کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
آقابیات من چشمام شوره کاش اینجا بودی یک نگاه بهت میکردم چشم بخوری یکم کیس نامبرهای این ماه بره بالا تراز6000حالا باز هم به خاطربچه ها از نت تصورچشم زدن میکنم شایدجواب داد این ماه کیس نامبربیشتری اعلام بشه
مخلص برادربیات به به عجب پیشبینی میکنی هیچکی مثل بیات نمیتونه پیشبینی کنه
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
تشکر کنندگان: پدی ، mohammadrezah ، asal1907 ، payampars ، گل نهال ، nooshshahnar ، javid737 ، bayat_r ، rezagh
ما هم که صد در صد روی پیش بینی مهندس بیات حساب میکنیم ولی چرا کارنت ها اعلام نشد همیشه تا این تاریخ اعلام کرده بودند Sad
کیس نامبر :2013AS000068XX---تاریخ کارنت شدن :11 مارچ ---تاریخ مصاحبه :2 می ---محل مصاحبه :آنکارا -کلیرنس :2 می -تاریخ کلیر شدن : 18 june-مقصد :دالاس

تشکر کنندگان: پدی ، asal1907 ، amir82 ، payampars ، lilac ، nika ، javid737 ، bayat_r ، rezagh ، Hedieh20
اگه این دفعه 6300 اعلام بشه در رابطه با وجود پسر خاله آقا بیات در کی سی سی به یقین میرسم
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
داستان زیبا سه مهمان ناخوانده

زنی هنگام بیرون آمدن از خانه، سه پیرمرد با ریش های بلند سفید را دید که جلوی در نشسته اند

زن گفت: هر چه فکر می کنم شما را نمی شناسم؛ اما باید گرسنه باشید. لطفا بیایید تو و چیزی بخورید

آنها پرسیدند: آیا همسرت در خانه است؟ زن گفت: نه

... آنها گفتند: پس ما نمی توانیم بیاییم

غروب، وقتی مرد به خانه آمد، زنش برای او تعریف کرد که چه اتفاقی افتاده است

مرد گفت: برو به آنها بگو من خانه هستم و دعوتشان کن

زن بیرون رفت و آنها را به خانه دعوت کرد. اما آنها گفتند: ما نمی توانیم باهمدیگر وارد خانه بشویم

زن پرسید: چرا؟ یکی از پیرمردها در حالی که به دوست دیگرش اشاره می کرد، گفت: اسم این ثروت است و سپس به پیرمرد دیگر رو کرد و گفت: این یکی موفقیت و اسم من هم عشق. برو به همسرت بگو که فقط یکی از ما را برای حضور در خانه انتخاب کند

زن رفت و آنچه را که اتفاق افتاده بود برای همسرش تعریف کرد

شوهر خوشحال شد و گفت: چه خوب! این یک موقعیت عالیست. ثروت را دعوت می کنیم. بگذار بیاید و خانه را لبریز کند

زن که با انتخاب شوهرش مخالف بود، گفت: عزیزم! چرا موفقیت را دعوت نکنیم

دختر خانواده که از آن سوی خانه به حرفهای آنها گوش می داد، نزدیک آمد و پیشنهاد داد: بهتر نیست عشق را دعوت کنیم تا خانه را از وجود خود پر کند

شوهر به همسرش گفت: بگذار به حرف دخترمان گوش کنیم پس برو و عشق را دعوت کن

زن بیرون رفت و به پیرمردها گفت: آن که نامش عشق است، بیاید و مهمان ما شود

در حالی که عشق قدم زنان به سوی خانه می رفت، دو پیرمرد دیگر هم دنبال او راه افتادند

زن با تعجب به ثروت و موفقیت گفت: من فقط عشق را دعوت کردم، شما چرا می آیید؟ این بار پیرمردها با هم

پاسخ دادند: اگر شما ثروت یا موفقیت را دعوت کرده بودید، دو تای دیگر بیرون می ماندند، اما شما عشق را

دعوت کردید، هر کجا او برود، ما هم با او می رویم...
(2013-02-10 ساعت 12:55)Old_Spider نوشته:  داستان زیبا سه مهمان ناخوانده

زنی هنگام بیرون آمدن از خانه، سه پیرمرد با ریش های بلند سفید را دید که جلوی در نشسته اند

زن گفت: هر چه فکر می کنم شما را نمی شناسم؛ اما باید گرسنه باشید. لطفا بیایید تو و چیزی بخورید

آنها پرسیدند: آیا همسرت در خانه است؟ زن گفت: نه

... آنها گفتند: پس ما نمی توانیم بیاییم

غروب، وقتی مرد به خانه آمد، زنش برای او تعریف کرد که چه اتفاقی افتاده است

مرد گفت: برو به آنها بگو من خانه هستم و دعوتشان کن

زن بیرون رفت و آنها را به خانه دعوت کرد. اما آنها گفتند: ما نمی توانیم باهمدیگر وارد خانه بشویم

زن پرسید: چرا؟ یکی از پیرمردها در حالی که به دوست دیگرش اشاره می کرد، گفت: اسم این ثروت است و سپس به پیرمرد دیگر رو کرد و گفت: این یکی موفقیت و اسم من هم عشق. برو به همسرت بگو که فقط یکی از ما را برای حضور در خانه انتخاب کند

زن رفت و آنچه را که اتفاق افتاده بود برای همسرش تعریف کرد

شوهر خوشحال شد و گفت: چه خوب! این یک موقعیت عالیست. ثروت را دعوت می کنیم. بگذار بیاید و خانه را لبریز کند

زن که با انتخاب شوهرش مخالف بود، گفت: عزیزم! چرا موفقیت را دعوت نکنیم

دختر خانواده که از آن سوی خانه به حرفهای آنها گوش می داد، نزدیک آمد و پیشنهاد داد: بهتر نیست عشق را دعوت کنیم تا خانه را از وجود خود پر کند

شوهر به همسرش گفت: بگذار به حرف دخترمان گوش کنیم پس برو و عشق را دعوت کن

زن بیرون رفت و به پیرمردها گفت: آن که نامش عشق است، بیاید و مهمان ما شود

در حالی که عشق قدم زنان به سوی خانه می رفت، دو پیرمرد دیگر هم دنبال او راه افتادند

زن با تعجب به ثروت و موفقیت گفت: من فقط عشق را دعوت کردم، شما چرا می آیید؟ این بار پیرمردها با هم

پاسخ دادند: اگر شما ثروت یا موفقیت را دعوت کرده بودید، دو تای دیگر بیرون می ماندند، اما شما عشق را

دعوت کردید، هر کجا او برود، ما هم با او می رویم...

دستت درد نکنه دوست عزیز
بسیار زیبا بود هر سه پیرمرد مهمان خانه ات باشند
2013AS94xx|هفتNov19| Nov|سه نفر|ابوظبی|6مردادماه|کلیر 11 سپتامبر|12میلیون|سفرنامه

خدا نگهدار تمامی دوستان و سروران خوبم باشد
تشکر کنندگان: DEMAR001 ، nika ، Old_Spider ، mohammadrezah ، javid737 ، m@ry@m75 ، soruosh ، byousefi_p ، Ehsan1358 ، shishipapa
سلام old-spider عزیز از مطلبتی که گذاشتی لذت بردم
مثلpayampars آرزو میکنم هر سه تای این پیر مرد ها تو خونه همه بچه های مهاجر سرا باشن.
**92/ 2 نفر /کارنت:10می2013/مصاحبه:22جولای2013ابوظبی
کلیر:2سپتامبر2013/دریافت ویزا28سپتامبر2013/ ورود به آمریکا 27فوریه2014/ساکن شمال ویرجنیا(منطقه استرلینگ)
(2013-02-10 ساعت 13:07)nika نوشته:  سلام old-spider عزیز از مطلبتی که گذاشتی لذت بردم
مثلpayampars آرزو میکنم هر سه تای این پیر مرد ها تو خونه همه بچه های مهاجر سرا باشن.

نیکا جان امیدوارم شما هم در تمام مراحل زندگی موفق باشید
تشکر کنندگان: payampars ، mohammadrezah ، javid737 ، m@ry@m75 ، shishipapa
(2013-02-10 ساعت 11:20)m@ry@m75 نوشته:  ما هم که صد در صد روی پیش بینی مهندس بیات حساب میکنیم ولی چرا کارنت ها اعلام نشد همیشه تا این تاریخ اعلام کرده بودند Sad
امروز یکشنبه است
80 درصد فردا و 19 درصد پس فردا و 1 درصد چهارشنبه
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
فکر کنم فردا کارنت کنند . احتمالا تا 6300 . چون این روند خطی درهر ماه تا حالا ادامه داشته .
شماره کیس: 2013AS00005XXX
کنسولگری:هلسينكي کارنت شدن کیس:Feb-11-2013
مصاحبه:9 آوریل ،دریافت ویزا : 15 آوریل . مقصد Big Grinetroit
A journey of thousand miles begins with a single step
تشکر کنندگان: asal1907 ، nika ، گل نهال ، manila ، payampars ، hamedhamed ، m@ry@m75 ، soruosh ، lilac ، Judy Abbott 13 ، Hedieh20 ، rezazaman
(2013-02-10 ساعت 15:13)bayat_r نوشته:  ...80 درصد فردا و 19 درصد پس فردا و 1 درصد چهارشنبه
رضا به قول خودت و بروبچ اون آمارت و درصدت تو حلقمBig Grin. مخصوصاً اون 19 درصد پس فرداBig GrinBig Grin.
اون 19درصد آخر دقته.سعید جان
(2013-02-10 ساعت 11:38)پدی نوشته:  اگه این دفعه 6300 اعلام بشه در رابطه با وجود پسر خاله آقا بیات در کی سی سی به یقین میرسم

اگه 6300 اعلام بشه که من مطمئن می شم این آقا رضای ما خودِ KCC هستش ... از این به بعد هم به جای ایمیل به KCC ایمیل ها رو به استاد بیات می فرستیم ، هم سریعتر جواب می گیریم ، هم زبون همو می فهمیم Smile))))))
2013AS88XX ♪ مصاحبه:جون ♪ یکضرب کنسولگری ایروان مقصد:CA♪ سفرنامه
♪ دلم مي خواهـد خانه اي داشته باشم پُـر دوست ... ♪
زندگیمون همش شده انتظار،

انتظار برای اومدن نتایج لاتاری
انتظار برای کارنت شدن کیس
انتظار برای اومدن نامه دوم
انتظار برای مدیکال
انتظار برای مصاحبه
انتظار برای ویزا در صورت یک ضرب گرفتن
انتظاز برای کلیرنس
انتظار برای ویزا بعد از کلیرنس
انتظار برای پرواز هواپیما
انتظار برای فرود هواپیما
انتظار برای اومدن سوشیال نامبر
انتظار برای اومدن گرین کارت
انتظار برای پیدا کردن کار
انتظار برای ..................
به قول اونا: اند لاست بات نات لیست
انتظار برای پایین اومدن نرخ سبزی Sad

عجب صبری داریم ما والا

امیدوارم اونایی که تو مرحله اول انتظارن فردا شب از انتظار دربیان و تا ۶۲۰۰ و یا بیشتر کارنت شن.
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
[i][font=Tahoma]عــجـب صـبری خـــــــــــــــــــدا دارد ...[/font][/i]
کیس نامبر: ××91 کنسولگری: ابوظبی تاریخ مصاحبه: ٢١ تیر ماه 92 وضعيت فعلي:کلیر ١٧ آگوست ٢٠١٣ دریافت ویزا : ٩ سپتمبر ٢٠١٣
تا فردا هم صبر میکنیم به احتمال همان80درصد
تشکر کنندگان: lilac ، asal1907 ، m@ry@m75 ، bayat_r ، amir82 ، گل نهال ، MARYAM2 ، امیر مهاجر

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان