کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
(2013-02-22 ساعت 01:01)asal1907 نوشته:  
(2013-02-22 ساعت 00:55)taha_jam_co نوشته:  mehdii asal1907 unique دعا کنید نامه 5800 امده 5900 نیامده ا ا ا ا ا ا ا تو رو خدا شانس و ببین من اصلا طاقت و حوصله این بازیها رو ندارم بابا کجا باید زنگ زد شماره بدید من زنگگگگگگگگگگگگگگگ بزنمممممممممممممم اخهههههههههههههههههههههههههه اااااااااااااااااااااااااا
من هیچی ندارم بگم اینقدر اعصابم داغونه حتی فکر اینکه ما از همه عقب تر بیوفتیم هم نمیتونم بکنم..... شانسه داریم والاااااااااااااااااا.... همیشه با سختی هر چیزی رو باید به دست بیارم Sad
شما یادتون نمیاد Big Grin یک دوستی داشتیم به نام omidoOo که 3تا O داشت و هروقت کسی اشتباه مینوشت اعلام میکرد Big Grin. اسم من هم 3تا i داره.
از این گذشته باید تو قوانین سایت که خیلی هامون Wink نخوندیم یک بندی اضافه بشه با مضمون ناامیدی ممنوع، حتی شما دوست عزیز
حالا همتون هی پوز بدیدا بابا نامه ما ها نیامده چرا شماها همدردی نمیکنییییییییییییییییید به کجا زنگ بزنیممم اهای کمک
شماره کیس:2013AS59XX رویت قبولی :1می 2012
کنسولگری:ابوظبی محل مورد نظر:ویریجینیا-ویزا یک ضربCool
كيس دو نفرو نصفي . 9/8/2013 تاریخ ورود
تشکر کنندگان: گل نهال ، ani_sheiton ، rezagh ، elhamin ، mohammadrezah ، farshadsh ، ابی هانی ، amairmonre ، DIVE ، Tomas
(2013-02-22 ساعت 01:01)elhamin نوشته:  
(2013-02-22 ساعت 00:25)unique نوشته:  
(2013-02-22 ساعت 00:14)elhamin نوشته:  دوستان نامه دوم من هم اومد آنکارا

دوست عزیز اگر براتون مقدوره حدود کیس نامبرتون رو در امضاتون مشخص کنید.

من سعی خودمو کردم هیچ جایی برای امضا نیست

الهام جان برید اینجا
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: ani_sheiton ، rezagh ، elhamin ، soruosh ، farshadsh ، dana ، lilac ، Tomas
دوستان ما امشب باید تا ساعت چند منتظر بمونیم؟
من مدارکمو دیر فرستادم ممکنه مصاحبم توی این ماه نباشه؟
یه کم انرژی ++++++ لطفا....
2013AS5XXX 3Persons Abu Dhabi 127Days Houston: 09-29-2013
God...You Know What is better for us
تشکر کنندگان: asal1907 ، گل نهال ، rezagh ، mohammadrezah ، farshadsh ، lilac ، amairmonre ، Tomas
(2013-02-22 ساعت 01:08)taha_jam_co نوشته:  حالا همتون هی پوز بدیدا بابا نامه ما ها نیامده چرا شماها همدردی نمیکنییییییییییییییییید به کجا زنگ بزنیممم اهای کمک
دوست عزیز باید با این شماره 7500-526-606- 001تماس بگیرید.البته چند دقیقه دیگه وقت اداریشون تموم میشه.اما اصلا نیاز به تماس نیست.این قدر هم نگران نباشید.نامه ما هم نیومده .جالبه یکی پیدا شد که از من هم نگرانترهTongue
شماره کیس:2013AS59XX/تعداد افراد:2 نفر/کنسولگری:آنکارا نهCool. ابوظبی/مصاحبه:هفته اول آپریل/دیگه منتظر نیستیم. Wink
تشکر کنندگان: asal1907 ، گل نهال ، MEHDIREZAEI ، amir82 ، rezagh ، afs ، mohammadrezah ، farshadsh ، lilac ، amairmonre ، Tomas
اااااااااا نامه شما هم نیامده مهدی رضایی خوش امدی به جمع ما
mehdii asal1907 unique نامه هاتون امد عزیزاننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننن
شماره کیس:2013AS59XX رویت قبولی :1می 2012
کنسولگری:ابوظبی محل مورد نظر:ویریجینیا-ویزا یک ضربCool
كيس دو نفرو نصفي . 9/8/2013 تاریخ ورود
تشکر کنندگان: گل نهال ، asal1907 ، rezagh ، farshadsh ، lilac ، amairmonre ، Tomas
نگران نباشید دوستانی که نامه تون نیومده...اگه دقت کرده باشین همتون حدود 5900 هستید... شاید شماها سری های آخر آنکارا بودید و مواجه شدید با پایان وقت اداری کی سی سی و نامه شماها فردا میاد...چون از 5200 تا 6000 آنکارا هستند و از حدود 6100 به بالا افتادن ایروان... این تحلیل حدسی منه از روند برنامه کی سی سی..
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
سلام ببخشید می‌شه ۱راهنمایی‌ به من بکنید .ما ۳نفریم ۱ پسر ۱۵ماه داریم می‌خواستم بدونم هزینهٔ مدیکل

ن و سفارت وcsc چقدر می‌شه آخه من مهاجر سارارو می‌خونم هزینه‌ها باهم فرق داره ممنون میشم کمکم کنید واینکه آیا پسر من که ۱۵ ماهشه باید ۴روز جلوتر بره برای مدیکال آخه من خوندم یکی‌ دختر ۱ساله داشته اما ۴روز بیشتر نگاهش داشتن
2015AS4XXX یک نفر ،از آنکارا تغییر به ابوظبی،مصاحبه اپریل،ویزا یکضرب
به آرامی شروع به مردن میکنی اگربرای مطمئن درنامطمئن خطر نکنی،اگر ورای رویاها نروی...امروز رامخاطره کن.کاری کن.نگذار که به آرامی بمیری

تشکر کنندگان: mohammadrezah ، farshadsh ، Tomas
(2013-02-22 ساعت 03:38)taba60 نوشته:  سلام ببخشید می‌شه ۱راهنمایی‌ به من بکنید .ما ۳نفریم ۱ پسر ۱۵ماه داریم می‌خواستم بدونم هزینهٔ مدیکل

ن و سفارت وcsc چقدر می‌شه آخه من مهاجر سارارو می‌خونم هزینه‌ها باهم فرق داره ممنون میشم کمکم کنید واینکه آیا پسر من که ۱۵ ماهشه باید ۴روز جلوتر بره برای مدیکال آخه من خوندم یکی‌ دختر ۱ساله داشته اما ۴روز بیشتر نگاهش داشتن
برای ارمنستان اینجا و آنکارا اینجا را بخوانید ..
ثبت نام در csc هم هزینه ای ندارد..
2013AS63xx*کارنت:March *مصاحبه: 23اپريلYerevan*كلير 14 JUN*دريافت ويزا 26 JUN
تشکر کنندگان: rezagh ، mohammadrezah ، hamedhamed ، farshadsh ، lilac ، amairmonre ، Tomas
نامه ی منم نیومده اما به یه نتیجه رسیدم.
اینکه آدم هر مرحله رو که میگذرونه، نگرانی هاش reset میشن.نگران کارنتی بودیم، بعدش نامه ی دوم، بعدشم احتمالا کلیرنس، حالا ایشالا برید امریکا نگرانی های طبیعی بعدی.
پس بیاید دست به دست هم دهیم به مهر،
بیخیالی طی کنیم!
" عمرا خودم بتونم "
Case Number:2013 AS 60XX
سفارت : ابوظبی هفته دوم اپریل
ویزای یکضرب
ساکن فلوریدا از اپریل 2013
(2013-02-22 ساعت 12:24)arminaa نوشته:  سلام دوستان
من متوجه نشدم؛بالاخره نامه دوم ایمیل میشه یا توی سایت http://www.dvlottery.state.gov/ اعلام میشه؟؟؟؟

بهت ایمیل میزنن که برو تو سایت http://www.dvlottery.state.gov نامه دومت رو ببین
2013AS57##-مصاحبه 4 اپریل ایروان- مدت زمان کلیر شدن 46 روز

سفرنامه+آماده سازی! قبل از سفر
تشکر کنندگان: lilac ، Hedieh20 ، mohammadrezah ، amir82 ، mirzamemar ، rezagh ، amairmonre ، Tomas
(2013-02-22 ساعت 12:28)hamedhamed نوشته:  
(2013-02-22 ساعت 12:24)arminaa نوشته:  سلام دوستان
من متوجه نشدم؛بالاخره نامه دوم ایمیل میشه یا توی سایت http://www.dvlottery.state.gov/ اعلام میشه؟؟؟؟

بهت ایمیل میزنن که برو تو سایت http://www.dvlottery.state.gov نامه دومت رو ببین

ممنونم از پاسختون.میشه بگین ایمیل تحت چه اسمی میاد؟مثلا kcc؟؟یا جای دیگر؟
کیس نامبر: 56xx ‫(1 نفر) • کنسولگری: ابوظبی • مقصد: تگزاس• کارنت: Feb • مصاحبه: 7 آپریل •ویزای یک ضربBig Grin لینک سفرنامه ام
تشکر کنندگان: Tomas
دوستان چقدر همه نگرانید؟؟؟
مگه شده تا حالا کسی نامه دومش نیاد.خوب یه کم دندون رو جگر بذارین.
بد عادت شدینا.چون تو ایران همه کارا به موقع و سریع خودش بدون پیگیری و بدو بدو شما و بالا پایین رفتن طبقات و چونه زنی با کارمندای ادارات و پارتی نیاز نداشتن تو هیچ اداره ای همیشه حل شده فکر کردین همه جا همینطوریه؟؟Big Grin
کیس نامبر:70xx.ابوظبی.2نفر.مصاحبه:هفته اول می.مقصد:مریلند.کلیر:25جون سفرنامه
(2013-02-22 ساعت 13:46)taba60 نوشته:  
(2013-02-22 ساعت 03:50)el333 نوشته:  
(2013-02-22 ساعت 03:38)taba60 نوشته:  سلام ببخشید می‌شه ۱راهنمایی‌ به من بکنید .ما ۳نفریم ۱ پسر ۱۵ماه داریم می‌خواستم بدونم هزینهٔ مدیکل

پس ۱۶۰ دلار چی‌ تورو خدا یکی‌ کل هزینهاا روو برای رفتن به آنکارا و مدیکال بگه

165 دلار که واسه بعد از گرفتن ویزا و قبل از سفر به آ.م.ر.ی.ک.ا هست نه الان
تشکر کنندگان: asal1907 ، amir82 ، lilac ، mirzamemar ، farshadsh ، mohammadrezah ، hamedhamed ، Tomas
(2013-02-22 ساعت 13:48)گل نهال نوشته:  
(2013-02-22 ساعت 13:46)taba60 نوشته:  
(2013-02-22 ساعت 03:50)el333 نوشته:  

پس ۱۶۰ دلار چی‌ تورو خدا یکی‌ کل هزینهاا روو برای رفتن به آنکارا و مدیکال بگه

165 دلار که واسه بعد از گرفتن ویزا و قبل از سفر به آ.م.ر.ی.ک.ا هست نه الان

برای ۳ نفر پس چه قدر باید پول بدیم برای سفارت و مدیکال .من یکی‌ از دوستام تازه رفته مصاحبه گفتش هزینمون تو آنکارا ۱۲ میلیون شده می‌خوام بدونم درسته کسایی‌ که رفتن چه قدر خرج آنکارا شده
2015AS4XXX یک نفر ،از آنکارا تغییر به ابوظبی،مصاحبه اپریل،ویزا یکضرب
به آرامی شروع به مردن میکنی اگربرای مطمئن درنامطمئن خطر نکنی،اگر ورای رویاها نروی...امروز رامخاطره کن.کاری کن.نگذار که به آرامی بمیری

تشکر کنندگان: farshadsh ، amairmonre ، Tomas

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان