کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
(2013-02-21 ساعت 22:55)mirzamemar نوشته:  تبریک به دوستانی که نامه دومشون اومده!!
خب خدا رو شکر نامه دوم من هم اومده هفته اول آوریل سفارت آنکارا...Smile

C/N:AS5xxx

آنكارا؟؟؟آنكارايي ها هم نامه دومشون اومده؟؟؟ ايول
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: mirzamemar ، sgkco24 ، Tomas
شاید این جمعه بیاید . شاید
کیس نامبر حدود 5450
تاربخ رویت قبولی 1 می
هزینه ها : حساب نکردم (فقط ترجمه 74000 تومان)
مصاحبه هفته اول آپریل و آنکارا
تشکر کنندگان: Tomas
(2013-02-21 ساعت 22:55)mirzamemar نوشته:  تبریک به دوستانی که نامه دومشون اومده!!

میشه کیسنامبرتون رو صدگان رو هم مشخص کنید ببینیم تا چه شماره هایی افتادن ایروان؟؟؟؟
من فکر میکنم انتخاب برای ایروان رندوم نباشه مثلا از 5200 تا 5XXX برای انکارا انتخاب بشن بقیه تا 6525 منتقل شدن ایروان
شماره کیس: 2013AS-مصاحبه :اپریل2013-هزینه ها :خیلی- دریافت ویزا آگوست 2013 .
از بخت ياري ماست شايد ، كه آنچه مي خواهيم ، يا به دست نمي آيد، يا از دست مي گريزد .
تشکر کنندگان: گل نهال ، sgkco24 ، hamedhamed ، amairmonre ، Tomas
بالاخره نامه دوم ما هم اومد ، هفته دوم اپریل، در ضمن سفارت را هم به درخواست خودم از آنکارا به ایروان عوض کردند. Big Grin
کیس نامبر:58xx ایروان ،4 نفر، مصاحبه: 8/4/13 ،کلیر:30/5/13،ویزا: 14/6/13، سفرنامه، ورود به آمریکا: 28/8/13
تشکر کنندگان: گل نهال ، el333 ، mirzamemar ، Hedieh20 ، afs ، hamedhamed ، amir82 ، rouzbehdarvishi ، iman63ir ، Saeedv13 ، amairmonre ، Tomas

خوش به حالت
ما از همون بچگی اخر بودیم الان هم اخریم
شماره کیس:2013AS59XX رویت قبولی :1می 2012
کنسولگری:ابوظبی محل مورد نظر:ویریجینیا-ویزا یک ضربCool
كيس دو نفرو نصفي . 9/8/2013 تاریخ ورود
تشکر کنندگان: sgkco24 ، hamedhamed ، amairmonre ، Tomas
بچه ها انکارا هم اومد من همین الان چک کردم نامه اپدیت شد.
شماره کیس: 2013AS-مصاحبه :اپریل2013-هزینه ها :خیلی- دریافت ویزا آگوست 2013 .
از بخت ياري ماست شايد ، كه آنچه مي خواهيم ، يا به دست نمي آيد، يا از دست مي گريزد .
تشکر کنندگان: گل نهال ، el333 ، mirzamemar ، Hedieh20 ، sgkco24 ، hamedhamed ، amir82 ، rouzbehdarvishi ، iman63ir ، Saeedv13 ، amairmonre ، Tomas
خب نامه من هم اومد.هفته اول آوریل آنکارا
کیس نامبر حدود 5450
تاربخ رویت قبولی 1 می
هزینه ها : حساب نکردم (فقط ترجمه 74000 تومان)
مصاحبه هفته اول آپریل و آنکارا
تشکر کنندگان: گل نهال ، el333 ، mirzamemar ، Hedieh20 ، sgkco24 ، afs ، hamedhamed ، amir82 ، iman63ir ، Saeedv13 ، amairmonre ، Tomas
(2013-02-21 ساعت 23:01)ashkan1188 نوشته:  بالاخره نامه دوم ما هم اومد ، 8 اپریل، در ضمن سفارت را هم به درخواست خودم از آنکارا به ایروان عوض کردند. Big Grin
دقیقا کی امد برادر ما شماره هامون نزدیکه پارتی داشتی که برا شما امده برا من نیامده
تشکر کنندگان: asal1907 ، hamedhamed ، amairmonre ، Tomas
(2013-02-21 ساعت 21:28)taha_jam_co نوشته:  چرا نامه ما نیامده Sad( خوش به حال بچه هایی که نامه دومشونو گرفتن تبریک میگم بهتون Sad( من نامه دوم میخواممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم

تو اسپم امده یا تو اینباکس
دوست عزیز نگران نباشید ماه پیش بر عکس این ماه اول واسه آنکارایی ها اومد دو هفته بعدش واسه ایروانی ها اومد اگه اشتباه نکنم..
همونطوری که دوستان گفتن جایی که برنده شدید را چک کنید(اینجا) ..من ایمیلم را اصلا چک نکردم امروز از همان سایت خودشون چک کردم دیدم نامۀ قبلی رفته و جاش متن جدید اومده که زمان و محل مصاحبمو مشخص کرده...
در مورد محل مصاحبم هم که پرسیده بودین..اونا خودشون محل مصاحبمو تغییر دادن من آنکارا را تو فرم هام نوشته بودم و میخواستم همون آنکارا باشه ..
2013AS63xx*کارنت:March *مصاحبه: 23اپريلYerevan*كلير 14 JUN*دريافت ويزا 26 JUN
تشکر کنندگان: گل نهال ، sgkco24 ، afs ، hamedhamed ، amir82 ، rouzbehdarvishi ، iman63ir ، Saeedv13 ، amairmonre ، Tomas
ماه پيش يه ٢٠ روز تفاوت بود بين آنكارا و ايروان...اين ماه با هم شده..آفرين به كي سي سي.تازه دستش اومده تو كار
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
تشکر کنندگان: el333 ، sgkco24 ، hamedhamed ، amir82 ، rouzbehdarvishi ، iman63ir ، amairmonre ، Tomas
حلا هی پوز بدید اعصاب ما رو خراب کنید من برم سفارت حاشونو میگیرم به خدااااااااا
تشکر کنندگان: bayat_r ، iman63ir ، amairmonre ، sh_aytak ، Tomas
(2013-02-21 ساعت 23:06)taha_jam_co نوشته:  حلا هی پوز بدید اعصاب ما رو خراب کنید من برم سفارت حاشونو میگیرم به خدااااااااا

اگر خواستین برین حتما ما رو هم خبر کنینBig Grin
شماره کیس:2013AS59XX/تعداد افراد:2 نفر/کنسولگری:آنکارا نهCool. ابوظبی/مصاحبه:هفته اول آپریل/دیگه منتظر نیستیم. Wink
تشکر کنندگان: amairmonre ، Tomas
(2013-02-21 ساعت 23:06)taha_jam_co نوشته:  حلا هی پوز بدید اعصاب ما رو خراب کنید من برم سفارت حاشونو میگیرم به خدااااااااا

آنكارا هم تازه اومد دوست عزيز، مرتب چك كن
تشکر کنندگان: hamedhamed ، Tomas
ایشالا که برای همه بچه ها هم هر چی زودتر بیاد!!
فقط یه نکته که یکی دیگه از بچه ها هم گفته بود...حتما browsing history اینترنت اکسپلورر رو پاک کنید تا نامه دومتون نشون بده!!واسه منم این مشکل پیش اومده بود.
شماره کیس : 2013AS0005xxx
کنسولگری: ANK
مصاحبه : april
تشکر کنندگان: گل نهال ، hamedhamed ، Tomas
سلام
نامه من هم رسید
هفته چهارم ایروان!!!
حالا چرا سفارتو عوض کردند؟؟!!

تشکر کنندگان: mirzamemar ، Hedieh20 ، sgkco24 ، afs ، el333 ، hamedhamed ، amir82 ، bayat_r ، iman63ir ، Saeedv13 ، amairmonre ، Tomas

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان