کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
خدا رو شکر. خیلی خوشحالی داشت این سری.
کاربران در حال بازدید این موضوع: afs، ali_b1367، amir82، asal1907*، bayat_r، el333*، elmira_fa، f.kamyab، farmiz، hamedhamed، hamid21، heidari1248، hosseinshokri، javid737، kavirr*، mah2013، Mahbaran، mani.iht، mhe7857، NarcisJ، parvin_peikani، rezagh، Saeedv13، sayeh_m*، shimoda، shishipapa، SOROUSHSOFT، taha_jam_co، ultra، مهتاب - 2251، کاوه شیز، پدی، امیر مهاجر، 1 مهمان
(2013-02-12 ساعت 01:28)bayat_r نوشته:  گوش کنید، ساکت:

خب بچه های کارنت شده از فردا برید به ایمیلتون سر بزنید باید براتون یه نامه بیاد که یه لینک توشه و نوشته برید به این آدرس و اون شماره اولیه که برای رویت قبولی زدید(confirmation no) رو بزنید و تاریخ مصاحبه تون رو ببینید.
البته برای من ماه پیش 30 ساعت بعد از کارنتی اومد ولی اگر بیشتر هم شد دلواپس نشید....

تبریک به بچه های کارنت شده Wink
استاد بیات عجب حالی بهتون داده این کی سی سی که بعد از 30 ساعت از کارنت شدن نامه دومتون اومده Tongue
مال ما که سری دوم کارنتی بودیم 40 روز بعد از کارنت شدن نامه دوم رو دریافت کردیم Big Grin
نیمه عمر شدیم تا نامه دوممون اومد Tongue
کارنت:SEP 10 2012/مصاحبه: DEC 12 2012/کلیرنس:JAN 23 2013/ویزا:2013 31 JAN/گرین کارت:2013 23 MAR/سیتیزن شیپ: SEP 2018 ساکن:شیکاگو
یعنی بچه ها حس و حال کارنتیهای کشورهای دیگه هم مثل ما ایرانیهاست؟
من اگر برم آمریکا واقعا برای این حس همدلی و از خوشحالی دیگران شاد شدن در این چند لحظه دلم تنگ میشه.
شماره کیس:2013AS59XX/تعداد افراد:2 نفر/کنسولگری:آنکارا نهCool. ابوظبی/مصاحبه:هفته اول آپریل/دیگه منتظر نیستیم. Wink
آقا من خبر به این خوبی دادم ترکوند..... فکر کنید من بی خیال دعواهای برنامه نود شدم اومدم رفرش کردم و از هولم اینقدر خورده داشت دیگه آخرش رو ندیدم و زدم 6520....بدینوسیله از اون 5 نفر معذرت میخوام........ Smile
از همه 1325 نفر شیرینی میگیرم و دوره های بعدی که لیستشون اومد جلوتر.....یه مبلغی هم برای پسرخاله ام بدید.... از آقایون مصافحه و از خانم ها ..............چ هم قبوله Smile
آی آییییییییییییییییییییییییییییییییی خانمم عزیزم به خدا شوخی کردم.... بچه ها میدونن من اهل این چیزا نیستم.......
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
اول کی کارنتی ها را دید که شام بده.راستش را بگین
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
من به بیات مشکوکم نکه پشت سیستم کی سی سی فامیل داری من هرچی رفرش کردم نیومد بیات اعتراف کن بگو
Ca no:2013AS68xx ، مصاحبه: آنکارا ١٦ مي نتيجه برگه صورتی
[[/color] سفرنامه کلیرنس ۱۶ آگوست ورود به امریکا ۶ اکتبر ۲۰۱۳
تبریک به همه ی دوستان امیدوارم که همه ویزای یک ضرب بگیرین برای ما هم دعا کنین که ایشالا ماه دیگه کارنتیم.
شماره کیس:**2013AS69 - تعداد کیس:۳نفر - کنسولگری:آنکارا -مصاحبه:هفته سوم می-ویزا:یک ضرب -اولین سفر به امریکا:۱۴ جون-مقصد:SAN JOSE
(2013-02-12 ساعت 01:36)پدی نوشته:  اول کی کارنتی ها را دید که شام بده.راستش را بگین

با افتخار میگم : منه منه کله گنده Big Grin
تشویقم نکنید ..رتبه هم ندید.....

به نظرتون برای ماه آینده تا چه کیسی کارنت می شن
من می گم 8042Tongue
اون 42 آخرش هم برای اینکه کی سی سی احتمالا از این ماه می خواد خیلی باحال بشه
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
اون 5 نفر آخر باید شام بدن چون کی سی سی خیلی بهشون حال داده.
کی موافق با من؟Cool
کیس نامبر حدود 5450
تاربخ رویت قبولی 1 می
هزینه ها : حساب نکردم (فقط ترجمه 74000 تومان)
مصاحبه هفته اول آپریل و آنکارا
امشب اشک تو چشمام جمع شد این خوشحالیها این دوستیها ما کم کم داره تموم میشه واقعا ناراحتم اونقدری که من تو مهاجر سرا میام تو سایت بورسی نمیرم
خیلی دوستتون دارم
فرهاد
Ca no:2013AS68xx ، مصاحبه: آنکارا ١٦ مي نتيجه برگه صورتی
[[/color] سفرنامه کلیرنس ۱۶ آگوست ورود به امریکا ۶ اکتبر ۲۰۱۳
آقا بیات هیچ توجیهی برای انکار ارتباط شما با کی سی سی پذیرفته نیست .جان من بجز پسر خاله ارتباط دیگرت با اونها چیه؟
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
پیش بینی من:
برای ماه آینده تا 8200
برای ماه بعدش ALL CURRENT
کارنت:SEP 10 2012/مصاحبه: DEC 12 2012/کلیرنس:JAN 23 2013/ویزا:2013 31 JAN/گرین کارت:2013 23 MAR/سیتیزن شیپ: SEP 2018 ساکن:شیکاگو
چرا عمو سعید هیچی نمیگه؟ بیا شادیهاشون رو میخوان با ما تقسیم کنن.....اینا 20 روزه شب و روز برای ما نذاشتند....حالا که خوشحالن بیا

کارنتی جدید اعلام شد :
تا 6525
لاتاری 2013

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان