کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
بعد از ورودم به آمریکا اولین کاری که میکنم اینه که عبارت Coming Soon رو از ادبیات آمریکایی حذف میکنم. بابا مُردیم به خدا ... بسه دیگه ...
چه كارنتي????
ميشه جواب kccً رو بزارين ببينيم????
راستي تا كارنت شديم، بزين همونجو نامه دوم امادست يا بازم بايد بيشينيم تا نامه دوم بره جاي نامه اول??????
تشکر کنندگان: nika
تو رو خدا بگین تا 4500 اعلام کننSmile
تشکر کنندگان: pooya.n ، rouzbehdarvishi
[quote='mohareri' pid='249413' dateline='1355203526']
چه كارنتي????
سلام دوست عزيز
وقتي كارنت شدي، بين 20 تا 25 همون ماه ميلادي ايميل از KCC دريافت ميكني و بعد ميري و در سايت dvlottery.state.gov چك ميكني، كه پيج قبوليت به پيج مصاحبه تغيير پيدا كرده.
اگر نامه رو از طريق ميل هم دريافت نكردي حدود همون تاريخ كه گفتم سايت dvlottery.state.gov رو چك كن
2013AS00003xxx ‫(٢ نفر) ღ دیدن قبولی: 11 می ღ ارسال فرم‌ها: 22 می با TPG ღ سفارت: آنکارا ღ مقصد: California وضعيت كيس: اتمام پروسه اداري 55 روز
تشکر کنندگان: mhz_ir ، b_argi ، pooyash ، fereydoooon
تا 4500 اعلام کنید!!!
(2012-12-10 ساعت 21:36)bayat_r نوشته:  
(2012-12-10 ساعت 19:32)پدی نوشته:  
(2012-12-10 ساعت 18:27)bayat_r نوشته:  
(2012-12-10 ساعت 18:21)پدی نوشته:  4800خیرش روببینید

اگر درست حدس زده بودی، شام مهمون منBig Grin

آاقا بیات این دفعه ان شااله کارنت میشین

یا ایتها الافیسر ، اگر به ما رحم نمی کنی به دکمه F5 و انگشت اشاره ما رحم کن، بیا و زودتر این لیست رو اعلام کن.
آمین یارب العالمین

این آقا بیات چه مرد نازنینیه هم دعا (تضمینی ) میکنه هم شام میدهBig Grin حالا که اینطوره من هم دعا میکنم تا 4800 اعلام شه Tongue
یکم ریلکس باشین بچه ها .همه میدونیم که امسال کم کم اعلام میکنن ولی همه کارنت میشن ! آسیاب به نوبت . چرا این همه استرس دارین آخه؟ حالا استرس کلیر شدن رو بگی منم میگم واسه کلیر شدن استرس هست ولی اعلام کارنتی نه همه خوب میدونیم که امسال مثل هیچ سال دیگه ای نیست و کارای kcc قابل پیش بینی نیست پس ریلکس باشین Smile
میدونم واسه ما منتظرها 1 ماه هم خیلی زیاده و زمان کش میاد واسمون ولی بازم شکر که واجد شرایط این انتظار کشیدنها هستیم Smile

تشکر کنندگان: ensan ، bayat_r ، b_argi ، nima1348 ، 3pideh ، asal1907 ، bardia9 ، mohssen ، MEHDIREZAEI ، nika ، rouzbehdarvishi ، fereydoooon ، سمانه777 ، pooya.n
اونایی که دیشب شیفت بودن ، خسته هستین دیگه ، برین بخوابین شیفتو تحویل ما بدین
اعلام کردن بیدارتون میکنیم
شماره کیس: 2013AS000003xxx، تاریخ رویت قبولی: 10 may، کنسولگری: Ankara، تعداد افراد کیس: 4، ، مصاحبه:21 فوریه صورتی
تشکر کنندگان: bayat_r ، 3pideh ، asal1907 ، iman63ir ، bardia9 ، escutcheon ، kasrafo ، lilac ، nika ، ابی هانی ، sepand88 ، pooya.n
این هم جواب کی سی سی
.
.
Thank you for your inquiry.

Your case number is now current for interview processing. Once the interview date has been scheduled, you will receive notification via email to check http://www.dvlottery.state.gov .
شماره کیس:2013AS40xx
رویت قبولی : 15 جون
ارسال مدارک : 26 جون
کارنت : دسامبر2012
مصاحبه: فوریه
تشکر کنندگان: sayeh_m ، kasrafo ، nika ، pooya.n
(2012-12-11 ساعت 10:11)pooya.n نوشته:  تا 4500 اعلام کنید!!!

پویا جان تا دهنت بازه بگو تا 4800 اعلام کنن
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
(2012-12-11 ساعت 10:11)pooya.n نوشته:  تا 4500 اعلام کنید!!!

وووووووووووووو اتفاقا من هم چپ دستمWink

[quote='omidian' pid='249432' dateline='1355207626']
این هم جواب کی سی سی
.
.

Your case number is now current for interview processing. Once the interview date has been scheduled, you will receive notification via email to check http://www.dvlottery.state.gov .

خوب مبارک باشه. کیستون حدودا چنده؟
تشکر کنندگان: bardia9 ، asal1907 ، kasrafo ، nika ، pooya.n
(2012-12-11 ساعت 01:17)mahdip نوشته:  
(2012-12-11 ساعت 01:13)vorojak1360 نوشته:  
(2012-12-11 ساعت 00:29)mohammad.behrouzi نوشته:  
(2012-12-11 ساعت 00:25)mahdip نوشته:  خبر جدید تر اینکه این ماه واسای فوریه دارن تا 4300 را کارنت میکنن. هنوز سایت اپدیت نشده ولی این اطلاعات را از کی سی سی دارم خدمتتون عرض میکنم .
مبارکه همه کسایی که برای فوریه کارنت شدن.
یدقا خوش خبر باشی

هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا.
من همین الان تماس گرفتم گفتن تا 5400 کارنت شدن عیول داره به ما نزدیک می شه.
یه هورای دیگه واسه تا 5400 تایی.
هووووووووووووووووورررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا.
من همین الان تماس گرفتم گفتن تا 5400 کارنت شدن عیول داره به ما نزدیک می شه.
یه هورای دیگه واسه تا 5400 تایی.
هووووووووووووووووورررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

----------------------------------------------------
شما مطمئن هستید ؟ چون من واسا دوستم هم تماس گرفتم و بالای 5000 بود گفتش که ما در حال حاضر کیس های زیر 4300 را اوکی کردیم ...... و برای اون گفت که ماه بعد تماس بگیرید تا اطلاعات کامل تری بتونم بدم بهتون ....
حالا بازم شاید من اشتباه میکنم .
اگه شما مطئن هستی که مبارکه .
این کی سی سی بدبخت و ول کنید انقدر زنگ نزنید جری میشن فردا تو سفارت اذیتمون میکنن هااااا
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١،  اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن، Sad
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس،  كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥  و  تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك  مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا  12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
تشکر کنندگان: 3pideh ، bardia9 ، asal1907 ، kasrafo ، zavosh ، nika ، سمانه777 ، pooya.n
دعا کنید یه جور اعلام کنن که ما 6000 ها بیفتیم واسه عید
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١،  اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن، Sad
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس،  كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥  و  تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك  مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا  12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
تشکر کنندگان: kasrafo ، MEHDIREZAEI ، nika ، pooya.n
الان بلند شدم هورا کشیدم که اون آقا گفت 5400 ، بعدش دیدم دروغ گفته بدجوری حالم گرفته شد..
Case Number:2013 AS 60XX
سفارت : ابوظبی هفته دوم اپریل
ویزای یکضرب
ساکن فلوریدا از اپریل 2013
(2012-12-11 ساعت 11:07)aaghaafi نوشته:  [quote='pooya.n' pid='249418' dateline='1355204515']
تا 4500 اعلام کنید!!!

وووووووووووووو اتفاقا من هم چپ دستمWink

(2012-12-11 ساعت 11:03)omidian نوشته:  این هم جواب کی سی سی
.
.

خوب مبارک باشه. کیستون حدودا چنده؟

کیس نامبر من نزدیک به 4100 هست...ایمیل زدم ی سوال راجع ب عدم سوپیشینه واسه افرادی که 6 ماه خارج از کشور بودن ک آیا لازم هست یا نه..اینو جواب دادن.!!! اون سوالو جواب ندادن متاسفانه..
شماره کیس:2013AS40xx
رویت قبولی : 15 جون
ارسال مدارک : 26 جون
کارنت : دسامبر2012
مصاحبه: فوریه
تشکر کنندگان: bayat_r ، bardia9 ، kasrafo ، nika ، fereydoooon ، pooya.n
من یک سوال دارم... کسانیکه این ماه کارنت می شن ماه فوریه حتما می رن برای مصاحبه؟ یا شاید مارچ برن؟ حداکثر زمانی که بعد از کارنت شدن می رن آنکارا کی هستش اگر مدارکشونو به موقع ارسال کرده باشن؟
تشکر کنندگان: nika ، pooya.n

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان