند که دیگه نمیدونم .... باید بایسیم تا بولتن بیاد امروز یا فردا....

ولی من تماس نگرفتم و فکر نمی کنم که تلفنی هم جواب بدن . در هر صورت من هم چون کیس نامبرم حدودا 8000 هستش نمیخوام الکی امیدواری بدم. ولی اینو می دونم که حرفای این سایت چجوری می تونه روی ادم تاثیر بذاره. در هر صورت فقط باید بایستیم و ببینیم که چه می شود. یه سئوال چرا کسایی که کیس نامبرشون ریجکت می شه هیچ توضیحی در مورد کیسش نمی ده .
تشکر کنندگان: مهتاب - 2251 ، shimoda ، nika
(2012-12-11 ساعت 01:27)mohareri نوشته:  اقا اونايي كه با kcc تماس گرفتن......چي جواب داده؟
اينجوري نيست كه با ادم حال أحوال كنن.....اتوماتيكه......پس لطفا تا سابت أعلام نكرده ادرس غلط نديد.....لطفا

---------------------------------------------------------------------------

دوست عزیز شماره کی سی سی را که بگیرید ابتدا یه 2 دقیقه ایی برای شما اطلاعات میده و اگه بیشتر صبر کنید نهایتا وصل میشه به اپراتور..... بنده هم همین کار را کردم و تونستم با اپراتور صحبت کنم .
قرار هم نبوده با کسی حال و احوال کنن .... شماره کیس و بقیه اطلاعات شما را میگیرند و بعد سوال میکنه که چه کاری میتونم براتون بکنم ......
اصلا قصد اطلاع غلط دادن نیست دوست عزیز .... قصد آپدیت کردن بچه ها بود و اطلاع رسانی . . اگه اشتباه بودن نوشتن اینجا تا پاک کنم پست را .
با تشکر
کیس نامبر : 2013AS42xx/رویت قبولی:May 2012/ارسال فرمها:10-5-2012/کووالالامپور/تاریخ مصاحبه :W3 Feb/تعداد افراد :2 نفر,ویزای یکضرب
دریافت:2 روز بعد,ایالت:تگزاس

تشکر کنندگان: Championking ، asal1907
(2012-12-11 ساعت 01:27)mohareri نوشته:  اقا اونايي كه با kcc تماس گرفتن......چي جواب داده؟
اينجوري نيست كه با ادم حال أحوال كنن.....اتوماتيكه......پس لطفا تا سابت أعلام نكرده ادرس غلط نديد.....لطفا

درسته سیستم اتوماتیک ولی متاسفانه هر چیزی که اینجا نوشته میشه رو سریع قبول می کنیم اونم به خاطر استرس بالای هممونه
تشکر کنندگان:
(2012-12-11 ساعت 01:31)vorojak1360 نوشته:  ولی من تماس نگرفتم و فکر نمی کنم که تلفنی هم جواب بدن . در هر صورت من هم چون کیس نامبرم حدودا 8000 هستش نمیخوام الکی امیدواری بدم. ولی اینو می دونم که حرفای این سایت چجوری می تونه روی ادم تاثیر بذاره. در هر صورت فقط باید بایستیم و ببینیم که چه می شود. یه سئوال چرا کسایی که کیس نامبرشون ریجکت می شه هیچ توضیحی در مورد کیسش نمی ده .

مگه شما همین الان نگفتی تماس گرفتی و گفتند ۵۴۰۰؟ مگه شما نبودی که هورا کشیدی؟
پس چی شد الان حرف دیگری میزنید؟
(2012-12-11 ساعت 01:31)vorojak1360 نوشته:  ولی من تماس نگرفتم و فکر نمی کنم که تلفنی هم جواب بدن . در هر صورت من هم چون کیس نامبرم حدودا 8000 هستش نمیخوام الکی امیدواری بدم. ولی اینو می دونم که حرفای این سایت چجوری می تونه روی ادم تاثیر بذاره. در هر صورت فقط باید بایستیم و ببینیم که چه می شود. یه سئوال چرا کسایی که کیس نامبرشون ریجکت می شه هیچ توضیحی در مورد کیسش نمی ده .

(2012-12-11 ساعت 01:24)mahdip نوشته:  [quote='vorojak1360' pid='249316' dateline='1355172609']
شما با کی سی سی تماس گرفتید و بهتون جواب داد ؟

[quote='mahdip' pid='249315' dateline='1355172459']
[quote='vorojak1360' pid='249311' dateline='1355172219']

----------------------------------------------------

وااااا شما ميگي تماس گرفتي باز ميگي نگرفتي؟؟؟؟؟!!!! خوبي؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان: mahdip ، amir82 ، mani.iht ، sadeghi897 ، ASALI ، sayeh_m ، ani_sheiton ، rouzbehdarvishi ، el333 ، asal1907 ، achi686
(2012-12-11 ساعت 01:34)امیر مهاجر نوشته:  

فقط خواستم بگم هرچیزی که اینجا گفته میشه درست نیست اگر نقضش نمی کردم هزار تا اظهار نظر براش می کردن.
تشکر کنندگان: Hoormazd
٢ساعت ديگه اگر اعلام نكنن رفته تا فردا عصر
كيس نامبر:2013AS5700. سفارت: ابوظبى. تعداد: ٣ نفر. قبولى: ٢ may. ارسال مدارك: ٦ jun  مصاحبه : هفته سوم اپريلCoolكليرنس برگه سفيد .كلير 29 may ,دريافت ويزا 3 junWink
تشکر کنندگان: mahdip ، sadeghi897 ، rouzbehdarvishi ، asal1907 ، achi686
بي معنييييي!!!
تو اين شرايط اصلاااااااا شوخي جالبي نبود! ادم خوبه موقع شناس باشه
اینجا محل اطلاعات درسته.
چنین شوخیهایی جاش اینجا نیست.
حداقل به این کاربر ثابت شد که بر عکس تصورش کسی حرفهای دروغ رو باور نمیکنه و فرد خاطی سریعا از جمع مهاجرسرا طرد میشه.
(2012-12-11 ساعت 01:38)vorojak1360 نوشته:  
(2012-12-11 ساعت 01:34)امیر مهاجر نوشته:  

فقط خواستم بگم هرچیزی که اینجا گفته میشه درست نیست اگر نقضش نمی کردم هزار تا اظهار نظر براش می کردن.

عجبا!!!یهو میان یه جوی میدنSad نکنید دوست عزیز اینجا در عین حال که جمع گرمی داریم و گهگاهی هم شوخی میکنیم ولی مسائل حساس رو جو ندید خواهشا.دوستان با این مسائل جدی هستند و شوخی بازی نداریم.Cool
مخصوصا که امشب این تاپیک شلوغه برای خودش
سالار تاپیک هاس امشب
دی
ولی کارش واقعا زشت بود گرچه من به شخصه اصلا باور نکردم و نمی کنم چون باید در بولتن بنویسن باورکنم.
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
همون 4300 به عقل جور در میاد به نظرم درست باشه
کیس نامبر:2013AS91XX _تعداد:1نفر _ ارسال مدارک:اکتبر2012 _تاریخ مصاحبه هفته سوم جولای نتیجه:یه ضرب سفرنامه
دوستان بزرگوار اگه خبر بنده باعث ازردگی خاطر کسی شده و بحث بوجود آورده من شرمندم. اگر امر بفرمایید همین الان پاک میشه ..... ولی این چیزی بود که بنده مستقیما از اپراتور شنیدم و چون کیس بنده زیر 4300 بود این جواب را به من داد. حا لا بازم اگه مدیر اینجا صلاح دیدن ممنون میشم خودشون پست بنده را پاک کنن.
مرسی
کیس نامبر : 2013AS42xx/رویت قبولی:May 2012/ارسال فرمها:10-5-2012/کووالالامپور/تاریخ مصاحبه :W3 Feb/تعداد افراد :2 نفر,ویزای یکضرب
دریافت:2 روز بعد,ایالت:تگزاس

تشکر کنندگان: amir82 ، fereydoooon ، Championking ، asal1907
از مدیران عزیز خواهش میکنم اون پست رو بگذارید بمونه.
چون کاربر محروم شده کسی حرفش رو باور نمیکنه.
ولی عبرتی میشه برای کسانی که قصد دارند با احساسات کاربران منتظر بازی کنند.
البته اختلاف ساعت هم در نظر بگیریدا،چون اونجا فکر کنم9-8 ساعتی عقب ترن و 9-8 ساعت دیگه 10 دسامبرشون تموم میشه!!!
نمیدونم درست گفتمBig Grin
ولی خودمونیم امشب اینجا خیلی شلوغ شده،امیدوارم تا چند دقیقه دیگه بالا بیاد که همه با خیال راحت برن بخوابنWink
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، گل نهال ، fereydoooon ، asal1907 ، nika

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان