کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
سلام دوستان همیشه خندان باشید
دوست من کیس نامبرش ***2هست ولی هیچ ایمیلی براش نیومده فرم های اولیه هم فرستادیم باید چکار کنه؟ کمک کنید مرسی
تشکر کنندگان: farshadsh ، Tomas
بچه ها به همتون تبریک میگم...... داشتم تاپیکو میخوندم...... یه جورایی یاد کنکور و اعلام نتایج افتادم...... حالا رو نمیگم که اینترنتی شده.... اون زمان که روزنامه اعلام میکرد.....!!!
قبولیه دیگه...... تو هر مرحله شیرینی خاص خودشو داره..... کنکور..... کارنتی ......کلیر.........گرین کارت.......
2013AS1###-ANK 2 Per-W1 Dec
Clearance: 5 Jul & 17 Sep
سفرنامه
(2012-12-20 ساعت 09:57)AsemanAbee نوشته:  بچه ها به همتون تبریک میگم...... داشتم تاپیکو میخوندم...... یه جورایی یاد کنکور و اعلام نتایج افتادم...... حالا رو نمیگم که اینترنتی شده.... اون زمان که روزنامه اعلام میکرد.....!!!
قبولیه دیگه...... تو هر مرحله شیرینی خاص خودشو داره..... کنکور..... کارنتی ......کلیر.........گرین کارت.......

بله دقیقا چه روزهایی بود یادش بخیرWink
کیس: 2013AS000090XX مصاحبه : ابوظبی 22 جولای کلیر : 18 آگوست ویزا : 28 آگوست
تعداد افراد كيس: 2 نفر سفر اول به آمریکا: 19 feb دریافت گرین کارت : 3 april
تشکر کنندگان: farshadsh ، bardia9 ، AsemanAbee ، Tomas ، babak_1363 ، mohssen ، fereydoooon ، rezagh ، Leila12020
(2012-12-19 ساعت 19:14)Saeedv13 نوشته:  
(2012-12-19 ساعت 19:11)bardia9 نوشته:  نامه دوم من اومد دوستان.انکارا...

خدایا شکرت...
چشم ما هم به جمال ایشون روشن شد. هفته ی سوم فوریه- آنکارا

خدایا شکرت...
عموجان ازطرف ما نایب الزیاره باشید.ایشاالله همین جمع سال آینده لاس وگاس
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، bardia9 ، گل نهال ، Tomas ، babak_1363 ، achi686 ، mohssen ، iman83 ، rezagh
سلام دوستان
نامه 2 منم اومد.هفته 3 بهمن با شماره -341
سوالم اینه که الان باید چه کارکنم
ممنونمSad
34XX : کیس نامبر
تشکر کنندگان: amir82 ، farshadsh ، Tomas ، mehdiii ، Saeedv13 ، pooyash ، fereydoooon ، enchantress_boy ، bayat_r ، lilac ، Gerdoo ، ابی هانی
Exclamation 
دوستان لطفا گفتگو در مورد سیستم جدید اخذ ویزا رو از اینجا ادامه دهید.
سلام دوستان وتبريك به همه همراهان خوش شانس

من هم تازه نامه دومم اومده. هفته اول فوريه... ايا بايد فرم خاصي را به همراه مدارك تكميل و ارسال كنم و لطفاً راهنمايي كنيد كه از كجا فرم رو دانلود كنم؟ جستجو در سايت مهاجرسرا نتيجه نداد! ببخشيد اكر سؤال بي موردي هست ولي واقعاً جوابي براش نداشتم!!!!
شماره كيس : ***2013AS4_ ٢نفر _ سفارت :انكارا _مدارك :١٢ مي _ مصاحبه : FEB W1 _ برگه صورتي+بعد از ٧٥ روز! از مصاحبه درخواست فرم وcv و از آن موقع منتظريم!!!
تشکر کنندگان: amir82 ، farshadsh ، Tomas ، lilac ، mehdiii ، Saeedv13 ، nika ، enchantress_boy ، ابی هانی ، s.s.h
(2012-12-20 ساعت 13:00)sahar-k نوشته:  سلام دوستان
نامه 2 منم اومد.هفته 3 بهمن با شماره -341
سوالم اینه که الان باید چه کارکنم
ممنونمSad

تبریک میگم دوست عزیز... الان باید بلیط بگیرید... مدارک خواسته شده را با دقت آماده، ترجمه و کلاسه بندی کنید... اگر واکسن نزده دارید تا یک ماه قبل از تاریخ مصاحبه کارت واکسن را کامل کنید... و از همه مهم تر این شکلی ->Sad نباشید خندان شاد و مثبت پیش بسوی مصاحبه...+++++++ SmileSmileSmile
(2012-12-20 ساعت 13:31)rozelo نوشته:  سلام دوستان وتبريك به همه همراهان خوش شانس

من هم تازه نامه دومم اومده. هفته اول فوريه... ايا بايد فرم خاصي را به همراه مدارك تكميل و ارسال كنم و لطفاً راهنمايي كنيد كه از كجا فرم رو دانلود كنم؟ جستجو در سايت مهاجرسرا نتيجه نداد! ببخشيد اكر سؤال بي موردي هست ولي واقعاً جوابي براش نداشتم!!!!

تبریک دوست عزیز... اینجا را مطالعه کنید
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، farshadsh ، rozelo ، ابی هانی ، Tomas
نامه دوم ما هم دیروز اومد هفته دوم فوریه آنکاراSmile . یه سوال دارم کی باید مدارکمو پست کنم ؟

تشکر کنندگان: mehdiii ، امیر مهاجر ، shimoda ، Saeedv13 ، farshadsh ، afs ، pooyash ، nika ، bayat_r ، lilac ، ابی هانی ، Tomas
(2012-12-20 ساعت 14:54)sh_aytak نوشته:  نامه دوم ما هم دیروز اومد هفته دوم فوریه آنکاراSmile . یه سوال دارم کی باید مدارکمو پست کنم ؟

تبریک میگم، مدارک باید حداقل 15 روز قبل از مصاحبه برسه سفارت، به عنوان مثال اگر 20 روز قبل ارسال کنید مطمئن تر خواهد بود.

موفق باشید
من یه سوال دارم در نامه دوم زیر اونجایی که سفارتو زده یه شماره که بینش خط تیره است داده می خواستم ببینم این شماره چیه ؟
کیس نامبر :2013AS39XX..کنسولگری : انکارا. .کارنت شدن : ژانویه.مدرک : پیش دانشگاهی.تعداد افراد کیس : 1نفر.تاریخ مصاحبه : هفته اول فوریه.نتیجه:کلیرنس
تشکر کنندگان: farshadsh ، Tomas
(2012-12-20 ساعت 16:19)miladswat نوشته:  من یه سوال دارم در نامه دوم زیر اونجایی که سفارتو زده یه شماره که بینش خط تیره است داده می خواستم ببینم این شماره چیه ؟

شماره تلفن سفارت هست. بعد از X هم شماره داخلي بخش ويزا.
ازدواجي F2a همسرم-->ارسال مدارك: 4سپتامبر2013،رسيد نامبر:12 سپتامبر، اپروو:21 نوامبر
كيس نامبر خودم:***2013AS، آنكارا،يكضرب،ورود به آمريكا:دسامبر 2012
تشکر کنندگان: miladswat ، afs ، achi686 ، nika ، farshadsh ، lilac ، Tomas
(2012-12-20 ساعت 14:32)lilac نوشته:  
(2012-12-20 ساعت 13:31)rozelo نوشته:  سلام دوستان وتبريك به همه همراهان خوش شانس

تبریک دوست عزیز... اینجا را مطالعه کنید

ممنونم دوست عزيز

مطالعش كردم . فقط اينكه قسمت .contact inf. بايد به تعداد نفرات كيس جدا تكميل بشه يا يكي كافيه؟ و ايا براي اسبانسر دارهاست ويا همه كيس ها بايد تكميل كنند؟
شماره كيس : ***2013AS4_ ٢نفر _ سفارت :انكارا _مدارك :١٢ مي _ مصاحبه : FEB W1 _ برگه صورتي+بعد از ٧٥ روز! از مصاحبه درخواست فرم وcv و از آن موقع منتظريم!!!
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، farshadsh ، lilac ، Tomas
باسلام.تبریک به همگی.نامه دوم منم اومد هفته دوم فوریه.20فوریه همسفرمیطلبم.کسی هست؟اصفهان-آنکارا :-)))
2013AS1xXXخودم/مصاحبه آنکارا/تاریخ مصاحبه20فوریه/برگه صورتی/ کلیر6augبعداز167روز./زندگی در سیاتل.بلویوSmile.
می ۲۰۱۵ موو از سیاتل????????⛈ به وگاس☉☀??☉???⭐ ??????????????????????????????☉☀

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان