کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
امروز اولین روز زمستان (دی ماه) 1391 هجری شمسی برابر 21 امین روز دسامبر 2012 میلادی و مصادف با
234 امین روز هجری لاتاری (اول هجری لاتاری= اولین روز اعلام اسامی مهاجرین از طریق لاتاری 2013)

اولیــــــن دوره کارنتی ها دقیقــاً 130 روز پیش اعلام شده است (تا شماره پروندۀ 1900).
دومیــــن دوره کارنتی ها دقیقــاً 100 روز پیش اعلام شده است (تا شماره پروندۀ 2350).
سومیــن دوره کارنتی ها دقیقــاً 70 روز پیش اعلام شده است (تا شماره پروندۀ 2700) که از 20 روز پیش مصاحبشون شروع شده
چهارمیـن دوره کارنتی ها دقیقــاً 43 روز پیش اعلام شده است (تا شماره پروندۀ 3400) که حداقل 20 روز دیگه مصاحبه دارند
پنجمیــن دوره کارنتی ها دقیقــاً 9 روز پیش اعلام شده است (تا شماره پروندۀ 4300) که حداقل 42 روز دیگه مصاحبه دارند (بهمن ماه)
ششمین دوره کارنتی ها احتمالاً 22 روز دیگه اعلام خواهد شد (حدس میزنم تا 5200) که حداقل 70 روز دیگه مصاحبه دارند (اسفند ماه)
هفتمیــن دوره کارنتی ها احتمالاً 53 روز دیگه اعلام خواهد شد (حدس میزنم تا 6300) که حداقل 101 روز دیگه مصاحبه دارند (فروردین ماه 92)
هشتمین دوره کارنتی ها احتمالاً 81 روز دیگه اعلام خواهد شد (حدس میزنم تا 7400) که حداقل 131 روز دیگه مصاحبه دارند (اردیبهشت ماه 92)
نهمیــــن دوره کارنتی ها احتمالاً 121 روز دیگه اعلام خواهد شد (حدس میزنم تا 8400) که حداقل 171 روز دیگه مصاحبه دارند (خرداد ماه 92)
دهمیـــن دوره کارنتی ها احتمالاً 142 روز دیگه اعلام خواهد شد (حدس میزنم کلیه پرونده ها) که حداقل 192 روز دیگه مصاحبه دارند (تیر ماه 92)

ضمناً سری دوم برندگان 60 روز پیش اعلام شد

ثبت نام لاتاری 2014 نیز 48 روز پیش به پایان رسید و نتایج آن 131 روز دیگر اعلام می شود

این آمار صرفاً جهت آگاهی شما صادر گردیده و هیچگونه ارزش قانونی ندارد
دبیرخانه ستاد پذیرفته شدگان لاتاری 2013

175Big Grin
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
سلام دوستان

c/o Name در فرمی که باید پر و با سایر مدارک ارسال بشه چیه؟
:2013AS3### ,دو نفر , مصاحبه: 13 Feb انکارا , , رشته: عمران و مقصد: LA
تشکر کنندگان: مانيسا ، Tomas
(2012-12-21 ساعت 12:44)Rouzbeh1976 نوشته:  سلام دوستان

اسم شخصي كه مي خواين مداركتون ( اس اس ان كارت و گرين كارت ) به آدرسش فرستاده بشه .
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، امیر مهاجر ، asal1907 ، Rouzbeh1976 ، lilac ، rozelo ، el333 ، farshadsh ، ابی هانی ، Tomas
(2012-12-21 ساعت 13:46)sayeh_m نوشته:  

اسم شخصي كه مي خواين مداركتون ( اس اس ان كارت و گرين كارت ) به آدرسش فرستاده بشه .

مرسی
میشه بپرسم دقیقا مخفف چیه؟
:2013AS3### ,دو نفر , مصاحبه: 13 Feb انکارا , , رشته: عمران و مقصد: LA
تشکر کنندگان: farshadsh ، sahar-k ، Tomas
(2012-12-21 ساعت 14:18)Rouzbeh1976 نوشته:  
(2012-12-21 ساعت 13:46)sayeh_m نوشته:  

مرسی
میشه بپرسم دقیقا مخفف چیه؟

In Care of = برسد به دست
مثلا: In Care of Mr. Reza Bayat
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، Championking ، asal1907 ، lilac ، bayat_r ، ASALI ، achi686 ، pooyash ، babak_1363 ، rezagh ، ابی هانی ، bardia9 ، farshadsh ، sahar-k ، Rouzbeh1976 ، Tomas
(2012-12-20 ساعت 16:30)rozelo نوشته:  
(2012-12-20 ساعت 14:32)lilac نوشته:  
(2012-12-20 ساعت 13:31)rozelo نوشته:  سلام دوستان وتبريك به همه همراهان خوش شانس

من هم تازه نامه دومم اومده. هفته اول فوريه... ايا بايد فرم خاصي را به همراه مدارك تكميل و ارسال كنم و لطفاً راهنمايي كنيد كه از كجا فرم رو دانلود كنم؟ جستجو در سايت مهاجرسرا نتيجه نداد! ببخشيد اكر سؤال بي موردي هست ولي واقعاً جوابي براش نداشتم!!!!

تبریک دوست عزیز... اینجا را مطالعه کنید

ممنونم دوست عزيز

مطالعش كردم . فقط اينكه قسمت .contact inf. بايد به تعداد نفرات كيس جدا تكميل بشه يا يكي كافيه؟ و ايا براي اسبانسر دارهاست ويا همه كيس ها بايد تكميل كنند؟
تصور من اینه که باید برای تک تک افراد کیس پر بشه و ارتباطی به داشتن اسپانسر نداره!
تشکر کنندگان: گل نهال ، rozelo ، farshadsh ، pooyash ، Tomas
سلام. من کیس نامبرم خیلی پایینه. حدود 1300. اما هنوز بهم وقت مصاحبه ندادن. کسی علتش رو می دونه؟ البته من فرمامو دیر فرستادما....
تشکر کنندگان: farshadsh ، Tomas
(2012-12-21 ساعت 22:46)farhaad نوشته:  سلام. من کیس نامبرم خیلی پایینه. حدود 1300. اما هنوز بهم وقت مصاحبه ندادن. کسی علتش رو می دونه؟ البته من فرمامو دیر فرستادما....

علتشو خودت گفتی. Big Grin
تشکر کنندگان: bayat_r ، amir82 ، AsemanAbee ، lilac ، گل نهال ، Saeedv13 ، hamedhamed ، farshadsh ، itsmasoud ، Gerdoo ، ابی هانی ، sayeh_m ، Tomas
سلام دوستان عزیز
من هم نامه دوم رو دریافت کردم
هفته سوم فوریه آنکارا
شماره کیس: 2013AS000003xxx، تاریخ رویت قبولی: 10 may، کنسولگری: Ankara، تعداد افراد کیس: 4، ، مصاحبه:21 فوریه صورتی
چقدر خوب می شد اگه اون جدولی رو که دوستان برای برنده ها درست کردن،
وقتی که بچه ها می رن مصاحبه و ویزاهاشون رو می گیرین ، به تعداد ویزاهائی که گرفتن کامل می کردیم ....
2013AS88XX ♪ مصاحبه:جون ♪ یکضرب کنسولگری ایروان مقصد:CA♪ سفرنامه
♪ دلم مي خواهـد خانه اي داشته باشم پُـر دوست ... ♪
تشکر کنندگان: گل نهال ، bardia9 ، honestly2002 ، farshadsh ، ani_sheiton ، DIVE ، Tomas
بچه ها یه سوال:
یه هفته هست که ایمیل وقت مصاحبمون اومده،چه مدت طول می کشه که نامه دوممون بیاد و آیا نامه رو ایمیل می کنن یا صفحه قبولیمون update میشه،مرسی
34XX : کیس نامبر
تشکر کنندگان: farshadsh ، payampars ، nika ، Tomas
سلام
اقا وقت مصاحبه همون نامه دومه ديگه????
نامه ديگه اي نيست.......امادهً بشيد براي مصاحبه
تشکر کنندگان: hamedhamed ، farshadsh ، ابی هانی ، afs ، Saeedv13 ، گل نهال ، nika ، sahar-k ، lilac ، DIVE ، Tomas
(2012-12-23 ساعت 14:19)sahar-k نوشته:  بچه ها یه سوال:
یه هفته هست که ایمیل وقت مصاحبمون اومده،چه مدت طول می کشه که نامه دوممون بیاد و آیا نامه رو ایمیل می کنن یا صفحه قبولیمون update میشه،مرسی
بابا گیجمون کردی، Big Grin من گفتم دیگه نامه دوم چیه که ما نمی دونیم؟نامه دوم همون تعیین زمان مصاحبه است. دیگه منتظر چه نامه ای هستی شما؟ به فکر بلیط و جمع آوری مدارک باش...
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
تشکر کنندگان: bardia9 ، payampars ، Saeedv13 ، پدی ، nika ، usa lover ، sahar-k ، sayeh_m ، lilac ، farshadsh ، ani_sheiton ، rezagh ، roeentan ، Tomas
(2012-12-23 ساعت 14:19)sahar-k نوشته:  بچه ها یه سوال:

همون موقع كه ايميل مياد بريد همون جا كه برنده شدنتون ديديد چك كنيد نامه تاريخ مصاحبتون اومده در اصل اون ايميل براي يادآوري چك كردن سايت براي ديدن نامه دوم...
2013AS3XXX افراد كيس : تنها Rolleyes كنسولگري : انكارا تاريخ مصاحبه : هفته سوم فوريه

تشکر کنندگان: payampars ، امیر مهاجر ، Saeedv13 ، گل نهال ، nika ، sahar-k ، AsemanAbee ، rozelo ، lilac ، farshadsh ، Tomas
راستی آقا بیات پیش بینی شما برای ماه آینده همونه؟
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
تشکر کنندگان: bayat_r ، mgolchin13 ، farshadsh ، Tomas

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان