کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
(2013-01-10 ساعت 02:49)mrr777 نوشته:  تبریک به همه، بالاخره ما هم کارنت شدیم. یه حسی میگفت امشب میاد واسه همین تا الان بیدار موندم.
حالا بریم تو صف انتظار نامه دوم و زمان مصاحبه.

خوش به حالتون....من با شماره بالا بیشتر از اینکه به حد شماره های اعلام شده نگاه بکنم سریع به قسمت توضیحات نگاه می کنم که یهوئی خدای نکرده ما هم مثل این ازبک ها که از این ماه except خوردن نشیم.طفلک ها چقدر ناراحتن الان.Sad
شماره کیس: 2013AS000086xx، دو نفر، تاریخ رویت قبولی: 4 می 2012، ارسال فرمهای سری اول: 17 می 2012، کنسولگری: ابوظبی، زمان مصاحبه: 18 جون 2013، ویزای یکضرب، سفرنامه
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، mrr777 ، usa lover ، rezagh ، گل نهال ، amir82 ، رجبعلی ، roeentan
هورااااااااااااااااااااااااااااا
5200
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
(2013-01-10 ساعت 03:13)mehdi110 نوشته:  
(2013-01-10 ساعت 02:49)mrr777 نوشته:  تبریک به همه، بالاخره ما هم کارنت شدیم. یه حسی میگفت امشب میاد واسه همین تا الان بیدار موندم.

خوش به حالتون....من با شماره بالا بیشتر از اینکه به حد شماره های اعلام شده نگاه بکنم سریع به قسمت توضیحات نگاه می کنم که یهوئی خدای نکرده ما هم مثل این ازبک ها که از این ماه except خوردن نشیم.طفلک ها چقدر ناراحتن الان.Sad

نگران نباش دوست من، نوبت شما هم به زودی می رسه. Wink
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
(2013-01-10 ساعت 03:24)mrr777 نوشته:  

نگران نباش دوست من، نوبت شما هم به زودی می رسه. Wink

امشب تا صبح بیدار میمونم. چون از خوشحالی خوابم نمیبره
کیس نامبر 5xxx
کیس نامبر2013AS50XXتعدادکیس۴نفر،w3مارچ ‍‍ایروان،کلیربعداز۱۲۱روزCool
(july 18th)(دریافت ویزاjuly31th)
تشکر کنندگان: mrr777 ، amairmonre ، amir82 ، naarestan ، رجبعلی ، mehdi110 ، bayat_r ، ابی هانی ، roeentan

مشکلی واسه اونها هم نیست فقط تعداد کمتری کارنت شدن
سهمیشون که تموم نشده هنوز
نگران نباشید دوست عزیز تا12000 اسیا می ره به سرعت
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
درسته که دوستان گل زحمت کشیده با تلفن کردن پرسیده بودن که تا چه شماره ای کارنت می شه ولی فکر کنم ادم وقتی خودش شماره کارنتی رو در بولتن می بینه یه حس غریبی بهش دست می دهSmile کلا باحاله...

ایشالا ماه دیگه نوبت ما بشه این حس باحال همراه با استرس تجربه کنیم

کارنتیای عزیز تبریک می گم به امید ویزای خوش رنگ و موفقیت در اینده
2013AS59XX // ابوظبی اول اپریل // 1 نفر // کارنت : بولتن مارچ(12 FEB ) // هیوستون Wink کلیرنس:May 14 سفرنامه
همه كارنتيا Smile
سفرنامه
CN:2013AS000047** /Interview : Abu dhabi /W2March / 2 Persons
تشکر کنندگان: amairmonre ، رجبعلی ، afs ، bayat_r
تبریکم به همه کارنتی ها این سری.... ایشالا که هر چه زودتر نوبت بقیه دوستان....
کیس نامبر : 2013AS42xx/رویت قبولی:May 2012/ارسال فرمها:10-5-2012/کووالالامپور/تاریخ مصاحبه :W3 Feb/تعداد افراد :2 نفر,ویزای یکضرب
دریافت:2 روز بعد,ایالت:تگزاس

تشکر کنندگان: Setare99 ، گل نهال ، amairmonre ، naarestan ، رجبعلی ، mehdi110 ، bayat_r ، rose_2000
یه سوال .من کارنت شدم ولی هنوز ترجمه هم حاضر نیست چقدر زمان دارم ؟
کیس : **44
تشکر کنندگان: farmin ، رجبعلی
هوووووووووووووووووووررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااا
بالاخره ماهم كارنت شديمBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
به همه كارنتيهاي اين ماه از جمله خودم تبريك ميگم و براي بقيه دوستان آرزوي كارنتي هر چه زودتر و تمام شدن اين انتظار رو دارم...Rolleyes

(2013-01-10 ساعت 08:22)marj88 نوشته:  یه سوال .من کارنت شدم ولی هنوز ترجمه هم حاضر نیست چقدر زمان دارم ؟

ترجمه ها نهايتاً 1 هفته اي آماده ميشه هنوز وقت دارين ولي بايد يواش يواش كوله بار رو بست و آماده شدBig Grin
2013AS00004XXX
سفارت: ايروان
مصاحبه: march w1برگه آبي
تعداد : 1نفر
كليرنس : ؟؟؟
تشکر کنندگان: marj88 ، AsemanAbee ، Setare99 ، Given ، amairmonre ، iman63ir ، amir82 ، رجبعلی ، roeentan ، rose_2000
به سهم خودم به همه دوستانی که کارنت شدن تبریک صمیمانه عرض می کنم و به صبر و تحملشون درود می فرستم. انشااله دیدار در آمریکا
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
تشکر کنندگان: marj88 ، sayeh_m ، sweety.alireza ، Saeedv13 ، رجبعلی ، mehdi110 ، bayat_r ، ابی هانی ، rose_2000
کارنتی های جدید....... تبریک به همتون...... و ارزوی موفقیت در ادامه راه........
با برنامه ریزی منظم و استفاده بهینه از تجربیات دوستان در تاپیک های مختلف آماده مراحل بعدی باشید.
انشااله همه چی بخوبی پیش بره.......
2013AS1###-ANK 2 Per-W1 Dec
Clearance: 5 Jul & 17 Sep
سفرنامه
تشکر کنندگان: amairmonre ، iman63ir ، رجبعلی ، yasaman1111 ، bayat_r ، rose_2000
درود به همه
به همه بچه هايي که تازه کارنت شدند تبريک می گم خوشحال و شاد باشيدWinkWinkWinkWink
کیس:2013AS000078xx @ کسولگری: ایروان @ قبولی :MAY 5
ارسال فرم : 23 MAY @ کیس :3نفر@ کارنتی:مارچ 2013 @ مصاحبه: 17 MAY @ وضعیت : HELLO USBig Grin
تشکر کنندگان: Setare99 ، گل نهال ، amairmonre ، رجبعلی ، mehdi110 ، bayat_r
سلام و تبریک به همه دوستان که در این ماه کارنت شدند

ما هم بالاخره حدود 5 ماه دیگه کارنت میشیم و مثل دوستان امیدوار .
گرفتن ویزای یک ضرب در آگوست برای لاتاری 2013 با کیس نامبر 9925 در تنها سالی که قبولی مرحله دوم اعلام شد که ما جزو اون خوش شانسها بودیم Big GrinBig Grin - ساکن سن حوزه از سپتامبر 2013
هووورررراااااا.... ایووول بچه ها ...
ما هم بالاخره کارنت شدیم...
الان باید بریم سروقت کدوم تاپیک؟؟
تشکر کنندگان: iman63ir ، رجبعلی ، AsemanAbee ، bayat_r ، ابی هانی ، soruosh

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان