کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
یه سوال دیگه هم داشتم کارت واکسن بین الملل حتما باید از پاستور باشه اخه بچه های دیگه میگفتن تو شهرستانها ادلره بهداشت مرکزم میده . خود من تو تبریز پرسیدم گفت اینجام میدیم نظرتون چیه؟ ممنون
[/quote]

کارت زرد بین المللی واکسیناسیون رو از هرجا بگیرید قابل قبوله.
کیس نامبر:58xx ایروان ،4 نفر، مصاحبه: 8/4/13 ،کلیر:30/5/13،ویزا: 14/6/13، سفرنامه، ورود به آمریکا: 28/8/13
تشکر کنندگان: bayat_r ، lilac ، yousef_eidi ، nina22 ، farshadsh ، mohammadrezah ، Tomas
(2013-02-13 ساعت 09:45)hamedhamed نوشته:  
(2013-02-12 ساعت 21:00)so_ar نوشته:  به همه دوستانی که دیشب کارنت شدن تبریک میگم و یه سوال هم داشتم:
با توجه به کیس نامبر ما ،که **85 هست و به احتمال زیاد خرداد باید بریم مصاحبه ، و در اون زمان دخترم امتحان داره، به نظر شما زمان مصاحبه را عقب بندازیم؟ البته با توجه به بالا بودن شماره کیس ترجیح میدیم این کار را نکنیم؟ پس چیکار کنیم؟ بذاریم تجدید بشه؟ راهی هست که مدرسه یا آموزش وپرورش قبول کنند امتحان از دختر من دیرتر بگیرند و تجدید نشه؟ آیا کسی در این زمینه تجربه یا اطلاعات خاصی داره؟ ممنون از همفکریتون.

دوست عزيز اين تقريباً بستگي به اهميت امور واسه شما داره
ولي به نظر من به قسمت آموزش مورد نظر (ابتدايي، راهنمايي يا متوسطه ) در اداره اموزش پرورش منطقه خودتون مراجعه كنيد و بگيد به هردليلي دخترتون نميتونه تو اون بازه زماني امتحان بده ببينيد چه راه هاي جايگزيني بهتون پيشنهاد ميشه.
ولي بيشتر بستگي به درجه اهميت موضوع از نظر خودتون داره شايد اگه من بودم در نهايت تجديدي دخترم رو ترجيح مي دادم مثل همين الان كه خودم امتحان GRE Subject دارم 150 دلار هم واسش هزينه كردم كه احتمال خيلي زياد زمانش با مصاحبم يكي هست كه اگه اينجوري بشه بشخصه به هيچ وجه
حاظر نيستم زمان مصاحبم رو عوض كنم پس بيخيال امتحانم ميشم.

باسلام
به نظر من با توجه به شماره شما زمان مصاحبه تیرماه خواهد بود
78$$ - 4persons
زندگي بافتن يك قاليست، نه همان نقش ونگاري كه ميخواهي،
نقشه رااوست كه تعيين كرده،تو فقط ميبافي ،نقشه راخوب ببين!
نكندآخركار، قالي زندگيت رانخرند.

تشکر کنندگان: hamedhamed ، farshadsh ، mohammadrezah ، Tomas
(2013-02-13 ساعت 01:42)amiro0008 نوشته:  
(2013-02-13 ساعت 01:39)امیر مهاجر نوشته:  
(2013-02-13 ساعت 01:34)amiro0008 نوشته:  
(2013-02-13 ساعت 01:18)amiro0008 نوشته:  به همه دوستانی که دیشب کارنت شدن تبریک میگم و یه سوال هم داشتم:
آقا مگه سهمیه آسیا 7900 تا نیست؟
پس چجوریه که مثلا سال 2011 به آسیا9167 تا ویزا دادن؟ کسی میدونه؟

دوستان پیشکسوت و اقای امیر خان مهاجر کسی میدونه؟

این ۷۹۰۰ از کجا اومده؟
امسال برای آسیا حدود ۱۶ هزار برنده داشتیم.

طبق گفته خانم سارا گرو سهمیه آسیا 7900 تا ویزاست تو مصاحبه با رادیو فردا

کسی جوابی نداره؟
کیس نامبر:2013AS91XX _تعداد:1نفر _ ارسال مدارک:اکتبر2012 _تاریخ مصاحبه هفته سوم جولای نتیجه:یه ضرب سفرنامه
تشکر کنندگان: shiraz mamali ، farshadsh ، Tomas
(2013-02-13 ساعت 01:16)shishipapa نوشته:  
(2013-02-13 ساعت 00:23)bayat_r نوشته:  حالا که کارنت شده اید برید دنبال جور کردن مدارک:

چک لیست مدارک مورد نیاز مدیکال و مصاحبه

[عکس: h4edzksdphsm95q8yb9b.jpg]

شما آخر مرامی جناب بیات Shy

ممنون و سپاس گزارم از شما دوستان عزیز واقعا هر سوالی که ذهن من مشغول می کنه بلافاصله جوابشو می گیرم .بازم تشکر.
شماره کیس:**2013AS69 - تعداد کیس:۳نفر - کنسولگری:آنکارا -مصاحبه:هفته سوم می-ویزا:یک ضرب -اولین سفر به امریکا:۱۴ جون-مقصد:SAN JOSE
(2013-02-12 ساعت 21:00)so_ar نوشته:  به همه دوستانی که دیشب کارنت شدن تبریک میگم و یه سوال هم داشتم:
با توجه به کیس نامبر ما ،که **85 هست و به احتمال زیاد خرداد باید بریم مصاحبه ، و در اون زمان دخترم امتحان داره، به نظر شما زمان مصاحبه را عقب بندازیم؟ البته با توجه به بالا بودن شماره کیس ترجیح میدیم این کار را نکنیم؟ پس چیکار کنیم؟ بذاریم تجدید بشه؟ راهی هست که مدرسه یا آموزش وپرورش قبول کنند امتحان از دختر من دیرتر بگیرند و تجدید نشه؟ آیا کسی در این زمینه تجربه یا اطلاعات خاصی داره؟ ممنون از همفکریتون.

امسال امتحانات قبل از خرداد تمام میشود.( به خاطر انتخابات ) شماره ما هم نزدیک شماست .
کیس نامبر :**86 (3نفر) سفارت :آنکارا که به ایروان تغییرداده شدBig Grin کلیر:9آگوست

تشکر کنندگان: گل نهال ، hamedhamed ، farshadsh ، bayat_r ، rezagh ، payampars ، nika ، so_ar ، mohammadrezah ، Tomas
(2013-02-13 ساعت 13:30)amiro0008 نوشته:  
(2013-02-13 ساعت 01:34)amiro0008 نوشته:  
(2013-02-13 ساعت 01:18)amiro0008 نوشته:  به همه دوستانی که دیشب کارنت شدن تبریک میگم و یه سوال هم داشتم:
آقا مگه سهمیه آسیا 7900 تا نیست؟
پس چجوریه که مثلا سال 2011 به آسیا9167 تا ویزا دادن؟ کسی میدونه؟

دوستان پیشکسوت و اقای امیر خان مهاجر کسی میدونه؟

این ۷۹۰۰ از کجا اومده؟

درسته ولی من که میگم اینا واسه منفعت خودشون هم که شده تا بتونن میگیرن.

کسی جوابی نداره؟
کیس:82xx//مقصد:هيوستون/سفارت:ابوظبی..ویزا:۱ضرب ولي با بدبختيBig Grin
تشکر کنندگان: farshadsh ، afshin sadeghi 2 ، Tomas
(2013-02-13 ساعت 15:23)shiraz mamali نوشته:  
(2013-02-13 ساعت 01:34)amiro0008 نوشته:  دوستان پیشکسوت و اقای امیر خان مهاجر کسی میدونه؟

این ۷۹۰۰ از کجا اومده؟

کسی جوابی نداره؟

افشین هستم . کیسم بالای 9100. تو سپاه هم سربازی رفتم. آممااااا یه ضرب ویزا میگیرم. پایه شرطبندیم هستم...
Cool
کیس نامبر: ××91 کنسولگری: ابوظبی تاریخ مصاحبه: ٢١ تیر ماه 92 وضعيت فعلي:کلیر ١٧ آگوست ٢٠١٣ دریافت ویزا : ٩ سپتمبر ٢٠١٣
تشکر کنندگان: amir82 ، گل نهال ، payampars ، tajhizgaran ، usa lover ، rezagh ، mohammadrezah ، Tomas
(2013-02-13 ساعت 17:21)afshin sadeghi 2 نوشته:  
(2013-02-13 ساعت 15:23)shiraz mamali نوشته:  
(2013-02-13 ساعت 01:39)امیر مهاجر نوشته:  این ۷۹۰۰ از کجا اومده؟

کسی جوابی نداره؟

افشین هستم . کیسم بالای 9100. تو سپاه هم سربازی رفتم. آممااااا یه ضرب ویزا میگیرم. پایه شرطبندیم هستم...
Cool

من هم شرط میبندم که می تونی امضات رو افقی کنی که جا کمتر بگیره Big Grin
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
سلام دوستان عزیز

من کیس نامبرم **35 است ، شمارم کارنت شده ولی‌ چون مدارک رو دیر فرستادم ( مدارک رو حدود ۲۵ روز پیش فرستادم، و ایمیل هم از kcc اومده واسم که مدارکت رسیده و ok داده) هنوز تاریخه مصاحبه ندادن بهم،با توجه به این که الان شماره‌های بالای ۴۰۰۰ دارن می‌رن مصاحبه ، به نظرتون من باید چه کنم؟
2013AS35xx ،رؤیت قبولی:21sep،ارسال : 10 ژانویه 2013،آنکارا ،تعداد: 2 ،مصاحبه: 24April ،دریافت ویزا : Jul 24
تشکر کنندگان: nika ، shaso ، Tomas
(2013-02-13 ساعت 18:13)sepehr_si نوشته:  سلام دوستان عزیز

من کیس نامبرم **35 است ، شمارم کارنت شده ولی‌ چون مدارک رو دیر فرستادم ( مدارک رو حدود ۲۵ روز پیش فرستادم، و ایمیل هم از kcc اومده واسم که مدارکت رسیده و ok داده) هنوز تاریخه مصاحبه ندادن بهم،با توجه به این که الان شماره‌های بالای ۴۰۰۰ دارن می‌رن مصاحبه ، به نظرتون من باید چه کنم؟

منتظر باش تا نامه دومت بیاد.
هر لحظه ممکنه بیاد.
هر روز همونجایی رو که قبولیتو دیدی چک کن.
متنش عوض میشه و تاریخ و مکان مصاحبه اضافه میشه.
تو جدولی که گذاشتین ویزارو330 دلار نوشتین ولی من تو یه قسمت دیگه165 دلار دیدم فک کنم تو کلیرنس بود حالا کدومش درسته.آخرشم این یو اس مارو ورشکست میکنه یعنی هم ویزا هم مدیکال روی هم میشه 330 دلار مگه نه؟
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١،  اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن، Sad
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس،  كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥  و  تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك  مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا  12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
تشکر کنندگان: bayat_r ، mohammadrezah ، Tomas
(2013-02-13 ساعت 19:26)smpf نوشته:  تو جدولی که گذاشتین ویزارو330 دلار نوشتین ولی من تو یه قسمت دیگه165 دلار دیدم فک کنم تو کلیرنس بود حالا کدومش درسته.آخرشم این یو اس مارو ورشکست میکنه یعنی هم ویزا هم مدیکال روی هم میشه 330 دلار مگه نه؟
330 دلار واسه روز مصاحبه هستش که واسه هر نفر باید پرداخت کنید..مدیکالم هزینش جداست..165 دلار هم باید بدین واسه گرفتن گرین کارت..
2013AS63xx*کارنت:March *مصاحبه: 23اپريلYerevan*كلير 14 JUN*دريافت ويزا 26 JUN
تشکر کنندگان: bayat_r ، amir82 ، rezagh ، mohammadrezah ، Tomas
[که اونموفع هم امتجاتات تمام شده البته تمی دونم چه مقطعی هستند ؟ولی نگرانی خاصی نداره در هر صورت
[/quote]

مرسی دوست عزیزUSA_LOVER از همفکریتون. راستش دخترم اول دبیرستان هست ، خودمون هم به این فکر کردیم که تجدیدی دخترم یکی از هزینه هایی است که شاید باید بپردازیم ، ولی وقتی یه نفر دیگه هم این کار را تاییدمیکنه یه کم خیال آدم راحت میشه که درسته . و آدم از دودلی در میاد. فکر کنم همونطور که شما گفتین زمانی ما مصاحبه داشته باشیم که مدارس تعطیل باشند. چون با تحقیق کمی که من کرده ام ظاهرا امسال به خاطر انتخابات امتحانات زودتر شروع و زودتر هم به پایان میرسه . باز هم ممنون.

(2013-02-13 ساعت 09:45)hamedhamed نوشته:  

دوست عزيز اين تقريباً بستگي به اهميت امور واسه شما داره
ولي به نظر من به قسمت آموزش مورد نظر (ابتدايي، راهنمايي يا متوسطه ) در اداره اموزش پرورش منطقه خودتون مراجعه كنيد و بگيد به هردليلي دخترتون نميتونه تو اون بازه زماني امتحان بده ببينيد چه راه هاي جايگزيني بهتون پيشنهاد ميشه.
ولي بيشتر بستگي به درجه اهميت موضوع از نظر خودتون داره شايد اگه من بودم در نهايت تجديدي دخترم رو ترجيح مي دادم مثل همين الان كه خودم امتحان GRE Subject دارم 150 دلار هم واسش هزينه كردم كه احتمال خيلي زياد زمانش با مصاحبم يكي هست كه اگه اينجوري بشه بشخصه به هيچ وجه
حاظر نيستم زمان مصاحبم رو عوض كنم پس بيخيال امتحانم ميشم.

بله آقا حامد عزیز، با توجه به شماره کیس ما که بالا هست ما هم سعی میکنیم تغییری در تاریخ مصاحبه ندیم. انشاله همه دوستان کارشون ختم به خیر و گرفتن ویزا بشه ، ما هم همینطورو همه بتونیم بعد از اینهمه استرس و صبر به یه زندگی راحت در اون ور آب برسیم.ممنون از همفکریتون
***2013AS8/ تعداد :3 نفر/مصاحبه :w4 جون ابوظبی/ کلیر با برگه سفید/
کلیر: 17 سپتامبر ویزا: هیچوقت، کلیر شده بدون ویزا !!!
تشکر کنندگان: گل نهال ، pr.kia ، mehdi110 ، rezagh ، Tomas ، usa lover
(2013-02-13 ساعت 01:11)majid.s نوشته:  ااااااااااااااااااااااا منم که کارنت شدم ...!!!!
اصلا انتظارشو نداشتم....!
الان چه باید کرد آیااا؟؟؟
اااااااااااا هورااااااااااا منم کارنت شدمممممممم Smile
ااا من کارت پایان خدمتم و دادم واسه تعویض اما هنوز نیومده!!! بدبخت شدم وای ی ی ی ی ی ی Sad

نگران نباشید کارت همسر من 1 ماهه اومد
تشکر کنندگان: pr.kia ، bayat_r ، unique ، rezagh ، mohammadrezah ، Tomas
شما دستوررررر بده آقا بیاتShy
کیس نامبر: ××91 کنسولگری: ابوظبی تاریخ مصاحبه: ٢١ تیر ماه 92 وضعيت فعلي:کلیر ١٧ آگوست ٢٠١٣ دریافت ویزا : ٩ سپتمبر ٢٠١٣
تشکر کنندگان: bayat_r ، Tomas

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان