کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
(2013-02-21 ساعت 21:48)unique نوشته:  
(2013-02-21 ساعت 21:09)rezazaman نوشته:  
(2013-02-21 ساعت 20:22)el333 نوشته:  هوووووورراااا ..نامۀ منم اومـــــد بالاخره هفتۀ آخر april ..عوض کردن خودشون سفارتمونو از آنکارا به ایروان

با عرض تبریک
یه سئوالی داشتم با این حساب اگه من تو ماه می کارنت بشم کی مصاحبه باید برم چون بچه مدرسه ای دارم خیلی برام مهمه لطفا همه دوستان جواب من را بدید لطفا چون اگه بشه تو ماه ژوئن برم خیلی برام خوبه
شما اگر ماه می کارنت بشید باید از 11 اردیبهشت تا 10 خرداد برای مصاحبه برید.

آخه پس چراel333 که ماه مارس کارنت شده آخر آپریل میره مصاحبه ؟ من که درست نفهمیدم یکی به ما درست توضیح بده زیر دیپلم شاید فهمیدیم
شماره کیس:2013AS00008xxx
تاریخ رویت قبولی:2 may
کنسولگری:انكارا
تعداد افراد منظور در کیس :4 نفر
ارسال فرمهای سری اول:24 may
کارنت شدن کیس:
مصاحبه:
دریافت کلیرنس:
دریافت ویزا:
ورود به آمریکا:
دریافت گرین کارت:
جمع تقریبی هزینه ها:55000 پست آرامكس-180000 تعويض پاسپورتها-
تشکر کنندگان: Tomas
منم شانسی چک کردم دیدم اومده.همه چک کنن ایمیل و سایت
کیس نامبر حدود 5450
تاربخ رویت قبولی 1 می
هزینه ها : حساب نکردم (فقط ترجمه 74000 تومان)
مصاحبه هفته اول آپریل و آنکارا
تشکر کنندگان: Hedieh20 ، sgkco24 ، hamedhamed ، rouzbehdarvishi ، rezagh ، lilac ، amairmonre ، Tomas
(2013-02-21 ساعت 20:22)el333 نوشته:  هوووووورراااا ..نامۀ منم اومـــــد بالاخره هفتۀ آخر april ..عوض کردن خودشون سفارتمونو از آنکارا به ایروان

با عرض تبریک
یه سئوالی داشتم با این حساب اگه من تو ماه می کارنت بشم کی مصاحبه باید برم چون بچه مدرسه ای دارم خیلی برام مهمه لطفا همه دوستان جواب من را بدید لطفا چون اگه بشه تو ماه ژوئن برم خیلی برام خوبه
ممنون از تبریکتون..شما هر ماهی که کارنت بشید دو ماه بعدش به مصاحبه میرید.. ما که ماه مارچ کارنت شدیم واسه اپریل دعوت شدیم به مصاحبه..شما هم اگر برای ماه می کارنت شید ماه جولای دعوت میشید به مصاحبه..
2013AS63xx*کارنت:March *مصاحبه: 23اپريلYerevan*كلير 14 JUN*دريافت ويزا 26 JUN
(2013-02-21 ساعت 23:15)el333 نوشته:  

با عرض تبریک
ممنون از تبریکتون..شما هر ماهی که کارنت بشید دو ماه بعدش به مصاحبه میرید.. ما که ماه مارچ کارنت شدیم واسه اپریل دعوت شدیم به مصاحبه..شما هم اگر برای ماه می کارنت شید ماه جولای دعوت میشید به مصاحبه..

مرسی از پاسختون ولی آپریل ماه بعد از ماس هست نه دو ماه بعدش یعنی تا حالا که من فکر میکردم اینطوریه
شماره کیس:2013AS00008xxx
تاریخ رویت قبولی:2 may
کنسولگری:انكارا
تعداد افراد منظور در کیس :4 نفر
ارسال فرمهای سری اول:24 may
کارنت شدن کیس:
مصاحبه:
دریافت کلیرنس:
دریافت ویزا:
ورود به آمریکا:
دریافت گرین کارت:
جمع تقریبی هزینه ها:55000 پست آرامكس-180000 تعويض پاسپورتها-
تشکر کنندگان: Tomas
من شمارم 54XX برای هفته دوم اپریل مصاحبه انکارا تبریک به همه دوستان افرین به کی سی سی که اینبار هم سریعتر هم هم زمان ایروان و انکارا به هم اعلام کرد
شماره کیس: 2013AS-مصاحبه :اپریل2013-هزینه ها :خیلی- دریافت ویزا آگوست 2013 .
از بخت ياري ماست شايد ، كه آنچه مي خواهيم ، يا به دست نمي آيد، يا از دست مي گريزد .
بچه ها نامه ما هم اومد هفته اول آوریل آنکارا
سه نفر/آنکارا/اول اوریل/کلیرنس/نه سوالی/ستاره دارکلیرشدن در 26 جولای /کلیر خودم بعد از 168 روز نفس گیردر 17 سپتامبر/ ارواین کالیفرنیا/ورود 26 سبتامبر/دریافت گرین کارد 23 اکتبر
(2013-02-21 ساعت 23:10)mirzamemar نوشته:  ایشالا که برای همه بچه ها هم هر چی زودتر بیاد!!
فقط یه نکته که یکی دیگه از بچه ها هم گفته بود...حتما browsing history اینترنت اکسپلورر رو پاک کنید تا نامه دومتون نشون بده!!واسه منم این مشکل پیش اومده بود.

سلام دوست عزیز .منظور از اینکهbrowsing history اینترنت اکسپلورر رو پاک کنیم چیی ممنونSmile
تشکر کنندگان: mirzamemar ، rezagh ، amairmonre ، Tomas
(2013-02-21 ساعت 23:21)rezazaman نوشته:  
(2013-02-21 ساعت 23:15)el333 نوشته:  

با عرض تبریک

مرسی از پاسختون ولی آپریل ماه بعد از ماس هست نه دو ماه بعدش یعنی تا حالا که من فکر میکردم اینطوریه
ببینید الان ماه فوریه هستیم ما توی این ماه کارنت شدیم و هر ماهی کارنتی های یک ماه بعدشو اعلام میکنه ..در واقع ما ماه فوریه کارنت شدیم (که بهش میگن کارنتی مارچ)و واسه دو ماه دیگه که میشه اپریل دعوت شدیم برای مصاحبه..Smile
تشکر کنندگان: sgkco24 ، hamedhamed ، amir82 ، rezagh ، mohammadrezah ، amairmonre ، rezazaman ، Tomas
هوراااااااااا منم هفته دوم آپریم ایروان هستم Smile
درضمن با کمال میل همراهی دوستان مهاجرسرا رو میپذیرم ....
64##/ افراد کیس:1 نفر/ مصاحبه: 10 آپریل-ایروان/کلیرنس بعد از 50 روز/ ایالت انتخابی: ویرجینیا
سلام دوستان
ضمن تبریک به دوستانی که تاریخ مصاحبشون مشخص شده، محبت کنید امضای خودتون رو آپدیت کنید و تشریف بیارید تاپیک انتظار برای مصاحبه Smile
ممنون.
(2013-02-21 ساعت 23:35)soheila_61 نوشته:  
(2013-02-21 ساعت 23:10)mirzamemar نوشته:  ایشالا که برای همه بچه ها هم هر چی زودتر بیاد!!
فقط یه نکته که یکی دیگه از بچه ها هم گفته بود...حتما browsing history اینترنت اکسپلورر رو پاک کنید تا نامه دومتون نشون بده!!واسه منم این مشکل پیش اومده بود.

سلام دوست عزیز .منظور از اینکهbrowsing history اینترنت اکسپلورر رو پاک کنیم چیی ممنونSmile

در internet option قسمتی وجود داره به اسم browsing history..یعنی مثلا اگه صفحه ی اینترنتی رو قبلا باز کرده باشی (مثل صفحه نامه سفارت) برای باز کردن مجدد این صفحه از همین حافظه استفاده میکنه و ممکنه با وجود اینکه نامه دومت اومده باشه باز نامه اولت رو نمایش بده!!که این قضیه برای من پیش اومد ...
و فقط کافیه بری همین قسمت از internet option و گزینه delete رو بزنی.تا این حافظه پاک بشه.
شماره کیس : 2013AS0005xxx
کنسولگری: ANK
مصاحبه : april
تشکر کنندگان: گل نهال ، soheila_61 ، ashkan1188 ، sgkco24 ، hamedhamed ، rezagh ، mohammadrezah ، amairmonre ، Tomas
(2013-02-21 ساعت 23:48)mehdiii نوشته:  سلام دوستان
ضمن تبریک به دوستانی که تاریخ مصاحبشون مشخص شده، محبت کنید امضای خودتون رو آپدیت کنید و تشریف بیارید تاپیک انتظار برای مصاحبه Smile
ممنون.
ممنون از تبریکتون..آقا مهدی نامۀ دوم شما هنوز نیامده؟؟؟
تشکر کنندگان: mehdiii ، hamedhamed ، Hedieh20 ، rouzbehdarvishi ، rezagh ، mohammadrezah ، Tomas
(2013-02-21 ساعت 23:51)el333 نوشته:  
(2013-02-21 ساعت 23:48)mehdiii نوشته:  سلام دوستان
ممنون.
ممنون از تبریکتون..آقا مهدی نامۀ دوم شما هنوز نیامده؟؟؟

الیکا جان میاد، عجله ای نیست Wink
بنظر مياد كه كيس نامبرهاي بالاي ٦٠٠٠ كه آنكارا انتخاب كرده بودن ، ناخواسته افتادن ايروان،كيس نامبرهاي پايين تر همون كنسولگري منتخب خودشون هستن
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: ashkan1188 ، hamedhamed ، Hedieh20 ، amir82 ، rezagh ، mohammadrezah ، iman63ir ، amairmonre ، sgkco24 ، Tomas
نامه ی من نیامده :-(
C/N: 2013AS6XXX* مصاحبه:اپريل (ویزای یک ضرب)* سفرنامه

تشکر کنندگان: shimoda ، hamedhamed ، Hedieh20 ، mirzamemar ، rouzbehdarvishi ، rezagh ، bayat_r ، lilac ، Saeedv13 ، amairmonre ، Tomas

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان