کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
(2013-01-31 ساعت 16:08)shiraz mamali نوشته:  
(2013-01-31 ساعت 14:06)tajhizgaran نوشته:  
(2013-01-31 ساعت 11:57)mahsa3017 نوشته:  
(2013-01-30 ساعت 19:19)hana_fd نوشته:  
(2013-01-29 ساعت 22:03)mahsa3017 نوشته:  سلام میخواستم بگم که منم 10000تایی هستم .ما جزو برندگان سری دوم هستیم .امیدوارم که زودتر تکلیفمون روشن شه خیلی بلاتکلیفی سخته
دوست عزیز چرا بلاتکلیف. خیالتون راحت. هممون به زودی زود در دیار کفر هستیم انشاا... Tongue

انشا ال.......................................

چرا امسال وزارت امور خارجه آمريکا تصميم گرفته است که قرعه کشی در دو مرحله انجام شود؟

هر سال پنجاه هزار ويزای مهاجرتی از طريق قرعه کشی به متقاضيان از سراسر دنيا و از جمله ايران داده می شود. اگر بعد از قرعه کشی اول که در ماه می هر سال انجام می گردد، تعداد پذيرفته شدگان که شرايط لازم را داشته باشند از ۵۰ هزار نفر کمتر باشد، ممکن است برای جبران آن کمبود بعد از اول اکتبر دوباره يک قرعه کشی مانند قرعه کشی ماه می انجام شود و تعداد بيشتری از متقاضيان قرعه کشی آن سال انتخاب شوند.

آيا برای ايرانی ها تعداد مشخصی گرين کارت تعيين شده است يا بر اساس تعداد متقاضيان در منطقه تصميم گرفته می شود؟

تعداد مشخصی برای هيچ کشوری در نظر گرفته نشده است. بلکه تعداد مشخص برای منطقه هست. منطقه آسيا شامل ايران است و آسيا می تواند به طور کلی حد اکثر هفت هزار و ۹۰۰ شخص برنده داشته باشد.
تو اسیا چند نفر برنده اعلام شده که7900تا میخوان؟یعنی شماره های بالای 7900 در خطر هستن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

http://travel.state.gov/visa/immigrants/..._5715.html
گرفتن ویزای یک ضرب در آگوست برای لاتاری 2013 با کیس نامبر 9925 در تنها سالی که قبولی مرحله دوم اعلام شد که ما جزو اون خوش شانسها بودیم Big GrinBig Grin - ساکن سن حوزه از سپتامبر 2013
تشکر کنندگان: shiraz mamali ، DEMAR001 ، mohammadrezah ، Tomas
دوستان یعنی‌ از اسیا ۸۱۴۵ نفر سرشون بی‌ کلاه می‌مونه.با احتساب ۷۹۰۰ ویزا که میخوان بدن.امیدوارم شما هم جزو این ۷۹۰۰ تا باشین.
(2013-01-31 ساعت 16:37)shiraz mamali نوشته:  دوستان یعنی‌ از اسیا ۸۱۴۵ نفر سرشون بی‌ کلاه می‌مونه.با احتساب ۷۹۰۰ ویزا که میخوان بدن.امیدوارم شما هم جزو این ۷۹۰۰ تا باشین.

شک نکین که همه کارنت میشیم. بزن اون دست قشنگه روووووووووو
Wink
کیس نامبر: ××91 کنسولگری: ابوظبی تاریخ مصاحبه: ٢١ تیر ماه 92 وضعيت فعلي:کلیر ١٧ آگوست ٢٠١٣ دریافت ویزا : ٩ سپتمبر ٢٠١٣
تشکر کنندگان: گل نهال ، shiraz2013 ، tajhizgaran ، yasaman1111 ، DEMAR001 ، sgkco24 ، payampars ، rezagh ، mohammadrezah ، Tomas
ای کسانی که نامه های دومتان رسید به همتون تبریک می گم.
و خبری که من شنیدم اینکه قیمت بلیط رو از این به بعد با دلار آزاد حساب می کنند....
برای بلیط زودتر اقدام کنید.
کیس نامبر:**2013AS000089_کنسولگری:آنکارا_دیدن قبولی:ماه می_ارسال_فرم‌ها: ماه جون با پست_مقصد:نیویورک_ مصاحبه: هفته اول جولای
نتیجه مصاحبه: یک ضربدر یک ضربShy
تشکر کنندگان: shimoda ، گل نهال ، mrr777 ، ensan ، tajhizgaran ، soruosh ، DEMAR001 ، پرستو ، sgkco24 ، payampars ، mohammadrezah ، Tomas
(2013-01-31 ساعت 00:26)wolfskin نوشته:  منم نامه دوم اومد هفته سوم مارچ ایروان Big Grin یوهوووو

دوست عزیز تبریک میگم بهتون. میشه بفرمایید آیا خودتون درخواست تغییر سفارت از آنکارا به ایروان رو دادین یا کی سی سی این تصمیم رو براتون گرفت؟!
2013، کنسولگری: مونترال، دریافت ویزا: یک ضرب Smile

تشکر کنندگان: گل نهال ، DEMAR001 ، payampars ، rezagh ، mohammadrezah ، Tomas
بچه هایی که مارچ مصاحبه دارند اینجور که به نظر میاد اکثرا افتادن ایروان حتی اونهایی که خودشون آنکارا رو انتخاب کرده بودن.
از دوستان کسی نظر یا پیش بینی در مورد محل مصاحبه ماه آپریل نداره؟؟
تشکر کنندگان: DEMAR001 ، Tomas
امروز 13 امین روز بهمن ماه 1391 هجری شمسی و 1 امین روز فوریه سال 2013 میلادی مصادف با
276 امین روز هجری لاتاری (اول هجری لاتاری= اولین روز اعلام اسامی مهاجرین از طریق لاتاری 2013)

اولیــــــن دوره کارنتی ها دقیقــاً 172 روز پیش اعلام شده است (تا شماره پروندۀ 1900)
دومیــــن دوره کارنتی ها دقیقــاً 142 روز پیش اعلام شده است (تا شماره پروندۀ 2350)
سومیــن دوره کارنتی ها دقیقــاً 112 روز پیش اعلام شده است (تا شماره پروندۀ 2700)
چهارمیـن دوره کارنتی ها دقیقــاً 85 روز پیش اعلام شده است (تا شماره پروندۀ 3400) که از 22 روز پیش مصاحبشون شروع شده
پنجمیــن دوره کارنتی ها دقیقــاً 51 روز پیش اعلام شده است (تا شماره پروندۀ 4300) که حداقل 1 روز دیگه مصاحبه دارند
ششمین دوره کارنتی ها دقیقـاً 23 روز پیش اعلام شده است (تا شماره پروندۀ 5200) که حداقل 28 روز دیگه مصاحبه دارند(اسفند ماه)
هفتمیــن دوره کارنتی ها احتمالاً 10 روز دیگه اعلام خواهد شد (حدس میزنم تا 6300) که حداقل 59 روز دیگه مصاحبه دارند (فروردین ماه 92)
هشتمین دوره کارنتی ها احتمالاً 39 روز دیگه اعلام خواهد شد (حدس میزنم تا 7400) که حداقل 89 روز دیگه مصاحبه دارند (اردیبهشت ماه 92)
نهمیــــن دوره کارنتی ها احتمالاً 70 روز دیگه اعلام خواهد شد (حدس میزنم تا 8500) که حداقل 120 روز دیگه مصاحبه دارند (خرداد ماه 92)
دهمیـــن دوره کارنتی ها احتمالاً 100 روز دیگه اعلام خواهد شد (حدس میزنم کلیه پرونده ها) که حداقل 150 روز دیگه مصاحبه دارند (تیر ماه 92)

ضمناً سری دوم برندگان 102 روز پیش اعلام شد

ثبت نام لاتاری 2014 نیز 90 روز پیش به پایان رسید و نتایج آن 89 روز دیگر اعلام می شود

این آمار صرفاً جهت آگاهی شما صادر گردیده و هیچگونه ارزش قانونی ندارد
دبیرخانه ستاد پذیرفته شدگان لاتاری 2013

41.133Big Grin
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
(2013-02-01 ساعت 11:06)sgkco24 نوشته:  قابل توجه مديران بزرگای مجلس و مامان سايه
زياد هم نميشه اينجا دست قشنگه بزنی و شادی کنی چون مديران ممکنه به يک دليل منطقی که نمی دونم چی هستش!!! کامنتت رو حذف کنندSadSadSad
ولی ما که چيزی از شادی دلمون برای دوستان کم نمی شه دو انگشتی دست می زنيم به افتخارتون و تو دلمون بلند بلند شادی می کنيم چون به اين نوع خنديدن عادت کرديم SmileSmileSmile

دوست عزیز،
بعضی از انواع ابراز شادی میتونه به سرعت موجبات فیلterینگ مهاجرسرا رو مهیا کنه!
مطمئنم شما راضی نیستید این اتفاق بیفته و هزاران نفر به خاطر یک پست، از وجود ارزشمند این سایت محروم بشن...
(2013-01-27 ساعت 19:51)mazerati نوشته:  سلام بچه ها می خوام یه چیزی بگم ولی میدونم که بهم می خندید من هی با خودم میگم یعنی میشه ما هم کارنت بشیم بریم واصه مصاحبه یعنی تو پاسمون ویزا میخوره نمیدونم والا همش فکر میکنم هنوز که کارنت نشدم
ولی زمان خیلی به کندی میگذره واسه من

سلام
كارنت كه ميشي ولي دعا كن كلير نشي كه اون موقع استرسش وحشتناكه!Smile
(2013-02-01 ساعت 01:15)bayat_r نوشته:  این آمار صرفاً جهت آگاهی شما صادر گردیده و هیچگونه ارزش قانونی ندارد

41.133Big Grin

استاد بیات عزیز جریان این "41.133Big Grin" چیه؟!
اگه ممکنه رمز گشایی کنید Wink
تشکر کنندگان: bayat_r ، amir82 ، afs ، امیر مهاجر ، mohammadrezah ، Tomas
(2013-02-01 ساعت 12:57)lilac نوشته:  
(2013-02-01 ساعت 01:15)bayat_r نوشته:  این آمار صرفاً جهت آگاهی شما صادر گردیده و هیچگونه ارزش قانونی ندارد

41.133Big Grin

استاد بیات عزیز جریان این "41.133Big Grin" چیه؟!
اگه ممکنه رمز گشایی کنید Wink

این امضای منه...دیگه بیشتر نمی تونم توضیح بدمBig GrinBig Grin
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
یعنی میشه اینبار تا 6300کارنت کنن؟ اگه بشه چی میشهShy
کیس نامبر:2013as6200 کنسولگری:ایروان مقصد:لس آنجلس(ولی)
تشکر کنندگان: amir82 ، گل نهال ، niko ، bayat_r ، amairmonre ، rezagh ، امیر مهاجر ، mohammadrezah ، Tomas
دوستان ماه قبل من با کی سی سی تماس گرفتم همین موقع ها، بهم گفتن تا 5200. میشه امروز یکی از شما عزیزان تماس بگیره و بپرسه؟ من نمیتونم واقعیتش.خیلی نگرانم.اگه اینبار کارنت نشم اقامتم توی ترکیه قابل تمدید نیست بعد از اپریل.ممنون میشم دوستان من
Case Number:2013 AS 60XX
سفارت : ابوظبی هفته دوم اپریل
ویزای یکضرب
ساکن فلوریدا از اپریل 2013
(2013-02-01 ساعت 16:41)escutcheon نوشته:  دوستان ماه قبل من با کی سی سی تماس گرفتم همین موقع ها، بهم گفتن تا 5200. میشه امروز یکی از شما عزیزان تماس بگیره و بپرسه؟ من نمیتونم واقعیتش.خیلی نگرانم.اگه اینبار کارنت نشم اقامتم توی ترکیه قابل تمدید نیست بعد از اپریل.ممنون میشم دوستان من
دوست عزيز شما قطعاً اين ماه كارنت ميشيد، برنامه ريزي هاتونو شروع كنيد
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: escutcheon ، bayat_r ، amairmonre ، dana ، rezagh ، امیر مهاجر ، nooshshahnar ، Emma_a432 ، saeid-ss ، Hedieh20 ، Tomas
دوستان عزیز March 2013 (Coming Soon شد
**55، مقصد: اهایو، تعداد: 3 نفر، مصاحبه هفته اول اپريل
تشکر کنندگان: bayat_r ، گل نهال ، DIVE ، lilac ، sgkco24 ، rezagh ، امیر مهاجر ، tajhizgaran ، circle ، mohammadrezah ، Tomas

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان