کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
(2013-03-02 ساعت 16:43)sadfar نوشته:  
(2013-03-02 ساعت 15:06)usa lover نوشته:  
(2013-03-02 ساعت 13:05)jazirehh نوشته:  بچه ها من زنگ زدم، اتفاقاً این دفعه خیلی مهربونتر از دفعه های قبلی بود.
گفتش که منتظر بمونین و لطفا از طریق وب سایت چک کنید. جواب نداد خلاصه Sad ولی خیلی با اطمینان گفت که سایت رو چک کنین.
کیس نامبرتم پرسید و با اطمینان گفت سایت رو چک کن؟Big Grin
صداش جه جوری بود یعنی مثلا حالت امیدواری تو صداش بود؟؟
یا مثلا من نمی تونم بگم الان ولی یک جوری برسونه بهت که آره کارنتی؟؟Big Grin
به جان خودم برا جواب کنکورم هم یک همچین انتطاری رو تجربه نکردم
اصلا دمشون گرم تازه دارم احساس 18 سالگی و منتظر بودن برای آمدن روزنامه کنکور رو تجربه میکنم جوانمون کردن دوبارهBig Grin

باسلام بر دوستان پرانرژی و عجول
به نظر من باید با اتکا به روند آمار امسال و سالهای قبل پیش بینی کرد و صحبتهای احساسی رو هم بذاریم برای امیدوار نگه داشتن خودمان و به قول معروف گذر سریعتر زمان.
ما با اتکا به آمار پارسال داریم این حرف ها رو میزنیمBig Grin به هر حال در خوشبیتانه ترین حالت این ماه و در غیر اینصورت ماه بعد کارنت میشیم
کیس نامبر:2013AS8900/تعداد افراد کیس:3 نفر/اورنج کانتی کالیفرنیا
(2013-03-02 ساعت 16:47)usa lover نوشته:  
(2013-03-02 ساعت 16:43)sadfar نوشته:  
(2013-03-02 ساعت 13:05)jazirehh نوشته:  بچه ها من زنگ زدم، اتفاقاً این دفعه خیلی مهربونتر از دفعه های قبلی بود.
گفتش که منتظر بمونین و لطفا از طریق وب سایت چک کنید. جواب نداد خلاصه Sad ولی خیلی با اطمینان گفت که سایت رو چک کنین.
اصلا دمشون گرم تازه دارم احساس 18 سالگی و منتظر بودن برای آمدن روزنامه کنکور رو تجربه میکنم جوانمون کردن دوبارهBig Grin

باسلام بر دوستان پرانرژی و عجول
به نظر من باید با اتکا به روند آمار امسال و سالهای قبل پیش بینی کرد و صحبتهای احساسی رو هم بذاریم برای امیدوار نگه داشتن خودمان و به قول معروف گذر سریعتر زمان.
ما با اتکا به آمار پارسال داریم این حرف ها رو میزنیمBig Grin به هر حال در خوشبیتانه ترین حالت این ماه و در غیر اینصورت ماه بعد کارنت میشیم

انشالله
78$$ - 4persons
زندگي بافتن يك قاليست، نه همان نقش ونگاري كه ميخواهي،
نقشه رااوست كه تعيين كرده،تو فقط ميبافي ،نقشه راخوب ببين!
نكندآخركار، قالي زندگيت رانخرند.

تشکر کنندگان: usa lover ، mehdi110 ، کریم آق منگول ، amairmonre ، manila ، sgkco24 ، Hedieh20
(2013-03-02 ساعت 15:57)saeid-ss نوشته:  
(2013-03-02 ساعت 15:53)sayeh20 نوشته:  آخه زشته هااااااااااااااااااااااا!!!، این بیچاره ها چقدر باید جواب بدن، لهجه هامون هم که معلومه که از ایرانیم دیگهBig Grin،
کلی لوووووووووو می ریمBig GrinSmile
فکر کنم امروز فردا بگن پیش شماره های ایران و کلا جواب ندیدTongue
کمی صبر کنید بچه ها اگر تا 11 اعلام نکردن بعد کم کم زنگ بزنیم،
بااااری کلااااااااBig Grin
آاااااااااررره بچه ها منم موافقم الان خیلی زوده میترسم ضایعععععع بشیمممممماااااااااWink

نکنید این کاروTongueTongue والا چوبش میخوره توی سر ما سری آخری ها...یه دفعه لج میکنن باهامون و اصلا کارنتمون نمیکننBig Grin...ولی انصافا این سری و سری بعدش خیلی ی ی ی ی حساسه ها...واقعا اضطراب داره...من که امیدوارم این سری تا 8000 اعلام کنن و سری بعدی هم all current...آممممممییییینننننننن
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
(2013-03-02 ساعت 17:01)گل نهال نوشته:  
(2013-03-02 ساعت 15:57)saeid-ss نوشته:  
(2013-03-02 ساعت 15:53)sayeh20 نوشته:  آخه زشته هااااااااااااااااااااااا!!!، این بیچاره ها چقدر باید جواب بدن، لهجه هامون هم که معلومه که از ایرانیم دیگهBig Grin،
کلی لوووووووووو می ریمBig GrinSmile
فکر کنم امروز فردا بگن پیش شماره های ایران و کلا جواب ندیدTongue
کمی صبر کنید بچه ها اگر تا 11 اعلام نکردن بعد کم کم زنگ بزنیم،
بااااری کلااااااااBig Grin
آاااااااااررره بچه ها منم موافقم الان خیلی زوده میترسم ضایعععععع بشیمممممماااااااااWink

نکنید این کاروTongueTongue والا چوبش میخوره توی سر ما سری آخری ها...یه دفعه لج میکنن باهامون و اصلا کارنتمون نمیکننBig Grin...ولی انصافا این سری و سری بعدش خیلی ی ی ی ی حساسه ها...واقعا اضطراب داره...من که امیدوارم این سری تا 8000 اعلام کنن و سری بعدی هم all current...آممممممییییینننننننن
یعنی اگر فینال جام جهانی بین ایران وآمریکا باشه مساوی برسن به پنالتی هم یک همچین هیجانی نداره که اینسری دارهBig Grin
کیس نامبر:2013AS8900/تعداد افراد کیس:3 نفر/اورنج کانتی کالیفرنیا
+++++++++++++++++
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
(2013-03-02 ساعت 15:39)امیر مهاجر نوشته:  
(2013-03-02 ساعت 12:29)afshin sadeghi 2 نوشته:  آقا من میگم زنگ نزنیم
اگه یهو تو سایت ببینیم هیجان انگیزترهSmile

حالا بجای اینکه یهو تو سایت ببینیم، زنگ میزنیم یهو بهمون میگه.
اتفاقا هیجانشم بیشتره!
قرار نیست که آروم آروم خبرو بهمون بده که! Big Grin
اینجاشو خوب اومدین!Big Grin خیلی با مزه بود که قرار نیست خبرو آروم آروم بهمون بگه خانمهSmile
شماره کیس: 2013AS000086xx، دو نفر، تاریخ رویت قبولی: 4 می 2012، ارسال فرمهای سری اول: 17 می 2012، کنسولگری: ابوظبی، زمان مصاحبه: 18 جون 2013، ویزای یکضرب، سفرنامه
زنگ زدید؟
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، shaso ، farshadsh ، hana_fd
(2013-03-03 ساعت 00:40)پدی نوشته:  زنگ زدید؟
دکتر جان
اولا گیر نده بابا زوده برای زنگ زدن
ثانیاً رقم صدگان کیس نامبرت رو توی امضات بنویس که ببینیم کارنت میشی این دوره یا نه
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
(2013-03-03 ساعت 00:42)bayat_r نوشته:  
دکتر جان
ثانیاً رقم صدگان کیس نامبرت رو توی امضات بنویس که ببینیم کارنت میشی این دوره یا نه

بیات جان روم نمیشهSad
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، roeentan ، sadeghi897 ، farshadsh ، sgkco24 ، Hedieh20 ، hana_fd ، arezoo bj ، nika ، amairmonre
(2013-03-03 ساعت 00:48)پدی نوشته:  
دکتر جان

بیات جان روم نمیشهSad

اگر فکر میکنی اینقدر زیاده که امسال(2013)نمیری مصاحبه ننویس ولی در غیر اینصورت بنویس Big Grin

بله از بس منتظر شدیم زنگ زدیم! Big Grin

(2013-03-03 ساعت 00:51)bayat_r نوشته:  
(2013-03-03 ساعت 00:48)پدی نوشته:  
دکتر جان

بیات جان روم نمیشهSad

اگر فکر میکنی اینقدر زیاده که امسال(2013)نمیری مصاحبه ننویس ولی در غیر اینصورت بنویس Big Grin

فکر کن رقم صدگانش ۲۵ باشه مثلا! Big Grin
(2013-03-03 ساعت 00:52)امیر مهاجر نوشته:  فکر کن رقم صدگانش ۲۵ باشه مثلا! Big Grin

ریاضیاتت تو حلقم

تشکر کنندگان: roeentan ، Saeedv13 ، lilac ، ani_sheiton ، shaso ، amir82 ، sadeghi897 ، امیر مهاجر ، sgkco24 ، Hedieh20 ، hana_fd ، arezoo bj ، tajhizgaran ، sh_aytak ، afs ، nika ، پدی
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، Saeedv13 ، farshadsh ، Hedieh20 ، hana_fd ، arezoo bj ، گل نهال ، nika ، shaso
جالبه
یه عده آدم خوش شانس - که از بین صدها هزار تکرار می کنم صددد هااا هززااااااار شرکت کننده تو کل کره خاکی - خدا کمکشون کرده و برنده شدن دور هم جمع میشن و استرس دارن...
من مطمئنم هممون بدون چون و چرا تا چند ماه دیگه اونوریم
استرس بی استرس. به آینده روشنتون ایماااااااااااااان داشته باشینWink
کیس نامبر: ××91 کنسولگری: ابوظبی تاریخ مصاحبه: ٢١ تیر ماه 92 وضعيت فعلي:کلیر ١٧ آگوست ٢٠١٣ دریافت ویزا : ٩ سپتمبر ٢٠١٣

کیس نامبر رو که تا نگی ، جواب نمی دن که !
cنگ زدم، به جای سلام ، بهم می گه Your case number please ، منم جواب دادم.
بعدش می گم Your full name please ، منم جواب دادم ...
بعدش پرسید Your date of birth please ... بازم جواب دادم ...
بعد از سئوالاش تازه بهم گفت : Hello sir, your documents are recieved by KCC and you have to wait for your interview, the last case number which is now current is 6525.
منم ازش پرسیدم، Would you please tell the approximate date of my case number interview and current date of my number ?
جواب داد، Please check our website ...
بعدش یه مسئله دیگه رو باهاش مطرح کردم که راهنمائی کرد و از هم خداحافظی کردیم ... Big Grin Cool
اما خیلی خوب و مثبت جواب داد ... راضیم ازش Wink دلم گرم شد Smile
2013AS88XX ♪ مصاحبه:جون ♪ یکضرب کنسولگری ایروان مقصد:CA♪ سفرنامه
♪ دلم مي خواهـد خانه اي داشته باشم پُـر دوست ... ♪

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان