کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
با صمیمانه ترین تبریکات خدمت تمام دوستان کارنت شده.دوستان آستین هارو بالا بزنید و کمربندهارو محکمتر ببندین که تازه انتظارها تموم شد ولی کارهای اساسی شروع شده.قلبا از تمام کسانی که راهنمایی بقیه را بر عهده دارن و با حوصله سوالات رو پاسخ میدن کمال تشکر رو دارم.راستی چند وقته تمام موضوعات سایت رو مرور کردم کامل کامله ولی نمیدونم چرا انگار نمیدونم از کجا باید شروع کنم.
مخلص همه دوستان.
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
بچه هایی که کارنت شدین به همتون تبریک میگم ،
دوستان ایمیلی که نامه چک کردن سایت (برای نامه دوم) بهش ارسال میشه کدوم ایمیله؟؟ اونی که تو ثبت نام اولیه وارد کردیم یا اونی که تو فرمهای ۲۳۰ و ۱۲۲ وارد کردیم؟؟
کیس نامبر:2013AS…59xx
3 نفر از تهران
فرمها سری اول با ایمیل: 11 june
مصاحبه سفارت ایروان هفته دوم آپریل
ویزای یکضرب April 10
Don't forget your dreams
تشکر کنندگان: nooshshahnar ، hamedhamed ، mohammadrezah ، far-dv2013 ، nika ، shiraz mamali
(2013-02-12 ساعت 08:00)DIVE نوشته:  Asia 6,525
تبریک می گم به تمام کارنتی های این دوره ، به امید کارنت شدن کیس بالایی ها

Except: Egypt 19,175
Ethiopia 29,700
Nigeria 14,500

سهمیه این کشورها از آفریقا تمام شد.

Except: Uzbekistan 13,400

دوست عزیزم. سهمیشون تموم نشده . اگر دقت کنی بجز ازبکستان که نسبت به ماه قبل تغییری در کارنتی ها بوجود نیومده بقیه افزایش داشتند. یعنی برای اون سه کشور تعداد افراد کارنتی زیاد هست و باید تعداد کمتری را اعلام کنند که وقت مصاحبه بتونن بذارن و ازبکستان هم احتمالا بعد از کلیر شدن کسانی که تا الان مصاحبه کردن یه تعداد دیگه اعلام خواهد شد. تنها کشوری که باز هم امکان داره محدود بشه فعلا ازبکستان هستش.
کیس نامبر:--2013AS96 : نامه اول:22 اکتبر
افراد کیس:یک نفر :کارنت: 10 می 2013 : نامه دوم 18 می 2013
تاریخ مصاحبه: هفته اول جولای 2013
ویزای یک ضرب. مقصد اول کالیفرنیا.
Cool
(2013-02-12 ساعت 09:08)hutsa83 نوشته:  سلام دوستان
من يك سئوال داشتم در مورد اينكه مثلاً الان كه كارنتي هاي مارچ تا 6525 مشخص شده ، كيس نامبر 6525 چند آپريل ميره براي مصاحبه؟
در واقع اين سئوال رو براي اين مي پرسم كه چون خودم احتمالا ماه جون يا جولاي كارنت مي شم و ممكنه با امتحانات آخر ترمم تداخل كنه. من در جايي شنيدم كه پروسه هر ماه تا 20 اون ماه هستش. يعني شماره 6525 تا 20 آپريل ميره مصاحبه.اين درسته؟
من از 29 خرداد تا 11 تير امتحان دارم .حدستون در ورد تاريخ مصاحبه من با كيس 91XX چيه ؟
من خيلي نگرانم.

20 تای آخر اول خرداد مصاحبه دارند، پس احتمالاً 6526 تا مثلاً 7700 تا اول تیر و شما خوشبینانه آخر تیر یا اول مرداد مصاحبه دارید
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
(2013-02-09 ساعت 18:48)jazirehh نوشته:  بچه ها يه حس عجيبي به من ميگه اين ماه تا ٦٥٠٠ كارنت مي كنن ... البته من هم به امام بيات اقتدا كردم ، اما حسمً ميگه و كاريش نميتونم بكنم بيات جون ...

بچه ها دیدین این حس من درست می گفت ...
بیــــــــــــــات ... می گم که از این به بعد بیاین اقتدا کنیم به پسرخاله تو و حس من Smile اینطوری پیش بینی هامون دقیقتر میشه ...
خوشحالم از خوشحالی همتون ، امیدوارم که زودتر پایان خوش و شیرین این خوشحالی ها برای همه برسه ...
بیــــــــــــــات باید به من هم شیرینی بدی، هم ناهار، هم زیر میزی ... چون هم کارنتی ها رو درست گفته بودم ، هم برای کارنتی های سری بعدش هم یه حس های خوبی دارم Big Grin
2013AS88XX ♪ مصاحبه:جون ♪ یکضرب کنسولگری ایروان مقصد:CA♪ سفرنامه
♪ دلم مي خواهـد خانه اي داشته باشم پُـر دوست ... ♪
(2013-02-11 ساعت 17:15)byousefi_p نوشته:  طبق بررسی های بعمل آمده، مطالعه تاپیکهای مختلف و استفاده از تجربیات
انتظار 6300-6500 را داشته باشید.
This month's visa bulletin: March 2013
نمیخوام اِدعا بکنما
ولی حدس بر پایه مطالعات رو حال کردین. Wink
** به تدبیرش اعتماد کن / به حکمتش دل بسپار / به او توکل کن **
2 نفر ایروان به ایرواین / قبولی:May2012 / مصاحبه:May2013 / سفر:Oct2013
Wink
سفرنامه
تجربیات
(2013-02-12 ساعت 09:39)jazirehh نوشته:  
(2013-02-09 ساعت 18:48)jazirehh نوشته:  بچه ها يه حس عجيبي به من ميگه اين ماه تا ٦٥٠٠ كارنت مي كنن ... البته من هم به امام بيات اقتدا كردم ، اما حسمً ميگه و كاريش نميتونم بكنم بيات جون ...

بچه ها دیدین این حس من درست می گفت ...
بیــــــــــــــات ... می گم که از این به بعد بیاین اقتدا کنیم به پسرخاله تو و حس من Smile اینطوری پیش بینی هامون دقیقتر میشه ...
خوشحالم از خوشحالی همتون ، امیدوارم که زودتر پایان خوش و شیرین این خوشحالی ها برای همه برسه ...
بیــــــــــــــات باید به من هم شیرینی بدی، هم ناهار، هم زیر میزی ... چون هم کارنتی ها رو درست گفته بودم ، هم برای کارنتی های سری بعدش هم یه حس های خوبی دارم Big Grin

میگما این حستون رو برای این ماه هم فعال کنید و شماره رو اعلام کنید خیالمون راحت بشه بریم دنبال زندگیمون.Wink...kcc کیه؟؟؟ زنده باد بیات عزیز و جزیره ی مهربان Big Grin
خدایا آخر نفهمیدم اینجایی که هستم تقدیر من است یا تقصیر من...
(2013-02-12 ساعت 09:37)bayat_r نوشته:  
من يك سئوال داشتم در مورد اينكه مثلاً الان كه كارنتي هاي مارچ تا 6525 مشخص شده ، كيس نامبر 6525 چند آپريل ميره براي مصاحبه؟
در واقع اين سئوال رو براي اين مي پرسم كه چون خودم احتمالا ماه جون يا جولاي كارنت مي شم و ممكنه با امتحانات آخر ترمم تداخل كنه. من در جايي شنيدم كه پروسه هر ماه تا 20 اون ماه هستش. يعني شماره 6525 تا 20 آپريل ميره مصاحبه.اين درسته؟
من از 29 خرداد تا 11 تير امتحان دارم .حدستون در ورد تاريخ مصاحبه من با كيس 91XX چيه ؟
من خيلي نگرانم.

20 تای آخر اول خرداد مصاحبه دارند، پس احتمالاً 6526 تا مثلاً 7700 تا اول تیر و شما خوشبینانه آخر تیر یا اول مرداد مصاحبه دارید
سلام
من منظورتون رو از اينكه گفتيد 20 تاي آخر اول خرداد مصاحه دارند نفهميدم. به فرض كه 6525 تا 31 فروردين باشه خوب پس 7700 تا 20 May كه ميشه 31 ارديبهشت . به همين ترتيب....
ميشه واضح تر حستب كنيد من هم بفهمم.
دوست عزيز، ٢٠ تاي اول با ٢٠ تاي اخر هيچ فرقي ندارند و همه در طول ماه اوريل مصاحبه دارند و تأيين روز مصاحبه تصادفيه و ربطي به كيس نامبر نداره.
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
هووووووورااااا بالاخره ما هم کارنت شدیممممممممSmile
شماره کیس:2013AS6XXX/ تاریخ رویت قبول: 2 May/ کنسولگری: ابوظبی
/مصاحبه:W4 April/کلیرنس45 days/دریافت ویزا:W3 June/ورود به آمریکا:
/تعداد افراد: 2
(2013-02-12 ساعت 09:37)bayat_r نوشته:  
من خيلي نگرانم.

دوست عزیز از اون پیش بینی های ازبکستانی بود lol
اگه اینجوریه که شما میگین پس 10000 تایی ها کی کارنت میشن ؟؟؟
شماره کیس:2013AS00106## تاریخ رویت قبولی:OCT 23
کنسولگری:ایروان تعداد افراد منظور در کیس :1 ارسال فرمهای سری اول:25 OCT مصاحبه : هفته اول اگوست , ویزا : ------
بچه ها انقدر براااااااااااااااااااااااااتون خوشحااااااااااااااااال شدم که خدا می دونه انگار خودم کااارنت شدم.SmileSmile
خداااااااااااایااااااا هزارتاااااااااااااا بووووس برای توووووووووووو که هوای ما بچه ها رو داااااری.
SmileRolleyes
کیس نامبر: **2013AS000103 / برنده: سری دوم / روئیت قبولی: 29 october/زمان مصاحبه: هفته اولAUGUST(هفته دوم مرداد)/ مدت زمان کلیرنس: 22 روز(9 شهریور)/مقصد: دالاس
(2013-02-12 ساعت 10:41)sayeh20 نوشته:  بچه ها انقدر براااااااااااااااااااااااااتون خوشحااااااااااااااااال شدم که خدا می دونه انگار خودم کااارنت شدم.SmileSmile
خداااااااااااایااااااا هزارتاااااااااااااا بووووس برای توووووووووووو که هوای ما بچه ها رو داااااری.
SmileRolleyes

خوب شد گفتی!!!
من هم انگار که خودم کارتن شده باشم یادم رفت بگم:
به همه عزیزانی که کارنت شدند صمیمانه تبریک میگم.
واي خدا 6525
چه تحولي چقدر عير منتظره بودش
من هم به خودم و دوستان ديگه اي كه كارنت شدن و به خانواده محترم رجبي تبريك مي گم.Smile
2013AS5XXX 3Persons Abu Dhabi 127Days Houston: 09-29-2013
God...You Know What is better for us

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان