کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
(2012-12-15 ساعت 11:02)Gerdoo نوشته:  
(2012-12-13 ساعت 23:13)AsemanAbee نوشته:  
(2012-12-12 ساعت 15:28)Gerdoo نوشته:  دوستان به همه کسانی که نوبتشون مشخص شد تبریک میگم. امروز نوبت ما هم مشخص شد.
معمولاً چه مدت زمان قبل مصاحبه، ایمیل میزنن؟

ﺑﺎ ﺗﺒﺮﯾﮏ ﺑﻪ ﺷﻤﺎ .... ﺣﺪﻭﺩ ۴۵ ﺭﻭﺯ ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ، ﻧﺎﻣﻪ ﺩﻭﻡ ﺩﻋﻮﺕ ﺑﻪ ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ﺩﺭ ﻫﻤﻮﻥ ﺻﻔﺤﻪ ﻗﺒﻮﻟﯽ ﺑﺠﺎﯼ ﻧﺎﻣﻪ ﻗﺒﻮﻟﯽ ﻣﯿﺎﺩ ﮐﻪ ﺗﺎﺭﯾﺦ ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ﺭﺍ ﺗﻌﯿﯿﻦ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﺣﺪﻭﺩ ۲ ﻫﻔﺘﻪ ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ﻭ ﭘﺲ ﺍﺯ ﺭﺳﯿﺪﻥ ﻣﺪﺍﺭﮎ ﺑﻪ ﺍﻧﮑﺎﺭﺍ ، ﺍﯾﻤﯿﻞ ﺗﺎﯾﯿﺪ ﺗﺎﺭﯾﺦ ﻭ ﻣﺪﺍﺭﮎ ﻻﺯﻡ ﺩﺭ ﺭﻭﺯ ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ﺑﺮﺍﺗﻮﻥ ﻣﯿﺎﺩ ..... ﺍﻟﺒﺘﻪ ﻣﻮﺭﺩ ﻣﺎ ﺑﻪ ﺍﯾﻨﺼﻮﺭﺕ ﺑﻮﺩ. ﻣﻮﻓﻖ ﺑﺎﺷﯿﺪ.

دوست من، "آسمون آبی" از پاسخت ممنونم.
بنظر شما میشه حدس زد کی و چه تاریخی مصاحبه انجام میشه؟منظورم اینه که اگه 8 روز تعطیلی هفته از ماه کم بشه، 22 روز میمونه و با توجه به اینکه 900 شماره اعلام شده (3400 تا 4300) تقریباً روزی 41 نفر مصاحبه دارن و از این روش میشه فهمید که چه روزی تاریخ مصاحبه هست، مگر اینکه اصلاً به ترتیب کاری نداشته باشن. در این مورد چه نظری دارید؟
دلیل اینکه میخوام تاریخ رو الان حدس بزنم اینه که میخوام تاریخ واکسن دخترم رو رعایت کنم.
با سپاس
دوست عزیز توجه داشته باشید که این 900 نفرمربوط به کل آسیا هست، ضمناً تاریخ مصاحبه به زمان ارسال مدارک نیز بستگی دارد در نتیجه حدس و گمان در مورد تاریخ مصاحبه کمی دشوار میشود.
تشکر کنندگان: Gerdoo ، farshadsh
(2012-12-16 ساعت 19:19)nika نوشته:  سلام دوستان
یه سوال:وقتی که تو آمریکا هیچ آشنا و فامیلی نداری چه جوری روز مصاحبه به افسر سفارت آدرس خونه بدیم تا گرین کارت رو به اون آدرس بفرستن؟
آخه اول باید خونه اجاره کنی بعد آدرس بدی.ممنون میشم دوستان نظر بدن.

(خدایا به خاطر تمام داشته هایم تو را سپاس)

دوست عزیز تا اونجایی که من میدونم باید حتما یه کسی رو اونجا پیدا کنید و ازش آدرس بگیرین .به نظرم نداشتن آدرس حتی میتونه تو نظر آفیسر هم تاثیرگذار باشه پس بهتره اینکارو بکنید.ضمنا اگه هیچ توفیقی حاصل نشد از خدمات IMMIGRANGEL که تبلیغش هست هم میتونید استفاده کنید
کیس نامبر:70xx.ابوظبی.2نفر.مصاحبه:هفته اول می.مقصد:مریلند.کلیر:25جون سفرنامه
تشکر کنندگان: nika ، lilac ، mgolchin13 ، farshadsh ، گل نهال
(2012-12-16 ساعت 19:29)ابی هانی نوشته:  
یه سوال:وقتی که تو آمریکا هیچ آشنا و فامیلی نداری چه جوری روز مصاحبه به افسر سفارت آدرس خونه بدیم تا گرین کارت رو به اون آدرس بفرستن؟

دوست عزیز تا اونجایی که من میدونم باید حتما یه کسی رو اونجا پیدا کنید و ازش آدرس بگیرین .به نظرم نداشتن آدرس حتی میتونه تو نظر آفیسر هم تاثیرگذار باشه پس بهتره اینکارو بکنید

ابی هانی عزیز ممنون از پاسخه شما .
اما وقتی در 100پشت اون طرف تر هم آشنا و یا دوستی تو آمریکا نداریم چطوری در یک کشور بیگانه اونم قبل از رفن آشنا پیدا کنیم.
**92/ 2 نفر /کارنت:10می2013/مصاحبه:22جولای2013ابوظبی
کلیر:2سپتامبر2013/دریافت ویزا28سپتامبر2013/ ورود به آمریکا 27فوریه2014/ساکن شمال ویرجنیا(منطقه استرلینگ)
تشکر کنندگان: ابی هانی ، farshadsh ، 3pideh
(2012-12-16 ساعت 19:35)nika نوشته:  

دوست عزیز تا اونجایی که من میدونم باید حتما یه کسی رو اونجا پیدا کنید و ازش آدرس بگیرین .به نظرم نداشتن آدرس حتی میتونه تو نظر آفیسر هم تاثیرگذار باشه پس بهتره اینکارو بکنید

اما وقتی در 100پشت اون طرف تر هم آشنا و یا دوستی تو آمریکا نداریم چطوری در یک کشور بیگانه اونم قبل از رفن آشنا پیدا کنیم.
تا اونجایی که من میدونم توی فرودگاه که دارن کارهای مهاجرت رو انجام میدن از شما آدرس میخان .. اگر هم اینطوری باشه به هر حال قبل از رفتن یه هتل یا هاستل رزرو کردین دیگه !!!
شماره کیس:2013AS40xx
رویت قبولی : 15 جون
ارسال مدارک : 26 جون
کارنت : دسامبر2012
مصاحبه: فوریه
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، oghs ، fereydoooon ، nika ، ابی هانی ، farshadsh ، 3pideh
سلا م دوستان خسته نباشید
من تازه کارنت شدم کلی استرس گرفتم میشه یه راهنمایی کنید
من یک ایمیل زدم به کی سی سی برای تایین وقت مصاحبم باید
به آنکارا هم بزنم ؟
مدارکی که باید ترجمه کنم همینه که تو سایت
نوشتین ؟
کی باید آماده بشم واسه مصاحبه؟
کمممک
تشکر کنندگان: itsmasoud ، nika ، farshadsh
(2012-12-16 ساعت 20:20)omidian نوشته:  

تا اونجایی که من میدونم توی فرودگاه که دارن کارهای مهاجرت رو انجام میدن از شما آدرس میخان .. اگر هم اینطوری باشه به هر حال قبل از رفتن یه هتل یا هاستل رزرو کردین دیگه !!!

دوست عزیز آیا باید اون شخص مورد نظر تو همون شهری که انتخاب کردیم باشه یا هر جایی از امریکا؟
در ضمن مگر گرین کارت قبل از اینکه ما وارد امریکا بشیم فرستاده میشه؟
کیس نامبر:**2013AS000089_کنسولگری:آنکارا_دیدن قبولی:ماه می_ارسال_فرم‌ها: ماه جون با پست_مقصد:نیویورک_ مصاحبه: هفته اول جولای
نتیجه مصاحبه: یک ضربدر یک ضربShy
تشکر کنندگان: farshadsh ، 3pideh
[quote='nirvana_kobin' pid='251547' dateline='1355673731']
سلا م دوستان خسته نباشید
من تازه کارنت شدم کلی استرس گرفتم میشه یه راهنمایی کنید
من یک ایمیل زدم به کی سی سی برای تایین وقت مصاحبم باید
به آنکارا هم بزنم ؟
مدارکی که باید ترجمه کنم همینه که تو سایت
نوشتین ؟
کی باید آماده بشم واسه مصاحبه؟
کمممک

سلام دوست عزیز
اول تبریک
دوم اینکه واسه وقت مصاحبه باید منتظر ایمیل باشی، در ضمن به محض تعیین وقت مصاحبه صفحه قبولیت به صفحه تایم و مکان دقیق مصاحبه عوض خواهد شد. پس بهتره ضمن چک میل، صفحه برنده شدنتم چک کنی تو این چند وقت.
مطابق راهنمایی های بچه های با تجربه، حدود 45 روز قبل از زمان مصاحبه، ایمیا به شما خواهد رسید
به نظرم وقت بذاری پستهای قبلی رو بخونی خیلی خوب باشه.
ضمنا ممکنه مصاحبت ایروان باشه
نیازی هم به ایمیل زدن به KCC نبود
2013AS00003xxx ‫(٢ نفر) ღ دیدن قبولی: 11 می ღ ارسال فرم‌ها: 22 می با TPG ღ سفارت: آنکارا ღ مقصد: California وضعيت كيس: اتمام پروسه اداري 55 روز
تشکر کنندگان: AsemanAbee ، bardia9 ، kasrafo ، nirvana_kobin ، roeentan ، farshadsh
(2012-12-16 ساعت 12:58)hadiseh.t نوشته:  
(2012-12-16 ساعت 12:35)aaghaafi نوشته:  سلام
میشه یکی لیست مدارکیو که باید ترجمه کنیم بنویسه . ممنون

دوست عزیز جای این سوال اینجا نیست.

با عرض معذرت ولی این تاپیک خیلی بیننده داره به همین خاطر اینجا نوشتم. حالا اگه میشه یه راهنمایی بفرمائید
تشکر کنندگان: farshadsh
(2012-12-15 ساعت 11:02)Gerdoo نوشته:  
(2012-12-13 ساعت 23:13)AsemanAbee نوشته:  
(2012-12-12 ساعت 15:28)Gerdoo نوشته:  دوستان به همه کسانی که نوبتشون مشخص شد تبریک میگم. امروز نوبت ما هم مشخص شد.
معمولاً چه مدت زمان قبل مصاحبه، ایمیل میزنن؟

ﺑﺎ ﺗﺒﺮﯾﮏ ﺑﻪ ﺷﻤﺎ .... ﺣﺪﻭﺩ ۴۵ ﺭﻭﺯ ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ، ﻧﺎﻣﻪ ﺩﻭﻡ ﺩﻋﻮﺕ ﺑﻪ ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ﺩﺭ ﻫﻤﻮﻥ ﺻﻔﺤﻪ ﻗﺒﻮﻟﯽ ﺑﺠﺎﯼ ﻧﺎﻣﻪ ﻗﺒﻮﻟﯽ ﻣﯿﺎﺩ ﮐﻪ ﺗﺎﺭﯾﺦ ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ﺭﺍ ﺗﻌﯿﯿﻦ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﺣﺪﻭﺩ ۲ ﻫﻔﺘﻪ ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ﻭ ﭘﺲ ﺍﺯ ﺭﺳﯿﺪﻥ ﻣﺪﺍﺭﮎ ﺑﻪ ﺍﻧﮑﺎﺭﺍ ، ﺍﯾﻤﯿﻞ ﺗﺎﯾﯿﺪ ﺗﺎﺭﯾﺦ ﻭ ﻣﺪﺍﺭﮎ ﻻﺯﻡ ﺩﺭ ﺭﻭﺯ ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ﺑﺮﺍﺗﻮﻥ ﻣﯿﺎﺩ ..... ﺍﻟﺒﺘﻪ ﻣﻮﺭﺩ ﻣﺎ ﺑﻪ ﺍﯾﻨﺼﻮﺭﺕ ﺑﻮﺩ. ﻣﻮﻓﻖ ﺑﺎﺷﯿﺪ.

دوست من، "آسمون آبی" از پاسخت ممنونم.
بنظر شما میشه حدس زد کی و چه تاریخی مصاحبه انجام میشه؟منظورم اینه که اگه 8 روز تعطیلی هفته از ماه کم بشه، 22 روز میمونه و با توجه به اینکه 900 شماره اعلام شده (3400 تا 4300) تقریباً روزی 41 نفر مصاحبه دارن و از این روش میشه فهمید که چه روزی تاریخ مصاحبه هست، مگر اینکه اصلاً به ترتیب کاری نداشته باشن. در این مورد چه نظری دارید؟
دلیل اینکه میخوام تاریخ رو الان حدس بزنم اینه که میخوام تاریخ واکسن دخترم رو رعایت کنم.
با سپاس

شماره ها برای مصاحبه بین چند جا پخش میشه... بهترین کار اینه که به جداول استاد بیات و استاد افشین مراجعه کنین و حدود تاریخ مصاحبه دستتون میاد. البته باید احتمالات رو هم در نظر بگیرین. در مورد واکسن حتما توصیه و تجربه بچه دارها رو بخونین. موفق باشید.
2013AS1###-ANK 2 Per-W1 Dec
Clearance: 5 Jul & 17 Sep
سفرنامه
تشکر کنندگان: bardia9 ، Gerdoo ، bayat_r ، kasrafo ، farshadsh

سلام دوست عزیزم من نظر شخصی خودم و میگم به نظرم از بچه های قدیمی تره همین مهاجرسرا که الان رفتن کمک بگیرید.یه تاپیکم هست که به کسایی که کسی رو ندارن کمک می کنن http://mohajersara.com/thread-1605.html [/quote] موفق باشید...Shy
2013as14xx،آنکارا، مصاحبه: دسامبر، سفرنامه کلیرنس:12بهمن(57روز)Big Grin
ویزا
تشکر کنندگان: bardia9 ، AsemanAbee ، sayeh_m ، Saeedv13 ، roeentan ، farshadsh ، lilac ، enchantress_boy ، kasrafo ، Gerdoo ، achi686
از وقتی که کارنت میشیم تا وقتی نامه دوم جایگزین میشه حداکثر چه قدر طول میکشه ؟ و ایا از کارنتی های ژانویه کسی نامه دومش اومده ؟
کیس نامبر :2013AS39XX..کنسولگری : انکارا. .کارنت شدن : ژانویه.مدرک : پیش دانشگاهی.تعداد افراد کیس : 1نفر.تاریخ مصاحبه : هفته اول فوریه.نتیجه:کلیرنس
(2012-12-17 ساعت 18:34)miladswat نوشته:  از وقتی که کارنت میشیم تا وقتی نامه دوم جایگزین میشه حداکثر چه قدر طول میکشه ؟ و ایا از کارنتی های ژانویه کسی نامه دومش اومده ؟

بین 7 تا 15 روز. هنوز نه. ممکنه تا 25 دسامبر بیاد.
2013AS1017 ≈≈ ویزا از سفارت ایروان ≈≈ ساکن مریلند، ویرجینیا از ۱ اپریل ۲۰۱۳ ≈≈ داستان من و لاتاری ۲۰۱۳
(2012-12-16 ساعت 23:45)oghs نوشته:  
(2012-12-16 ساعت 20:20)omidian نوشته:  

دوست عزیز آیا باید اون شخص مورد نظر تو همون شهری که انتخاب کردیم باشه یا هر جایی از آمریکا؟
در ضمن مگر گرین کارت قبل از اینکه ما وارد آمریکا بشیم فرستاده میشه؟

دوست عزیز .گرین کارت شما به امید خدا حدودا یکماه بعد از ورودتون میاد و شما تو این مدت میتونید آدرستونو تغییر بدین فقط باید اعلام کنید حتما.جای نگرانی نیست
کیس نامبر:70xx.ابوظبی.2نفر.مصاحبه:هفته اول می.مقصد:مریلند.کلیر:25جون سفرنامه
تشکر کنندگان: oghs ، roeentan ، ani_sheiton ، bardia9 ، Gerdoo ، farshadsh ، nika ، rouzbehdarvishi ، kasrafo ، payampars
سلام دوستان یه سوال من عرچی خوندم تاپیک ها را نفهمیدم که بعد از تعیین وقت مصاحبه چه مدارکی را باید ارسال کنیم؟
چون فکر می کنم مدارک را باید زودتر بفرستیم؟!
سلام دوستان
همین الان برای من ایمیل اومد و نوشته که

You have received this email notification to inform you that you have updates available at http: //www.dvlottery.state.gov/ESC. Please log in using your confirmation number from your original application to complete further processing.

و تاریخ مصاحبه من هفته اول فوریه تعیین شده
کیس: **AS38 ، رویت قبولی: 1 می ارسال فرم ها:20 می
کنسولگری: مونتریال کانادا مصاحبه:
مقصد : Maryland افراد كيس: 2نفر

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان