کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
استاد بیات، سریعا تقویمتون را تغییر بدید...اینجور که کی سی سی غافلگیر کرده فکر کنم کارنتی جون، all current بشن...نه؟؟؟؟؟ خدا کنه...یه 1 ماهی جلو میفته کارمون
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
کاربران در حال بازدید این موضوع: bayat_r، circle، elham_ces، elmira_fa، farmiz، Hoormazd، hosseinshokri، kardia، lilac، mani.iht، moon_rose، nahalkiani، nina22، nooshin nasiri، parvin_peikani، pr.kia، shishipapa، taha_jam_co، ultra، مهتاب - 2251، گل نهال، پدی، vahid61، امیر مهاجر، 3 کاربر مخفی، 3 مهمان
Ca no:2013AS68xx ، مصاحبه: آنکارا ١٦ مي نتيجه برگه صورتی
[[/color] سفرنامه کلیرنس ۱۶ آگوست ورود به امریکا ۶ اکتبر ۲۰۱۳
سلام به همه .
من زیاد چیزی اینجا نوینویسم .از تجربه بقیه استفاده میکنم.فقط الان شاد شدم چون کارنت شدم با شماره حدود 5400.
امیدوارم همه موفق بشن
کیس نامبر حدود 5450
تاربخ رویت قبولی 1 می
هزینه ها : حساب نکردم (فقط ترجمه 74000 تومان)
مصاحبه هفته اول آپریل و آنکارا
(2013-02-12 ساعت 01:21)bayat_r نوشته:  
(2013-02-12 ساعت 00:51)escutcheon نوشته:  خواستیم دود و دمو کنار بذاریم .. اگه کی سی سی گذاشت..

از همه بیشتر برای تو خوشحالم...بیصبرانه به خاطر صبرت منتظر بودم....

منهم عین همینو میخواستم بهش بگم. چجوری بهش خبر بدیم؟
گوش کنید، ساکت:

خب بچه های کارنت شده از فردا برید به ایمیلتون سر بزنید باید براتون یه نامه بیاد که یه لینک توشه و نوشته برید به این آدرس و اون شماره اولیه که برای رویت قبولی زدید(confirmation no) رو بزنید و تاریخ مصاحبه تون رو ببینید.
البته برای من ماه پیش 30 ساعت بعد از کارنتی اومد ولی اگر بیشتر هم شد دلواپس نشید....
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
یه مدت منتظر نامه دوم و مشخص شدن زمان و شاید مکان مصاحبه میشه. تو این مدت مدارکتون رو بر اساس یه چک لیست ترجمه کنید و تکمیل کنید
واکسیناسیون کامل بشه، برنامه سفر بریزید، بلیط و هتل و رفت و آمد رو پیش برنامه داشته باشید، اگر لازمه CSC ثبت نام کنید و تکمیل بشه، وقت مدیکال بگیرید، مدارک مالی و اسپانسر تکمیل بشه ..... و لبخند بزنید، خیلی زیاد
برو بچ تبریک -- چه هالی دارین . منم خوشحال شدم .
8XXX * ایروان
(2013-02-12 ساعت 01:28)bayat_r نوشته:  گوش کنید، ساکت:

خب بچه های کارنت شده از فردا برید به ایمیلتون سر بزنید باید براتون یه نامه بیاد که یه لینک توشه و نوشته برید به این آدرس و اون شماره اولیه که برای رویت قبولی زدید(confirmation no) رو بزنید و تاریخ مصاحبه تون رو ببینید.
البته برای من ماه پیش 30 ساعت بعد از کارنتی اومد ولی اگر بیشتر هم شد دلواپس نشید....

اگه خدای نکرده 2 هفته هم دیر شد نگران نشید
یعنی چی آدم واسه چند روز این ور و اون ور همه جا رو به هم بریزه
Big GrinBig GrinBig Grin
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
هوراااااااااااااااااااااااااا 6525!!!!!!!!!!!!!!!! عاشقتم KCC.................
کلی خوشحالم، مردیم از بس انتظار کشیدیم.........
شماره کیس: 7XXX,تاریخ رویت قبولی: 4MAY ,کنسولگری:ابوظبی, ارسال فرم های اول: MAY 14,تعداد افراد کیس: 1نفر, تاریخ مصاحبه: هفته سوم می دریافت ویزا: ی ضرب 22 می
زنده باد پسرخالههههههههههههه
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
بچه ها تو همین حالت خوشحالی برای اونایی که منتظر کلیر شدن هستن هم دعا کنید.... انشالله فردا اونا بترکونن
مخصوصــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــاً مادر همه 2013 ایها................................ مامان سایه و داداش همــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه حسن عرب.........
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
(2013-02-12 ساعت 01:26)kavirr نوشته:  
(2013-02-12 ساعت 01:25)امیر مهاجر نوشته:  یعنی بیات جان اس ام اس که دادی شیرجه رفتم رو موبایلم.
مطمئن بودم خبر کارنتیه.
به شیرینی طلبت بابت این خبر خوب.

امیر امضات کو ؟

بس که عجله داشتم با آیپاد چشم نمیدید تیک امضامو پروندم!
خدایا منظران راکلیر کن.آمین
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
به امید ویزای یک ضرب برا همه ایرانیهای باحالSmile
کیس نامبر حدود 5450
تاربخ رویت قبولی 1 می
هزینه ها : حساب نکردم (فقط ترجمه 74000 تومان)
مصاحبه هفته اول آپریل و آنکارا
(2013-02-12 ساعت 01:10)bayat_r نوشته:  6520 هوراااااااااااااااااااااا

مهندس بیات گل دوست دارم یه عالمه ...هر چی بگم بازم کمه Big Grin
ایشالا همیشه خوش خبر باشی... Wink
من دارم از خوشحالی می میرم که کارنت شدم ... کممممک...
2013AS59XX // ابوظبی اول اپریل // 1 نفر // کارنت : بولتن مارچ(12 FEB ) // هیوستون Wink کلیرنس:May 14 سفرنامه

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان