کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
اير خان با عرض سلام و تشكر از همدردي فكر كنم من وشما با هم كارنت بشيم وايشالله اگه كارنت شدم از تجربيات شما بيشتر استفاده كنيم
(2013-02-02 ساعت 19:09)امیر مهاجر نوشته:  
(2013-02-02 ساعت 19:00)rezazaman نوشته:  با سلام خدمت دوستان عزيز مهاجر و تبريك به همه اونهايي كه كارشان تا حالا درست شده و ويزا ي كفار را گرفته اند . راستش من با كيس نامبر بالاي 8100 ديگه كم كم دارم اميدم را براي كارنت شدن و ويزا گرفتن از دست ميدم يكسال تمام برنامه هاي زنديگيمون را pause كرديم و فقط زبان ميخونم و رويا مي بافم اگه درست نشه خيلي حالم گرفته ميشه فعلا كه فقط انتظار.......

من با کیس نامبر ۸۲۰۰ زندگیمو پاوز کردم و زبان هم نمیخونم.
اگه درست نشه حالی برام نمیمونه که گرفته بشه. اصلا چیزی ازم نمیمونه!
شماره کیس:2013AS00008xxx
تاریخ رویت قبولی:2 may
کنسولگری:انكارا
تعداد افراد منظور در کیس :4 نفر
ارسال فرمهای سری اول:24 may
کارنت شدن کیس:
مصاحبه:
دریافت کلیرنس:
دریافت ویزا:
ورود به آمریکا:
دریافت گرین کارت:
جمع تقریبی هزینه ها:55000 پست آرامكس-180000 تعويض پاسپورتها-
نگران نباش همه اينجا فكر و زندگيشون با لاتارى به هم ريخته شما تنها نيستى و كارنت هم ميشى اگه قرار بود به شما ويزا نرسه ديگه سرى دوم برنده ها را اعلام نميكردن.
كيس نامبر:2013AS5700. سفارت: ابوظبى. تعداد: ٣ نفر. قبولى: ٢ may. ارسال مدارك: ٦ jun  مصاحبه : هفته سوم اپريلCoolكليرنس برگه سفيد .كلير 29 may ,دريافت ويزا 3 junWink
(2013-02-02 ساعت 19:00)rezazaman نوشته:  با سلام خدمت دوستان عزيز مهاجر و تبريك به همه اونهايي كه كارشان تا حالا درست شده و ويزا ي كفار را گرفته اند . راستش من با كيس نامبر بالاي 8100 ديگه كم كم دارم اميدم را براي كارنت شدن و ويزا گرفتن از دست ميدم يكسال تمام برنامه هاي زنديگيمون را pause كرديم و فقط زبان ميخونم و رويا مي بافم اگه درست نشه خيلي حالم گرفته ميشه فعلا كه فقط انتظار.......

آخه عزیز برادر آدم خوب نیست همش پایینتر از خودش رو ببینه یک نگاهی هم به بالاتر از خودت کن.(البته همیشه بر عکس می گفتن) ببین اون بیچاره ها چی می کشنBig Grin
شنیده بودم که بودن همدرد از شدت اون درد کم می کنه ولی تجربه اش نکرده بودم .خدا رو شکر که شما ها هستین و این مهاجر سرا هست و امید به کارنت شدن هست فقط اگه لطف کنن زمانش رو زودتر کنن خیلی بهتره(نطرسنجی سریالهای تلویزیون رو یادتونه)Big Grin
کیس نامبر:2013AS8900/تعداد افراد کیس:3 نفر/اورنج کانتی کالیفرنیا
(2013-02-02 ساعت 20:27)usa lover نوشته:  
(2013-02-02 ساعت 19:00)rezazaman نوشته:  راستش من با كيس نامبر بالاي 8100 ديگه كم كم دارم اميدم را براي كارنت شدن و ويزا گرفتن از دست ميدم يكسال تمام برنامه هاي زنديگيمون را pause كرديم و فقط زبان ميخونم و رويا مي بافم اگه درست نشه خيلي حالم گرفته ميشه فعلا كه فقط انتظار.......
آخه عزیز برادر آدم خوب نیست همش پایینتر از خودش رو ببینه یک نگاهی هم به بالاتر از خودت کن.(البته همیشه بر عکس می گفتن) ببین اون بیچاره ها چی می کشنBig Grin
شنیده بودم که بودن همدرد از شدت اون درد کم می کنه ولی تجربه اش نکرده بودم .خدا رو شکر که شما ها هستین و این مهاجر سرا هست و امید به کارنت شدن هست فقط اگه لطف کنن زمانش رو زودتر کنن خیلی بهتره(نطرسنجی سریالهای تلویزیون رو یادتونه
دوستان بريد كنار كه من با كيس نلمبري كه دارم شماها از گفته هاتون پشيمون ميشيد
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
(2013-02-02 ساعت 20:33)گل نهال نوشته:  
(2013-02-02 ساعت 19:00)rezazaman نوشته:  با كيس نامبر بالاي 8100
با کیس نامبر ۸۲۰۰
آخه عزیز برادر آدم خوب نیست همش پایینتر از خودش رو ببینه

بچه ها کیس 10600 هم داریم اون بنده خداها دیگه ناراحت میشن نگید....
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
شما را به جوانیتون قسم میدم که دیگه از نومیدی صحبت نکنیم .با خوش بینی همه به پیش برای آینده بهتر
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
خوش به حاله خودم که اصلا استرسه کیس نابر رو ندارم.اینم میدونم که روزه مصاحبه تک ضرب ویزا میگیرم دوستان توجه کنید دارم میگم تک ضرب اینجوری تیک_____ آخه همه ی موجباتش فراهمه.
شما هم الکی غصه نخورید که هیچی توش نیست.نوبت به همتون میرسه.
کیس:82xx//مقصد:هيوستون/سفارت:ابوظبی..ویزا:۱ضرب ولي با بدبختيBig Grin
(2013-02-02 ساعت 19:24)امیر مهاجر نوشته:  دوستان عزیز از همگی یه خواهشی داشتم.
چند مورد برام پیش آمده که بعضی از دوستان تمایلی ندارند اطلاعات دقیقی از خودشون اعلام کنند.
اطلاعاتی از قبیل کیس نامبر، تاریخ مصاحبه، ... ولی متأسفانه کم لطفی میکنند و بجای دادن اطلاعات تقریبی یا اصلا خودداری از دادن اطلاعات، به عمد اعداد و ارقام و اطلاعات غلط در امضاشون میگذارند یا در پستها اعلام میکنند!!!!!
بنده در پاسخ به سؤال یکی از این افراد (که خودشون گفتند چنین کاری کردند!!!) در پیغام خصوصی اعتراض کردم و اینجا هم میگم:
دوستان عزیز، اگر نمیخواهید اطلاعاتتون رو دقیق بدید، تقریبی بدید. اگر تقریبی هم نمیخواهید بدید اصلا ندید!!!! کسی مجبورتون نکرده.
چرا اطلاعات غلط میدید؟ چرا کیس نامبر و تاریخ مصاحبه و ... غلط تو امضاتون میذارید؟!!
این انصاف نیست! شما دارید از اطلاعات رایگان موجود در این سایت استفاده میکنید. از امضای بقیه اعضاء آمار و ارقام میگیرید و برای خودتون پیش بینی و محاسبات انجام میدید و نتیجه گیری میکنید. چطور راضی میشید دیگران رو با اطلاعات غلط گمراه کنید؟!! چه منطق و استدلالی پشت این فریبکاری ناجوانمردانه وجود داره؟!!!
شاید نمیدونید این اطلاعات چقدر میتونه برای دیگران کاربرد داشته باشه و فکر کردید امضاها یک سنت نمایشی است و شما هم ناچارید امضاء داشته باشید؟!
اگر اینطور فکر میکنید باید عرض کنم سخت در اشتباهید! این امضاها اصلا اجباری نیست.
در حالیکه کسانی لطف میکنند و اطلاعاتشون رو تو امضاشون میگذارند با این کارشون تو جریان مثبتی که در این فروم جاریه سهیم میشن و از صدها عضو دیگر انرژی مثبت جذب میکنند.
اما اگر چنین فکری نمیکنید و از ماهیت این اطلاعات و هدف از به اشتراک گذاشتنشون با دیگران آگاهید و با این حال آگاهانه!!! اطلاعات غلط میگذارید، بنده هیچ توصیفی برای این عمل ناپسند و خودخواهانه ندارم و بی ملاحظگی در این حد رو باور نمیکنم!!!!! فقط میتونم بگم عمیقا متأسفم...
باسلام
متاسفانه باید نشان بدن که مثلا ایرانی هستند و زرنگ! ولی از من به آنها نصیحت که این ویژگی ها در ایران امروزمون خریدار دارهWink
78$$ - 4persons
زندگي بافتن يك قاليست، نه همان نقش ونگاري كه ميخواهي،
نقشه رااوست كه تعيين كرده،تو فقط ميبافي ،نقشه راخوب ببين!
نكندآخركار، قالي زندگيت رانخرند.

(2013-02-02 ساعت 20:33)گل نهال نوشته:  
(2013-02-02 ساعت 19:00)rezazaman نوشته:  راستش من با كيس نامبر بالاي 8100 ديگه كم كم دارم اميدم را براي كارنت شدن و ويزا گرفتن از دست ميدم يكسال تمام برنامه هاي زنديگيمون را pause كرديم و فقط زبان ميخونم و رويا مي بافم اگه درست نشه خيلي حالم گرفته ميشه فعلا كه فقط انتظار.......
شنیده بودم که بودن همدرد از شدت اون درد کم می کنه ولی تجربه اش نکرده بودم .خدا رو شکر که شما ها هستین و این مهاجر سرا هست و امید به کارنت شدن هست فقط اگه لطف کنن زمانش رو زودتر کنن خیلی بهتره(نطرسنجی سریالهای تلویزیون رو یادتونه

من با تمام تواااااااااااااااااااااان در صحنه مهاجرسرااااا اعلام می کنم که به کیس نامبرم افتخااااااااار می کنمBig Grin، چون فوق العاده آدم خوش شانسی هستم،Smile و نه نگرانم، نه نا امید، نه دل واپس، کلی هم کار دارمRolleyes بچه ها شک نکنید هممون ویزا می گیریم. فقط و فقط فکرهای مثبت بکنید لطفااااااا خواهش می کنم حرفاااای نا امید کننده نزنید.Cool
کیس نامبر: **2013AS000103 / برنده: سری دوم / روئیت قبولی: 29 october/زمان مصاحبه: هفته اولAUGUST(هفته دوم مرداد)/ مدت زمان کلیرنس: 22 روز(9 شهریور)/مقصد: دالاس
(2013-02-03 ساعت 14:13)sayeh20 نوشته:  من با تمام تواااااااااااااااااااااان در صحنه مهاجرسرااااا اعلام می کنم که به کیس نامبرم افتخااااااااار می کنمBig Grin، چون فوق العاده آدم خوش شانسی هستم،Smile و نه نگرانم، نه نا امید، نه دل واپس، کلی هم کار دارمRolleyes بچه ها شک نکنید هممون ویزا می گیریم. فقط و فقط فکرهای مثبت بکنید لطفااااااا خواهش می کنم حرفاااای نا امید کننده نزنید.Cool

آفرین بر تو دختر خوش شانس و پر انرژی! Wink
بچه‌ها یاد بگیرید.
یکی به خودم بگه! Big Grin Shy
(2013-02-03 ساعت 14:26)امیر مهاجر نوشته:  یکی به خودم بگه! Big Grin Shy

امیر مهاجر یاد بگـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــیر. Cool
2013AS1017 ≈≈ ویزا از سفارت ایروان ≈≈ ساکن مریلند، ویرجینیا از ۱ اپریل ۲۰۱۳ ≈≈ داستان من و لاتاری ۲۰۱۳
به این فکر کنید که از بین چند نفر تو دنیا ما این شانس و داشتین که انتخاب بشیم یک فرقی هست بین ما و دیگران و خدا را شکر کنیم و دعا کنیم تا سال آینده نوبت بقیه باشه تا برنده بشن. من میگم یک سر به سال های قبلی بزنید ببنید بچه ها با چه کیس نامبرهای بالا و کم شانسی کارنت شدن و الان تو آمریکان IN GOD WE TRUST
شماره کیس: 2013A5XXX . ابوظبی .2 نفرو نصفیBig Grin. هوستون تگزاس, ويزا يكضرب مارچ٢٠١٣
و این نیز بگذرد بار دگر روزگار چون شکر آید
سلام بچها فکر می‌کنید این ماه چند نفر کارنت بشن من دیشب زنگ زدم ک س س گفتن که ۱۰ روز دیگه زنگ بزن
2015AS4XXX یک نفر ،از آنکارا تغییر به ابوظبی،مصاحبه اپریل،ویزا یکضرب
به آرامی شروع به مردن میکنی اگربرای مطمئن درنامطمئن خطر نکنی،اگر ورای رویاها نروی...امروز رامخاطره کن.کاری کن.نگذار که به آرامی بمیری

تشکر کنندگان: payampars ، amairmonre ، nika ، بابا پنجعلي ، far-dv2013 ، Tomas
دوستانی که تو این مرحله نا امیدند،موندم انور برن با سختی های بیشتر چی کار میکنن؟؟؟Sad
P.D. DEC 2013
*****F2A CASE NO: 2014ANK
19FEB-2015 02:37 AOS $120.00
16APR-2015 00:15 IV $325.00
تشکر کنندگان: payampars ، amairmonre ، bayat_r ، nika ، majid194 ، sgkco24 ، oghs ، بابا پنجعلي ، امير جو ، far-dv2013 ، Tomas
دوستان عزيز
حق با شماست استرس من را كم اميد كرده بود ولي فكر كه ميكنم ميبينم باز هم بين نزديك به 000 600 نفر ما انتخاب شديم باز هم اميدوار ميشم
ولي اين انتظار من را كه داره ميكشه نميدونم چطور بعضي ها ميگن انتظارش هم شيرينه براي من كه شيرين نبود اميدوارم تهش ختم به خير بشه
شماره کیس:2013AS00008xxx
تاریخ رویت قبولی:2 may
کنسولگری:انكارا
تعداد افراد منظور در کیس :4 نفر
ارسال فرمهای سری اول:24 may
کارنت شدن کیس:
مصاحبه:
دریافت کلیرنس:
دریافت ویزا:
ورود به آمریکا:
دریافت گرین کارت:
جمع تقریبی هزینه ها:55000 پست آرامكس-180000 تعويض پاسپورتها-