کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
(2013-01-07 ساعت 23:51)shiraz2013 نوشته:  دوستان تعداد 50000 ویزا غیر از اعضای خانواده برنده لاتاری است؟

۵۰.۰۰۰ ویزا
هر ویزا برای یک نفر
هر عضو خانواده یک نفر
هر ویزا برای یک عضو خانواده
یک خانواده ۴ نفری = ۴ ویزا => ۵۰.۰۰۰ منهای ۴ = ۴۹.۹۹۶
دیشب با یکی از دوستانی که تو مهاجرسرا باهاش دوست شده بودم صحبت می کردم
که البته ایشون مربوط به سال پیش هستش و ظاهرا کیس نامبر بالا داشته، الان ویزا گرفته و بعد از عید هم پرواز داره به اونور آب
وقتی از مشکلات و استرسها براش گفتم. تو جواب فقط یه چیز میگفت.
بلند میخندید و میگفت: بعدا میفهمید، همه این استرس ها و نگرانی ها چقدر الکی بوده
در ادامه میگفت: زبانتونو خوب کنید و برای انتخاب محل زندگی آیندتون تحقیق کنید.Wink
** به تدبیرش اعتماد کن / به حکمتش دل بسپار / به او توکل کن **
2 نفر ایروان به ایرواین / قبولی:May2012 / مصاحبه:May2013 / سفر:Oct2013
Wink
سفرنامه
تجربیات
(2013-01-06 ساعت 22:27)majid.s نوشته:  
(2013-01-05 ساعت 18:55)ani_sheiton نوشته:  میگم اسفند ماه دیگه 6600 اعلام میشه دیگه نه؟
خدا کنه ... من که دیگه حسابی خسه شدم Sad قسمت بدش هم اینه که به همه دوست و آشناها گفتم تا عید بیشتر ایران نیستم Wink

چقدر کم طاقتی دوست عزیز !!!!Tongue
گرفتن ویزای یک ضرب در آگوست برای لاتاری 2013 با کیس نامبر 9925 در تنها سالی که قبولی مرحله دوم اعلام شد که ما جزو اون خوش شانسها بودیم Big GrinBig Grin - ساکن سن حوزه از سپتامبر 2013
تشکر کنندگان: Tomas ، farshadsh ، majid.s ، payampars
بچه هااااااااااا هیچ به دلتون بد راه ندید،
به همه ما ویزا می رسه من مطمئن هستم، و هیچ شک ندارم.
بنده که تصور کردم ویزا رو دارم و در حال حاضر دارم تمام کارهای عقب افتاده و هر کاری که دوست دارم تو ایران انجام بدم و لیست کردم و دارم انجام می دمSmile، و در کنارش سخت به زبان چسبیدم و زبان می خونم.
اینطوری زمان هم داره خیلی زووووووووووووووووووووووووود می گذره.D:
ما در این سایت عااااااااااااااااااااااااااالی با هم هستیم و به هم انرژی خواهیم داد و ویزاهامون رو خواهیم گرفت.Smile
کیس نامبر: **2013AS000103 / برنده: سری دوم / روئیت قبولی: 29 october/زمان مصاحبه: هفته اولAUGUST(هفته دوم مرداد)/ مدت زمان کلیرنس: 22 روز(9 شهریور)/مقصد: دالاس
(2013-01-08 ساعت 13:39)tajhizgaran نوشته:  
(2013-01-05 ساعت 18:55)ani_sheiton نوشته:  میگم اسفند ماه دیگه 6600 اعلام میشه دیگه نه؟
خدا کنه ... من که دیگه حسابی خسه شدم Sad قسمت بدش هم اینه که به همه دوست و آشناها گفتم تا عید بیشتر ایران نیستم Wink

اینهمه دوستان پیشکسوت تو مهاجرسرا گفتن به کسی نگید قبولیتون رو حالا شما چرا گفتی؟به نظرمن همه میریم دیروزود داره ولی فکر نکنم سوخت وسوز داشته باشه.
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١،  اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن، Sad
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس،  كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥  و  تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك  مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا  12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
تشکر کنندگان: bayat_r ، majid.s ، گل نهال ، ani_sheiton ، fereydoooon ، DIVE
(2013-01-08 ساعت 15:18)sayeh20 نوشته:  بچه هااااااااااا هیچ به دلتون بد راه ندید،
بنده که تصور کردم ویزا رو دارم و در حال حاضر دارم تمام کارهای عقب افتاده و هر کاری که دوست دارم تو ایران انجام بدم و لیست کردم و دارم انجام می دمSmile، و در کنارش سخت به زبان چسبیدم و زبان می خونم.
ما در این سایت عااااااااااااااااااااااااااالی با هم هستیم و به هم انرژی خواهیم داد و ویزاهامون رو خواهیم گرفت.Smile

چه کار خوبی می کنی سایه جان ...
من داشتم فکر می کردم که اگر می شد با بچه هائی که کیس بالا دارن ، به همین صورتی که توی تاپیک های مختلف مهاجر سرا ، موضوعات مختلفی وجود داره، ما هم راجع به زبان انگلیسی و یه سری موضوعات مختلف جهت افزایش توان و مهارتهامون برای آینده صحبت کنیم، خیلی خوب می شد ...
همه هدف هامون یکی هست ، اونجا زبان انگلیسی هم که با هم بخونیم ، چون هدفمون یکی هست، می تونیم انگیزه هم باشیم ...
نظرتون چیه دوستان ؟
2013AS88XX ♪ مصاحبه:جون ♪ یکضرب کنسولگری ایروان مقصد:CA♪ سفرنامه
♪ دلم مي خواهـد خانه اي داشته باشم پُـر دوست ... ♪
(2013-01-08 ساعت 17:57)jazirehh نوشته:  
(2013-01-08 ساعت 15:18)sayeh20 نوشته:  بچه هااااااااااا هیچ به دلتون بد راه ندید،

چه کار خوبی می کنی سایه جان ...
من داشتم فکر می کردم که اگر می شد با بچه هائی که کیس بالا دارن ، به همین صورتی که توی تاپیک های مختلف مهاجر سرا ، موضوعات مختلفی وجود داره، ما هم راجع به زبان انگلیسی و یه سری موضوعات مختلف جهت افزایش توان و مهارتهامون برای آینده صحبت کنیم، خیلی خوب می شد ...
همه هدف هامون یکی هست ، اونجا زبان انگلیسی هم که با هم بخونیم ، چون هدفمون یکی هست، می تونیم انگیزه هم باشیم ...
نظرتون چیه دوستان ؟

پیشنهاد خیلی خیلی خوبیه.
کیس نامبر: ××91 کنسولگری: ابوظبی تاریخ مصاحبه: ٢١ تیر ماه 92 وضعيت فعلي:کلیر ١٧ آگوست ٢٠١٣ دریافت ویزا : ٩ سپتمبر ٢٠١٣
تشکر کنندگان: گل نهال ، DIVE ، jazirehh ، fereydoooon ، amairmonre ، farshadsh ، payampars
(2013-01-08 ساعت 16:00)smpf نوشته:  
(2013-01-08 ساعت 13:39)tajhizgaran نوشته:  

اینهمه دوستان پیشکسوت تو مهاجرسرا گفتن به کسی نگید قبولیتون رو حالا شما چرا گفتی؟به نظرمن همه میریم دیروزود داره ولی فکر نکنم سوخت وسوز داشته باشه.

من وقتی فهمیدم قبول شدم . با یکی از بستگان در آمریکا تماس گرفتم واسه اسپانسر. همیییییییییییین شد که الام هم فامیل خودم و فامیل همسرم و هم بقال سر کوچه خبر دارن .

به نظرم هیچکس نباید بدونه . و از طرفی هم خیلی سخته که دهن دیگران رو ببندی.
کیس نامبر:2013AS9800/تعداد افراد کیس:2 نفر/مصاحبه: 6 آگوست ، بمبئی ، ویزا : رفتیم لب دریا ، خشک شد
تشکر کنندگان: گل نهال ، amir82 ، bayat_r ، jazirehh ، ani_sheiton ، fereydoooon ، mani.iht ، amairmonre ، payampars
با اینکه می دونم اینجا جاش نیست،
اما با اجازه دوستان می خوام از همین الان و همین جا گروه زبان انگلیسی مهاجر سرا رو راه بندازیم ...
هر کی هست ، به قول این فیلما Smile بسم اله Wink
2013AS88XX ♪ مصاحبه:جون ♪ یکضرب کنسولگری ایروان مقصد:CA♪ سفرنامه
♪ دلم مي خواهـد خانه اي داشته باشم پُـر دوست ... ♪
(2013-01-08 ساعت 23:38)jazirehh نوشته:  با اینکه می دونم اینجا جاش نیست،
اما با اجازه دوستان می خوام از همین الان و همین جا گروه زبان انگلیسی مهاجر سرا رو راه بندازیم ...
هر کی هست ، به قول این فیلما Smile بسم اله Wink
خب برو تو تاپیک خودش
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
تشکر کنندگان: roeentan ، amir82 ، امیر مهاجر ، Hedieh20 ، amairmonre ، bardia9 ، farshadsh ، pr.kia
سلام دوستان من ی خورده گیج شدم.این سری کارنتی ها که اعلام میشه مال فوریه است یا مارچ؟؟؟ :-$
تشکر کنندگان:
(2013-01-09 ساعت 00:02)viyanaa نوشته:  سلام دوستان من ی خورده گیج شدم.این سری کارنتی ها که اعلام میشه مال فوریه است یا مارچ؟؟؟ :-$
march
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
تشکر کنندگان: amir82 ، امیر مهاجر ، viyanaa ، Hedieh20 ، amairmonre ، farshadsh
(2013-01-09 ساعت 00:02)viyanaa نوشته:  سلام دوستان من ی خورده گیج شدم.این سری کارنتی ها که اعلام میشه مال فوریه است یا مارچ؟؟؟ :-$
مال مارچ که در بولتن فوریه است و در نیمه اول ژانویه منتشر میشه!!! Big Grin
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، viyanaa ، rezagh ، iman63ir ، farshadsh
این ادونس ماه مارچ را اعلام میکنند.
من نمیخوام کسی را ناراحت کنم ..... ولی امروز مطمئن شدم که ظاهرا تا 5200 را میخوان اعلام کنند برای مارچ همونطوری که دوستان پیشکسوت هم پیش بینی کرده بودن..... (تماس تلفنی داشتم برای کیس یکی از دوستانم و این جمله ای بود که در پاسخ بهم گفتن).
همه اونهایی که کارنت میشن تبریک میگم.... اونهایی هم که باید بیشتر صبر کنن براشون ارزوی موفقیت و کارنت شدن هرچه سریع تر و ویزای یکضرب میکنم....
(خواهشا باز مثل دفعه قبل کسی بلوا به پا نکنه .. چون دفعه قبل هم من گفتم که سوال کردم و حرفم هم درست بود و همه دیدن که واقعیت را گفتم)
هدفم کم کردن استرس دوستان بود ..... قصدم نا امید کردن کسی نیست ...
ارزوی موفقیت میکنم برای همتون. همیشه شاد باشید.
کیس نامبر : 2013AS42xx/رویت قبولی:May 2012/ارسال فرمها:10-5-2012/کووالالامپور/تاریخ مصاحبه :W3 Feb/تعداد افراد :2 نفر,ویزای یکضرب
دریافت:2 روز بعد,ایالت:تگزاس

(2013-01-09 ساعت 00:14)bayat_r نوشته:  
march

بعد کسانی که واسه march انتخاب میشن حدودا چندوقت بعدش دعوت میشن واسه مصاحبه؟Cool
تشکر کنندگان: bayat_r ، farshadsh

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان