کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
(2013-02-13 ساعت 20:49)afshin sadeghi 2 نوشته:  شما دستوررررر بده آقا بیاتShy

افشین خان عزیز حتما ، لطفا امضایتان را افقی نمائید
در غیر اینصورت روح سرگردان مهاجر سرا شما را جریمه خواهد نمود
2013AS94xx|هفتNov19| Nov|سه نفر|ابوظبی|6مردادماه|کلیر 11 سپتامبر|12میلیون|سفرنامه

خدا نگهدار تمامی دوستان و سروران خوبم باشد
تشکر کنندگان: afshin sadeghi 2 ، bayat_r ، mohammadrezah ، Tomas
(2013-02-13 ساعت 13:36)mhe7857 نوشته:  
(2013-02-13 ساعت 01:16)shishipapa نوشته:  
(2013-02-13 ساعت 00:23)bayat_r نوشته:  حالا که کارنت شده اید برید دنبال جور کردن مدارک:

چک لیست مدارک مورد نیاز مدیکال و مصاحبه

[عکس: h4edzksdphsm95q8yb9b.jpg]

شما آخر مرامی جناب بیات Shy

ممنون و سپاس گزارم از شما دوستان عزیز واقعا هر سوالی که ذهن من مشغول می کنه بلافاصله جوابشو می گیرم .بازم تشکر.

این مهاجرسرا و مدیران عزیزش همه فوق العاده هستند ، واقعا نمی دونم چه جوری تشکر کنم از آقای بیات، مامان سایه و.... خیلی خیلی سپاسگزارم.Big Grin
کیس نامبر : **2013AS75 _ تاریخ مشاهده قبولی: MAY 2012 _تاریخ کارنت: مارس2013 _ تاریخ مصاحبه: 2 می ، ابوظبی _کلیرنس: 12 جون ( 41 روز) ، ورود به خاک نو : 11 جولای 2013 _ ساکن: فیر فکس ویرجینیا ، تعداد: 4 نفرWink
تشکر کنندگان: payampars ، asal1907 ، گل نهال ، shiraz2013 ، b_argi ، mohammadrezah ، afs ، Tomas
(2013-02-13 ساعت 00:23)bayat_r نوشته:  حالا که کارنت شده اید برید دنبال جور کردن مدارک:

ممنون و سپاس گزارم از شما دوستان عزیز واقعا هر سوالی که ذهن من مشغول می کنه بلافاصله جوابشو می گیرم .بازم تشکر.

بیات جان، تو جدول اشاره کردی که سند ازدواج برای هر نفر یک نسخه اصل میخواد. اخه ما یک دفعه بیشتر ازدواج نکردیم و یه سند اصل بیشتر نداریم چه کنیم؟ Big Grin
در ضمن من از ترجمه اش هم یک نسخه بیشتر ندارم. یک کپی از ترجمه بگیرم مشکل حله یا بدم دوباره ترجمه کنن؟Wink
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
تشکر کنندگان: bayat_r ، rezagh ، shiraz mamali ، sgkco24 ، mohammadrezah ، Tomas
mrr777 ﻋﺰﯾﺰ ....ﻫﻤﻮﻥ ﯾﮏ ﻋﺪﺩ ﺳﻨﺪ ﺍﺯﺩﻭﺍﺝ ﮐﺎﻓﯿﻪ ....!! ﺷﻤﺎ ﻓﻘﻂ ﻟﻄﻒ ﮐﻨﯿﺪ ﺩﻭ ﺳﺮﯼ ﺗﺮﺟﻤﻪ ﺍﺯﺵ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ ﮐﻪ ﯾﮑﯿﺸﻮ ﺑﺎ ﻣﺪﺍﺭﮎ ﺧﻮﺩﺗﻮﻥ ﻭ ﯾﮑﯽ ﺑﺎ ﻣﺪﺍﺭﮎ ﻫﻤﺴﺮﺗﻮﻥ ﺍﺭﺍﺋﻪ ﺑﺪﯾﻦ ..... ﺍﺻﻠﺶ ﻫﻢ ﮐﻪ ﺯﻣﺎﻥ ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ﺣﻀﻮﺭﯼ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﻣﯿﺪﯾﻦ.
2013AS1###-ANK 2 Per-W1 Dec
Clearance: 5 Jul & 17 Sep
سفرنامه
تشکر کنندگان: bayat_r ، mrr777 ، گل نهال ، mehdi110 ، rezagh ، lilac ، shiraz mamali ، Tomas
(2013-02-13 ساعت 20:59)Mahbaran نوشته:  این مهاجرسرا و مدیران عزیزش همه فوق العاده هستند ، واقعا نمی دونم چه جوری تشکر کنم از آقای بیات، مامان سایه و.... خیلی خیلی سپاسگزارم.Big Grin
این تشکرت بعضی ها رو به شک میندازه.....
آقا بغرعان من مدیر نیستما، ناظم هم نیستم، معلم هم نیستم....فوق فوق فوقش مسئول دبیرخونه که نمره ها رو تو کارنامه مینویسن .... والبته بهش افتخار هم میکنمBig Grin

(2013-02-13 ساعت 22:39)mrr777 نوشته:  بیات جان، تو جدول اشاره کردی که سند ازدواج برای هر نفر یک نسخه اصل میخواد. اخه ما یک دفعه بیشتر ازدواج نکردیم و یه سند اصل بیشتر نداریم چه کنیم؟ Big Grin
در ضمن من از ترجمه اش هم یک نسخه بیشتر ندارم. یک کپی از ترجمه بگیرم مشکل حله یا بدم دوباره ترجمه کنن؟Wink
من برای اونایی نوشتم که بهشون مربوط میشه...شما رو جو نگیره بری یه زن بگیری بگی بیات گفت...اصلاً چرا این رو درباره طلاق و یا حکم دادگاه نپرسیدی؟....Big Grin
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
تشکر کنندگان: shimoda ، AsemanAbee ، amir82 ، hamed's wife ، asal1907 ، mrr777 ، usa lover ، mehdi110 ، rezagh ، lilac ، shiraz mamali ، mohammadrezah ، Tomas
(2013-02-13 ساعت 23:30)bayat_r نوشته:  
(2013-02-13 ساعت 20:59)Mahbaran نوشته:  این مهاجرسرا و مدیران عزیزش همه فوق العاده هستند ، واقعا نمی دونم چه جوری تشکر کنم از آقای بیات، مامان سایه و.... خیلی خیلی سپاسگزارم.Big Grin
این تشکرت بعضی ها رو به شک میندازه.....
آقا بغرعان من مدیر نیستما، ناظم هم نیستم، معلم هم نیستم....فوق فوق فوقش مسئول دبیرخونه که نمره ها رو تو کارنامه مینویسن .... والبته بهش افتخار هم میکنمBig Grin

(2013-02-13 ساعت 22:39)mrr777 نوشته:  بیات جان، تو جدول اشاره کردی که سند ازدواج برای هر نفر یک نسخه اصل میخواد. اخه ما یک دفعه بیشتر ازدواج نکردیم و یه سند اصل بیشتر نداریم چه کنیم؟ Big Grin
من برای اونایی نوشتم که بهشون مربوط میشه...شما رو جو نگیره بری یه زن بگیری بگی بیات گفت...اصلاً چرا این رو درباره طلاق و یا حکم دادگاه نپرسیدی؟....Big Grin
آقای بیات میشه به جای اصل سند ازدواج میشه از رونوشتش استفاده کرد
من سند ازدواج ندارم از دفتر ازدواج رونوشت گرفتم . از اونجایی که المثنی نداره رونوشت میدن . حالا اگه اطلاع دارین بگین اگر هم ندارید که هر کی اطلاع داره بگه Big Grin
تنک یو سو ماچ
8XXX * ایروان
تشکر کنندگان: bayat_r ، shiraz mamali ، tajhizgaran ، mohammadrezah ، Tomas
[
بله آقا حامد عزیز، با توجه به شماره کیس ما که بالا هست ما هم سعی میکنیم تغییری در تاریخ مصاحبه ندیم. انشاله همه دوستان کارشون ختم به خیر و گرفتن ویزا بشه ، ما هم همینطورو همه بتونیم بعد از اینهمه استرس و صبر به یه زندگی راحت در اون ور آب برسیم.ممنون از همفکریتون
[/quote]

تصمیم خیلی درستی گرفتین! گذشته ار این به نظرمن به احتمال خیلی زیاد مصاحبه ما -که به همم خیلی نزدیکه شماره هامون- در خوشبینانه ترین حالتش قبل از هفته آخر خرداد نخواهد بود. با آرزوی موفقیت برای هممون
شماره کیس: 2013AS000086xx، دو نفر، تاریخ رویت قبولی: 4 می 2012، ارسال فرمهای سری اول: 17 می 2012، کنسولگری: ابوظبی، زمان مصاحبه: 18 جون 2013، ویزای یکضرب، سفرنامه
تشکر کنندگان: گل نهال ، usa lover ، so_ar ، rezagh ، shiraz mamali ، mohammadrezah ، Tomas
(2013-02-13 ساعت 19:56)anna91 نوشته:  
(2013-02-13 ساعت 01:11)majid.s نوشته:  ااااااااااااااااااااااا منم که کارنت شدم ...!!!!
اصلا انتظارشو نداشتم....!
الان چه باید کرد آیااا؟؟؟
اااااااااااا هورااااااااااا منم کارنت شدمممممممم Smile
ااا من کارت پایان خدمتم و دادم واسه تعویض اما هنوز نیومده!!! بدبخت شدم وای ی ی ی ی ی ی Sad

نگران نباشید کارت همسر من 1 ماهه اومد
جدی!!! الان بیشتر نگران شدم Smile
اخه من مهر ماه اقدام کردم... از فردا حتمن میرام سراغش مرسی Smile
64##/ افراد کیس:1 نفر/ مصاحبه: 10 آپریل-ایروان/کلیرنس بعد از 50 روز/ ایالت انتخابی: ویرجینیا
تشکر کنندگان: shiraz mamali ، bayat_r ، mohammadrezah ، Tomas
(2013-02-13 ساعت 22:39)mrr777 نوشته:  
(2013-02-13 ساعت 13:36)mhe7857 نوشته:  [quote='shishipapa' pid='276735' dateline='1360701982']
[quote='bayat_r' pid='276683' dateline='1360698789']
حالا که کارنت شده اید برید دنبال جور کردن مدارک:

بالاخره برای انکارا و مدیکال عکس 4*3 می خواد یا نه؟از روی چه سندی شما اینو میگید؟یک بار چند پست قبل این سوال رو پرسیدم و پاک کردی سوالمو عزیزم
تشکر کنندگان: shiraz mamali ، Tomas ، rezaP
(2013-02-13 ساعت 22:39)mrr777 نوشته:  

بیات جان، تو جدول اشاره کردی که سند ازدواج برای هر نفر یک نسخه اصل میخواد. اخه ما یک دفعه بیشتر ازدواج نکردیم و یه سند اصل بیشتر نداریم چه کنیم؟ Big Grin
من اصل دیپلم و پیش دانشگاهیم رو ندارم فقط ترجمشون با مهر دادگستری رو دارم
مطمعنین که اصل فارسیشو میخوان
آخه تو سایت خودشون زدن مدارکی که انگلیسی نیست فقط ترجمش قابل قبول هست
البته مدرک لیسانسم به انگلیسی هست اصلش
فکر میکنین برم دنبال اصل دیپلم و پیش دانشگاهی ؟؟؟
در مورد مدارک شناسایی هم فقط به شناسنامه تو سایت اشاره شده
حرفی از کارت ملی نزدن
شماره کیس:2013AS00106## تاریخ رویت قبولی:OCT 23
کنسولگری:ایروان تعداد افراد منظور در کیس :1 ارسال فرمهای سری اول:25 OCT مصاحبه : هفته اول اگوست , ویزا : ------
تشکر کنندگان: shiraz mamali ، mohammadrezah ، Tomas
سلام ببخشید می‌خواستم بدونم با توجه به کارنتیهای قبلی‌ از کی‌ مصاحبهٔ کارنتیهای جدید شروع می‌شه.تو عید هستش؟
2015AS4XXX یک نفر ،از آنکارا تغییر به ابوظبی،مصاحبه اپریل،ویزا یکضرب
به آرامی شروع به مردن میکنی اگربرای مطمئن درنامطمئن خطر نکنی،اگر ورای رویاها نروی...امروز رامخاطره کن.کاری کن.نگذار که به آرامی بمیری

سلام به همه دوستان عزيز
ميخواستم بدونم ، معمولا چند روز بعد از كارنت شدن نامه دوم مياد و تاريخ مصاحبه معلوم ميشه ؟ شرط بر اين كه مدارك رو سر وقت ارسال كرده باشيم .
من جزو كارنتي هاي ماه مارچ كه ديروز اعلام شد هستم ...
Case No. 2013AS000057XX
مصاحبه : هفته آخر آپريل
كنسولگري : ابوظبي
تعداد نفرات : ٢
آپدیت خودم ( برنده اصلی ) : 9 بار .... آخريياش ، 26 آگوست ، 5 سپتامبر ، 12 سپتامبر ، 17 سپتامبر ، 19 سپتامبر
آپدیت همسر : 26 آگوست ، 19 سپتامبر
كليير : امسال كه قسمت نشد Sad
آقای بیات سند ازدواج رو 1 دونه داریم باید بریم رو نوشت بگیریم یا همون کافیه ترجمه دو تا داشته باشیم در ضمن من کارنت شدم و مدارکم هم امادست حالا چه کار کنم ؟ از کجا بفهمم که نامه امده ایمیل می یاد ؟
شماره کیس:2013AS59XX رویت قبولی :1می 2012
کنسولگری:ابوظبی محل مورد نظر:ویریجینیا-ویزا یک ضربCool
كيس دو نفرو نصفي . 9/8/2013 تاریخ ورود
(2013-02-14 ساعت 01:54)taha_jam_co نوشته:  آقای بیات سند ازدواج رو 1 دونه داریم باید بریم رو نوشت بگیریم یا همون کافیه ترجمه دو تا داشته باشیم در ضمن من کارنت شدم و مدارکم هم امادست حالا چه کار کنم ؟ از کجا بفهمم که نامه امده ایمیل می یاد ؟
جسارتا تا اقاي بيات عزيز بيان من بتون ميگم.يك اصل سند ازدواج(يه دونه كه بيشتر نيست!)+دو سري ترجمه سند ازدواج براي مصاحبه....شما كارنت شدي بايد منتظر باشين نامه دوم بياد و حداقل ١٥ روز مانده به مصاحبه بايد مداركتون به سفارت رسيده باشه(دوستان ميگن ٢٠-٢٥ روز مونده به مصاحبه مدارك رو بفرستين)...ممكنه ايميل بتون بدن كه سايت رو براي نامه دوم چك كنيد اگه نيومد هم اشكالي نداره پس هر روز سايت و ايميلتون رو چك كنيد.
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
تشکر کنندگان: usa lover ، rezagh ، lilac ، shiraz mamali ، bayat_r ، mohammadrezah ، Tomas
(2013-02-14 ساعت 01:54)taha_jam_co نوشته:  آقای بیات سند ازدواج رو 1 دونه داریم باید بریم رو نوشت بگیریم یا همون کافیه ترجمه دو تا داشته باشیم در ضمن من کارنت شدم و مدارکم هم امادست حالا چه کار کنم ؟ از کجا بفهمم که نامه امده ایمیل می یاد ؟
من جواب می دم اقای بیات کاملترش کنن
نه نیازی نیست رونوشت بگیرین همون عقدنامه رو 2 سری ترجمه کنید و بفرستید
بله یک ایمیل میاد و مدارک وتاریخ مصاجبه رو مشخص کرده
کیس نامبر:2013AS8900/تعداد افراد کیس:3 نفر/اورنج کانتی کالیفرنیا
تشکر کنندگان: nina22 ، rezagh ، lilac ، shiraz mamali ، bayat_r ، mohammadrezah ، Tomas

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان