کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
دوستان من امشب زنگ زدم کی سی سی گفتن داره پروسه پروندتون طی میشه اما نگفتن کی نامه دوم میآد
کیس نامبر 50xx-تعداد کیس ۴نفر-آنکارا
کیس نامبر2013AS50XXتعدادکیس۴نفر،w3مارچ ‍‍ایروان،کلیربعداز۱۲۱روزCool
(july 18th)(دریافت ویزاjuly31th)
تشکر کنندگان: shimoda ، amir82 ، bayat_r ، lilac ، DEMAR001 ، ani_sheiton ، iman63ir ، sgkco24 ، payampars ، nika ، گل نهال ، Tomas ، mohammadrezah
(2013-01-22 ساعت 20:06)iman63ir نوشته:  
(2013-01-22 ساعت 17:47)sayeh_m نوشته:  دوستان
نامه مصاحبه ها میاد . توی همین امشب و فردا . اینقدر مهم نیست که شماها نگران باشید . اگر جای ما سری اولی ها بودین که بعد از دو ماه نامه اومد چی میگفتین ؟؟؟ انرژی رو برای آینده ذخیره کنید . همه بالای 5000 ها با هم میاد . ایشاله ارمنستان هستین Wink

مامان سایه شما هم به خاطر کلیر شدن دست به وزنه شدین؟! Tongue
باید ماها هم دست به دمبل بشیم شاید نامه هامون اومد Wink بالای 5000 که هیچی نامه منم نیومده هنوز (البته احتمالا شماره منو رند کردن انداختن با 5000ی اTongueSmile )

بچه‌ها ایشالا که نامهٔ ماهم میا‌دو همگی‌ خوشحالو خندون میشیم؛) امیدوارم که هر چه زود تر از این بلاتکلیفی در بیایم
تعداد افراد کیس:۱ نفر
کیس نامبر:**۵۰
زمان مصاحبه: 21 مارچ/ایروان
ایالت انتخابی :کالیفرنیا
رویت قبولی:۲ می
ویزای یه ضرب به صورت عیدی روز اول فروردین
تشکر کنندگان: payampars ، ابی هانی ، rouzbehdarvishi ، nika ، Tomas ، mohammadrezah
میگم چرا اینقدر 7000 تاییها کم هستن؟Sadآدم یه جورایی نگران میشه و از تنهایی دلش میگیرهSad
کیس نامبر:70xx.ابوظبی.2نفر.مصاحبه:هفته اول می.مقصد:مریلند.کلیر:25جون سفرنامه
تشکر کنندگان: asal1907 ، mrr777 ، rouzbehdarvishi ، ani_sheiton ، NarcisJ ، Tomas
(2013-01-23 ساعت 19:07)ابی هانی نوشته:  میگم چرا اینقدر 7000 تاییها کم هستن؟Sadآدم یه جورایی نگران میشه و از تنهایی دلش میگیرهSad

قانون آمار می گه که این جور قرعه ها با توزیع نرمال انجام می شن یعنی تعداد کیس های ۷۰۰۰ در ایران باید برابر یا خیلی نزدیک به سایر کیسها مثل ۶۰۰۰ یا ۵۰۰۰ باشه. چون در غیر اینصورت سفارت یه موقع شلوغ می شه یه موقع خیلی خلوت. امتحانش رو هم میزاریم موقع کارنت شدنتون که مشخص می شه و باید تعداد این کیسها در سایت انکارا حدود ۸۰ تا ۱۰۰ تا باشه.Cool
در جدول افشین هم حدود ۳۰ تا کیس ۷۰۰۰ پیدا می شه ولی شاید کمتر در سایت فعال هستند و به جای انتظار کشیدن مثل ما دارن عاقلانه زندگیشونو می کنن. دی: (به شما برنخوره شوخی بود.Big Grin )
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
سلام دوستان
از روی جدول بچه های کلیر شده در ایروان و انکارا هنوز نمیشه چیزیو حدث زد؟
کیس نامبر:2013AS91XX _تعداد:1نفر _ ارسال مدارک:اکتبر2012 _تاریخ مصاحبه هفته سوم جولای نتیجه:یه ضرب سفرنامه
تشکر کنندگان:
(2013-01-23 ساعت 19:07)ابی هانی نوشته:  میگم چرا اینقدر 7000 تاییها کم هستن؟Sadآدم یه جورایی نگران میشه و از تنهایی دلش میگیرهSad

حالا من به نظرم 6000 تایی ها کم هستن من دلم میگیرهSad
کیس نامبر2013000066xx تعداد:2 مصاحبه:می کنسولگری:انکارا ازدواج بعد از قبولی .کار همسر:عسلویه .ویزا:شانس آوردیم دادن بعد از نزدیکه 100 روز . آتلانتا شهر بهشت با مردمی مهربان
تشکر کنندگان: asal1907 ، ابی هانی ، Tomas ، mohammadrezah
اما ماشاله به 8000 تا دلتان بخواد
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
تشکر کنندگان: ani_sheiton ، usa lover ، lilac ، payampars ، ابی هانی ، nooshin nasiri ، roeentan ، Tomas
سلام دوستان ميشه يكى لينك جدول افشين جان را بگذاره
كيس نامبر:2013AS5700. سفارت: ابوظبى. تعداد: ٣ نفر. قبولى: ٢ may. ارسال مدارك: ٦ jun  مصاحبه : هفته سوم اپريلCoolكليرنس برگه سفيد .كلير 29 may ,دريافت ويزا 3 junWink
تشکر کنندگان: Tomas
ما دوباره با کی سی سی تماس گرفتیم
درباره نامه دوم
گفت 15 ماه آینده میادSad
منظورش اینه که با کارنتی های سری بعد هستیم
و بعد از سوال پیچ کردنشون بلاخره گفت که مصاحبه هم آپریل هست
من فکر می کنم امسال(ببخشید این ماه) ایران exception بوده
آسیا تا 5200 اما ایران تا 5000 بوده
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
تشکر کنندگان: sayeh_m ، Saeedv13 ، el333 ، afs ، lilac ، rezagh ، farshadsh ، bayat_r ، hamedhamed ، Tomas ، mohammadrezah
(2013-01-24 ساعت 01:19)Hoormazd نوشته:  سلام دوستان ميشه يكى لينك جدول افشين جان را بگذاره

http://mohajersara.com/post-182145.html#pid182145
2013AS1017 ≈≈ ویزا از سفارت ایروان ≈≈ ساکن مریلند، ویرجینیا از ۱ اپریل ۲۰۱۳ ≈≈ داستان من و لاتاری ۲۰۱۳

من 7000 تاییم و بسیار منتظر مثل بقه دوستان
1/2013AS000071##نفر/ ابوظبی یکضرب May W1/ ساکن هیوستون از July
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، farshadsh ، Tomas
(2013-01-24 ساعت 01:31)shimoda نوشته:  ما دوباره با کی سی سی تماس گرفتیم
درباره نامه دوم
گفت 15 ماه آینده میادSad
من فکر می کنم امسال ایران exception بوده
شيمودا جان
يه همچين چيزي امكان نداره . اونا با كسي شوخي ندارن . اگر قرار بود اكسپشن بشه جلوي ايران مينوشتن . شما چون چند روز دير شده ناراحتي . همين بيقراري تو رو سروش هم داشت ولي خدا رو شكر امروز كلير هم شد Smile برو پست هاي قبلي سروش رو ببين بعد ميبيني كه نگرانيت واقعاً الكيه Wink
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
(2013-01-24 ساعت 01:54)sayeh_m نوشته:  
درباره نامه دوم
گفت 15 ماه آینده میادSad
شيمودا جان
يه همچين چيزي امكان نداره . اونا با كسي شوخي ندارن . اگر قرار بود اكسپشن بشه جلوي ايران مينوشتن . شما چون چند روز دير شده ناراحتي . همين بيقراري تو رو سروش هم داشت ولي خدا رو شكر امروز كلير هم شد Smile برو پست هاي قبلي سروش رو ببين بعد ميبيني كه نگرانيت واقعاً الكيه Wink
ممنون سایه جون
نگران نیستم فقط حدس زدم
اما اپراتور با قطعیت گفت که 15 فوریه منتظر نامه دوم باشیم
و اینکه مصاحبه مون به جای مارچ توی آپریل هست
حتی اگه اکسپشن نباشه, حداقل واسه ما تفاوتی نداره
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
تشکر کنندگان: lilac ، sayeh_m ، amir82 ، sadeghi897 ، rezagh ، farshadsh ، sgkco24 ، hamedhamed ، Tomas ، mohammadrezah
2013AS000050XX-تعداد٤نفر
تشکر کنندگان: shimoda ، afs ، rezagh ، Tomas
درباره نامه دوم
گفت 15 ماه آینده میادSad

ايران امسال اكسپشن نخواهد خورد و وقت مصاحبه شما هم خواهد أمد
تشکر کنندگان: lilac ، amiro0008 ، bayat_r ، roeentan ، Tomas ، mohammadrezah

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان