موضوعها: 0
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها منم واسه همه بچه های تاپیک نامزدی و ازدواج دعا کردم که زود به عزیزاشون برسن. کارشون زود انجام بشه و اینجا عروسی بگیریم خلاصه... آمین
نوع ویزا: K1---دریافت recipt number: ژانویه2013---سرویس سنتر: کالیفرنیا---اپروو: 16می 2013---دریافت دعوت نامه مصاحبه: 11ژوئن--- مصاحبه: ابوظبی---زمان: سپتامبر 2013---دریافت ویزا:سپتامبر 2013---ورود به آمریکا: فوریه 2014
سفرنامه من در ابوظبی برای دریافت ویزا
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-28 ساعت 09:20
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-28 ساعت 12:07 توسط kamalir36.)
دوستان عزیزم
من هم برای همه بچه های تاپیک ویزای نامزدی و ازدواجی به خصوص بچه هایی که منتظر کلیرنس هستند خیلی دعا کردم. امیدوارم که خدا صدای همه ما را که هدف مشترکی داریم و برای همدیگه دعا می کنیم را بشنوه که حتماً همینطوره. انشالله تا آخر ماه رمضان کلیرنس همه بچه های در انتظار می آد.
آمین
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
مــــــــــــرسی از همتون دوستای گلم، ازین به بعد همش خبرای خــــــــــــوش داریم
منم برا همه دعا کردم، خدا ازم قبول کنه
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: نوامبر2012
نقص مدارک: 17 می
اپرووال: 12 جولای
کیس نامبر: 29 جولای
تعیین تاریخ مصاحبه: 15 آگوست
مصاحبه: ابوظبی، نوامبر2013, یه ضرب
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان.لطفا منو راهنمایی کنید.یکی از اقوام من کیسش ازدواجی و منتظر تاریخ مصاحبه اش است.چند روز پیش ایمیلی براش اومد که کیس شما آماده مصاحبه است ولی ایشون نمیدونه که تاریخ مصاحبه اش رو از کجا باید ببینه؟سفارتشون ابوظبی.آدرس سایت ابوظبی که تاریخ مصاحبه ها رو میزنه هم بذارید لطفا
کیس نامبر: **000029,ارسال فرمها:9می,مصاحبه:23jan,آنکارا,کلیرنس:5جولای بعد از 164 روز.دریافت ویزا:12جولای.تعداد نفرات:2نفر
مقصد:لس آنجلس
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-28 ساعت 13:51)shinna نوشته: (2013-07-28 ساعت 13:35)noura نوشته: سلام دوستان.لطفا منو راهنمایی کنید.یکی از اقوام من کیسش ازدواجی و منتظر تاریخ مصاحبه اش است.چند روز پیش ایمیلی براش اومد که کیس شما آماده مصاحبه است ولی ایشون نمیدونه که تاریخ مصاحبه اش رو از کجا باید ببینه؟سفارتشون ابوظبی.آدرس سایت ابوظبی که تاریخ مصاحبه ها رو میزنه هم بذارید لطفا
نورای عزیزم یه ایمیل براشون میاد که تاریخ مصاحبه رو مشخص میکنه، ایشون فعلا ایمیل تکمیل مدارک رو دریافت کردن
ممنون که جواب دادید.معمولا چند روز طول می کشه که تاریخ مصاحبه شون بیاد؟
کیس نامبر: **000029,ارسال فرمها:9می,مصاحبه:23jan,آنکارا,کلیرنس:5جولای بعد از 164 روز.دریافت ویزا:12جولای.تعداد نفرات:2نفر
مقصد:لس آنجلس
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-27 ساعت 01:44)kamela نوشته: بچه ها منم سر ساعت 11 همتون رو دعا میکم..همسرم همیشه شبای قدر تا صبح بیداره و دعا میخونه و منم امسال با کنار همسرم و همدل با شما دوستام دعا میکنم..تک تکتون رو و واقعا مخصوصا یلدا جون رو....مونا رو خودم رو و همتون رو...مهم نیست چه دعایی بخونید..مهم اینه که با تمام وجود دعا کنید...منم اعتقاد دارم...بعضی وقتا خدا چنان دست ادم رو میگیره که خودمونم باورمون نمیشه..امیدوارم معجزش رو ببینیم...بچه ها تورو خدااااااا منو دعا کنید..دعا کنید یک اسپانسر پیدا بشه دست مارو بگیره..دعا کنید من و دخترم بی دردسر و راحت بریم به آمریکا و زود زود شوهرم ویزا بگیره...به خدا برای همتون دعا میکنم.
سانازی جون اتفاقا من قهرم.....10 بار حالتو پرسیدم جواب ندادی...همیشه جواب سوالات رو میدم ولی جوابی نمیدی..اتفاقا همین دیروز داشتم فکر میکردم سانازی چرا جواب نمیده بهم!!!!
الهی من فداتون بشم کاملا خانم من کوچیک شما هستم ببخشید اگه متوجه نشدم یا یادم رفته نمیدونم کدوم قسمت پرسیدین؟
والا به فکرتون هستم یعنی همه دوستانی که اینجا هستن هم مقصدیم همه ما.ایشالا کار همه درست بشه منم دیشب تا ساعت 4 بیدار بودم دعا کردم تو هر ایه جوشن کبیر یادتون میکردم.راستشو بگین کیا من یادشون امدم؟
مرسی شینا جان.من دعا میکنم که شما مثل من طول نکشه زود اپروو شی.
بچه ها تا حالا کسی بیشتر از 7 ماه طول کشیده uscis?
فکر کنم بعد یلدا جان و مونا و کاملا منم که خیلی وقته منتظرم برام دعا کنین بار 2هست.لطفااااااااااااااااااااا.
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-28 ساعت 16:18)سانازی نوشته: (2013-07-27 ساعت 01:44)kamela نوشته: بچه ها منم سر ساعت 11 همتون رو دعا میکم..همسرم همیشه شبای قدر تا صبح بیداره و دعا میخونه و منم امسال با کنار همسرم و همدل با شما دوستام دعا میکنم..تک تکتون رو و واقعا مخصوصا یلدا جون رو....مونا رو خودم رو و همتون رو...مهم نیست چه دعایی بخونید..مهم اینه که با تمام وجود دعا کنید...منم اعتقاد دارم...بعضی وقتا خدا چنان دست ادم رو میگیره که خودمونم باورمون نمیشه..امیدوارم معجزش رو ببینیم...بچه ها تورو خدااااااا منو دعا کنید..دعا کنید یک اسپانسر پیدا بشه دست مارو بگیره..دعا کنید من و دخترم بی دردسر و راحت بریم به آمریکا و زود زود شوهرم ویزا بگیره...به خدا برای همتون دعا میکنم.
سانازی جون اتفاقا من قهرم.....10 بار حالتو پرسیدم جواب ندادی...همیشه جواب سوالات رو میدم ولی جوابی نمیدی..اتفاقا همین دیروز داشتم فکر میکردم سانازی چرا جواب نمیده بهم!!!!
الهی من فداتون بشم کاملا خانم من کوچیک شما هستم ببخشید اگه متوجه نشدم یا یادم رفته نمیدونم کدوم قسمت پرسیدین؟
والا به فکرتون هستم یعنی همه دوستانی که اینجا هستن هم مقصدیم همه ما.ایشالا کار همه درست بشه منم دیشب تا ساعت 4 بیدار بودم دعا کردم تو هر ایه جوشن کبیر یادتون میکردم.راستشو بگین کیا من یادشون امدم؟
مرسی شینا جان.من دعا میکنم که شما مثل من طول نکشه زود اپروو شی.
بچه ها تا حالا کسی بیشتر از 7 ماه طول کشیده uscis?
فکر کنم بعد یلدا جان و مونا و کاملا منم که خیلی وقته منتظرم برام دعا کنین بار 2هست.لطفااااااااااااااااااااا.
سانازي جان اگر منظورت اپروو هست من وارد ٨ ماه شدم
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
سانازی جان یعنی چی که دوبار هست؟
عزیزم اصلا نگران نباش فعلا رکوردو من زدم جامم به کسی نمی دم :-))))))))))
ولی بچه ها ازتون می خوام تو این روزها برام دعا کنید.
آرین میگه چرا اینقدر بی قراری می کنی محکوم به ویزا گرفتن هستی .اینو می دونم خود افیسر هم گفت از لحاظ من پرونده مشکلی نداره و باید پروسه اداریش انجام بشه .اما این زمان داره خیلی برنامه های زندگیمو عقب می اندازه .در هر صورت بازم توکل به خدا .تمیدوارم تو این روزها خدا صداهامونو بشنو و آرزوهامونو براورده کنه.
آمین
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
اصلا هم علی اقا اهنگ اینه
http://www.mp3skull.me/mp3/5/Avril-Lavig.../IgXg6gqm/
.Be strong, be strong now.
Too many, too many problems.
Don't know where she belongs, where she belongs.
She wants to go home, but nobody's home.
It's where she lies, broken inside.
With no place to go, no place to go to dry her eyes.
Broken inside.
وای که من زیاد دوسش میداررم.یلدا جان گوش کنی فکر میکنم دوسش شاید داشته باشی
نپرس یلداااا.
pipooفدات بشم ایشالا زود اپروو میشیهمه چی کامل فرستاده بودی دیگه عکس اینا ؟ مننمیدونم به خدا میگم برم مصاحبه میگم اخه معلومه چه ... میکنین این همه مللتو اذیت میکنیییییییییییین!والا میگم
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec
موضوعها: 1
رتبه:
66
0 تشکر در 0 ارسال
اون آهنگی که من گذاشتم اصن یه چیز دیگست . اما آوریل رو هم دوست دارم خودشو بیشتر از آهنگهاش دوست دارم .