کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
(2012-12-14 ساعت 17:14)itsmasoud نوشته:  [quote='پدی' pid='250869' dateline='1355481335']
چرا با اینکه درحال حاضر یک سفارت (ایروان) نسبت به پارسال اضافه شده اما سرعت کارنت شدن فرقی نکرده؟

این واقعا طبیعی هستش چون سفارت آمریکا در حال تغییر ساختار کلی نحوه تعیین وقت مصاحبه و پرداخت هزینه سفارت برای ایرانی ها میباشد که از ابتدای 2013 اعمال خواهد شد بنابر این این تغییر طبیعتا سرعت کاری سفارت و پایین میاره.
[/quot
حالا این تغییرات خوب هستش یا بد؟ چه نوع تغییراتی قراره اتفاق بیفته؟ به نفع ماست یا به ضررمون؟ سپاس.
کیس نامبر : **2013AS75 _ تاریخ مشاهده قبولی: MAY 2012 _تاریخ کارنت: مارس2013 _ تاریخ مصاحبه: 2 می ، ابوظبی _کلیرنس: 12 جون ( 41 روز) ، ورود به خاک نو : 11 جولای 2013 _ ساکن: فیر فکس ویرجینیا ، تعداد: 4 نفرWink
تشکر کنندگان: farshadsh
(2012-12-14 ساعت 12:37)achi686 نوشته:  [quote='omidian' pid='250815' dateline='1355471014']
سلام دوستان..نمیدونستم این سوال رو کجا بپرسم..واسه همین اینجا میپرسم.!!
تا اونجا ک میدونم بعد از کارنت شدن باید مدارکی رو فرستاد که جز اونها مدرک تحصیلی هم هست..آیا مثلن کسی که لیسانس داره نیاز به ترجمه ی دیپلمش هم هست یا خیر؟اگر هست !! آیا ریز نمرات دیپلم هم لازمه ؟؟
ممنونم
.
Smile

دوست عزیز
شما تنها برای مدارک ارسالیتون ترجمه آخرین مدرک تحصیلیتون رو میفرستید، اگه مثلا لیسانس دارید دیگه احتیاجی به فرستادن مدرک لیسانستون نیست اما باید دیپلمتون رو که حداقل شرایط برای ثبت نام در لاتاری هست رو ترجمه و به همراه خودتون ببرید در روز مصاحبه تا اگه آفیسر خواست بتونید به اون ارائه کنید. در ضمن ریزنمرات لیسانستون رو در روز مصاحبه همراه داشته باشید اما به ریزنمرات دیپلم احتیاجی ندارید.

سلام من فوق دیپلم هستم. یعنی من باید ریزنمرات فوق دیپلممو هم بگیرم؟
کیس نامبر : As39xx / تعداد افراد کیس : 2 / کارنت: 13/12/2012 / مصاحبه: 19 فوریه / کلیر 26 march / مقصد : نیوجرسی / دریافت ویزا : 11 اپریل
تشکر کنندگان: hadiseh.t ، farshadsh ، pooya.n
(2012-12-15 ساعت 02:00)fereydoooon نوشته:  
(2012-12-14 ساعت 12:37)achi686 نوشته:  [quote='omidian' pid='250815' dateline='1355471014']
تا اونجا ک میدونم بعد از کارنت شدن باید مدارکی رو فرستاد که جز اونها مدرک تحصیلی هم هست..آیا مثلن کسی که لیسانس داره نیاز به ترجمه ی دیپلمش هم هست یا خیر؟اگر هست !! آیا ریز نمرات دیپلم هم لازمه ؟؟
ممنونم
.
Smile

دوست عزیز
شما تنها برای مدارک ارسالیتون ترجمه آخرین مدرک تحصیلیتون رو میفرستید، اگه مثلا لیسانس دارید دیگه احتیاجی به فرستادن مدرک لیسانستون نیست اما باید دیپلمتون رو که حداقل شرایط برای ثبت نام در لاتاری هست رو ترجمه و به همراه خودتون ببرید در روز مصاحبه تا اگه آفیسر خواست بتونید به اون ارائه کنید. در ضمن ریزنمرات لیسانستون رو در روز مصاحبه همراه داشته باشید اما به ریزنمرات دیپلم احتیاجی ندارید.

سلام
ترجیحا جریان ریز نمرات رو بهش عمومیت نبخشین
اصلا ریز نمرات مدرکی نیست که سفارت اون رو ذکر کرده باشه تو مدارک که با خودتون ببرین
من توصیه میکنم اینکار رو نکنین و به بقیه هم بگین این کار رو نکنن
هر چی مدارکتون رو بیشتر و جزئی تر کنید احتمال پیچیده شدن کارتون بیشتره
(2012-12-13 ساعت 23:13)AsemanAbee نوشته:  
(2012-12-12 ساعت 15:28)Gerdoo نوشته:  دوستان به همه کسانی که نوبتشون مشخص شد تبریک میگم. امروز نوبت ما هم مشخص شد.
معمولاً چه مدت زمان قبل مصاحبه، ایمیل میزنن؟

ﺑﺎ ﺗﺒﺮﯾﮏ ﺑﻪ ﺷﻤﺎ .... ﺣﺪﻭﺩ ۴۵ ﺭﻭﺯ ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ، ﻧﺎﻣﻪ ﺩﻭﻡ ﺩﻋﻮﺕ ﺑﻪ ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ﺩﺭ ﻫﻤﻮﻥ ﺻﻔﺤﻪ ﻗﺒﻮﻟﯽ ﺑﺠﺎﯼ ﻧﺎﻣﻪ ﻗﺒﻮﻟﯽ ﻣﯿﺎﺩ ﮐﻪ ﺗﺎﺭﯾﺦ ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ﺭﺍ ﺗﻌﯿﯿﻦ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﺣﺪﻭﺩ ۲ ﻫﻔﺘﻪ ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ﻭ ﭘﺲ ﺍﺯ ﺭﺳﯿﺪﻥ ﻣﺪﺍﺭﮎ ﺑﻪ ﺍﻧﮑﺎﺭﺍ ، ﺍﯾﻤﯿﻞ ﺗﺎﯾﯿﺪ ﺗﺎﺭﯾﺦ ﻭ ﻣﺪﺍﺭﮎ ﻻﺯﻡ ﺩﺭ ﺭﻭﺯ ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ﺑﺮﺍﺗﻮﻥ ﻣﯿﺎﺩ ..... ﺍﻟﺒﺘﻪ ﻣﻮﺭﺩ ﻣﺎ ﺑﻪ ﺍﯾﻨﺼﻮﺭﺕ ﺑﻮﺩ. ﻣﻮﻓﻖ ﺑﺎﺷﯿﺪ.

دوست من، "آسمون آبی" از پاسخت ممنونم.
بنظر شما میشه حدس زد کی و چه تاریخی مصاحبه انجام میشه؟منظورم اینه که اگه 8 روز تعطیلی هفته از ماه کم بشه، 22 روز میمونه و با توجه به اینکه 900 شماره اعلام شده (3400 تا 4300) تقریباً روزی 41 نفر مصاحبه دارن و از این روش میشه فهمید که چه روزی تاریخ مصاحبه هست، مگر اینکه اصلاً به ترتیب کاری نداشته باشن. در این مورد چه نظری دارید؟
دلیل اینکه میخوام تاریخ رو الان حدس بزنم اینه که میخوام تاریخ واکسن دخترم رو رعایت کنم.
با سپاس
39##
آنکارا، 3نفر، مصاحبه: 26 فوریه، کلیرنس: 18 آوریل......سفرنامه•●❤
تشکر کنندگان: bayat_r ، farshadsh ، roeentan ، sadeghi897 ، AsemanAbee
(2012-12-15 ساعت 11:02)Gerdoo نوشته:  
(2012-12-13 ساعت 23:13)AsemanAbee نوشته:  
(2012-12-12 ساعت 15:28)Gerdoo نوشته:  دوستان به همه کسانی که نوبتشون مشخص شد تبریک میگم. امروز نوبت ما هم مشخص شد.
معمولاً چه مدت زمان قبل مصاحبه، ایمیل میزنن؟

ﺑﺎ ﺗﺒﺮﯾﮏ ﺑﻪ ﺷﻤﺎ .... ﺣﺪﻭﺩ ۴۵ ﺭﻭﺯ ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ، ﻧﺎﻣﻪ ﺩﻭﻡ ﺩﻋﻮﺕ ﺑﻪ ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ﺩﺭ ﻫﻤﻮﻥ ﺻﻔﺤﻪ ﻗﺒﻮﻟﯽ ﺑﺠﺎﯼ ﻧﺎﻣﻪ ﻗﺒﻮﻟﯽ ﻣﯿﺎﺩ ﮐﻪ ﺗﺎﺭﯾﺦ ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ﺭﺍ ﺗﻌﯿﯿﻦ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﺣﺪﻭﺩ ۲ ﻫﻔﺘﻪ ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ﻭ ﭘﺲ ﺍﺯ ﺭﺳﯿﺪﻥ ﻣﺪﺍﺭﮎ ﺑﻪ ﺍﻧﮑﺎﺭﺍ ، ﺍﯾﻤﯿﻞ ﺗﺎﯾﯿﺪ ﺗﺎﺭﯾﺦ ﻭ ﻣﺪﺍﺭﮎ ﻻﺯﻡ ﺩﺭ ﺭﻭﺯ ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ﺑﺮﺍﺗﻮﻥ ﻣﯿﺎﺩ ..... ﺍﻟﺒﺘﻪ ﻣﻮﺭﺩ ﻣﺎ ﺑﻪ ﺍﯾﻨﺼﻮﺭﺕ ﺑﻮﺩ. ﻣﻮﻓﻖ ﺑﺎﺷﯿﺪ.

دوست من، "آسمون آبی" از پاسخت ممنونم.
بنظر شما میشه حدس زد کی و چه تاریخی مصاحبه انجام میشه؟منظورم اینه که اگه 8 روز تعطیلی هفته از ماه کم بشه، 22 روز میمونه و با توجه به اینکه 900 شماره اعلام شده (3400 تا 4300) تقریباً روزی 41 نفر مصاحبه دارن و از این روش میشه فهمید که چه روزی تاریخ مصاحبه هست، مگر اینکه اصلاً به ترتیب کاری نداشته باشن. در این مورد چه نظری دارید؟
دلیل اینکه میخوام تاریخ رو الان حدس بزنم اینه که میخوام تاریخ واکسن دخترم رو رعایت کنم.
با سپاس
سلام با تشکر من در صفحه قبولی چند بار امتحان کرده ام ولی ارور می دهد و می گوید تعداد رقم ها باید 16 تا باشد مال ما 14 تا است
ویزا: 14 2013‎ AUG* ورود: هیوستن JAN 2014 *‏ گرین: 7 March, کار: ؟

بگو : هرگز جز انچه خدا برای ما خواسته به ما نخواهد رسید. اوست مولای ما، و البته اهل ایمان در هرحال باید بر خدا توکل کنند. سوره توبه ایه 51

(2012-12-15 ساعت 10:02)pooya.n نوشته:  
ممنونم
.
Smile

دوست عزیز

سلام
اصلا ریز نمرات مدرکی نیست که سفارت اون رو ذکر کرده باشه تو مدارک که با خودتون ببرین

پویا جان من نمیگم ببرید و ارائه بدید که....نظر من اینه که ببرید و اگه خواسند ارائه بدید تا نقص مدارک نخورید، به طور مثال من که فوق لیسانس هستم، حتی ازم ریز نمرات لیسانس رو خواست و دید و اگه نبرده بودم شاید نقص مدارک میخوردم و موفق به اخذ یک ضرب نمیشدم....
2013AS00/ رویت قبولی : May-02-2012/ ارسال فرمهای سری اول: May-09-2012/ آنکارا / یک نفر / مصاحبه: اوایل نوامبر/ اخذ ویزا: روز مصاحبه / ایالت تگزاس - هوستون Cool
(2012-12-15 ساعت 12:53)achi686 نوشته:  
سلام دوستان..نمیدونستم ...
هست !! آیا ریز نمرات دیپلم هم لازمه ؟؟
ممنونم
.
Smile

دوست عزیز
شما تنها بر....
باید ریزنمرات فوق دیپلممو هم بگیرم؟

سلام
اصلا ریز ....

پویا جان من نمیگم ببرید و ارائه بدید که....نظر من اینه که ببرید و اگه خواسند ارائه بدید تا نقص مدارک نخورید، به طور مثال من که فوق لیسانس هستم، حتی ازم ریز نمرات لیسانس رو خواست و دید و اگه نبرده بودم شاید نقص مدارک میخوردم و موفق به اخذ یک ضرب نمیشدم....

آرش جان
واقعا گیج کنندس
من کسی رو میشناسم که با مدرک لیسانس حتی دیپلمش رو ارائه نداده و یکضرب ویزا گرفته. حالا جریان شما هم به اون شکله که انگار اصلن برعکسشه. خدا کلا به خیر بگذرونه!
ممنونم
.
Smile

دوست عزیز

سلام

ببخشید شما از چه دانشگاهی مدرک گرفتید؟نوع دانشگاه رو هم بگید کافیه.
شاید علت نوع دانشگاهتون بوده چون منم تا حالا نشنیده بودم که از کسی ریز نمرات رو بخوان
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
تشکر کنندگان: farshadsh ، pooya.n
(2012-12-15 ساعت 20:11)r91 نوشته:  
ممنونم
.
Smile

دوست عزیز

سلام

ببخشید شما از چه دانشگاهی مدرک گرفتید؟نوع دانشگاه رو هم بگید کافیه.
شاید علت نوع دانشگاهتون بوده چون منم تا حالا نشنیده بودم که از کسی ریز نمرات رو بخوان
دوست عزیز این قضیه صحت داره وربطی هم به نوع دانشگاه نداره اگه افیسر به مدرک شما شک کنه برای اثبات اصل بودن مدرکتون باید ریز نمرات داشته باشید فکر کنم تو بچه های 2012 از 3 نفر ریز نمرات خواستن این قضیه به نظر افیسر برمیگرده.
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :

تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، achi686 ، farshadsh ، el333 ، fereydoooon ، pooya.n ، sadeghi897 ، Soap McTavish ، lilac
میگم که یه چیزی. من اون شماره طولانیه که قبل از کیس نامبر داشتیم رو فکر کنم گم کردم. حتما باید همونو داشته باشم تا بتونم وارد اون صفحه ام بشم؟
شماره کیس : 2013AS000041XX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 01 می
کنسولگری: ارمنستان
تاریخ کارنت شدن کیس: 13 دسامبر
تاریخ مصاحبه: اواسط مارس
4نفر - اواخر جولای کلیر شدیم
(2012-12-16 ساعت 00:21)mandana12 نوشته:  میگم که یه چیزی. من اون شماره طولانیه که قبل از کیس نامبر داشتیم رو فکر کنم گم کردم. حتما باید همونو داشته باشم تا بتونم وارد اون صفحه ام بشم؟

فکر میکنم اره باید داشته باشی اگه منظورت کامفیرمیشن نامبرت باشه
کیس نامبر : As39xx / تعداد افراد کیس : 2 / کارنت: 13/12/2012 / مصاحبه: 19 فوریه / کلیر 26 march / مقصد : نیوجرسی / دریافت ویزا : 11 اپریل
(2012-12-15 ساعت 18:15)pooya.n نوشته:  
سلام دوستان..نمیدونستم ...
هست !! آیا ریز نمرات دیپلم هم لازمه ؟؟
ممنونم
.
Smile

دوست عزیز
شما تنها بر....
باید ریزنمرات فوق دیپلممو هم بگیرم؟

سلام
اصلا ریز ....

آرش جان
واقعا گیج کنندس
من کسی رو میشناسم که با مدرک لیسانس حتی دیپلمش رو ارائه نداده و یکضرب ویزا گرفته. حالا جریان شما هم به اون شکله که انگار اصلن برعکسشه. خدا کلا به خیر بگذرونه!
بدون ارائه دیپلم؟ جدی؟
شماره کیس: 2013AS000003xxx، تاریخ رویت قبولی: 10 may، کنسولگری: Ankara، تعداد افراد کیس: 4، ، مصاحبه:21 فوریه صورتی
(2012-12-16 ساعت 12:35)aaghaafi نوشته:  سلام
میشه یکی لیست مدارکیو که باید ترجمه کنیم بنویسه . ممنون

دوست عزیز جای این سوال اینجا نیست.
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :

تشکر کنندگان: bardia9 ، Saeedv13 ، امیر مهاجر ، escutcheon ، sadeghi897 ، nika ، farshadsh
(2012-12-16 ساعت 00:21)mandana12 نوشته:  میگم که یه چیزی. من اون شماره طولانیه که قبل از کیس نامبر داشتیم رو فکر کنم گم کردم. حتما باید همونو داشته باشم تا بتونم وارد اون صفحه ام بشم؟

نامه دوم به اکثریت ایمیل هم می شه
اون زمانی که مدارک رو فرستادید برای بار اول، کپی نگرفتید از مدارک؟
کپی گرفتن از مدارک ارسالی فراموش نکنید
این بار هم اگر چیزی فرستادین کپی بگیرید از مدارکتون لااقل می دونید چی فرستادید.
اگر از مرورگر firefox استفاده می کنید و از چند ماه پیش که چک کردین تا الان ویندوز عوض نکرده باشید احتمالا سیو شده کافیست صفحه که لازمه برای چک رو باز کنید و اون جایی که برای کامفرمیشن نامبر زده رو دو تا کلیک کنید با موس شاید شانس آوردید و اونجا بود.
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: lilac ، امیر مهاجر ، پدی ، amir82 ، farshadsh
سلام دوستان
یه سوال:وقتی که تو آمریکا هیچ آشنا و فامیلی نداری چه جوری روز مصاحبه به افسر سفارت آدرس خونه بدیم تا گرین کارت رو به اون آدرس بفرستن؟
آخه اول باید خونه اجاره کنی بعد آدرس بدی.ممنون میشم دوستان نظر بدن.

(خدایا به خاطر تمام داشته هایم تو را سپاس)
**92/ 2 نفر /کارنت:10می2013/مصاحبه:22جولای2013ابوظبی
کلیر:2سپتامبر2013/دریافت ویزا28سپتامبر2013/ ورود به آمریکا 27فوریه2014/ساکن شمال ویرجنیا(منطقه استرلینگ)
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، bardia9 ، bayat_r ، farshadsh

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان