کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
(2013-02-12 ساعت 02:04)Saeedv13 نوشته:  
(2013-02-12 ساعت 01:44)bayat_r نوشته:  چرا عمو سعید هیچی نمیگه؟ بیا شادیهاشون رو میخوان با ما تقسیم کنن.....اینا 20 روزه شب و روز برای ما نذاشتند....حالا که خوشحالن بیا
شماها با یک سرعتی پست میذارین که من فقط می رسم به قول صادقی "تچکر" کنم. امشب من داستان دارم. نصف حواسم یه جای دیگه است. لحظات نابی رو تجربه می کنم که ایشالله نوبت تک تکتون بشهBig Grin. برادر ها و خواهرا برام دعاکنین. آقایون و خانم ها محناج انرژی مثبت شما هستیم. التماس دعا. سعید

بچه ها امشب عمو سعید دعا بارونش کنید فقط آروم یواش بگین خدا متوجه بشه
عمو سعید دوستت داریم Big Grin
Ca no:2013AS68xx ، مصاحبه: آنکارا ١٦ مي نتيجه برگه صورتی
[[/color] سفرنامه کلیرنس ۱۶ آگوست ورود به امریکا ۶ اکتبر ۲۰۱۳
(2013-02-12 ساعت 01:54)unique نوشته:  
(2013-02-12 ساعت 01:53)bayat_r نوشته:  بچه ها من امشب خوشحالتون کردم؟......
میگن اگر 40 نفر شفاعت کسی رو بکنن اون میره بهشت...حالا 40 تا بشین برای من دعا کنید من ماه دیگه این موقع برای کارنت شدن دوره بعدیها نیستم چون مصاحبه دارم...فقط یک ضرب میخوام...... دعا کنید دیگه....
بیات عزیز شما نیستی پسرخالت که هستCool

Big Grin
کیس نامبر : **2013AS75 _ تاریخ مشاهده قبولی: MAY 2012 _تاریخ کارنت: مارس2013 _ تاریخ مصاحبه: 2 می ، ابوظبی _کلیرنس: 12 جون ( 41 روز) ، ورود به خاک نو : 11 جولای 2013 _ ساکن: فیر فکس ویرجینیا ، تعداد: 4 نفرWink
تشکر کنندگان: unique ، rezagh ، bayat_r ، asal1907 ، amir82 ، ensan ، hamedhamed ، nika ، shiraz mamali
خوابم نمیبره از خوشحالی چقدر منتظر اینلحظه بودممممممممم
شماره کیس:2013AS59XX رویت قبولی :1می 2012
کنسولگری:ابوظبی محل مورد نظر:ویریجینیا-ویزا یک ضربCool
كيس دو نفرو نصفي . 9/8/2013 تاریخ ورود
میگن اگر 40 نفر شفاعت کسی رو بکنن اون میره بهشت...حالا 40 تا بشین برای من دعا کنید من ماه دیگه این موقع برای کارنت شدن دوره بعدیها نیستم چون مصاحبه دارم...فقط یک ضرب میخوام...... دعا کنید دیگه....

نترس بیات جان، من قول می دم تو سرضرب می گیری. آخه کسی که ۳۰ ساعته نامه دومش بیاد سرضرب نگیره کی بگیره. Big Grin

به همه کارنت شده ها تبریک گفته و ورودشون رو به مرحله پر استرس برنامه ریزی برای سفر خوش امد می گم.CoolCoolCool
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
(2013-02-12 ساعت 02:09)Mahbaran نوشته:  
(2013-02-12 ساعت 01:54)unique نوشته:  
بیات عزیز شما نیستی پسرخالت که هستCool

Big Grin

دوست عزیز امضات چرا اینطوری درستش کن خیلی کمه فقط کیس نامبر
از الان خلاصه نوشتی وای به حال سفرنامهBig Grin
Ca no:2013AS68xx ، مصاحبه: آنکارا ١٦ مي نتيجه برگه صورتی
[[/color] سفرنامه کلیرنس ۱۶ آگوست ورود به امریکا ۶ اکتبر ۲۰۱۳
(2013-02-12 ساعت 01:19)shishipapa نوشته:  
(2013-02-12 ساعت 01:14)farmiz نوشته:  مبارکه منم سری بعدیم قلبم داره وایمیسته

اه پس منم سری بعد مطمئنا" کارنت میشم Big Grin

بچه ها منم هستم ماه دیگه.....چه ذوقی داره...SmileShy مبارک همگی باشه...
2013، کنسولگری: مونترال، دریافت ویزا: یک ضرب Smile

خوشحالم از صمیم قلب برای اونایی که امشب کارنت شدن,خیلی شب قشنگیه براتون حتما....
ایشاله که همتون ویزا یه ضرب بگیرینو بعدش...............
شماره کیس: 2013AS83## / تعداد افراد:خودم! / تاریخ کارنت شدن: یازدهم آپریل 2013/ تاریخ ورود به امریکا: بیست و چهارم ژانویه 2014
من تو خواب يه چشمى موبايلمو چک کردم ديدم به جاى مارچ کامينگ سون يه لينک ابى اومده، اونقدر خواب بودم که چند
ثانيه طول کشيد تا تونستم ببينم، بعدش که کارنتى ها رو ديدم چنان جيغ خوشحالى کشيدم که همسرم از خواب پريد 
بچه ها خيلى تبريک مى گم٠
ديدين اخرشم غافلگيرمون کردن P:
سفرنامه
CN:2013AS000047** /Interview : Abu dhabi /W2March / 2 Persons
صمیمانه به دوستانی که امشب کارنت شدند تبریک میگم. به امید اینکه همه دوستان تمام مراحل رو با موفقیت پشت سر بذارند و در usa زندگی راحت و با ارامشی داشته باشند. هیچ هیجانی مثل هیجان کارنت شدن در کلیه مراحل لاتاری بعد از قبولی نیست. اینو بیشتر دوستان مثل من تجربه کردند.
کیس نامبر : As39xx / تعداد افراد کیس : 2 / کارنت: 13/12/2012 / مصاحبه: 19 فوریه / کلیر 26 march / مقصد : نیوجرسی / دریافت ویزا : 11 اپریل
تبریییییییییییییک به همه ی برو بچه هایی که کارنت شدن. واقعا از ته دل خوشحالم هم واسه کسایی که کارنت شدن هم واسه ما کیس بالایی ها که امیدهامون داره پرنگ و پرنگتر می شه. [font=Verdana]خدارو شکر[/font]Rolleyes
کیس نامبر: ××91 کنسولگری: ابوظبی تاریخ مصاحبه: ٢١ تیر ماه 92 وضعيت فعلي:کلیر ١٧ آگوست ٢٠١٣ دریافت ویزا : ٩ سپتمبر ٢٠١٣
بالاخره کارنتی اومد . تبریک به همه دوستان . انشاله در بقیه مراحل هم با موفقیت پیش بریم
شماره کیس: 2013AS00005XXX
کنسولگری:هلسينكي کارنت شدن کیس:Feb-11-2013
مصاحبه:9 آوریل ،دریافت ویزا : 15 آوریل . مقصد Big Grinetroit
A journey of thousand miles begins with a single step
آقا تبریک به همه کسانی کارنت شدن.به نظرتون چرا این دفعه زیادتر کارنت کردن؟یعنی به ما هم میرسه؟
بیات جان فکر کنم باید یه تغییراتی توی جدول بدین.یعنی سری بعدی هم همین تعداد کارنت میکنن؟
کیس:82xx//مقصد:هيوستون/سفارت:ابوظبی..ویزا:۱ضرب ولي با بدبختيBig Grin
تا هفته دیگه نامه دوم میاد؟ بالاخره کارنت شدیم جز دویست نفر اولیم

(2013-02-12 ساعت 02:04)Saeedv13 نوشته:  
(2013-02-12 ساعت 01:44)bayat_r نوشته:  چرا عمو سعید هیچی نمیگه؟ بیا شادیهاشون رو میخوان با ما تقسیم کنن.....اینا 20 روزه شب و روز برای ما نذاشتند....حالا که خوشحالن بیا
شماها با یک سرعتی پست میذارین که من فقط می رسم به قول صادقی "تچکر" کنم. امشب من داستان دارم. نصف حواسم یه جای دیگه است. لحظات نابی رو تجربه می کنم که ایشالله نوبت تک تکتون بشهBig Grin. برادر ها و خواهرا برام دعاکنین. آقایون و خانم ها محناج انرژی مثبت شما هستیم. التماس دعا. سعید

عمو سعید دوستت داریم خدا به همراهتون باشه
سه نفر/آنکارا/اول اوریل/کلیرنس/نه سوالی/ستاره دارکلیرشدن در 26 جولای /کلیر خودم بعد از 168 روز نفس گیردر 17 سپتامبر/ ارواین کالیفرنیا/ورود 26 سبتامبر/دریافت گرین کارد 23 اکتبر
بالاخره ما هم کارنت شدیم. ولی این دوره kcc حسابی همرو غافلگیرکرد.
به امید موفقیت هممون ,,,,,
هووووووووووووووووووووووورررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااا تبریییییییییییییییییییییییییییییییک تبریییییییییک بالاخره کارنت شدیییییییییییییییییییییییم

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان