موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
اير خان با عرض سلام و تشكر از همدردي فكر كنم من وشما با هم كارنت بشيم وايشالله اگه كارنت شدم از تجربيات شما بيشتر استفاده كنيم
(2013-02-02 ساعت 19:09)امیر مهاجر نوشته: (2013-02-02 ساعت 19:00)rezazaman نوشته: با سلام خدمت دوستان عزيز مهاجر و تبريك به همه اونهايي كه كارشان تا حالا درست شده و ويزا ي كفار را گرفته اند . راستش من با كيس نامبر بالاي 8100 ديگه كم كم دارم اميدم را براي كارنت شدن و ويزا گرفتن از دست ميدم يكسال تمام برنامه هاي زنديگيمون را pause كرديم و فقط زبان ميخونم و رويا مي بافم اگه درست نشه خيلي حالم گرفته ميشه فعلا كه فقط انتظار.......
من با کیس نامبر ۸۲۰۰ زندگیمو پاوز کردم و زبان هم نمیخونم.
اگه درست نشه حالی برام نمیمونه که گرفته بشه. اصلا چیزی ازم نمیمونه!
شماره کیس:2013AS00008xxx
تاریخ رویت قبولی:2 may
کنسولگری:انكارا
تعداد افراد منظور در کیس :4 نفر
ارسال فرمهای سری اول:24 may
کارنت شدن کیس:
مصاحبه:
دریافت کلیرنس:
دریافت ویزا:
ورود به آمریکا:
دریافت گرین کارت:
جمع تقریبی هزینه ها:55000 پست آرامكس-180000 تعويض پاسپورتها-
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
نگران نباش همه اينجا فكر و زندگيشون با لاتارى به هم ريخته شما تنها نيستى و كارنت هم ميشى اگه قرار بود به شما ويزا نرسه ديگه سرى دوم برنده ها را اعلام نميكردن.
كيس نامبر:2013AS5700. سفارت: ابوظبى. تعداد: ٣ نفر. قبولى: ٢ may. ارسال مدارك: ٦ jun مصاحبه : هفته سوم اپريل
كليرنس برگه سفيد .كلير 29 may ,دريافت ويزا 3 jun
رتبه:
59
0 تشکر در 0 ارسال
2013-02-02 ساعت 20:27
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-02-02 ساعت 20:28 توسط usa lover.)
(2013-02-02 ساعت 19:09)امیر مهاجر نوشته: (2013-02-02 ساعت 19:00)rezazaman نوشته: با سلام خدمت دوستان عزيز مهاجر و تبريك به همه اونهايي كه كارشان تا حالا درست شده و ويزا ي كفار را گرفته اند . راستش من با كيس نامبر بالاي 8100 ديگه كم كم دارم اميدم را براي كارنت شدن و ويزا گرفتن از دست ميدم يكسال تمام برنامه هاي زنديگيمون را pause كرديم و فقط زبان ميخونم و رويا مي بافم اگه درست نشه خيلي حالم گرفته ميشه فعلا كه فقط انتظار.......
من با کیس نامبر ۸۲۰۰ زندگیمو پاوز کردم و زبان هم نمیخونم.
اگه درست نشه حالی برام نمیمونه که گرفته بشه. اصلا چیزی ازم نمیمونه!
آخه عزیز برادر آدم خوب نیست همش پایینتر از خودش رو ببینه یک نگاهی هم به بالاتر از خودت کن.(البته همیشه بر عکس می گفتن) ببین اون بیچاره ها چی می کشن
شنیده بودم که بودن همدرد از شدت اون درد کم می کنه ولی تجربه اش نکرده بودم .خدا رو شکر که شما ها هستین و این مهاجر سرا هست و امید به کارنت شدن هست فقط اگه لطف کنن زمانش رو زودتر کنن خیلی بهتره(نطرسنجی سریالهای تلویزیون رو یادتونه)
کیس نامبر:2013AS8900/تعداد افراد کیس:3 نفر/اورنج کانتی کالیفرنیا
رتبه:
166
0 تشکر در 0 ارسال
شما را به جوانیتون قسم میدم که دیگه از نومیدی صحبت نکنیم .با خوش بینی همه به پیش برای آینده بهتر
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
خوش به حاله خودم که اصلا استرسه کیس نابر رو ندارم.اینم میدونم که روزه مصاحبه تک ضرب ویزا میگیرم دوستان توجه کنید دارم میگم تک ضرب اینجوری تیک_____ آخه همه ی موجباتش فراهمه.
شما هم الکی غصه نخورید که هیچی توش نیست.نوبت به همتون میرسه.
کیس:82xx//مقصد:هيوستون/سفارت:ابوظبی..ویزا:۱ضرب ولي با بدبختي
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-02-02 ساعت 19:24)امیر مهاجر نوشته: دوستان عزیز از همگی یه خواهشی داشتم.
چند مورد برام پیش آمده که بعضی از دوستان تمایلی ندارند اطلاعات دقیقی از خودشون اعلام کنند.
اطلاعاتی از قبیل کیس نامبر، تاریخ مصاحبه، ... ولی متأسفانه کم لطفی میکنند و بجای دادن اطلاعات تقریبی یا اصلا خودداری از دادن اطلاعات، به عمد اعداد و ارقام و اطلاعات غلط در امضاشون میگذارند یا در پستها اعلام میکنند!!!!!
بنده در پاسخ به سؤال یکی از این افراد (که خودشون گفتند چنین کاری کردند!!!) در پیغام خصوصی اعتراض کردم و اینجا هم میگم:
دوستان عزیز، اگر نمیخواهید اطلاعاتتون رو دقیق بدید، تقریبی بدید. اگر تقریبی هم نمیخواهید بدید اصلا ندید!!!! کسی مجبورتون نکرده.
چرا اطلاعات غلط میدید؟ چرا کیس نامبر و تاریخ مصاحبه و ... غلط تو امضاتون میذارید؟!!
این انصاف نیست! شما دارید از اطلاعات رایگان موجود در این سایت استفاده میکنید. از امضای بقیه اعضاء آمار و ارقام میگیرید و برای خودتون پیش بینی و محاسبات انجام میدید و نتیجه گیری میکنید. چطور راضی میشید دیگران رو با اطلاعات غلط گمراه کنید؟!! چه منطق و استدلالی پشت این فریبکاری ناجوانمردانه وجود داره؟!!!
شاید نمیدونید این اطلاعات چقدر میتونه برای دیگران کاربرد داشته باشه و فکر کردید امضاها یک سنت نمایشی است و شما هم ناچارید امضاء داشته باشید؟!
اگر اینطور فکر میکنید باید عرض کنم سخت در اشتباهید! این امضاها اصلا اجباری نیست.
در حالیکه کسانی لطف میکنند و اطلاعاتشون رو تو امضاشون میگذارند با این کارشون تو جریان مثبتی که در این فروم جاریه سهیم میشن و از صدها عضو دیگر انرژی مثبت جذب میکنند.
اما اگر چنین فکری نمیکنید و از ماهیت این اطلاعات و هدف از به اشتراک گذاشتنشون با دیگران آگاهید و با این حال آگاهانه!!! اطلاعات غلط میگذارید، بنده هیچ توصیفی برای این عمل ناپسند و خودخواهانه ندارم و بی ملاحظگی در این حد رو باور نمیکنم!!!!! فقط میتونم بگم عمیقا متأسفم...
باسلام
متاسفانه باید نشان بدن که مثلا ایرانی هستند و زرنگ! ولی از من به آنها نصیحت که این ویژگی ها در ایران امروزمون خریدار داره
78$$ - 4persons
زندگي بافتن يك قاليست، نه همان نقش ونگاري كه ميخواهي،
نقشه رااوست كه تعيين كرده،تو فقط ميبافي ،نقشه راخوب ببين!
نكندآخركار، قالي زندگيت رانخرند.
رتبه:
66
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
به این فکر کنید که از بین چند نفر تو دنیا ما این شانس و داشتین که انتخاب بشیم یک فرقی هست بین ما و دیگران و خدا را شکر کنیم و دعا کنیم تا سال آینده نوبت بقیه باشه تا برنده بشن. من میگم یک سر به سال های قبلی بزنید ببنید بچه ها با چه کیس نامبرهای بالا و کم شانسی کارنت شدن و الان تو آمریکان IN GOD WE TRUST
شماره کیس: 2013A5XXX . ابوظبی .2 نفرو نصفی
. هوستون تگزاس, ويزا يكضرب مارچ٢٠١٣
و این نیز بگذرد بار دگر روزگار چون شکر آید
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچها فکر میکنید این ماه چند نفر کارنت بشن من دیشب زنگ زدم ک س س گفتن که ۱۰ روز دیگه زنگ بزن
2015AS4XXX یک نفر ،از آنکارا تغییر به ابوظبی،مصاحبه اپریل،ویزا یکضرب
به آرامی شروع به مردن میکنی اگربرای مطمئن درنامطمئن خطر نکنی،اگر ورای رویاها نروی...امروز رامخاطره کن.کاری کن.نگذار که به آرامی بمیری
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
دوستانی که تو این مرحله نا امیدند،موندم انور برن با سختی های بیشتر چی کار میکنن؟؟؟
P.D. DEC 2013
*****F2A CASE NO: 2014ANK
19FEB-2015 02:37 AOS $120.00
16APR-2015 00:15 IV $325.00
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزيز
حق با شماست استرس من را كم اميد كرده بود ولي فكر كه ميكنم ميبينم باز هم بين نزديك به 000 600 نفر ما انتخاب شديم باز هم اميدوار ميشم
ولي اين انتظار من را كه داره ميكشه نميدونم چطور بعضي ها ميگن انتظارش هم شيرينه براي من كه شيرين نبود اميدوارم تهش ختم به خير بشه
شماره کیس:2013AS00008xxx
تاریخ رویت قبولی:2 may
کنسولگری:انكارا
تعداد افراد منظور در کیس :4 نفر
ارسال فرمهای سری اول:24 may
کارنت شدن کیس:
مصاحبه:
دریافت کلیرنس:
دریافت ویزا:
ورود به آمریکا:
دریافت گرین کارت:
جمع تقریبی هزینه ها:55000 پست آرامكس-180000 تعويض پاسپورتها-