موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2013-01-20 ساعت 19:19
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-01-20 ساعت 19:20 توسط wba2345.)
یکیبه من کمک کنه مصاحبم آنکاراست میخوام مدارکو ارسال کنم ولی نسخه ترجمه کردم کپی ترجمه ها رو بفرستم یا دوباره بدم ترجمه کنم؟؟؟؟
یکی به من کمک کنه مصاحبم آنکاراست میخوام مدارکو ارسال کنم ولی نسخه ترجمه کردم کپی ترجمه ها رو بفرستم یا دوباره بدم ترجمه کنم؟؟؟؟
یکیبه من کمک کنه مصاحبم آنکاراست میخوام مدارکو ارسال کنم ولی 1 نسخه ترجمه کردم کپی ترجمه ها رو بفرستم یا دوباره بدم ترجمه کنم؟؟؟؟
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
2013-01-21 ساعت 03:05
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-01-21 ساعت 03:12 توسط ali heydari.)
(2013-01-18 ساعت 13:01)ensan نوشته: (2013-01-18 ساعت 03:25)ali heydari نوشته: سلام دوستان عزیز من کیسم حدودا 4700 باید کارنت میشدم ولی نشدم یکی از دوستانم زنگ زد کی سی سی پرسید گفتن مدارک نرسیده نمیدونم تاکی وقت دارم دوستان اگه لطف کنند راهنمایی کنند ممنون میشم
سلام. من متوجه نشدم چي شده. شما ميگيد كارنت نشديد در صورتيكه تا٥٢٠٠ كارنت شده. اگه منظورتون اينه كه مصاحبتون معلوم نشده ميشه بفرماييد ايروان هستيد يا ابوظبي يا آنكارا؟ هنوز كه مصاحبه ي بچه هاي آنكارا معلوم نشده. شما رو چه حسابي ميگيد كارنت نشديد؟ در ضمن آيا بعد از ارسال مدارك بهkcc آيا پيگيري كرده بوديد كه مداركتون رسيده بود يا نه؟ با اين پستتون نگران ترم كرديد لطفا توضيح بديد چه اتفاقي افتاده
من سفارت انکارا هستم دیروز این ایمیل واسم اومد نمیدونم چکار باید کرد؟
You have received this email notification to inform you that you have updates available at http: //www.dvlottery.state.gov/ESC. Please log in using your confirmation number from your original application to complete further processing.
(2013-01-18 ساعت 15:03)KOUROSHAVIN نوشته: (2013-01-18 ساعت 03:25)ali heydari نوشته: سلام دوستان عزیز من کیسم حدودا 4700 باید کارنت میشدم ولی نشدم یکی از دوستانم زنگ زد کی سی سی پرسید گفتن مدارک نرسیده نمیدونم تاکی وقت دارم دوستان اگه لطف کنند راهنمایی کنند ممنون میشم
والله ..دوستان ميخوان كمكتون كنن اما شما خودت پيگير نيستي..حداقل جواب عزيزانو بده تا........
مرسی از دوستان که راهنمایی میکنید
اگر مدارک نرسیده باشه سفارت انکارا باتوجه به کیس نامبرم وقت دارم؟
تاریخ ورود:21/2/2014
اقامت:حومه سنفرانسیسکو
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-01-21 ساعت 03:05)ali heydari نوشته: (2013-01-18 ساعت 13:01)ensan نوشته: (2013-01-18 ساعت 03:25)ali heydari نوشته: سلام دوستان عزیز من کیسم حدودا 4700 باید کارنت میشدم ولی نشدم یکی از دوستانم زنگ زد کی سی سی پرسید گفتن مدارک نرسیده نمیدونم تاکی وقت دارم دوستان اگه لطف کنند راهنمایی کنند ممنون میشم
سلام. من متوجه نشدم چي شده. شما ميگيد كارنت نشديد در صورتيكه تا٥٢٠٠ كارنت شده. اگه منظورتون اينه كه مصاحبتون معلوم نشده ميشه بفرماييد ايروان هستيد يا ابوظبي يا آنكارا؟ هنوز كه مصاحبه ي بچه هاي آنكارا معلوم نشده. شما رو چه حسابي ميگيد كارنت نشديد؟ در ضمن آيا بعد از ارسال مدارك بهkcc آيا پيگيري كرده بوديد كه مداركتون رسيده بود يا نه؟ با اين پستتون نگران ترم كرديد لطفا توضيح بديد چه اتفاقي افتاده
من سفارت انکارا هستم دیروز این ایمیل واسم اومد نمیدونم چکار باید کرد؟
You have received this email notification to inform you that you have updates available at http: //www.dvlottery.state.gov/ESC. Please log in using your confirmation number from your original application to complete further processing.
(2013-01-18 ساعت 15:03)KOUROSHAVIN نوشته: (2013-01-18 ساعت 03:25)ali heydari نوشته: سلام دوستان عزیز من کیسم حدودا 4700 باید کارنت میشدم ولی نشدم یکی از دوستانم زنگ زد کی سی سی پرسید گفتن مدارک نرسیده نمیدونم تاکی وقت دارم دوستان اگه لطف کنند راهنمایی کنند ممنون میشم
والله ..دوستان ميخوان كمكتون كنن اما شما خودت پيگير نيستي..حداقل جواب عزيزانو بده تا........
مرسی از دوستان که راهنمایی میکنید
اگر مدارک نرسیده باشه سفارت انکارا باتوجه به کیس نامبرم وقت دارم؟
این ایمیلی که واستون اومده میگه شما برید تو همون سایتی که ازش فهمیدین برنده شدین و دوباره چک کنین متوجه میشین که نامه ه عوض شده...و بجاش نوشته که کی باید برین سفارت.
مدارکتون هم رسیده اصلا جای نگرانی نیست
2013as4***...ANKARA... 3 nafar...interview: w2 march...clearance: 26th april...visa issuance: 2th june
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگي
من هرچقدر به kcc ايميل ميزنم جواب نميده كسي ميدونه علتش چي ميتونه باشه؟ لطفا راهنمايي بكنيد.
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
sadeghi897 آقا خيلي ممنون من چهار روز ژيش ايميل زدم و همه مواردي را كه فرموديد رعايت نموده انم ولي باز جواب نيومده امروز هم دوباره زدم. ضمنا مي خواستم بدونم اين راسته كه مصا حبه ها رو ممكنه ببرند ارمنستان و اگه چنين بشه آيا اونجا هم فارسي مصاحبه مي كنند يا نه؟