کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
اگه من و شاندیز آی دی هامون رو عوض کنیم جنسیتمون هم درست میشه ها! ؛-) دومین کسی هستی که فکر میکنی آقا هستم... غلط انداز شده
انشالله که زودتر ویزات رو میگیری، آرزو میکنم بهترین برات اتفاق بیفته Smile
من سیتیزنم، برای ویزا و گرین کارت همسرم اقدام کردم
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، romance33 ، hamed_na ، shadoow ، Nightsky007 ، kamela ، yalda91 ، baba manam sanaz ، philter ، sepideh jan
(2014-01-18 ساعت 20:56)baba manam sanaz نوشته:  
(2014-01-18 ساعت 20:48)ahooo نوشته:  از دوستان کسی از نتایج و تجربیات مصاحبه‌ی ویزای نامزدی آمریکا در تفلیس خبر داره؟؟؟؟SadSadSadSadSadSadSad

نه ahooo جان اينجا فكر نكنم كسي تفليس رفته باشه حالا چرا تفليس؟
فرقي نميكنه مصاحبه ها سفرنامه ها رو بخونين.
خدا رحمت كنه بابابزرگم متولد تفليس بودSad

ممنون دوست عزیز من ساکن آذربایجان هستم و ما سفارت اینجا رو انتخاب کردیم ولی فهمیدیم پرونده ما رو به تفلیس فرستادن . الان می خوایم سفارت رو عوض کنیم چه کار باید بکنیم؟ با کجا تماس بگیریم؟ چه قدر کارمون عقب می افته؟
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، sepideh jan
بچه ها از منم گواهي سو پيشينه خواستن.ولي خب ميدونيم كه اصلا سفارت قبولش نداره !اخرش ما ندونستيم اينا قصد و مقصدشون چيه؟(اهنگ سياوش يادم افتاد'مقصدومقصودم تويي ..Wink)والا اخه چي ميخوان اينا!
خب بايد بريم پليس+١٠ بگيريم چقد طول ميكشه بدن؟مدارك جرممونو در ميارن!؟خوبه پس سانازى وصل نميشه فعلا وگرنه اونجا عضوبا سابقه بودمBig Grin با baba manam sanaz ديگه تميز متولد شدم از اول hiiiiWink
Wink
واي بچه ها من وقتي مصاحبه فري خانم رو خوندم بازم استرس امد به سراغم اخ اون ادماي سفارت و ديدم و ازشون خاطره خوبي ندارم اون افيسر خانم با موهاي مشكي سبزه يكم زشت من اينجوري يادمه همش سوالاي گيج كننده ميپرسه،اووووووف اه نه بايد بگم عوض كنن ؛( الان تو مرحله فرستادن مدارك به nvcهستيم و كيس نامبرم با ank شروع ميشه.بگم عوض كنن ارمنستان.بابا اين سهل انكاري خودمونم عذابم ميده چون وقت نشد كه چرا تركيه ثبت نكرديم تو شناسنامه اينجام ميگن نميشه.و ميبينم كه ميگن اون جز اثبات رابطه هست ،درسته بعضي از دوستان گفتن كه واسه اونا هم ثبت نشده و ويزا گرفتن.ميگم ميشه برم سفارت ايران تو انكارا ثبت كنم[/size]؟
نميدونم ما عكسمون كمه والا اون موقع بچه ها ميگفتن كه واسه ازدواج عكس زياد مهم نيست الان ميبينم ٥٠تا عكس هم ميبرن هنوز واسشون مورد قبول نيست!!البته فكر كنم فري خانم به خاطر كار كردنشون چك خوردن من اصلا كار نكردم ولي عكسمون زياد نيست چون كم پيش هم بوديم و انكارا زياد به اين مساله ميرسه به نظرم ارمنستان يا ابوظبي اينجوري نيست [size=medium] بچه هايي كه ؟
و ترجمه شناسنامه همه بردن وزارت امور خارجه مهر بزنه؟
و اصل شناسنامه ام رو هم خواستن بايد زود بفرستم.بچه ها ميشه به نامه بنويسيم كه وقت نشد ثبت كنيم بابام مريض شد نتونستيم برسيم؟!واي هنگم !Sad
امضای سانازی كه نام كاربريش شده baba manam sanaz
CR1 ازدواجى
receipt number: 20dec2012
approv : 5dec 2013!!
14jan2014:دريافت كيس نامبر
completed on: 21feb 2014!!
3apr 2014 :گرفتن وقت مصاحبه
20may2014:مصاحبه
سفارت انكارا
ويزاي يك و نيم ضرب 30may!Shy
پاسخ
تشکر کنندگان: denag ، philter ، shandiz ، shadoow ، romance33
(2014-01-22 ساعت 21:52)baba manam sanaz نوشته:  بچه ها از منم گواهي سو پيشينه خواستن.ولي خب ميدونيم كه اصلا سفارت قبولش نداره !اخرش ما ندونستيم اينا قصد و مقصدشون چيه؟(اهنگ سياوش يادم افتاد'مقصدومقصودم تويي ..Wink)والا اخه چي ميخوان اينا!
خب بايد بريم پليس+١٠ بگيريم چقد طول ميكشه بدن؟مدارك جرممونو در ميارن!؟خوبه پس سانازى وصل نميشه فعلا وگرنه اونجا عضوبا سابقه بودمBig Grin با baba manam sanaz ديگه تميز متولد شدم از اول hiiiiWink
Wink
واي بچه ها من وقتي مصاحبه فري خانم رو خوندم بازم استرس امد به سراغم اخ اون ادماي سفارت و ديدم و ازشون خاطره خوبي ندارم اون افيسر خانم با موهاي مشكي سبزه يكم زشت من اينجوري يادمه همش سوالاي گيج كننده ميپرسه،اووووووف اه نه بايد بگم عوض كنن ؛( الان تو مرحله فرستادن مدارك به nvcهستيم و كيس نامبرم با ank شروع ميشه.بگم عوض كنن ارمنستان.بابا اين سهل انكاري خودمونم عذابم ميده چون وقت نشد كه چرا تركيه ثبت نكرديم تو شناسنامه اينجام ميگن نميشه.و ميبينم كه ميگن اون جز اثبات رابطه هست ،درسته بعضي از دوستان گفتن كه واسه اونا هم ثبت نشده و ويزا گرفتن.ميگم ميشه برم سفارت ايران تو انكارا ثبت كنم[/size]؟
نميدونم ما عكسمون كمه والا اون موقع بچه ها ميگفتن كه واسه ازدواج عكس زياد مهم نيست الان ميبينم ٥٠تا عكس هم ميبرن هنوز واسشون مورد قبول نيست!!البته فكر كنم فري خانم به خاطر كار كردنشون چك خوردن من اصلا كار نكردم ولي عكسمون زياد نيست چون كم پيش هم بوديم و انكارا زياد به اين مساله ميرسه به نظرم ارمنستان يا ابوظبي اينجوري نيست [size=medium] بچه هايي كه ؟
و اصل شناسنامه ام رو هم خواستن بايد زود بفرستم.بچه ها ميشه به نامه بنويسيم كه وقت نشد ثبت كنيم بابام مريض شد نتونستيم برسيم؟!واي هنگم !Sad

سانازی جون جریان ثبت چیه؟ من نمیدونم!!!
عکس فقط دو نفری نبر خوب! عکسهایی که تو جمع داری با فک و فامیل و دوست و آشنا بذار. شاید هم بهتر باشه، چون اگه ازدواج صوری باشه که آدم تو فامیل زیاد نشونش نمیده. اصولا نگران نباش، هر چی داری رو ببر!
بعدش هم عکس که تنها دلیل اثبات رابطه نیست. ایمیل، چت، پرینت تلفن... خلاصه حتی اگه فکر میکنی به درد بخور نیست، هر چی رو داری ببر. نگران این چیزا نباش. هر چی کمتر نگران باشی بهتره.
ببین... اون حسی که آفیسر ازت میگیره از همه مدارک مهمتره. اونجا باید یادت باشه که تو فقط آدمی هستی که از همسرت دوری و دلت براش تنگه و میخوای بری پیشش. همه چیزی که آفیسر باید ببینه تا ویزاتو بده همینه. پس فکر این نباش که 50تا عکس نداری!
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، piboo ، shadoow ، romance33 ، hamed_na ، baba manam sanaz
ساناز جون من هم رفتم گواهي عدم سوپيشينه گرفتم ده روز طول كشيد تا جوابش اومد كار از محكم كاري عيب نميكنه ،عزيزم من هم متوجه نشدم جريان ثبت چي هست ؟؟
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان: baba manam sanaz ، Nightsky007 ، shadoow ، romance33
اهان ببخشيد همشو پشت سر هم نوشتم.
ثبت تو شناسنامم منظورم بود ما تركيه ازدواج كرديم و اونجا تو شناسنامم ثبت نكردم.اونو ميگم كه بگم وقت نشد چون فرداش بليت داشتيم يا بگم كه بابام مريض شدنتونستيم .اينجام نميشه ،ميگم وقتي ميرم مصاحبه اونجا برم سفارت ايران ببينم ميشه بكنم بعد ببرم مصاحبه.نه صوري نيست ولي شرايطم يكم پيچيده شدهSad ٤سال نشستم منتظرم .
CR1 ازدواجى
سفارت انكارا
پاسخ
تشکر کنندگان: denag ، shandiz ، shadoow ، romance33 ، hamed_na
وااای بچه ها همسر منم میگه مصاحبه که داشت(انکارا)کسی که باهاش مصاحبه کرده یک خانوم تقریبا مسن با موهای کوتاه مشکی و چهره زشت و خیللللی بد اخلاق بوده....بچه ها همسر من میگه بعید میدونم که پرونده رو از قبل مطالعه کنن و برگه هارو بچینن زیر دستشون...همسرم میگه این خانومه به شوهرم گفته چرا کپی پاسپورت اسپانسر رو نیاوردین و باید برین بیارین که شوهرم به وسیله مترجمی که براشون میارن(با اینکه همسرم گفته بوده فارسی مصاحبه بشه این خانومه حتتتی 1کلمه فارسی بلد نبوده)میگه کپیش رو فرستادیم که لای پرونده رو میگرده و میگه اهان ایناها......به قول شوهرم اگه اینا پرونده رو از قبل مطالعه میکنن پس چرا پاسپورت رو ندیده بودن...و میگه همچین چیزی هم نیست که برگه های بکراند چک و صورتی و.....زیر دستشون باشه..
پاسخ
تشکر کنندگان: denag ، Nightsky007 ، shadoow ، romance33 ، hamed_na ، baba manam sanaz
(2014-01-23 ساعت 00:19)baba manam sanaz نوشته:  اهان ببخشيد همشو پشت سر هم نوشتم.
ثبت تو شناسنامم منظورم بود ما تركيه ازدواج كرديم و اونجا تو شناسنامم ثبت نكردم.اونو ميگم كه بگم وقت نشد چون فرداش بليت داشتيم يا بگم كه بابام مريض شدنتونستيم .اينجام نميشه ،ميگم وقتي ميرم مصاحبه اونجا برم سفارت ايران ببينم ميشه بكنم بعد ببرم مصاحبه.نه صوري نيست ولي شرايطم يكم پيچيده شدهSad ٤سال نشستم منتظرم .

میدونم صوری نیست! میگم آفیسر سفارت باید اون دختر معصوم دلتنگ رو با تمام وجود ببینه تا باور کنه که صوری نیست. توی سفارت هیچ مدرکی مهمتر از خودت نیست. پس با آرامش برو و خود خودت باش، حتی اگه طرف همون خانم بد اخلاقه بود ؛-)
خوب الان که ثبت نشده با چه مدرکی درخواست ویزای ازدواج کردین. چون از مدارکی که میخوان شناسنامه و عقدنامه هست. چرا اینجا ثبت نمیکنن؟ بالاخره یه برگه رسمی وجود داره که گواهی کنه شما ازدواج کردین. رفتی ثبت احوال؟
حالا یه چیزی! اگه میخوای آنکارا ثبت کنی، تحقیق کن ببین چقدر طول میکشه، بعد هم برای ترجمه نده سفارت ایرانها! همسر من داد، یه ترجمه مسخره ای تحویل دادن که سفارت امریکا اصلا قبول نکرد. توی همون جان اف کندی جاده سی یه مترجم هست که کم کاری سفارت ایران براش حسابی خوب شده و کلی پول میگیره برای یه ترجمه، ولی سفارت امریکا میفرسته بری اونجا برای ترجمه، بی خودی پول برای ترجمه نده به سفارت ایران
پاسخ
تشکر کنندگان: Nightsky007 ، baba manam sanaz ، shadoow ، romance33 ، amjad ، hamed_na
(2014-01-23 ساعت 00:55)denag نوشته:  
(2014-01-23 ساعت 00:19)baba manam sanaz نوشته:  اهان ببخشيد همشو پشت سر هم نوشتم.

میدونم صوری نیست! میگم آفیسر سفارت باید اون دختر معصوم دلتنگ رو با تمام وجود ببینه تا باور کنه که صوری نیست. توی سفارت هیچ مدرکی مهمتر از خودت نیست. پس با آرامش برو و خود خودت باش، حتی اگه طرف همون خانم بد اخلاقه بود ؛-)
خوب الان که ثبت نشده با چه مدرکی درخواست ویزای ازدواج کردین. چون از مدارکی که میخوان شناسنامه و عقدنامه هست. چرا اینجا ثبت نمیکنن؟ بالاخره یه برگه رسمی وجود داره که گواهی کنه شما ازدواج کردین. رفتی ثبت احوال؟
حالا یه چیزی! اگه میخوای آنکارا ثبت کنی، تحقیق کن ببین چقدر طول میکشه، بعد هم برای ترجمه نده سفارت ایرانها! همسر من داد، یه ترجمه مسخره ای تحویل دادن که سفارت آمریکا اصلا قبول نکرد. توی همون جان اف کندی جاده سی یه مترجم هست که کم کاری سفارت ایران براش حسابی خوب شده و کلی پول میگیره برای یه ترجمه، ولی سفارت آمریکا میفرسته بری اونجا برای ترجمه، بی خودی پول برای ترجمه نده به سفارت ایران

دقیقن همینطوره که دوستمون میگه سفارت ترجمه درست وحسابی نمیده دقیقن برای ماهم همچین اتفاقی افتاد و رفتیم سراغ همون دارالترجمه که تو خیابون اصلی بود البته بگم ترجمه شناسنامه کلی پول بابتش گرفت ادرسشو خواستی بگو برات بفرستم
F2A
Periority Date : 07 NOV. ۲۰۱۳
Approve :27 NOV ۲۰۱۳
دریافت کیس نامبر : Jan ۲۰۱۴
دریافت اینویس نامبر : Feb ۲۰۱۵
فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr ۲۰۱۵
فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr ۲۰۱۵
ارسال مدارک نهایی : Feb 2015
تکمیل مدارک:2015 Aug 27
مصاحبه : Sep ۲۰۱۵
دریافت یک ضرب ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان: denag ، baba manam sanaz ، shadoow ، romance33 ، hamed_na
(2014-01-22 ساعت 21:52)baba manam sanaz نوشته:  بچه ها از منم گواهي سو پيشينه خواستن.ولي خب ميدونيم كه اصلا سفارت قبولش نداره !اخرش ما ندونستيم اينا قصد و مقصدشون چيه؟(اهنگ سياوش يادم افتاد'مقصدومقصودم تويي ..Wink)والا اخه چي ميخوان اينا!
Wink

سلام ساناز جان من نمی دونم چرا ازتون عکس خواستن از ما فقط اصل شناسنامه و عقدنامه و خواستن که ترجمه رسمی کردیم فرستادیم خیلی هم با هم عکس نداشتیم چون همه چی سری اتفاق افتاد امیدوارم کارت زود انجام بشه سفارت ابوظبی هم که برای مصاحبه رفتم دیگه هیچی نخواست و مدارک و که قبلا فرستاده بودیم تحویل سفارت داده بودند که موقع مصاحبه بهم برگردوندند
الی1
CR1
تشکیل پرونده:Jan-2013
دریافت نامه مصاحبه feb 2013
تاریخ مصاحبه 2013-24april
محل مصاحبه:ابوظبی
کلیرینس:10 دسامبر 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: Nightsky007 ، romance33 ، baba manam sanaz ، shadoow ، shandiz ، hamed_na
(2014-01-23 ساعت 09:29)الی1 نوشته:  
Wink

سلام ساناز جان من نمی دونم چرا ازتون عکس خواستن از ما فقط اصل شناسنامه و عقدنامه و خواستن که ترجمه رسمی کردیم فرستادیم خیلی هم با هم عکس نداشتیم چون همه چی سری اتفاق افتاد امیدوارم کارت زود انجام بشه سفارت ابوظبی هم که برای مصاحبه رفتم دیگه هیچی نخواست و مدارک و که قبلا فرستاده بودیم تحویل سفارت داده بودند که موقع مصاحبه بهم برگردوندند

ﺳﻠﺎﻡ.ﻋﺪﻡ ﺳﻮﺑﻴﺸﻴﻨﻪ ﺑﺎﻳﺪﻣﺮﺑﻮﻁ ﺑﻪ ﺩﺍﺩﻛﺎﻩ هﺍﻱ اﻳﺮﺍﻥ بﺍﺷﻪ ﻣﻦ ﺭﻓﺘﻢ ﺩﺍﺩﺳﺮﺍﻱ ﺍﻧﻘﻠﺎﺏ ﻳﻪ ﻧﺎﻣﻪ ﻛﺮﻓﺘﻢ ﺑﻌﺪ ﻳﺎﺑﺎﻳﺪ ﺑﺮﻱ ﺟﻤﻬﻮﺭﻱ ﻳﺎﻣﻂﻬﺭﻱ ﻓﻘﻄ ﺍﻳﻦ ﺩﻭﺟﺎ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﻣﻴﺪﻥ اﻛﻪ خﻭﺍﺳﺘﻴﻦ ﺍﺩﺭﺱ ﺩﻗﻴﻖ ﻣﻴﺪﻡ.ﻗﺒﻠﺶ ﻓﻴﺶ ﺑﺎﻧﻜﻲ ﻭﻣﺪﺍﺭﻙ ﻟﺎﺯﻡ ﻫﻤﺮﺍﻫﺘﻮﻥ باشه ﺟﻮﺍﺑﺶ هم ﺳﻪ ﺟﻬﺎﺭ رﻭﺯﻩ مياد
پاسخ
تشکر کنندگان: baba manam sanaz ، hamed_na ، romance33 ، shadoow
سلام بچه ها ممنونم از جواباتون.
من متوجه نشدم بلاخره
١.اين سوپيشينه از كجا بايد برم بگيرم؟
٢.هزينه داره؟
٣.چقدر طول ميكشه؟پيپو گفت ١٠روز!شما گفتين ٤روز
٤.مهرزدن به ترجمه شناسناممون وزارت امور خارجه هم هزينه داره؟
٥.با چه پستي بفرستم زود ميرسه؟TNT,DHL?
من تهران نيستم.

با سپاس سانازى سابق
CR1 ازدواجى
سفارت انكارا
پاسخ
تشکر کنندگان: ysf
(2014-01-23 ساعت 18:24)baba manam sanaz نوشته:  سلام بچه ها ممنونم از جواباتون.
من متوجه نشدم بلاخره
١.اين سوپيشينه از كجا بايد برم بگيرم؟
٢.هزينه داره؟
٣.چقدر طول ميكشه؟پيپو گفت ١٠روز!شما گفتين ٤روز
٤.مهرزدن به ترجمه شناسناممون وزارت امور خارجه هم هزينه داره؟
٥.با چه پستي بفرستم زود ميرسه؟TNT,DHL?
من تهران نيستم.

با سپاس سانازى سابق
سانازی جون در مورد گواهی عدم سوءپیشینه تا اونجایی که من میدونم پلیس +10 هم انجام میده اما چند روز طول میکشه نمیدونم .
مهر زدن وزارت امور خارجه هزینه داره که البته من مدرکم رو به داالترجمه دادم و به تقاضای من مهر دادگستری و وزارت خارجه رو ی ترجمه زدن . اگر اشتتباه نکنم ده هزار تومان ترجمه و 17 هزار تومان هزینه اون دوتا مهر شد.
dhl و tnt از نظر زمانی با هم فرق نمیکنند . هر دو پست خوبی هستند ولی dhl همیشه گرونتر از تموم پستهای دیگه است . امیدوارم تونسته باشم کمکی کرده باشم .
K1
------------------------------------------------------------------------
فراغم سخت می باید ولیکن صبر می باید
که گر بگریزم از سختی رفیق سست پیمانم
پاسخ
تشکر کنندگان: baba manam sanaz ، hamed_na ، shandiz ، piboo ، amjad ، romance33 ، ysf
ساناز عزیز برای عدم سوء پیشینه اگه نمیخوای بری پلیس +10 میتونی مستقیماً به آگاهی شهرتون مراجعه کنی.بله هزینه داره و سری فیش به حسابهای دولتی در بانک ملی باید واریز کنی.مهر وزارت امور خارجه هم هزینه داره و هم اینکه خود دارالترجمه براتون انجام میده.در رابطه با پست هم آرامکس هم خیلی خوبه وهم سریع و اینکه قیمتش از اونای دیگه مناسب تره.موفق باشی دوست خوبم.Big Grin
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، baba manam sanaz ، ysf
مگه عدم سو پیشینه ایران رو قبول دارن؟والا از ما هم نخواستن اما همسر من برد و میگه حتی نگاه هم بهش نکردن و انداختن کنار.
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، romance33 ، baba manam sanaz ، shadoow

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان