کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
(2013-01-19 ساعت 15:12)mrr777 نوشته:  
(2013-01-19 ساعت 14:34)b_argi نوشته:  با عرض صمیمانه ترین تبریکات برای همه دوستان.
دوستان عزیز فکر می کنین شماره های 5200 به بعد در چه محدوده تاریخی برای مصاحبه فراخوانی خواهند شد؟ با سپاس

تو ماه اوريل يعني از ١٣ فروردين تا ١٢ ارديبهشت
دوست عزیز بسیار از لطفتون ممنونم
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
تشکر کنندگان: payampars
دوستانی که هنوز نامه مصاحبه شون نیومده , نگران نباشید , ممکنه ( فقط ممکنه ) مصاحبه شماها در ارمنستان باشه Wink خودتون رو آماده کنید Smile
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
(2013-01-19 ساعت 17:13)sayeh_m نوشته:  دوستانی که هنوز نامه مصاحبه شون نیومده , نگران نباشید , ممکنه ( فقط ممکنه ) مصاحبه شماها در ارمنستان باشه Wink خودتون رو آماده کنید Smile

چه بهتر...خوش بحالشون،كاش واسه ما هم همينطور بشه. هزينه هاي سفر و اقامتش كه كمتره، مديكالش ١ساله كه بعد از گرفتن ويزا ٦ماه كامل وقت هست واسه جمع و جور كردن و رديف كردن كارا و نبايد با عجله رفت، تازه فكر ميكنم چون خلوت ترم هست،پاسخگويي شون و كليرنسشون هم سريع تره.
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، ALI_AGHA ، iman63ir ، sayeh_m ، rezagh ، fariba_a ، lilac
سلام خدمت همه دوستان . به نظر میرسه همان روند 900 تا در هر ماه به صورت خطی ادامه داره . با این ترتیب یک مشکل هست که هر چه دیرتر کارنت بشی . اگر کیلرنس بخوری وقت کمتری داری که مشکل را رفع کنی .
شماره کیس: 2013AS00005XXX
کنسولگری:هلسينكي کارنت شدن کیس:Feb-11-2013
مصاحبه:9 آوریل ،دریافت ویزا : 15 آوریل . مقصد Big Grinetroit
A journey of thousand miles begins with a single step
تشکر کنندگان: گل نهال
(2013-01-19 ساعت 17:50)گل نهال نوشته:  
(2013-01-19 ساعت 17:13)sayeh_m نوشته:  دوستانی که هنوز نامه مصاحبه شون نیومده , نگران نباشید , ممکنه ( فقط ممکنه ) مصاحبه شماها در ارمنستان باشه Wink خودتون رو آماده کنید Smile

چه بهتر...خوش بحالشون،كاش واسه ما هم همينطور بشه. هزينه هاي سفر و اقامتش كه كمتره، مديكالش ١ساله كه بعد از گرفتن ويزا ٦ماه كامل وقت هست واسه جمع و جور كردن و رديف كردن كارا و نبايد با عجله رفت، تازه فكر ميكنم چون خلوت ترم هست،پاسخگويي شون و كليرنسشون هم سريع تره.

شما که وقت کافی داری.
میتونی خودت درخواست بدی ایروان باشه.
تشکر کنندگان: amir82 ، گل نهال ، ALI_AGHA ، usa lover ، Saeedv13 ، lilac
(2013-01-19 ساعت 18:09)امیر مهاجر نوشته:  

شما که وقت کافی داری.
میتونی خودت درخواست بدی ایروان باشه.
راستش من كلاً آدم استرسي هستم،از اين نامه نگاري و بكش پس كش هاش ميترسم، ميگم بذار روال عادي خودش پيش بره و اينكه ديدم بچه هايي كه سفارتشونو تغيير دادن جوابي از موافقت ندادن تا وقتي كه نامه دومشون اومده و ديدن كه تغيير كرده، همينجوريش كه بلاتكليف هستم ، ديگه اونجوري بلاتكليفيم بيشتر ميشه
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
تشکر کنندگان: ALI_AGHA ، امیر مهاجر ، Saeedv13 ، saeed_gh ، rezagh
تبریک به همه دوستانی که نامه دومشون اومده.بچه ها لطفا دعا کنید نامه ما هم بیاد.چون هرچی دیرتر بشه شرایط برای تهیه بلیط و هتل بدتر میشهSad
کیس نامبر2013AS50XXتعدادکیس۴نفر،w3مارچ ‍‍ایروان،کلیربعداز۱۲۱روزCool
(july 18th)(دریافت ویزاjuly31th)
(2013-01-19 ساعت 12:51)Saeedv13 نوشته:  
(2013-01-19 ساعت 10:44)mrr777 نوشته:  ...كيس نامبر بالاي ٥٠٠٠ كسي هست كه نامه دومش اومده باشه؟
(2013-01-19 ساعت 11:46)shimoda نوشته:  ...متاسفانه برای من هم نیومده...
(2013-01-19 ساعت 12:18)gol gol نوشته:  سلام هنوز نيومده منم 5000 به بالا هستم ولي به KCC ايميل زدم كه من كارنت شدم اوناهم گفتن منتظر نامه دوم باشم از طريق ايميل من هم سوال دارم ميخواستم بدونم ما هم بايد فرم CSC رو پر كنيم؟؟ و مداركي كه ترجمه كرديم وايستيم كه نامه دوم كه اومد بفرستيم؟؟ و كارت واكسيناسيون بايد پست كنيم يا همراه خودمون ببريم ؟؟ ممنون ميشم كمكم كنيد
@"گُل گُلِ"
@محمد جان و @شیمودای عزیز
یه کم صبر کنید نامه دوم شما هم میاد. اگر دقت کنید می بینین که کیس نامبرهای نزدیک هم تاریخ های مصاحبه متفاوتی دارن. فرض کنید در هفته اول مارچ کیس های 3100، 3500، 4100 و 4500 مصاحبه میشن، هفته دوم مارچ 3200، 3600، 4200 و 4600. یعنی اینجوری نیست که از روز اول هفته اول کیس نامبرها رو به ترتیب از کوچک به بزرگ دعوت به مصاحبه کنن و ممکنه در محدوده شماره های کارنت شده برای اون ماه شماره های بالاتر اوایل دوره برن مصاحبه و شماره های پایین تر در تاریخ های آخر اون دوره. پس استرس نداشته باشید و صبر پیشه کنید دوستان.
@"گُل گُلِ" گُل
نامه دوم به ایمیلت نمیاد. ممکنه یه ایمیل بگیری که برو صفحه قبولیتو نگاه کن آپدیت شده. بعد میری اونجا نامه دومت رو می بینی. ایمیل فقط برای یادآوری هست و بعضی وقت ها اصلاً نیومده. اینه که هم چک میل کن و هم به اون صفحه سر بزن. وقتی نامه دوم اومد اگه آنکارا و ابوظبی بودی باید برای CSC ثبت نام کنی. ایروانی ها ثبت نام CSC ندارن. برای ثبت نام CSC به تاپیک مربوطه یعنی گفتگو و تبادل نظر در مورد CSC و سیستم جدید اینترنتی اخذ ویزا مراجعه کن و مخصوصاً فایل راهنمایی که در پست اول تاپیک هست و توسط آقای محمد فضلی درست شده رو دانلود و طبق همون ثبت نام کنید. برای ثبت نام باید پاسپورت هاتون دم دستتون باشه چون شماره پاسپورت رو می خواد و ترجیحاً با Internet Explorer و زبان انگلیسی ثبت نام کنید. اگر محل مصاحبه ات آنکارا شد مدارک درخواستی رو طوری می فرستین که حداقل 15 روز قبل از مصاحبه به سفارت رسیده باشه. اگر ابوظبی یا ایروان بودین فرستادن لازم نیست و همراه خودت می برینشون. کارت واکسیناسیون رو پست نمی کنی. همراه خودت می بری تا نشون دکتر معتمد سفارت بدی. موفق باشید.

کمککککک...نامه دومم اومد...مرحله بعدی چیه؟ قضیه این csc چیه؟ برای چی باید ثبت نام کرد؟
تشکر کنندگان: nika ، amir82 ، Tomas ، ابی هانی ، farshadsh
(2013-01-19 ساعت 23:16)adidas_ نوشته:  
(2013-01-19 ساعت 12:51)Saeedv13 نوشته:  
(2013-01-19 ساعت 10:44)mrr777 نوشته:  ...كيس نامبر بالاي ٥٠٠٠ كسي هست كه نامه دومش اومده باشه؟
(2013-01-19 ساعت 11:46)shimoda نوشته:  ...متاسفانه برای من هم نیومده...
(2013-01-19 ساعت 12:18)gol gol نوشته:  سلام هنوز نيومده منم 5000 به بالا هستم ولي به KCC ايميل زدم كه من كارنت شدم اوناهم گفتن منتظر نامه دوم باشم از طريق ايميل من هم سوال دارم ميخواستم بدونم ما هم بايد فرم CSC رو پر كنيم؟؟ و مداركي كه ترجمه كرديم وايستيم كه نامه دوم كه اومد بفرستيم؟؟ و كارت واكسيناسيون بايد پست كنيم يا همراه خودمون ببريم ؟؟ ممنون ميشم كمكم كنيد
@"گُل گُلِ"
@محمد جان و @شیمودای عزیز
یه کم صبر کنید نامه دوم شما هم میاد. اگر دقت کنید می بینین که کیس نامبرهای نزدیک هم تاریخ های مصاحبه متفاوتی دارن. فرض کنید در هفته اول مارچ کیس های 3100، 3500، 4100 و 4500 مصاحبه میشن، هفته دوم مارچ 3200، 3600، 4200 و 4600. یعنی اینجوری نیست که از روز اول هفته اول کیس نامبرها رو به ترتیب از کوچک به بزرگ دعوت به مصاحبه کنن و ممکنه در محدوده شماره های کارنت شده برای اون ماه شماره های بالاتر اوایل دوره برن مصاحبه و شماره های پایین تر در تاریخ های آخر اون دوره. پس استرس نداشته باشید و صبر پیشه کنید دوستان.
@"گُل گُلِ" گُل
نامه دوم به ایمیلت نمیاد. ممکنه یه ایمیل بگیری که برو صفحه قبولیتو نگاه کن آپدیت شده. بعد میری اونجا نامه دومت رو می بینی. ایمیل فقط برای یادآوری هست و بعضی وقت ها اصلاً نیومده. اینه که هم چک میل کن و هم به اون صفحه سر بزن. وقتی نامه دوم اومد اگه آنکارا و ابوظبی بودی باید برای CSC ثبت نام کنی. ایروانی ها ثبت نام CSC ندارن. برای ثبت نام CSC به تاپیک مربوطه یعنی گفتگو و تبادل نظر در مورد CSC و سیستم جدید اینترنتی اخذ ویزا مراجعه کن و مخصوصاً فایل راهنمایی که در پست اول تاپیک هست و توسط آقای محمد فضلی درست شده رو دانلود و طبق همون ثبت نام کنید. برای ثبت نام باید پاسپورت هاتون دم دستتون باشه چون شماره پاسپورت رو می خواد و ترجیحاً با Internet Explorer و زبان انگلیسی ثبت نام کنید. اگر محل مصاحبه ات آنکارا شد مدارک درخواستی رو طوری می فرستین که حداقل 15 روز قبل از مصاحبه به سفارت رسیده باشه. اگر ابوظبی یا ایروان بودین فرستادن لازم نیست و همراه خودت می برینشون. کارت واکسیناسیون رو پست نمی کنی. همراه خودت می بری تا نشون دکتر معتمد سفارت بدی. موفق باشید.

کمککککک...نامه دومم اومد...مرحله بعدی چیه؟ قضیه این csc چیه؟ برای چی باید ثبت نام کرد؟

اولا تبریک دوست من.
دوما کمک که تا بخوای تو این سایت هست فقط چند ساعت وقت میخواد بخونیشون.
سوما قبل از اینکه هر کاری بکنی همین چند خط بالا رو دقیقتر بخون و به لینک داده شده یه سری بزن میفهمی چیه.
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
(2013-01-19 ساعت 01:32)رویا زالی نوشته:  
(2013-01-19 ساعت 01:02)marj88 نوشته:  
(2013-01-19 ساعت 00:05)mino2013 نوشته:  
(2013-01-18 ساعت 23:56)marj88 نوشته:  نامم اومددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددد خدایا مرسییییییییییییییییییییییییییییییییی هممون میریم بچه هاااااااااا حالا دسسسسسسسسسسسسسسست

سلام،تبریک میگم،حدود زمان مصاحبتون کیه؟
مال ما هفته آخر
کیس:43xx

سلام من هم هفته ی آخر مارچ هستم کسی با من نیسسسسست؟
سلام دوستان من هم نامه دومم امد زمان مصاحبه هفته اخر مارچ با کیس نامبر حدود 4800 با تعداد نفرات3 همگی موفق و موید باشید

ما هم هفته آخر مارچ هستیم،2 نفر،احتمالا با توجه به روزش با ترکیش بریم،شایدم قطار!Sad
کیس نامبر:##43-افراد کیس:2 نفر-کنسولگری:آنکارا 28 مارچ-تاریخ کارنت شدن:2/7/2013-تاریخ ورود:11 سپتامبر-محل ورود:هیوستن-مقصد:لس آنجلس

مرسی سایه جون
چقدر احساس خوبی بهم دادی با این حرفت
حتی اگه اینطوری نشه بازم احساس آرامش بیشتری پیدا کردم
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
سلام با توجه به اینکه تاریخ مصاحبه مشخص شده ما باید چه مدارکی رو به سفارت بفرستیم؟؟؟
تشکر کنندگان: payampars ، Tomas ، nika

سلام
اعتبار مدیکال ارمنستان یککککک ساله؟!!! میشه لطفا منبع این خبر را ذکر کنید. اعتبار مدیکال آنکارا و ابوظبی همون 6 ماهه؟؟
ممنون
case number: 2013AS00005200 ایروان W1A
آموزش زبان انگلیسی: www.eslpod.com
تشکر کنندگان: گل نهال ، Tomas ، nika ، farshadsh ، roeentan
(2013-01-19 ساعت 23:08)Ali.US نوشته:  تبریک به همه دوستانی که نامه دومشون اومده.بچه ها لطفا دعا کنید نامه ما هم بیاد.چون هرچی دیرتر بشه شرایط برای تهیه بلیط و هتل بدتر میشهSad

تو رو خدا نگران نباش به خاطر اینکه نامه دوم من اومده ولی همه پروازا برای عید بسته است فعلا و من مطمئنم که فردا پس فردا نامه تون می آدCool

(2013-01-19 ساعت 23:30)mino2013 نوشته:  
(2013-01-19 ساعت 01:32)رویا زالی نوشته:  
(2013-01-19 ساعت 01:02)marj88 نوشته:  
(2013-01-19 ساعت 00:05)mino2013 نوشته:  
(2013-01-18 ساعت 23:56)marj88 نوشته:  نامم اومددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددد خدایا مرسییییییییییییییییییییییییییییییییی هممون میریم بچه هاااااااااا حالا دسسسسسسسسسسسسسسست

سلام،تبریک میگم،حدود زمان مصاحبتون کیه؟
مال ما هفته آخر
کیس:43xx

سلام من هم هفته ی آخر مارچ هستم کسی با من نیسسسسست؟
سلام دوستان من هم نامه دومم امد زمان مصاحبه هفته اخر مارچ با کیس نامبر حدود 4800 با تعداد نفرات3 همگی موفق و موید باشید

ما هم هفته آخر مارچ هستیم،2 نفر،احتمالا با توجه به روزش با ترکیش بریم،شایدم قطار!Sad
هیییییییییییی مبارکه من هم هفته آخر آخر آخر مارچ آنکارا هستم با کیس 4500 Wink
تشکر کنندگان: amir82 ، farshadsh ، rezagh ، sgkco24
(2013-01-20 ساعت 15:15)fariba_a نوشته:  

سلام
اعتبار مدیکال ارمنستان یککککک ساله؟!!! میشه لطفا منبع این خبر را ذکر کنید. اعتبار مدیکال آنکارا و ابوظبی همون 6 ماهه؟؟
ممنون
بله دوست عزيز همينطوره، منبع اونم بچه هايي كه ويزاهاشونو گرفتن از ارمنستانه.
تشکر کنندگان: sayeh_m ، Tomas ، amir82 ، پدی ، farshadsh ، ALI_AGHA ، rezagh ، fariba_a ، lilac ، nooshshahnar

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان