کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
Sad 
سلام دوستان
من الان(19:45) به کی سی سی زنگ زدم گفت جمعه دیگه کارنتیها رو اعلام می کنن.
البته ناگفته نماند من خودم از اونهایی بودم که به دوستانی که تلفن می زدن تا نتیجه کارنتیها رو زودتر بدونن انتقاد میکردم اما نمی دونم این چه بیماری مسری هست که دیگه نمی تونم حتی چند روز صبر کنم .مخصوصا از وقتی آقا افشین گفتن تا 5900 این ماه کارنت میشن دارم دق می کنم چون در اینصورت ما هم کارنت نخواهیم شد.
شماره کیس:2013AS59XX/تعداد افراد:2 نفر/کنسولگری:آنکارا نهCool. ابوظبی/مصاحبه:هفته اول آپریل/دیگه منتظر نیستیم. Wink
تشکر کنندگان: asal1907 ، farshadsh ، shiraz mamali ، amir82 ، rezagh ، گل نهال ، mgolchin13 ، nika
(2013-02-08 ساعت 20:45)unique نوشته:  سلام دوستان
من الان(19:45) به کی سی سی زنگ زدم گفت جمعه دیگه کارنتیها رو اعلام می کنن.
البته ناگفته نماند من خودم از اونهایی بودم که به دوستانی که تلفن می زدن تا نتیجه کارنتیها رو زودتر بدونن انتقاد میکردم اما نمی دونم این چه بیماری مسری هست که دیگه نمی تونم حتی چند روز صبر کنم .مخصوصا از وقتی آقا افشین گفتن تا 5900 این ماه کارنت میشن دارم دق می کنم چون در اینصورت ما هم کارنت نخواهیم شد.

چرا ایندفعه اینقدر دیر اعلام میکنن... شانسه داریم ؟؟؟؟ Sad
C/N: 2013AS6XXX* مصاحبه:اپريل (ویزای یک ضرب)* سفرنامه

تشکر کنندگان: amir82 ، rezagh ، nika
(2013-02-08 ساعت 20:45)unique نوشته:  مخصوصا از وقتی آقا افشین گفتن ...

[عکس: ar132269867779313.jpg]
2013AS1017 ≈≈ ویزا از سفارت ایروان ≈≈ ساکن مریلند، ویرجینیا از ۱ اپریل ۲۰۱۳ ≈≈ داستان من و لاتاری ۲۰۱۳
تشکر کنندگان: asal1907 ، shimoda ، Saeedv13 ، unique ، mehdiii ، lilac ، farshadsh ، hamedhamed ، usa lover ، amir82 ، rezagh ، majid.s ، گل نهال ، escutcheon ، mgolchin13 ، nika ، soruosh
(2013-02-08 ساعت 20:53)afs نوشته:  
(2013-02-08 ساعت 20:45)unique نوشته:  مخصوصا از وقتی آقا افشین گفتن ...

[عکس: ar132269867779313.jpg]

حالا آقا افشین خودت ویزا گرفتی خیالت راحت برای ما شکلک می کشیBig Grin
شماره کیس:2013AS59XX/تعداد افراد:2 نفر/کنسولگری:آنکارا نهCool. ابوظبی/مصاحبه:هفته اول آپریل/دیگه منتظر نیستیم. Wink
تشکر کنندگان: asal1907 ، farshadsh ، rezagh ، nika
(2013-02-07 ساعت 14:28)unique نوشته:  من هم اصلا از این کار دوستمون خوشم نیومد .با توجه به اینکه فقط 2 هفته عضو مهاجرسرا شدم اما اگر عضو نمی شدم بهتر بود.
اصلا چه اصراری دارین زنگ بزنین کی سی سی واقعا خیلی متاسفم.

من الان(19:45) به کی سی سی زنگ زدم ...........
البته ناگفته نماند من خودم از اونهایی بودم که به دوستانی که تلفن می زدن تا نتیجه کارنتیها رو زودتر بدونن انتقاد میکردم اما نمی دونم این چه بیماری مسری هست ...................

دوستان این دو نوشته از دوستمون یونیک هست....من خدای نکرده قصد بی احترامی به ایشون یا کسی دیگر رو ندارم فقط میگم این روزا که همه و همه استرس دارند بیایید به هم کمک کنیم و از اضطراب هم کم کنیمو به خاطر چیزهای بی ارزش کدورتی ایجاد نکنیم....

اما موسی کاظم میفرمایند:"کاظمین الغیظ عافین عن الناس" یعنی کسانی که خشم خود را فرو ببرند مردم از دستشان در امان هستند.
پس بیایید خشم خودمون رو فرو ببریم تا رطب خورده و منع رطب کننده نباشیم....
یونیک عزیز ازت ممنونم که خودت اعلام کردی که این حرفها رو در عصبانیت زدی...اما بیایم و عصبانی هم نشیم....Big Grin
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
(2013-02-08 ساعت 21:06)unique نوشته:  حالا آقا افشین خودت ویزا گرفتی خیالت راحت برای ما شکلک می کشیBig Grin

ای وای من، باز بدترش کردم!
می خواستم بگم خیلی غصه دار و شرمنده شدم که به خاطر یه پیش بینی الکی من شما استرس گرفتید. اصلا شما یه نگاه به سابقه پیش بینی های من بندازید هیچ کدومش دقیقا همون عدد نشده. اینم نمی شه ... بیشتر می شه ... همه خوشحال می شیم ... این طوری Big Grin
2013AS1017 ≈≈ ویزا از سفارت ایروان ≈≈ ساکن مریلند، ویرجینیا از ۱ اپریل ۲۰۱۳ ≈≈ داستان من و لاتاری ۲۰۱۳
(2013-02-08 ساعت 21:51)bayat_r نوشته:  
(2013-02-07 ساعت 14:28)unique نوشته:  من هم اصلا از این کار دوستمون خوشم نیومد .با توجه به اینکه فقط 2 هفته عضو مهاجرسرا شدم اما اگر عضو نمی شدم بهتر بود.
اصلا چه اصراری دارین زنگ بزنین کی سی سی واقعا خیلی متاسفم.

من الان(19:45) به کی سی سی زنگ زدم ...........
البته ناگفته نماند من خودم از اونهایی بودم که به دوستانی که تلفن می زدن تا نتیجه کارنتیها رو زودتر بدونن انتقاد میکردم اما نمی دونم این چه بیماری مسری هست ...................

دوستان این دو نوشته از دوستمون یونیک هست....من خدای نکرده قصد بی احترامی به ایشون یا کسی دیگر رو ندارم فقط میگم این روزا که همه و همه استرس دارند بیایید به هم کمک کنیم و از اضطراب هم کم کنیمو به خاطر چیزهای بی ارزش کدورتی ایجاد نکنیم....

اما موسی کاظم میفرمایند:"کاظمین الغیظ عافین عن الناس" یعنی کسانی که خشم خود را فرو ببرند مردم از دستشان در امان هستند.
پس بیایید خشم خودمون رو فرو ببریم تا رطب خورده و منع رطب کننده نباشیم....
یونیک عزیز ازت ممنونم که خودت اعلام کردی که این حرفها رو در عصبانیت زدی...اما بیایم و عصبانی هم نشیم....Big Grin

حالا بیات عزیز توی این اوضاع چه گیری دادی به ما.....باشه هر چی شما امر بفرمایید.Tongue
تشکر کنندگان: bayat_r ، DIVE ، afs ، mohammadrezah ، rezagh ، farmiz ، payampars ، nika
دوستان ببخشید اینجوری میگما من کوچیکه همه هستم ولی‌ به نظرتون کمی‌ این تایپیک الکی‌ الکی‌ طولانی نمی‌شه؟لطف کنید از بحث‌های بی‌ هوده و غیر ضروری بپرهیزیم تا ساله دیگه که بچه‌های ۲۰۱۴ میخوان از این تایپیک استفاده کنن به ما نخندن.والا به خدا این بحثا بی‌ مورد هست بابا یک روز نه دو روز دیگه بالاخره بولتن ویزا رو میزنن.والا من هرچی این یکی 2روزه سر میزنم حوصلم سر میره از بحث های بی مورد و غیر ضروری.لطفا کسی به خودش نگیره و بهش بر نخوره.
کیس:82xx//مقصد:هيوستون/سفارت:ابوظبی..ویزا:۱ضرب ولي با بدبختيBig Grin
(2013-02-08 ساعت 13:59)پدی نوشته:  راستی برای سرگرمی کسی نمی خواهد برای این ماه آخرین کیس نامبر کارنتی را حدس بزنه؟

من در این مورد از همون اول اقتدا کردم به جناب مهندس بیات... هر چی اقا بیات بگه Wink
2013AS59XX // ابوظبی اول اپریل // 1 نفر // کارنت : بولتن مارچ(12 FEB ) // هیوستون Wink کلیرنس:May 14 سفرنامه
تشکر کنندگان: mehdiii ، shimoda ، bayat_r ، امیر مهاجر ، asal1907 ، nika ، amir82 ، hamedhamed ، Saeedv13 ، mohammadrezah ، payampars ، پدی
(2013-02-09 ساعت 00:56)rezagh نوشته:  
(2013-02-08 ساعت 13:59)پدی نوشته:  راستی برای سرگرمی کسی نمی خواهد برای این ماه آخرین کیس نامبر کارنتی را حدس بزنه؟

مندر این مورد از همون اول اقتدا کردم به جناب مهندس بیات... هر چی اقا بیات بگه Wink

من میگم 6000بیشتر نیست.
هر چند امیدوارم و آرزو میکنم که همه کیس ها این سری کارنت بشه آخه آرزو بر جوانان عیب نیست
**92/ 2 نفر /کارنت:10می2013/مصاحبه:22جولای2013ابوظبی
کلیر:2سپتامبر2013/دریافت ویزا28سپتامبر2013/ ورود به آمریکا 27فوریه2014/ساکن شمال ویرجنیا(منطقه استرلینگ)
تشکر کنندگان: bayat_r ، hamedhamed ، گل نهال ، payampars ، nasim19 ، jazirehh ، پدی
ایشالا ااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا همتون زود زود کارنت شین Wink و میشین Smile
کیس: 44xx
تشکر کنندگان: گل نهال ، rezagh ، mohammadrezah ، bayat_r ، nooshshahnar ، asal1907 ، payampars ، lilac ، hamedhamed ، nika
و باز هم این Coming Soon به روح من سوهان میکشه .
[quote='pooya.n' pid='274503' dateline='1360390363']
و باز هم این Coming Soon به روح من سوهان میکشه .

این ماه ما کارنت میشیم فکر کنم مصاحبه هفته اول آوریل باشه نیاز به قوت قلب داریم ما کار خصوصی داریم و همسرم معاف بوده سفر به 8-9 کشور از جمله چین و تایلند به نظرتون کلیرینس می خوریم؟ دلم می خواهد ارمنستان بیوفتیم چون بچه 2 ساله دارم
سه نفر/آنکارا/اول اوریل/کلیرنس/نه سوالی/ستاره دارکلیرشدن در 26 جولای /کلیر خودم بعد از 168 روز نفس گیردر 17 سپتامبر/ ارواین کالیفرنیا/ورود 26 سبتامبر/دریافت گرین کارد 23 اکتبر
آقا صلوات بفرستید بی خیال باشید مثل مادرمن باشیدکه میگه یاسین بخون حالا من نمیدونم یاسین چیه .آقا این کلاه قرمزی نگاه کنیدسی دی کلاه قرمزی آقوهمساده بگیریدیکم بخندید.ازهمین استرس من مدتی کسالت پیداکردم الان که مریض شدم قدربی خیالی میدونم مواظب سلامتی خودتون باشید.
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، payampars ، SK89 ، asal1907 ، afs ، circle ، NarcisJ ، hamedhamed ، mohammadrezah ، nika ، mlo
بچه ها يه حس عجيبي به من ميگه اين ماه تا ٦٥٠٠ كارنت مي كنن ... البته من هم به امام بيات اقتدا كردم ، اما حسمً ميگه و كاريش نميتونم بكنم بيات جون ...
2013AS88XX ♪ مصاحبه:جون ♪ یکضرب کنسولگری ایروان مقصد:CA♪ سفرنامه
♪ دلم مي خواهـد خانه اي داشته باشم پُـر دوست ... ♪
تشکر کنندگان: shimoda ، bayat_r ، امیر مهاجر ، payampars ، hamedhamed ، amir82 ، rezagh ، nika ، گل نهال ، lilac ، soruosh ، saeed_gh ، shishipapa

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان