موضوعها: 0
رتبه:
66
0 تشکر در 0 ارسال
بچه هااااااااااا هیچ به دلتون بد راه ندید،
به همه ما ویزا می رسه من مطمئن هستم، و هیچ شک ندارم.
بنده که تصور کردم ویزا رو دارم و در حال حاضر دارم تمام کارهای عقب افتاده و هر کاری که دوست دارم تو ایران انجام بدم و لیست کردم و دارم انجام می دم
، و در کنارش سخت به زبان چسبیدم و زبان می خونم.
اینطوری زمان هم داره خیلی زووووووووووووووووووووووووود می گذره.D:
ما در این سایت عااااااااااااااااااااااااااالی با هم هستیم و به هم انرژی خواهیم داد و ویزاهامون رو خواهیم گرفت.
کیس نامبر: **2013AS000103 / برنده: سری دوم / روئیت قبولی: 29 october/زمان مصاحبه: هفته اولAUGUST(هفته دوم مرداد)/ مدت زمان کلیرنس: 22 روز(9 شهریور)/مقصد: دالاس
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-01-08 ساعت 17:57)jazirehh نوشته: (2013-01-08 ساعت 15:18)sayeh20 نوشته: بچه هااااااااااا هیچ به دلتون بد راه ندید،
به همه ما ویزا می رسه من مطمئن هستم، و هیچ شک ندارم.
بنده که تصور کردم ویزا رو دارم و در حال حاضر دارم تمام کارهای عقب افتاده و هر کاری که دوست دارم تو ایران انجام بدم و لیست کردم و دارم انجام می دم
، و در کنارش سخت به زبان چسبیدم و زبان می خونم.
اینطوری زمان هم داره خیلی زووووووووووووووووووووووووود می گذره.D:
ما در این سایت عااااااااااااااااااااااااااالی با هم هستیم و به هم انرژی خواهیم داد و ویزاهامون رو خواهیم گرفت.
چه کار خوبی می کنی سایه جان ...
من داشتم فکر می کردم که اگر می شد با بچه هائی که کیس بالا دارن ، به همین صورتی که توی تاپیک های مختلف مهاجر سرا ، موضوعات مختلفی وجود داره، ما هم راجع به زبان انگلیسی و یه سری موضوعات مختلف جهت افزایش توان و مهارتهامون برای آینده صحبت کنیم، خیلی خوب می شد ...
همه هدف هامون یکی هست ، اونجا زبان انگلیسی هم که با هم بخونیم ، چون هدفمون یکی هست، می تونیم انگیزه هم باشیم ...
نظرتون چیه دوستان ؟
پیشنهاد خیلی خیلی خوبیه.
کیس نامبر: ××91 کنسولگری: ابوظبی تاریخ مصاحبه: ٢١ تیر ماه 92 وضعيت فعلي:کلیر ١٧ آگوست ٢٠١٣ دریافت ویزا : ٩ سپتمبر ٢٠١٣
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-01-08 ساعت 16:00)smpf نوشته: (2013-01-08 ساعت 13:39)tajhizgaran نوشته: (2013-01-06 ساعت 22:27)majid.s نوشته: (2013-01-05 ساعت 18:55)ani_sheiton نوشته: میگم اسفند ماه دیگه 6600 اعلام میشه دیگه نه؟
خدا کنه ... من که دیگه حسابی خسه شدم
قسمت بدش هم اینه که به همه دوست و آشناها گفتم تا عید بیشتر ایران نیستم 
چقدر کم طاقتی دوست عزیز !!!!
اینهمه دوستان پیشکسوت تو مهاجرسرا گفتن به کسی نگید قبولیتون رو حالا شما چرا گفتی؟به نظرمن همه میریم دیروزود داره ولی فکر نکنم سوخت وسوز داشته باشه.
من وقتی فهمیدم قبول شدم . با یکی از بستگان در آمریکا تماس گرفتم واسه اسپانسر. همیییییییییییین شد که الام هم فامیل خودم و فامیل همسرم و هم بقال سر کوچه خبر دارن .
به نظرم هیچکس نباید بدونه . و از طرفی هم خیلی سخته که دهن دیگران رو ببندی.
کیس نامبر:2013AS9800/تعداد افراد کیس:2 نفر/مصاحبه: 6 آگوست ، بمبئی ، ویزا : رفتیم لب دریا ، خشک شد
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2013-01-09 ساعت 00:02
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-01-09 ساعت 00:06 توسط viyanaa.)
سلام دوستان من ی خورده گیج شدم.این سری کارنتی ها که اعلام میشه مال فوریه است یا مارچ؟؟؟ :-$
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
این ادونس ماه مارچ را اعلام میکنند.
من نمیخوام کسی را ناراحت کنم ..... ولی امروز مطمئن شدم که ظاهرا تا 5200 را میخوان اعلام کنند برای مارچ همونطوری که دوستان پیشکسوت هم پیش بینی کرده بودن..... (تماس تلفنی داشتم برای کیس یکی از دوستانم و این جمله ای بود که در پاسخ بهم گفتن).
همه اونهایی که کارنت میشن تبریک میگم.... اونهایی هم که باید بیشتر صبر کنن براشون ارزوی موفقیت و کارنت شدن هرچه سریع تر و ویزای یکضرب میکنم....
(خواهشا باز مثل دفعه قبل کسی بلوا به پا نکنه .. چون دفعه قبل هم من گفتم که سوال کردم و حرفم هم درست بود و همه دیدن که واقعیت را گفتم)
هدفم کم کردن استرس دوستان بود ..... قصدم نا امید کردن کسی نیست ...
ارزوی موفقیت میکنم برای همتون. همیشه شاد باشید.
کیس نامبر : 2013AS42xx/رویت قبولی:May 2012/ارسال فرمها:10-5-2012/کووالالامپور/تاریخ مصاحبه :W3 Feb/تعداد افراد :2 نفر,ویزای یکضرب
دریافت:2 روز بعد,ایالت:تگزاس