کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
یکیبه من کمک کنه مصاحبم آنکاراست میخوام مدارکو ارسال کنم ولی نسخه ترجمه کردم کپی ترجمه ها رو بفرستم یا دوباره بدم ترجمه کنم؟؟؟؟

یکی به من کمک کنه مصاحبم آنکاراست میخوام مدارکو ارسال کنم ولی نسخه ترجمه کردم کپی ترجمه ها رو بفرستم یا دوباره بدم ترجمه کنم؟؟؟؟

یکیبه من کمک کنه مصاحبم آنکاراست میخوام مدارکو ارسال کنم ولی 1 نسخه ترجمه کردم کپی ترجمه ها رو بفرستم یا دوباره بدم ترجمه کنم؟؟؟؟
تشکر کنندگان: Tomas
(2013-01-20 ساعت 19:19)wba2345 نوشته:  یکیبه من کمک کنه مصاحبم آنکاراست میخوام مدارکو ارسال کنم ولی نسخه ترجمه کردم کپی ترجمه ها رو بفرستم یا دوباره بدم ترجمه کنم؟؟؟؟

یکی به من کمک کنه مصاحبم آنکاراست میخوام مدارکو ارسال کنم ولی نسخه ترجمه کردم کپی ترجمه ها رو بفرستم یا دوباره بدم ترجمه کنم؟؟؟؟

یکیبه من کمک کنه مصاحبم آنکاراست میخوام مدارکو ارسال کنم ولی 1 نسخه ترجمه کردم کپی ترجمه ها رو بفرستم یا دوباره بدم ترجمه کنم؟؟؟؟
کپی ترجمه ها قابل قبول نیست.
دو سری ترجمه بگیریدالبته قطعا سری دوم خیلی ارزان تر هست، می تونید چند سری ترجمه بگیرید برای ادامه تحصیل و آینده هم داشته باشید اما سعی کنید ترجمه ها رو با قیمت نازل و از همه مهمتر بدون غلط بگرید.
چک کردن تاریخ ها دقیق، همچنین اسم و فامیل خودتان، همسرتان و فرزندانتان اگر ازدواج کردید، اسم و فامیل پدر و مادرتان ، اینها خیلی مهم هست باید با پاسپورت تطبیق داشته باشه.
موفق باشیدCoolBig Grin
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: farshadsh ، Saeedv13 ، rezagh ، گل نهال ، lilac ، asal1907 ، saeed_gh ، ani_sheiton ، Tomas
(2013-01-19 ساعت 17:50)گل نهال نوشته:  
(2013-01-19 ساعت 17:13)sayeh_m نوشته:  دوستانی که هنوز نامه مصاحبه شون نیومده , نگران نباشید , ممکنه ( فقط ممکنه ) مصاحبه شماها در ارمنستان باشه Wink خودتون رو آماده کنید Smile

چه بهتر...خوش بحالشون،كاش واسه ما هم همينطور بشه. هزينه هاي سفر و اقامتش كه كمتره، مديكالش ١ساله كه بعد از گرفتن ويزا ٦ماه كامل وقت هست واسه جمع و جور كردن و رديف كردن كارا و نبايد با عجله رفت، تازه فكر ميكنم چون خلوت ترم هست،پاسخگويي شون و كليرنسشون هم سريع تره.

من از دیروز تا الان هر چه تاپیک و لینک پیدا کردم خوندم و به این نتیجه رسیدم که فقط هزینه بلیطش بیشتر از ۳ برابر انکاراست Sad و هر چقدر هم که هزینه اقامت کمتر باشه باز هم در کل از انکارا گرونتر در میاد. Sad
مگر اینکه زمینی سفر کنیم که خوب اونم دردسرهای خودش رو داره.
باز هم دوستان با تجربه اگه نظری دارن به گوش جان می شنویم! یعنی می خونیم.Smile
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، rezagh ، گل نهال ، ani_sheiton ، Tomas
(2013-01-20 ساعت 20:43)mrr777 نوشته:  
(2013-01-19 ساعت 17:13)sayeh_m نوشته:  دوستانی که هنوز نامه مصاحبه شون نیومده , نگران نباشید , ممکنه ( فقط ممکنه ) مصاحبه شماها در ارمنستان باشه Wink خودتون رو آماده کنید Smile

چه بهتر...خوش بحالشون،كاش واسه ما هم همينطور بشه. هزينه هاي سفر و اقامتش كه كمتره، مديكالش ١ساله كه بعد از گرفتن ويزا ٦ماه كامل وقت هست واسه جمع و جور كردن و رديف كردن كارا و نبايد با عجله رفت، تازه فكر ميكنم چون خلوت ترم هست،پاسخگويي شون و كليرنسشون هم سريع تره.

من از دیروز تا الان هر چه تاپیک و لینک پیدا کردم خوندم و به این نتیجه رسیدم که فقط هزینه بلیطش بیشتر از ۳ برابر انکاراست Sad و هر چقدر هم که هزینه اقامت کمتر باشه باز هم در کل از انکارا گرونتر در میاد. Sad
بلیطش فکر نکنم 3 برابر باشه ولی از اون طرف مطمئن هستین که هیچ واکسنی نمیخورین در ضمن هزینه اقامت هم واقعا" کمه . بعد هم تا الان به نظر میاد که کلیرنس ها زود به زود اعلام میشه .
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، rezagh ، گل نهال ، iman63ir ، roeentan ، usa lover ، Tomas

سلام من شنیدم قطار خیلی‌ عالیه و خیلی کمتر براتون در میاد
2015AS4XXX یک نفر ،از آنکارا تغییر به ابوظبی،مصاحبه اپریل،ویزا یکضرب
به آرامی شروع به مردن میکنی اگربرای مطمئن درنامطمئن خطر نکنی،اگر ورای رویاها نروی...امروز رامخاطره کن.کاری کن.نگذار که به آرامی بمیری

(2013-01-20 ساعت 20:48)sayeh_m نوشته:  

بلیطش فکر نکنم 3 برابر باشه ولی از اون طرف مطمئن هستین که هیچ واکسنی نمیخورین در ضمن هزینه اقامت هم واقعا" کمه . بعد هم تا الان به نظر میاد که کلیرنس ها زود به زود اعلام میشه .

ارزونترین بلیط اسمان از تهران به ایروان حدود یک میلیون در میاد. با هواپیمایی ایروان یک میلیون و پانصد هزار تومان. خودتون اینا رو با مثلا بلیط ماهان به انکارا که عمو سعید چند روز پیش خرید ۳۵۰۰۰۰ مقایسه کنید.
در ۴ نفر ضرب کنید می شه حدود ۳ میلیون تومن یا ۱۰۰۰ دلار.
خوب اگه بشه این رو در مورد هزینه اقامت و واکسن گفت که همینقدر کمتر از انکارا می شه تازه مساوی در میاد.Wink
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
تشکر کنندگان: sayeh_m ، Saeedv13 ، rezagh ، گل نهال ، bayat_r ، roeentan ، mgolchin13 ، Tomas
(2013-01-21 ساعت 00:29)natasha نوشته:  سلام، می‌شه لطف کنین و بگین مدارکی ک ۱۵ روز قبل مصاحبه باید بفرستیم آنکارا، باید اصل ترجمه‌ها باشه یا کپی‌ ترجمه ها؟

سپاسگزارم

سلام ناتاشا جان، بله باید اصل ترجمه ها باشه
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: natasha ، rezagh ، lilac ، Tomas
(2013-01-18 ساعت 13:01)ensan نوشته:  
(2013-01-18 ساعت 03:25)ali heydari نوشته:  سلام دوستان عزیز من کیسم حدودا 4700 باید کارنت میشدم ولی نشدم یکی از دوستانم زنگ زد کی سی سی پرسید گفتن مدارک نرسیده نمیدونم تاکی وقت دارم دوستان اگه لطف کنند راهنمایی کنند ممنون میشم

سلام. من متوجه نشدم چي شده. شما ميگيد كارنت نشديد در صورتيكه تا٥٢٠٠ كارنت شده. اگه منظورتون اينه كه مصاحبتون معلوم نشده ميشه بفرماييد ايروان هستيد يا ابوظبي يا آنكارا؟ هنوز كه مصاحبه ي بچه هاي آنكارا معلوم نشده. شما رو چه حسابي ميگيد كارنت نشديد؟ در ضمن آيا بعد از ارسال مدارك بهkcc آيا پيگيري كرده بوديد كه مداركتون رسيده بود يا نه؟ با اين پستتون نگران ترم كرديد لطفا توضيح بديد چه اتفاقي افتاده
من سفارت انکارا هستم دیروز این ایمیل واسم اومد نمیدونم چکار باید کرد؟

You have received this email notification to inform you that you have updates available at http: //www.dvlottery.state.gov/ESC. Please log in using your confirmation number from your original application to complete further processing.

(2013-01-18 ساعت 15:03)KOUROSHAVIN نوشته:  
(2013-01-18 ساعت 03:25)ali heydari نوشته:  سلام دوستان عزیز من کیسم حدودا 4700 باید کارنت میشدم ولی نشدم یکی از دوستانم زنگ زد کی سی سی پرسید گفتن مدارک نرسیده نمیدونم تاکی وقت دارم دوستان اگه لطف کنند راهنمایی کنند ممنون میشم

والله ..دوستان ميخوان كمكتون كنن اما شما خودت پيگير نيستي..حداقل جواب عزيزانو بده تا........
مرسی از دوستان که راهنمایی میکنید
اگر مدارک نرسیده باشه سفارت انکارا باتوجه به کیس نامبرم وقت دارم؟
تاریخ ورود:21/2/2014
اقامت:حومه سنفرانسیسکو
(2013-01-21 ساعت 03:05)ali heydari نوشته:  
(2013-01-18 ساعت 13:01)ensan نوشته:  

سلام. من متوجه نشدم چي شده. شما ميگيد كارنت نشديد در صورتيكه تا٥٢٠٠ كارنت شده. اگه منظورتون اينه كه مصاحبتون معلوم نشده ميشه بفرماييد ايروان هستيد يا ابوظبي يا آنكارا؟ هنوز كه مصاحبه ي بچه هاي آنكارا معلوم نشده. شما رو چه حسابي ميگيد كارنت نشديد؟ در ضمن آيا بعد از ارسال مدارك بهkcc آيا پيگيري كرده بوديد كه مداركتون رسيده بود يا نه؟ با اين پستتون نگران ترم كرديد لطفا توضيح بديد چه اتفاقي افتاده
من سفارت انکارا هستم دیروز این ایمیل واسم اومد نمیدونم چکار باید کرد؟

You have received this email notification to inform you that you have updates available at http: //www.dvlottery.state.gov/ESC. Please log in using your confirmation number from your original application to complete further processing.

(2013-01-18 ساعت 15:03)KOUROSHAVIN نوشته:  

والله ..دوستان ميخوان كمكتون كنن اما شما خودت پيگير نيستي..حداقل جواب عزيزانو بده تا........
مرسی از دوستان که راهنمایی میکنید
اگر مدارک نرسیده باشه سفارت انکارا باتوجه به کیس نامبرم وقت دارم؟

این ایمیلی که واستون اومده میگه شما برید تو همون سایتی که ازش فهمیدین برنده شدین و دوباره چک کنین متوجه میشین که نامه ه عوض شده...و بجاش نوشته که کی باید برین سفارت.
مدارکتون هم رسیده اصلا جای نگرانی نیستSmile
2013as4***...ANKARA... 3 nafar...interview: w2 march...clearance: 26th april...visa issuance: 2th june
تشکر کنندگان: ali heydari ، rezagh ، گل نهال ، iman63ir ، ani_sheiton ، Tomas
سلام به همگي
من هرچقدر به kcc ايميل ميزنم جواب نميده كسي ميدونه علتش چي ميتونه باشه؟ لطفا راهنمايي بكنيد.
تشکر کنندگان:
(2013-01-21 ساعت 10:46)aminkhoshgeleh نوشته:  سلام به همگي
من هرچقدر به kcc ايميل ميزنم جواب نميده كسي ميدونه علتش چي ميتونه باشه؟ لطفا راهنمايي بكنيد.

کی ایمیل زدین و به چه دلیل ایمیل زدین؟
موضوع ایمیل باید خوب بنویسید
مشخصات شخصیتون باید بنویسید بالای ایمیل، کیس نامبر، نوع مهاجرت یا بحث ویزا، خلاصه اون بالای ایمیل باید خلاصه ای از پرونده شما باشه که قابل ره گیری باشه و سوم اینکه سئوال شما باید مرتبط با مسئولیت و اختیارات کی سی سی باشه ممکنه مورد مربوط به اونها نباشه احتمال داره جواب ندن
درضمن از 4 روزتا2 هفته زمان می بره برای پاسخگویی. اگر موارد بالا رو رعایت کردید منتظر جواب باشید دیر نمی شه.Big Grin
دی
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: گل نهال ، payampars ، lilac ، rezagh ، DIVE ، Tomas
(2013-01-20 ساعت 21:03)mrr777 نوشته:  
(2013-01-20 ساعت 20:48)sayeh_m نوشته:  

ارزونترین بلیط اسمان از تهران به ایروان حدود یک میلیون در میاد. با هواپیمایی ایروان یک میلیون و پانصد هزار تومان. خودتون اینا رو با مثلا بلیط ماهان به انکارا که عمو سعید چند روز پیش خرید ۳۵۰۰۰۰ مقایسه کنید.
در ۴ نفر ضرب کنید می شه حدود ۳ میلیون تومن یا ۱۰۰۰ دلار.
خوب اگه بشه این رو در مورد هزینه اقامت و واکسن گفت که همینقدر کمتر از انکارا می شه تازه مساوی در میاد.Wink

سلام
عمو سعید بلیط رفت و برگشت را گرفته 350000 تومان؟ اگر اینطور باشه که خیلی قیمت خوبیه! فکر میکنم آنکارا از ایروان خیلی دورتره پس چرا بلیتش اینقدر ارزونه؟
case number: 2013AS00005200 ایروان W1A
آموزش زبان انگلیسی: www.eslpod.com
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، Tomas
sadeghi897 آقا خيلي ممنون من چهار روز ژيش ايميل زدم و همه مواردي را كه فرموديد رعايت نموده انم ولي باز جواب نيومده امروز هم دوباره زدم. ضمنا مي خواستم بدونم اين راسته كه مصا حبه ها رو ممكنه ببرند ارمنستان و اگه چنين بشه آيا اونجا هم فارسي مصاحبه مي كنند يا نه؟
تشکر کنندگان:
(2013-01-21 ساعت 16:03)aminkhoshgeleh نوشته:  sadeghi897 آقا خيلي ممنون من چهار روز ژيش ايميل زدم و همه مواردي را كه فرموديد رعايت نموده انم ولي باز جواب نيومده امروز هم دوباره زدم. ضمنا مي خواستم بدونم اين راسته كه مصا حبه ها رو ممكنه ببرند ارمنستان و اگه چنين بشه آيا اونجا هم فارسي مصاحبه مي كنند يا نه؟

همه چیز امکان داره. و همه جا به فارسی هم میشه مصاحبه رو انجام داد
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، lilac ، rezagh ، payampars ، Tomas
امروز 2 امین روز بهمن ماه 1391 هجری شمسی و 21 امین روز ژانویه سال 2013 میلادی مصادف با
265 امین روز هجری لاتاری (اول هجری لاتاری= اولین روز اعلام اسامی مهاجرین از طریق لاتاری 2013)

اولیــــــن دوره کارنتی ها دقیقــاً 161 روز پیش اعلام شده است (تا شماره پروندۀ 1900)
دومیــــن دوره کارنتی ها دقیقــاً 131 روز پیش اعلام شده است (تا شماره پروندۀ 2350)
سومیــن دوره کارنتی ها دقیقــاً 101 روز پیش اعلام شده است (تا شماره پروندۀ 2700)
چهارمیـن دوره کارنتی ها دقیقــاً 74 روز پیش اعلام شده است (تا شماره پروندۀ 3400) که از 11 روز پیش مصاحبشون شروع شده
پنجمیــن دوره کارنتی ها دقیقــاً 40 روز پیش اعلام شده است (تا شماره پروندۀ 4300) که حداقل 11 روز دیگه مصاحبه دارند (بهمن ماه)
ششمین دوره کارنتی ها دقیقـاً 10 روز پیش اعلام شده است (تا شماره پروندۀ 5200) که حداقل 39 روز دیگه مصاحبه دارند(اسفند ماه)
هفتمیــن دوره کارنتی ها احتمالاً 21 روز دیگه اعلام خواهد شد (حدس میزنم تا 6300) که حداقل 70 روز دیگه مصاحبه دارند (فروردین ماه 92)
هشتمین دوره کارنتی ها احتمالاً 50 روز دیگه اعلام خواهد شد (حدس میزنم تا 7400) که حداقل 100 روز دیگه مصاحبه دارند (اردیبهشت ماه 92)
نهمیــــن دوره کارنتی ها احتمالاً 81 روز دیگه اعلام خواهد شد (حدس میزنم تا 8500) که حداقل 131 روز دیگه مصاحبه دارند (خرداد ماه 92)
دهمیـــن دوره کارنتی ها احتمالاً 111 روز دیگه اعلام خواهد شد (حدس میزنم کلیه پرونده ها) که حداقل 161 روز دیگه مصاحبه دارند (تیر ماه 92)

ضمناً سری دوم برندگان 91 روز پیش اعلام شد

ثبت نام لاتاری 2014 نیز 79 روز پیش به پایان رسید و نتایج آن 100 روز دیگر اعلام می شود

این آمار صرفاً جهت آگاهی شما صادر گردیده و هیچگونه ارزش قانونی ندارد
دبیرخانه ستاد پذیرفته شدگان لاتاری 2013

52.144Big Grin
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان