کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
(2013-02-11 ساعت 17:08)bayat_r نوشته:  خبر آمد، خبری در راه است..........
خرم ان دل که از ان آگاه استBig Grin
کیس:82xx//مقصد:هيوستون/سفارت:ابوظبی..ویزا:۱ضرب ولي با بدبختيBig Grin
تشکر کنندگان: rezagh ، asal1907 ، Hoormazd ، amir82 ، nooshshahnar ، Saeedv13 ، lilac ، farshadsh ، arezoo bj ، sgkco24 ، mohammadrezah
(2013-02-11 ساعت 17:08)bayat_r نوشته:  خبر آمد، خبری در راه است..........

چه خبري؟؟؟!!! نكنه باز پسرخاله تون كه كارمنده توي كي سي سي بهتون راجع به كارنتي هاي اين ماه هشدار داده؟؟؟؟؟خب بگين بابا يه ملتي را از نگراني در بياريد، قول ميديم به هيچ كس نگيم كه شما پارتي داري
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: rezagh ، bayat_r ، payampars ، asal1907 ، Hoormazd ، amir82 ، nooshshahnar ، Saeedv13 ، lilac ، farshadsh ، arezoo bj ، afs ، mohammadrezah
طبق بررسی های بعمل آمده، مطالعه تاپیکهای مختلف و استفاده از تجربیات
انتظار 6300-6500 را داشته باشید.
This month's visa bulletin: March 2013
** به تدبیرش اعتماد کن / به حکمتش دل بسپار / به او توکل کن **
2 نفر ایروان به ایرواین / قبولی:May2012 / مصاحبه:May2013 / سفر:Oct2013
Wink
سفرنامه
تجربیات
تشکر کنندگان: گل نهال ، bayat_r ، payampars ، asal1907 ، amir82 ، lilac ، shishipapa ، farshadsh ، arezoo bj ، sgkco24 ، mohammadrezah ، Given
(2013-02-11 ساعت 12:49)امیر مهاجر نوشته:  به نظر من به جز بولتن اول هیجان این سری بولتن ویزا خیلی بیشتر از دفعات قبله.

دقیقاً ... خیلی هیجان داره ...
اگر روند کارنتی های این ماه با تعداد بیشتری انجام بشه، ماههای بعد هم تعداد بیشتری کارنت خواهند کرد ... یعنی اگه این ماه برای مثال تا 6500 کارنت بشن، ماه بعدش میشه انتظار 7800 و ماه بعدش هم 9000 رو داشت ... حالا اینا که امیال ماست ، امیدوارم کم نکنن ، بیشتری پیکششون باشه ...
Big Grin

(2013-02-11 ساعت 12:27)DEMAR001 نوشته:  بچه ها من یه حسی بهم میگه تا 6500 اعلام میشه و من براتون هورا میکشم

چه حس مشترکی داریم ما !!!
حس منم همینو داره بهم میگه ... برای سری بعد از این کارنتی ها چه پیش بینی داره این حس عزیز شما ؟ می خوام ببینم که بازم با من مشترک هست یا نه ؟ :}
2013AS88XX ♪ مصاحبه:جون ♪ یکضرب کنسولگری ایروان مقصد:CA♪ سفرنامه
♪ دلم مي خواهـد خانه اي داشته باشم پُـر دوست ... ♪
این اتفاق؛ یعنی برنده شدن لاتاری، هرچقدر هم فشار بهمون وارد کرده باشه یه خوبی داره. شبا با فکرای خوب و امید به آینده می خوابیم. آیندمون ایشالا خوبه. نترسین.آسیاب به نوبت. همه به موقعش کارنت میشیم.
کیس نامبر: ××91 کنسولگری: ابوظبی تاریخ مصاحبه: ٢١ تیر ماه 92 وضعيت فعلي:کلیر ١٧ آگوست ٢٠١٣ دریافت ویزا : ٩ سپتمبر ٢٠١٣
بچه ها چرا اعلام نشده هنوز ؟حالم بد شد بس که صفحه بولتنو دیدم :-(
تشکر کنندگان: amir82 ، asal1907 ، lilac ، farshadsh ، گل نهال ، arezoo bj
(2013-02-11 ساعت 18:21)discovery نوشته:  بچه ها چرا اعلام نشده هنوز ؟حالم بد شد بس که صفحه بولتنو دیدم :-(
دوست عزیز نگرانی بدلت راه نده اونجا هنوز ساعات اولیه کاریه و دیروز هم تعطیلی بوده. امشب حتما اعلام می کنند و خیلی ها از نگرانی در میان. دیروزود داره اما سوخت و سوز نداره .موفق باشید و کارنت شده و ویزا بدست هر چه زودتر انشااله
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
تشکر کنندگان: amir82 ، asal1907 ، saeid-ss ، nooshshahnar ، lilac ، heidari1248 ، shishipapa ، farshadsh ، گل نهال ، arezoo bj ، bayat_r ، nika ، saeed_gh
دوستان کسی میدونه بیشتر از چند ماه که خارج از ایران زندگی کرده باشیم باید برگه سوء پیشینه از پلیس اون کشور بگیریم ببریم واسه مصاحبه؟؟؟؟!!!
این جور که توسایت نوشته بود و من متوجه شدم بیشتر از 12 ماه بود اما گویا بعضی از دوستان میگن بیشتر از 6 ماهه....
ممنون میشم اگه کمکم کنین Smile
64##/ افراد کیس:1 نفر/ مصاحبه: 10 آپریل-ایروان/کلیرنس بعد از 50 روز/ ایالت انتخابی: ویرجینیا
تشکر کنندگان: farshadsh ، گل نهال ، arezoo bj ، nika
(2013-02-11 ساعت 13:31)pooya.n نوشته:  من حسم رو همون 6300 تاس...

چه حس خوبیییییییییییییییییییییییییییییییییWink
کیس نامبر:2013as6200 کنسولگری:ایروان مقصد:لس آنجلس(ولی)
تشکر کنندگان: asal1907 ، lilac ، shishipapa ، farshadsh ، arezoo bj ، nika ، DEMAR001
(2013-02-11 ساعت 19:09)majid.s نوشته:  دوستان کسی میدونه بیشتر از چند ماه که خارج از ایران زندگی کرده باشیم باید برگه سوء پیشینه از پلیس اون کشور بگیریم ببریم واسه مصاحبه؟؟؟؟!!!
این جور که توسایت نوشته بود و من متوجه شدم بیشتر از 12 ماه بود اما گویا بعضی از دوستان میگن بیشتر از 6 ماهه....

اینجا رو بخون دوست من. دقیق دقیقشو توضیح دادم.
یعــــــــــــــــــــنــــــی میشـــــــــــــــــه کـــه بشــــــــــــه !؟!
(2013-02-11 ساعت 19:16)امیر مهاجر نوشته:  
(2013-02-11 ساعت 19:09)majid.s نوشته:  دوستان کسی میدونه بیشتر از چند ماه که خارج از ایران زندگی کرده باشیم باید برگه سوء پیشینه از پلیس اون کشور بگیریم ببریم واسه مصاحبه؟؟؟؟!!!

اینجا رو بخون دوست من. دقیق دقیقشو توضیح دادم.
ممنووووووووون خیالم راحت شد Smile
من 8 ماه مالزی بودم اما الان یک سالی هست که برگشتم پس دیگه سوءپیشینه نمیخام خداروشکر ....
64##/ افراد کیس:1 نفر/ مصاحبه: 10 آپریل-ایروان/کلیرنس بعد از 50 روز/ ایالت انتخابی: ویرجینیا
(2013-02-11 ساعت 19:27)mehdiii نوشته:  یعــــــــــــــــــــنــــــی میشـــــــــــــــــه کـــه بشــــــــــــه !؟!

چــــــــــــــــــرا کــــــــــــــــــه نــــــــــــــــــه !
(2013-02-11 ساعت 19:33)lilac نوشته:  
(2013-02-11 ساعت 19:27)mehdiii نوشته:  یعــــــــــــــــــــنــــــی میشـــــــــــــــــه کـــه بشــــــــــــه !؟!

چــــــــــــــــــرا کــــــــــــــــــه نــــــــــــــــــه !

خداجونم یعنی میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شماره کیس: 7XXX,تاریخ رویت قبولی: 4MAY ,کنسولگری:ابوظبی, ارسال فرم های اول: MAY 14,تعداد افراد کیس: 1نفر, تاریخ مصاحبه: هفته سوم می دریافت ویزا: ی ضرب 22 می
یعنی میشه ???????????????????یعنی میشه ????????????????????یعنی میشه????????????????
2015AS4XXX یک نفر ،از آنکارا تغییر به ابوظبی،مصاحبه اپریل،ویزا یکضرب
به آرامی شروع به مردن میکنی اگربرای مطمئن درنامطمئن خطر نکنی،اگر ورای رویاها نروی...امروز رامخاطره کن.کاری کن.نگذار که به آرامی بمیری

تشکر کنندگان: asal1907 ، lilac ، امیر مهاجر ، arezoo bj ، پدی ، گل نهال ، bayat_r ، nooshshahnar ، amir82

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان