کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
(2013-03-04 ساعت 16:36)amairmonre نوشته:  [quote='shiraz mamali' pid='286566' dateline='1362393777']
ما که فکر نکنم این سری کارنت شیم!!هان؟8100؟
[/quot

حتما کارنت میشد ++++++++++++++++++++=

مثبت باش.کارنتی به امید خدا.
+++++++++++++++++++++
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: KOUROSHAVIN ، گل نهال ، farshadsh ، nooshshahnar ، amairmonre ، sgkco24 ، fereydoooon
من که کاملا خونسردم چون برای بابامهBig GrinTongue
کیس نامبر 2013AS000065xx / کنسولگری آنکارا / 2نفر / تاریخ ارسال فرمها 28may2012 / دریافت نامه دوم 12March /تاریخ مصاحبه :هفته دوم May / برگه صورتي/زمان انتظار46 روزSmile
تشکر کنندگان: گل نهال ، farshadsh ، amairmonre ، sgkco24 ، KOUROSHAVIN ، shaso ، fereydoooon
آقا بیات فرمودند دوشنبه حتما دوشنبه است مگر اینکه کس دیگری هم در کی سی سی پسرخاله داشته باشه
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
تشکر کنندگان: Hedieh20 ، farshadsh ، گل نهال ، nooshshahnar ، bayat_r ، amairmonre ، sgkco24 ، shaso ، afs ، NarcisJ ، fereydoooon
انشا الله که دوشنبه می آد و همه با هم شادمانی می کنیمSmile،
می گم حالا امیر مهاجر اگر زنگ زدی با پسر خاله ی بیات صحبت کردی، درسته که من گفتم زنگ نزنن بچه ها بهتره، اما خبر و بگیاااااا! Big GrinBig Grin
کیس نامبر: **2013AS000103 / برنده: سری دوم / روئیت قبولی: 29 october/زمان مصاحبه: هفته اولAUGUST(هفته دوم مرداد)/ مدت زمان کلیرنس: 22 روز(9 شهریور)/مقصد: دالاس
(2013-03-04 ساعت 18:30)پدی نوشته:  آقا بیات فرمودند دوشنبه حتما دوشنبه است مگر اینکه کس دیگری هم در کی سی سی پسرخاله داشته باشه

(2013-03-04 ساعت 19:20)sayeh20 نوشته:  انشا الله که دوشنبه می آد و همه با هم شادمانی می کنیمSmile،
می گم حالا امیر مهاجر اگر زنگ زدی با پسر خاله ی بیات صحبت کردی، درسته که من گفتم زنگ نزنن بچه ها بهتره، اما خبر و بگیاااااا! Big GrinBig Grin

من دوشنبه بین شما ها نیستم اما مدیونید اگر کارنتی ها اعلام بشه و برای من هورا نکشید Big Grin
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
(2013-03-04 ساعت 22:18)bayat_r نوشته:  
(2013-03-04 ساعت 18:30)پدی نوشته:  آقا بیات فرمودند دوشنبه حتما دوشنبه است مگر اینکه کس دیگری هم در کی سی سی پسرخاله داشته باشه

(2013-03-04 ساعت 19:20)sayeh20 نوشته:  انشا الله که دوشنبه می آد و همه با هم شادمانی می کنیمSmile،

من دوشنبه بین شما ها نیستم اما مدیونید اگر کارنتی ها اعلام بشه و برای من هورا نکشید Big Grin

نه نه!، هیچ به دلت بد رااااااه نده، من خودم چند باااااار اعلام می کنم که رضا بیات انقدددددده دقیق گفته بوووووود!!!، که خیچ کدومتون نتونستیدBig Grin ، تووو برووو اما مااا جایگاهت و حفظ می کنیمSmile
کیس نامبر: **2013AS000103 / برنده: سری دوم / روئیت قبولی: 29 october/زمان مصاحبه: هفته اولAUGUST(هفته دوم مرداد)/ مدت زمان کلیرنس: 22 روز(9 شهریور)/مقصد: دالاس
(2013-03-04 ساعت 22:38)parisaaa نوشته:  سلام دوستان من با همسرم آمدیم ارمنستان شماره کیس ما ***5 بود.
من متاسفانه نمیدونم چه جوری سفرنامه بنویسم و یا راهنمایتون کنم و از اطلاعاتم در اختیارتون بزارم.

برای دوستان ارمنستانی ما یه هتل خوب نزدیک سفارت گرفتیم بهتون می گیم.
اینجا تاپیک "بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها" ست پدرجان. اشتباهی اومدی. بدو برو تو تاپیک سفرنامه و تجربهٔ مصاحبه در ایروان.
بچه ها من كه اميدوارم با اين سري جديد كارنتي ها وقت مصاحبه ما هم بياد شما هم انرژي هاي مثبتتون رو روانه كنيد
:-)
كيس نامبر:3xxx,تعدادافراد كيس:2 نفر،تاريخ رويت قبولي: Jan-21-2013،ارسال مدارك:Jan-28-2013،دريافت نامه دوم Mar-13-2013، مصاحبه : هفته دوم مي- آنكارا، دريافت ويزا: يك ضربSmile، سفرنامه
با سلام. وقتی کیسی کارنت میشه چند وقت بعدش نامه دومش مياد؟ با سپاس...
2013AS7XXX
ایروانسه نفرمدت انتظار : 80 روز
رنگین کمان پاداش کسانیست که تا آخرین قطره باران صبر میکنند.
تشکر کنندگان: farshadsh ، fereydoooon
(2013-03-05 ساعت 10:05)mlo نوشته:  با سلام. وقتی کیسی کارنت میشه چند وقت بعدش نامه دومش مياد؟ با سپاس...

با سلام به شما دوست گرامی - والله برای ما که روز های اول مدارک را به KCC ارسال کرده بودیم 21 فوریه اومد. نگران نباشید برای همه اومده حتما برای شما هم میاد.
پیروز باشید.
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
تشکر کنندگان: farshadsh ، ابی هانی
(2013-03-05 ساعت 10:10)b_argi نوشته:  
(2013-03-05 ساعت 10:05)mlo نوشته:  با سلام. وقتی کیسی کارنت میشه چند وقت بعدش نامه دومش مياد؟ با سپاس...

با سلام به شما دوست گرامی - والله برای ما که روز های اول مدارک را به KCC ارسال کرده بودیم 21 فوریه اومد. نگران نباشید برای همه اومده حتما برای شما هم میاد.
پیروز باشید.
باسلام. ممنون از پاسخگویی شما ... من منظورم این بود که چند روز بعد می آد. دو هفته - سه هفته و یا ...
2013AS7XXX
تشکر کنندگان: farshadsh ، fereydoooon
(2013-03-05 ساعت 12:32)mlo نوشته:  
(2013-03-05 ساعت 10:10)b_argi نوشته:  

پیروز باشید.
باسلام. ممنون از پاسخگویی شما ... من منظورم این بود که چند روز بعد می آد. دو هفته - سه هفته و یا ...
حدود 10تا 12 روز بعد
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، amairmonre ، iman63ir ، mlo ، farshadsh ، fereydoooon
شاید امشب بیاید شاید....Big Grin
کیس نامبر:**2013AS000089_کنسولگری:آنکارا_دیدن قبولی:ماه می_ارسال_فرم‌ها: ماه جون با پست_مقصد:نیویورک_ مصاحبه: هفته اول جولای
نتیجه مصاحبه: یک ضربدر یک ضربShy
تشکر کنندگان: گل نهال ، mlo ، farshadsh ، tajhizgaran ، arezoo bj ، fereydoooon ، soruosh
(2013-03-05 ساعت 15:49)oghs نوشته:  شاید امشب بیاید شاید....Big Grin

ماشااله به امید و روحیت ... دوشنبه منتظرش باشید
2013AS7XXX
تشکر کنندگان: گل نهال ، farshadsh ، shiraz mamali ، arezoo bj ، fereydoooon
(2013-03-05 ساعت 15:49)oghs نوشته:  شاید امشب بیاید شاید....Big Grin

آقا فکر نکنم !!!!!!!Tongue
گرفتن ویزای یک ضرب در آگوست برای لاتاری 2013 با کیس نامبر 9925 در تنها سالی که قبولی مرحله دوم اعلام شد که ما جزو اون خوش شانسها بودیم Big GrinBig Grin - ساکن سن حوزه از سپتامبر 2013
تشکر کنندگان: گل نهال ، arezoo bj ، farshadsh ، fereydoooon ، soruosh

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان