کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
sisily عزیز شما سایت uscis چک می کنید اینو براتون می زنه؟
8 روز از چی گذشته؟ می شه بیشتر توضیح بدی
18 روز که نامه اپروو اومده ولی برا مصاحبم ایمیلی نیومده
منم می تونم به این آدرسی که دادین ایمیل بدم یا بایستی از طرف خودشون خبری بیاد؟
ممنون
راز عزیز فکر کنم شما تازه اول راه هستید من نزدیک دو سال می شه که اقدام کردم . من ویزای ازدواج هستم وقتی پرونده اپرو می شه و به ان وی سی می ره تازه می شه از این سایت چک کرد https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/S...CuebHqOw==
من منتظر وقت مصاحبه هستم و همه مدارک پست شده موفق باشی عزیزم منظور از 8 روز اینه که از موقعی که برای من زدهready 8روز می گذره و هنوز ایمیلی برای همسرم برای وقت مصاحبه نیومده . من هم می خوام بدونم بعد از این پیغام چند روز بعد باید منتظر وقت مصاحبه باشم؟؟؟ موفق باشی
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، romance33 ، rrrraaaazzzz ، Tomas ، سانازی
(2013-07-30 ساعت 13:14)k1_cid نوشته:  
(2013-07-29 ساعت 11:00)sisily. نوشته:  سلام . می شه لطفا بگین بعد از اینکه سایت case اینو زد بعد از چند وقت نامه مصاحبه می یاد؟الان 8 روز گذشته و هنوز هیچ ایمیلی نیومده . حالا بعد از این می شه رفت تو سایت سفارت و از اونجا پیگیری کرد و زمان مصاحبه رو فهمید؟؟؟؟یا باید فقط منتظر باشیم ممنون می شم اگر جواب بدین . لطفا اگر سایت سفارت ابوظبی رو دارین که می شه از اونجا پیگیری کرد رو هم بدید Ready
Your case is ready for your interview when scheduled at the U.S. Consular section. If you have already scheduled an appointment for an interview, please prepare your documents as directed in your appointment letter and appear at the consulate on the appointed date and time. Otherwise, please wait until you have been notified of your interview appointment. Additional information about how Immigrant Visa interview appointments are scheduled can be found at:http://travel.state.gov/visa/immigrants/info/info_3731.html
شما نامه مصاحبتونو دریافت کردین ، اگه وکیل دارین برای وکیل ،اگه نه برای کسی که اقدام کرده ایمیل شده .
در ضمن ایمیلتون رو درست چک کنید ،مثلا قسمت spam رو حتما چک کنید که اونجا نرفته باشه و در نهایت......... کاری که خیلی ساده هست رو انجام میدین : میرین تو سایت http://usvisa-info.com و باهاشون تماس میگیرین،در اصل این سایت مسئول پاسخ گویی برای وقت مصاحبه و pickup location هست.
سلام ممنون از پاسختون من تو این سایت رفتم ولی شماره تماسی ندیدم می شه لطفا بیشتر توضیح بدین
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، rrrraaaazzzz ، Tomas ، سانازی
(2013-07-30 ساعت 18:50)sisily. نوشته:  
(2013-07-29 ساعت 11:00)sisily. نوشته:  سلام . می شه لطفا بگین بعد از اینکه سایت case اینو زد بعد از چند وقت نامه مصاحبه می یاد؟الان 8 روز گذشته و هنوز هیچ ایمیلی نیومده . حالا بعد از این می شه رفت تو سایت سفارت و از اونجا پیگیری کرد و زمان مصاحبه رو فهمید؟؟؟؟یا باید فقط منتظر باشیم ممنون می شم اگر جواب بدین . لطفا اگر سایت سفارت ابوظبی رو دارین که می شه از اونجا پیگیری کرد رو هم بدید Ready
Your case is ready for your interview when scheduled at the U.S. Consular section. If you have already scheduled an appointment for an interview, please prepare your documents as directed in your appointment letter and appear at the consulate on the appointed date and time. Otherwise, please wait until you have been notified of your interview appointment. Additional information about how Immigrant Visa interview appointments are scheduled can be found at:http://travel.state.gov/visa/immigrants/info/info_3731.html
شما نامه مصاحبتونو دریافت کردین ، اگه وکیل دارین برای وکیل ،اگه نه برای کسی که اقدام کرده ایمیل شده .
در ضمن ایمیلتون رو درست چک کنید ،مثلا قسمت spam رو حتما چک کنید که اونجا نرفته باشه و در نهایت......... کاری که خیلی ساده هست رو انجام میدین : میرین تو سایت http://usvisa-info.com و باهاشون تماس میگیرین،در اصل این سایت مسئول پاسخ گویی برای وقت مصاحبه و pickup location هست.
سلام ممنون از پاسختون من تو این سایت رفتم ولی شماره تماسی ندیدم می شه لطفا بیشتر توضیح بدین
شما اول وارد سایت https://usvisa-info.com میشید و گزینه immigrant visa applicants رو انتخاب میکنید،بعد از اون کشور ایران رو پیدا میکنی و انتخاب میکنید که هم به زبان فارسیه هم انگلیسی(حالا فارسی رو خدمتتون توضیح میدم)
بعد از اون کشوری که قرار هست اونجا مصاحبه بشید رو روی پرچمش کلیک میکنید.(مثلا ترکیه)
بعد از اون شما در قسمت اطلاعات عمومی ،وارد قسمت اطلاعات مرکز تماس میشید و بقیه که دیگه مشخصه .من میخواستم شماره اونجارو فقط بهتون بدم ولی بهتر دیدم که این موارد رو خدمتتون توضیح بدم چون اکثر دوستان این قضیه رو نمیدونن.
در ضمن این سایت برای تمامی ویزاها قدم به قدم توضیح داده و از تمامی مراحل پروسه شما رو آگاه میکنه.
اینم شمارش که در ترکیه هستش : 00908502526355
شما وقتی تماس گرفتین اُپراتور باهاتون فارسی صحبت میکنه و کیس نامبر رو ازتون میگیره و بهتون اطلاعات لازم رو میده.
موفق باشید.
CR1
تاریخ مصاحبه : JUN 20thCool

پاسخ
تشکر کنندگان: سی سی ، yalda91 ، romance33 ، rrrraaaazzzz ، Tomas ، kamela
مرسی sisily عزیز. برات بهترینارو آرزو می کنم، موفق باشی Smile

k1_cid عزیز بابت راهنمایی و توضیح کاملتون ممنـــــــون
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: نوامبر2012
نقص مدارک: 17 می
اپرووال: 12 جولای
کیس نامبر: 29 جولای
تعیین تاریخ مصاحبه: 15 آگوست
مصاحبه: ابوظبی، نوامبر2013, یه ضرب
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، romance33 ، k1_cid ، Tomas ، سانازی
(2013-07-30 ساعت 22:18)k1_cid نوشته:  
شما اول وارد سایت https://usvisa-info.com میشید و گزینه immigrant visa applicants رو انتخاب میکنید،بعد از اون کشور ایران رو پیدا میکنی و انتخاب میکنید که هم به زبان فارسیه هم انگلیسی(حالا فارسی رو خدمتتون توضیح میدم)
بعد از اون کشوری که قرار هست اونجا مصاحبه بشید رو روی پرچمش کلیک میکنید.(مثلا ترکیه)
بعد از اون شما در قسمت اطلاعات عمومی ،وارد قسمت اطلاعات مرکز تماس میشید و بقیه که دیگه مشخصه .من میخواستم شماره اونجارو فقط بهتون بدم ولی بهتر دیدم که این موارد رو خدمتتون توضیح بدم چون اکثر دوستان این قضیه رو نمیدونن.
در ضمن این سایت برای تمامی ویزاها قدم به قدم توضیح داده و از تمامی مراحل پروسه شما رو آگاه میکنه.
شما وقتی تماس گرفتین اُپراتور باهاتون فارسی صحبت میکنه و کیس نامبر رو ازتون میگیره و بهتون اطلاعات لازم رو میده.
موفق باشید.
ممنون از پاسخ شما دوست عزیز
من ابو ظبی هستم .یعنی من اگر یه این شماره زنگ بزنم و کیس نامبر و بدم اگر وقت مصاحبه تایین شده باشه اونا به من می گن؟
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، romance33 ، Tomas ، سانازی
(2013-07-31 ساعت 00:33)sisily. نوشته:  
(2013-07-30 ساعت 22:18)k1_cid نوشته:  
موفق باشید.
ممنون از پاسخ شما دوست عزیز
من ابو ظبی هستم .یعنی من اگر یه این شماره زنگ بزنم و کیس نامبر و بدم اگر وقت مصاحبه تایین شده باشه اونا به من می گن؟
بله دوست عزیز،بهتون حتما میگن.وقتی تو سایت www.ceac.state.gov میزنه ready معنیش اینه که وقت مصاحبه براتون اومده.

متقاضیان می توانند از طریق ورود به این وب سایت یا تماس با شماره (های) محلی ما به این خدمات دسترسی پیدا کنند.
971-4-376-8311+

شما می توانید در روزها / ساعات زیر با خدمات تماس بگیرید:
یکشنبه تا پنج شنبه، 7 صبح تا 7 شب به وقت محلی

اینم مال ابوظبی
موفق باشید.
CR1
تاریخ مصاحبه : JUN 20thCool

پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، battosai ، Tomas ، سانازی
سلام دوستای عزیزم
امیدوارم تو این هفته خبرای خوب بشنویم
من برای همتون دعا کردم
نوع ويزا:K1
سرويس سنتر: California
ارسال مدارك به USCIS: ١٠July 2013
رسيدن مدارك به USCIS: ١١July 2013
دريافت رسيد مدارك: 17July 2013
نقص مدارک :9Sep 2013
اپروو: 16Oct 2013
دریافت نامه کیس نامبر:21NOV 2013
سفارت :ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: shinna ، romance33 ، yalda91 ، saba.m ، battosai ، Tomas ، سانازی
(2013-07-29 ساعت 01:48)kamela نوشته:  ندا جوووون خبری هست؟؟؟؟؟نی نی؟؟؟؟؟؟
بله کاملا جون! منم قراره مامان شم Smile))
بچه ها کسی جواب سوال من رو نمیدونه؟ منطقا نباید تاثیری داشته باشه ولی مظمئن نیستم. راجع این سوال چیزی پیدا نیمکنم تو سایت USCIS
نوع ویزا: k1
دریافت مدارک توسط USCIS : دسامبر 24 ،2012
دریافت receipt number:ژانویه 3 ،2013
سرویس سنتر: California
اپروو :21 مه‌ 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، romance33 ، سی سی ، saba.m ، paris a ، yalda91 ، shabnam.84 ، Tomas ، kamela ، سانازی
(2013-07-31 ساعت 12:07)NedaE نوشته:  
بچه ها کسی جواب سوال من رو نمیدونه؟ منطقا نباید تاثیری داشته باشه ولی مظمئن نیستم. راجع این سوال چیزی پیدا نیمکنم تو سایت USCIS
تبریک میگم خوش بحالتون!
برای شما فکر کنم دیگه صدردرصده
چون یکی از دوستای همسرم رفتن برای مصاحبه
تا شکمه نامزدش رو دیده بودن دیگه ازشون سوالی نکرده بودن و کارشونو خیلی زود انجام دادن
نوع ویزا:IR1 -- اولین اقدام: آگست 2013 -- نقص مدارک: مارچ 2014 -- اپرووال: 10جولای2014 -- کیس نامبر: 10 آگست 2014 ابوظبی -- تکمیل مدارک:8جولای2015 مصاحبه: سپتامبر2015 -- کلیر:25جولای2016
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، romance33 ، yalda91 ، Tomas ، سانازی

به سلامتی.مبارکهههههههههههههههههه.خوش قدم باشه ایشالا.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، saba.m ، yalda91 ، Tomas ، سانازی
(2013-07-29 ساعت 01:32)NedaE نوشته:  بچه‌ها اگر beneficiary باردار باشه که تاثیری در پرونده نداره نه؟ فقط اگه به دنیا اومده باشه باید اضافه بشه؟

تبرییییک عزیزم. اینجوری به کمکش کارات زودتر هم ردیف میشه. فقط حواست باشه به مدیکال. الکی واکسن نزنیا و همینطور عکس.
بازم تبریک Smile
نوع ویزا: K1---دریافت recipt number: ژانویه2013---سرویس سنتر: کالیفرنیا---اپروو: 16می 2013---دریافت دعوت نامه مصاحبه: 11ژوئن--- مصاحبه: ابوظبی---زمان: سپتامبر 2013---دریافت ویزا:سپتامبر 2013---ورود به آمریکا: فوریه 2014

سفرنامه من در ابوظبی برای دریافت ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، romance33 ، yalda91 ، Tomas

ندا جون تبریککککککککککککک می گم عزیزم
نوع ويزا:K1
سرويس سنتر: California
ارسال مدارك به USCIS: ١٠July 2013
رسيدن مدارك به USCIS: ١١July 2013
دريافت رسيد مدارك: 17July 2013
نقص مدارک :9Sep 2013
اپروو: 16Oct 2013
دریافت نامه کیس نامبر:21NOV 2013
سفارت :ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، romance33 ، yalda91 ، سی سی ، Tomas
(2013-07-31 ساعت 14:40)paris a نوشته:  

ندا جون تبریککککککککککککک می گم عزیزم

به سلامتی ندا جونBig GrinBig GrinWink عزیزم مبارک باشه
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، سی سی ، romance33 ، Tomas

ندا جون مباركه عزيزم به سلامتي .خيلي خبر خوبي بود عزيزم.خوب نمي توني به dos زنك بزني؟
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: سی سی ، romance33 ، Tomas
ندا جون با خبر خوبي كه دادي كلي حال و هواي. اينجا رو عوض كردي.قدمش واستون خوب باشه واسه ما هم دعا كن .نكران نباش ١٠٠٪ويزات يك ضرب شك نكن دوستم به خاطر نئ نئ هم أصلا استرس نداشته باش.
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: سی سی ، romance33 ، Tomas ، shabnam.84

کاربران در حال بازدید این موضوع: