کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
ههههههههههههههه مگه من چمهSmile)))))))))))))))))) ویزا گرفتم جزام که نگرفتم غشششششششش
(2013-02-11 ساعت 22:04)گل نهال نوشته:  
(2013-02-11 ساعت 22:02)bayat_r نوشته:  
(2013-02-11 ساعت 21:51)nooshshahnar نوشته:  امروز که خبری نیست!! به امید فردا که حتما شماره ها اعلام بشه

[عکس: dq8clyfyiagwiziecns.jpg]

تاريخشو هم ببينيد،١٠ژانويه بوده.

به خط نستعلیق هم توجه کنیم؟!Big Grin
اولین کسی که کارنتی ها را اعلام کنه چند رتبه.چند درجه چند صد تشکروحذف تمام اخطارها را هدیه میگیره.درضمن باید به همه شام بده
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
(2013-02-11 ساعت 22:49)پدی نوشته:  اولین کسی که کارنتی ها را اعلام کنه چند رتبه.چند درجه چند صد تشکروحذف تمام اخطارها را هدیه میگیره.درضمن باید به همه شام بده

چرا هیچکس به کی سی سی تلفن نمی زنه؟
شماره کیس:2013AS59XX/تعداد افراد:2 نفر/کنسولگری:آنکارا نهCool. ابوظبی/مصاحبه:هفته اول آپریل/دیگه منتظر نیستیم. Wink
تشکر کنندگان: asal1907 ، amir82
(2013-02-11 ساعت 23:00)unique نوشته:  
(2013-02-11 ساعت 22:49)پدی نوشته:  اولین کسی که کارنتی ها را اعلام کنه چند رتبه.چند درجه چند صد تشکروحذف تمام اخطارها را هدیه میگیره.درضمن باید به همه شام بده

چرا هیچکس به کی سی سی تلفن نمی زنه؟

بابا خودت گفتی چرا زنگ میزنین؟!
گفتی یا نگفتی؟! ......گفتی یا نگفتی جیگرم؟! Big GrinBig GrinBig Grin
ولی خداییش زنگ نزنیم، اینجوری هیجانش بیشتره!!! Cool
من بجای شما اثطرص گرفطم بصه
Ca no:2013AS68xx ، مصاحبه: آنکارا ١٦ مي نتيجه برگه صورتی
[[/color] سفرنامه کلیرنس ۱۶ آگوست ورود به امریکا ۶ اکتبر ۲۰۱۳
بچه ها شیفت امشب با من ،من بیدارم همتون برید راحت بخوابید :-)
مرسی.ما هم بیدار میمونیم تا بهمون خبر بدید
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
تشکر کنندگان: amir82 ، afs ، farmiz ، nooshshahnar ، امیر مهاجر ، far-dv2013 ، asal1907 ، lilac ، shishipapa ، nika
وای تا تایپیکارو بخونم برسم صفحه آخر قلبم امد تو دهنننننننننم
تو رو خدا دعا کنید از خدا بخواهید که این استرس زود تموم بشهههههههههههههههه
من اب روغن قاطی کردممممممممم
شماره کیس:2013AS59XX رویت قبولی :1می 2012
کنسولگری:ابوظبی محل مورد نظر:ویریجینیا-ویزا یک ضربCool
كيس دو نفرو نصفي . 9/8/2013 تاریخ ورود
(2013-02-11 ساعت 23:45)taha_jam_co نوشته:  وای تا تایپیکارو بخونم برسم صفحه آخر قلبم امد تو دهنننننننننم
تو رو خدا دعا کنید از خدا بخواهید که این استرس زود تموم بشهههههههههههههههه
من اب روغن قاطی کردممممممممم

من پیشاپیش کارنت شدن را به شما تبریک میگم.
شماره کیس : 2013AS85XX ، قبولی : 1 می ، ارسال فرمها: جولای ، هزینه ها تاکنون : 8 م ، 3نفر ، مصاحبه : ابوظبی W2 June ، کلیرینس و نهایتاً 14 اگوست كلير
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، lilac ، shishipapa ، amir82 ، bayat_r ، nooshshahnar ، nika
سلام ، ببخشید آفا طاها واکسن چی 100000 شده ؟
تشکر کنندگان: shishipapa ، nika
خبری نششششششششششششششششد

2 دوره ام ار ای و ازمایش خون برکه واکسن و ....

داری سر به سرم میزاری Sad
به خدا از برج 4 بیکارم دیونه شدم همش این کلاس اون کلاس دارو ندارمو فروختم تو ارزونی الان همه چیزایی که فروختم شده 4 برابر دیگه خسته شدم از این وضع و دلارو .........
خدا کی کارنننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننت میشیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییم
(2013-02-11 ساعت 23:54)taha_jam_co نوشته:  خبری نششششششششششششششششد

به خدا از برج 4 بیکارم دیونه شدم همش این کلاس اون کلاس دارو ندارمو فروختم تو ارزونی الان همه چیزایی که فروختم شده 4 برابر دیگه خسته شدم از این وضع و دلارو .........
خدا کی کارنننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننت میشیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییم

طاها جان همه همین وضعیت رو داریم بقول یکی از بچه ها همه زندگیمون شده انتظارررررررررررررررررررررررررررررررررر
انتظار تموم شدن مدرسه
انتظار ورود به دانشگاه
انتظار پایان خدمت
انتظار پیدا کردن شغل
انتظار ازدواج و خانواده تشکیل دادن
حالا هم که انتظار کارنت شدن و مدیکال و مصاحبه و مهاجرت
بعدم از مهاجرت هم که تولدی دیگر
یادگرفتن زبان و فرهنگ و هویت جدید و شغل خانه و خانواده
یعنی روز از نو روزی از نو کلا ما دهه شصتیها به ....
شماره کیس: 2013AS-مصاحبه :اپریل2013-هزینه ها :خیلی- دریافت ویزا آگوست 2013 .
از بخت ياري ماست شايد ، كه آنچه مي خواهيم ، يا به دست نمي آيد، يا از دست مي گريزد .
تشکر کنندگان: lilac ، nika

فقط سستی اراده ماست که سبب ضعف ما می شود وگرنه انسان همیشه برای اجرای چیزی که به شدت آرزو می کند قدرت کافی دارد . سقراط
رویت قبولی 2 می / ارسال مدارک ماه جون /کارنت : 11 مارچ /دریافت نامه دوم:12 مارچ.... Case Number : 2013AS000073 / تاریخ مصاحبه : 8 می /سفارت ابوظبی/
ویزای یکضرب / 2013 30 AUG سن حوزه

روياهاي شما تاريخ انقضا ندارد.
نفسي عميق بکشيد و دوباره تلاش کنيد.
تشکر کنندگان: far-dv2013 ، گل نهال ، iman83 ، lilac ، پدی ، امیر مهاجر ، kardia ، nooshshahnar ، Hedieh20 ، nika
(2013-02-12 ساعت 00:14)vmware نوشته:  

طاها جان همه همین وضعیت رو داریم بقول یکی از بچه ها همه زندگیمون شده انتظارررررررررررررررررررررررررررررررررر
انتظار تموم شدن مدرسه
انتظار ورود به دانشگاه
انتظار پایان خدمت
انتظار پیدا کردن شغل
انتظار ازدواج و خانواده تشکیل دادن
حالا هم که انتظار کارنت شدن و مدیکال و مصاحبه و مهاجرت
بعدم از مهاجرت هم که تولدی دیگر
یادگرفتن زبان و فرهنگ و هویت جدید و شغل خانه و خانواده
یعنی روز از نو روزی از نو کلا ما دهه شصتیها به ....

اره عزیزم ما بچه های دهه 60 تی کلا بدترین دوران تاریخ این ______ بودیم هر چی بود و هست رو ما ازمایش شد اخریشم که شدیم بدرد نخور حالا هم باید بریم از یه جای دیگه با یه فرهنگ دیگه و تولدی دیکه زندگی دیگه ای رو شروع کرد کی به خودمون برسیم خدا داند
تشکر کنندگان: mani.iht ، گل نهال ، nooshshahnar ، nika

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان