کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
(2013-02-12 ساعت 10:46)امیر مهاجر نوشته:  
(2013-02-12 ساعت 10:41)sayeh20 نوشته:  بچه ها انقدر براااااااااااااااااااااااااتون خوشحااااااااااااااااال شدم که خدا می دونه انگار خودم کااارنت شدم.SmileSmile
خداااااااااااایااااااا هزارتاااااااااااااا بووووس برای توووووووووووو که هوای ما بچه ها رو داااااری.
SmileRolleyes

خوب شد گفتی!!!
من هم انگار که خودم کارتن شده باشم یادم رفت بگم:
به همه عزیزانی که کارنت شدند صمیمانه تبریک میگم.
من هم خیلی خوشحال شدم ... ایشالا زودتر نامه دوم همه بیاد و بعدشم مصاحبه و بعد هم ویزاااااااااااااااااااااااااااااااااااااا... عشق برا همتون
سلام به همگي شماره كيس من براي ماه مارس كارنت شده ولي تاريخ دقيق آن معلوم نيست كسي مي دونه چطوري ميشه محل و تاريخ دقيق مصاحبه رو بدونم.
تشکر کنندگان: fereydoooon ، farshadsh ، nika
دقیقا منم همین مشکل رو دارم که: تاریخ و محل مصاحبه کی مشخص میشه؟؟؟؟!!
یک نفرلطفا جواب بده.ممنون
تشکر کنندگان: fereydoooon ، farshadsh ، nika
(2013-02-12 ساعت 12:32)Old_Spider نوشته:  سلام بچه ها / من میخوام یه ایمیل بزنم (کی سی سی) تا سفارتم را از آنکارا به ایروان عوض کنند / دلیلم هم از این کار اینه که هم ایروان به ما که تبریز هستیم نزدیکتره و هم دیگه نمیخواد 15 روز قبل مصاحبه مدارک بفرستیم که کلی هزینه اضافه میخواد برا ترجمه اضافه و هزینه پست / / دوستانی که اطلاعات در این زمینه دارند آیا کار درستی انجام میدم؟؟؟؟؟؟؟

دوست عزیز به امضای امیرمهاجر مراجعه کن...روی کلمه ایروان که کلیک کنی ایمیلهای تغییر مکان مصاحبه را میبینی

(2013-02-12 ساعت 12:36)ashkan13888 نوشته:  دقیقا منم همین مشکل رو دارم که: تاریخ و محل مصاحبه کی مشخص میشه؟؟؟؟!!

تاریخ و مکان مصاحبه تقریبا یک هفته بعد از کارنت شدن با مراجعه به سایت dvlottery همونجایی که قبولیتونو دیدید، نامه محل مصاحبه جایگزین نامه قبولیتون میشه
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
(2013-02-12 ساعت 09:08)hutsa83 نوشته:  سلام دوستان
من يك سئوال داشتم در مورد اينكه مثلاً الان كه كارنتي هاي مارچ تا 6525 مشخص شده ، كيس نامبر 6525 چند آپريل ميره براي مصاحبه؟
در واقع اين سئوال رو براي اين مي پرسم كه چون خودم احتمالا ماه جون يا جولاي كارنت مي شم و ممكنه با امتحانات آخر ترمم تداخل كنه. من در جايي شنيدم كه پروسه هر ماه تا 20 اون ماه هستش. يعني شماره 6525 تا 20 آپريل ميره مصاحبه.اين درسته؟
من از 29 خرداد تا 11 تير امتحان دارم .حدستون در ورد تاريخ مصاحبه من با كيس 91XX چيه ؟
من خيلي نگرانم.
با سلام به احتمال قریب به یقین بعد از امتحاناتتون دعوت خواهید شد.
شماره کیس: 2013AS000086xx، دو نفر، تاریخ رویت قبولی: 4 می 2012، ارسال فرمهای سری اول: 17 می 2012، کنسولگری: ابوظبی، زمان مصاحبه: 18 جون 2013، ویزای یکضرب، سفرنامه
تشکر کنندگان: farshadsh ، payampars ، mohammadrezah ، roeentan ، nika ، shiraz mamali
(2013-02-12 ساعت 12:52)گل نهال نوشته:  [quote='Old_Spider' pid='276289' dateline='1360656155']
سلام بچه ها / من میخوام یه ایمیل بزنم (کی سی سی) تا سفارتم را از آنکارا به ایروان عوض کنند / دلیلم هم از این کار اینه که هم ایروان به ما که تبریز هستیم نزدیکتره و هم دیگه نمیخواد 15 روز قبل مصاحبه مدارک بفرستیم که کلی هزینه اضافه میخواد برا ترجمه اضافه و هزینه پست / / دوستانی که اطلاعات در این زمینه دارند آیا کار درستی انجام میدم؟؟؟؟؟؟؟

دوست عزیز به امضای امیرمهاجر مراجعه کن...روی کلمه ایروان که کلیک کنی ایمیلهای تغییر مکان مصاحبه را میبینی

گل نهال جان من نمیخوام که با نمونه ایمیل تغییر سفارت آشنا شم / منظورم اینه که افرادی که اطلاعات دارند در این زمینه به من بگند که کارم درسته یا نه
تشکر کنندگان: گل نهال ، nooshshahnar ، farshadsh ، payampars ، mohammadrezah ، nika ، shiraz mamali
تبریک تبریک تبریک تبریککککککککککککککککک به همه کارنتیها Wink
کیس: 44xx
تشکر کنندگان: hamedhamed ، nooshshahnar ، farshadsh ، payampars ، fereydoooon ، mohammadrezah ، rezagh ، nika ، shiraz mamali
(2013-02-12 ساعت 12:32)Old_Spider نوشته:  سلام بچه ها / من میخوام یه ایمیل بزنم (کی سی سی) تا سفارتم را از آنکارا به ایروان عوض کنند / دلیلم هم از این کار اینه که هم ایروان به ما که تبریز هستیم نزدیکتره و هم دیگه نمیخواد 15 روز قبل مصاحبه مدارک بفرستیم که کلی هزینه اضافه میخواد برا ترجمه اضافه و هزینه پست / / دوستانی که اطلاعات در این زمینه دارند آیا کار درستی انجام میدم؟؟؟؟؟؟؟
همشهری به نظر من منتظر باش ببینیم این شماره های آخر و نزدیک به ما کی و کجا دعوت میشن. یکماه مانده به وقت کارنت شدن هم می تونی تغییرش بدی. چون من هم با فکر کاستن از هزینه ها می خواستم این کار رو انجام بدم ولی فعلا منتظرم تا ان شاء الله نزدیکیای مصاحبه
شماره کیس: 2013AS000086xx، دو نفر، تاریخ رویت قبولی: 4 می 2012، ارسال فرمهای سری اول: 17 می 2012، کنسولگری: ابوظبی، زمان مصاحبه: 18 جون 2013، ویزای یکضرب، سفرنامه
تشکر کنندگان: گل نهال ، farshadsh ، payampars ، fereydoooon ، mohammadrezah ، nika ، dana ، shiraz mamali
(2013-02-12 ساعت 09:54)nooshshahnar نوشته:  
(2013-02-12 ساعت 09:39)jazirehh نوشته:  
(2013-02-09 ساعت 18:48)jazirehh نوشته:  بچه ها يه حس عجيبي به من ميگه اين ماه تا ٦٥٠٠ كارنت مي كنن ... البته من هم به امام بيات اقتدا كردم ، اما حسمً ميگه و كاريش نميتونم بكنم بيات جون ...

بچه ها دیدین این حس من درست می گفت ...
بیــــــــــــــات ... می گم که از این به بعد بیاین اقتدا کنیم به پسرخاله تو و حس من Smile اینطوری پیش بینی هامون دقیقتر میشه ...
خوشحالم از خوشحالی همتون ، امیدوارم که زودتر پایان خوش و شیرین این خوشحالی ها برای همه برسه ...
بیــــــــــــــات باید به من هم شیرینی بدی، هم ناهار، هم زیر میزی ... چون هم کارنتی ها رو درست گفته بودم ، هم برای کارنتی های سری بعدش هم یه حس های خوبی دارم Big Grin

میگما این حستون رو برای این ماه هم فعال کنید و شماره رو اعلام کنید خیالمون راحت بشه بریم دنبال زندگیمون.Wink...kcc کیه؟؟؟ زنده باد بیات عزیز و جزیره ی مهربان Big Grin

با توجه به روند سالهای گذشته و همینطور آخرین سری کارنتی ها که دیشب اعلام کردن، فکر می کنم اگر واقعبینانه نگاه کنیم و بخوایم یه روندی رو از توش در بیاریم، سری بعدی حداقل تا 7900و حداکثر 8200 کارنت کنن.
2013AS88XX ♪ مصاحبه:جون ♪ یکضرب کنسولگری ایروان مقصد:CA♪ سفرنامه
♪ دلم مي خواهـد خانه اي داشته باشم پُـر دوست ... ♪
(2013-02-12 ساعت 12:36)ashkan13888 نوشته:  دقیقا منم همین مشکل رو دارم که: تاریخ و محل مصاحبه کی مشخص میشه؟؟؟؟!!

دوست عزيز اگه يه زحمت بكشين و يه چند تا پست هاي قبل رو بخونين ضرر نداره!
به قوله بچه ها يه دوري بزنين تو مهاجر سرا .....
زمان معمولاً 24 ساعت تا 2 هفته(مثل بعضي مورد هاي اخير) بعد از كارنتي مشخص ميشه كه ميتونيد از سايتي كه قبوليتون رو چك كردين مشاهده كنين.
2013AS57##-مصاحبه 4 اپریل ایروان- مدت زمان کلیر شدن 46 روز

سفرنامه+آماده سازی! قبل از سفر
سلام به یارانه ثابته مهاجرسرا.دوستان با این ترتیبی که اینا پیش میرن کیس های بالای 8100 کی نوبت بهشون میرسه؟
کیس:82xx//مقصد:هيوستون/سفارت:ابوظبی..ویزا:۱ضرب ولي با بدبختيBig Grin
تشکر کنندگان: bayat_r ، mehdi110 ، Hedieh20 ، farshadsh ، mohammadrezah ، nika ، rezagh
(2013-02-12 ساعت 13:10)mehdi110 نوشته:  
همشهری به نظر من منتظر باش ببینیم این شماره های آخر و نزدیک به ما کی و کجا دعوت میشن. یکماه مانده به وقت کارنت شدن هم می تونی تغییرش بدی. چون من هم با فکر کاستن از هزینه ها می خواستم این کار رو انجام بدم ولی فعلا منتظرم تا ان شاء الله نزدیکیای مصاحبه

ببین دوست من / اگر صبر کنیم شماره های نزدیک رو ببینیم که اون زمان کارنت شدیم و سخت میشه چون مدارکمون رو میفرستند به سفارت / باید از الان اقدام کنیم
تشکر کنندگان: nooshshahnar ، payampars ، farshadsh ، nika ، shiraz mamali
(2013-02-12 ساعت 01:28)bayat_r نوشته:  گوش کنید، ساکت:

خب بچه های کارنت شده از فردا برید به ایمیلتون سر بزنید باید براتون یه نامه بیاد که یه لینک توشه و نوشته برید به این آدرس و اون شماره اولیه که برای رویت قبولی زدید(confirmation no) رو بزنید و تاریخ مصاحبه تون رو ببینید.
البته برای من ماه پیش 30 ساعت بعد از کارنتی اومد ولی اگر بیشتر هم شد دلواپس نشید....
مهندس جان شما به خاطر پسر خالتون زود نامتون اومده سفارش ما رو هم بکنین Big Grin
کیس نامبر :2013AS000068XX---تاریخ کارنت شدن :11 مارچ ---تاریخ مصاحبه :2 می ---محل مصاحبه :آنکارا -کلیرنس :2 می -تاریخ کلیر شدن : 18 june-مقصد :دالاس

سلام
آقا به هر کي کارنت شده تبريک ميگم
P.D. DEC 2013
*****F2A CASE NO: 2014ANK
19FEB-2015 02:37 AOS $120.00
16APR-2015 00:15 IV $325.00
دوستان با این ترتیبی که اینا پیش میرن کیس های بالای 8100 کی نوبت بهشون میرسه؟
کیس:82xx//مقصد:هيوستون/سفارت:ابوظبی..ویزا:۱ضرب ولي با بدبختيBig Grin
تشکر کنندگان: mehdi110 ، payampars ، farshadsh ، fereydoooon ، mohammadrezah

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان