کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
(2014-01-15 ساعت 03:33)zahraj نوشته:  ﺳﻠﺎم ﺑﺠﻪ ﻫﺎ جندﺗﺎﺳﻮﺍﻝ ﺩﺍﺭﻡ
1.ﺑﺮﺍﻱ ﺭﻓﺘﻦ ﺑﻪ ﺩﻭﺑﻲ ﺟﻨﺪﺭﻭﺯﻩ ﻭﻳﺰﺍ ﺍﻣﺎﺩﻩ ﻣﻴﺸﻪ?ﺍﺧﻪ ﻣﻴﻜﻦ ﺑﺮﺍﻱ ﺧﺎﻧﻮﻣﺎي زير 30ﺳﺎﻝ ﻃﻮﻝ ﻣﻴﻜﺸﻪ
2.ﺍﻛﻪ ﻛﺴﻲ ﻭﻳﺰﺍﺑﻜﻴﺮﻩ ﺑﺮﻩ ﺍﻣﺮﻳﻜﺎﻋﻘﺪ ﻛﻨﻪ ﻣﻴﺘﻮﻧﻪ ﺑﻌﺪﻩ ﻳﻜﻲ ﺩﻭﻣﺎﻩ ﺑﻴﺎﺩ ﺍﻳﺮﺍﻥ?ﻳﺎ ﺑﺎﻳﺪ 6ﻣﺎﻩ ﺍﻣﺮﻳﻜﺎﺑﻤﻮﻧﻪ?
3.ﺍﻛﻪ ﺯﻥ ﺑﺮﻩ ﺍﻣﺮﻳﻜﺎﻋﻘﺪ ﻛﻨﻦ ﻭﻟﻲ ﻣﺮﺩﺑﺮﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﺮﺍﻥ ﻭﺗﺎﻣﺪﺗﻬﺎ ﺑﻴﺶ ﻫﻤﺴﺮﺵ ﻧﺒﺎﺷﻪ ﺟﻪ ﺍﺗﻔﺎﻗﻲ ﻣﻴﻔﺘﻪ ﺯﻥ و ﺑﻴﺮﻭن ﻣﻴﻜﻨﻦ ?
4.ﺑﻌﺪﺍﺯﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ﻭﻛﺮﻓﺘﻦ ﻭﻳﺰﺍ ﻣﻴﺘﻮﻧﻴم ﺑﺮﻛﺮﺩﻳﻢ ﺍﻳﺮﺍﻥ? ﺟﻨﺪﻣﺎه ﻓﺮﺻﺖ ﺩﺍﺭﻳﻢ ﻭﺍﺭﺩﺍﻣﺮﻳﻜﺎ ﺑﺸﻴﻢ?

سلام زهرا جان
1- ویزای معمولی یک هفته ای آماده میشه، شما احتیاط کنید و 2 هفته در نظر بگیرید (البته از آژانسهای مسافرتی هم پیگیری کنید بهتر از ماست، چون ممکنه شرایط عوض شده باشه). یک نوع ویزای سریع هم هست که 3 روز زمان میبره که شما فرصت دارید و به این نوع نیاز ندارید.
2- بله. میتونید برگردید ایران، فقط حداکثر زمان بیرون بودنتون 180 روز هست و یادتون باشه که شما بیش از نصف سال رو در امریکا باشید.
3- مشکلی براتون پیش نمیاد. البته این مدتها که میگید اگر زیاد باشه نمیدونم توی روند سیتیزن شدن شما اخلال ایجاد میکنه یا نه. در این مورد دوستانی که مطلع هستند بیشتر توضیح بدن.
4- بله. میتونید برگردید. شما تا پایان فرصت مدیکالتون زمان دارید برای ورود به امریکا
پاسخ
تشکر کنندگان: zahraj ، shadoow ، romance33
از دوستان کسی از نتایج و تجربیات مصاحبه‌ی ویزای نامزدی آمریکا در تفلیس خبر داره؟؟؟؟SadSadSadSadSadSadSad
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-01-18 ساعت 20:48)ahooo نوشته:  از دوستان کسی از نتایج و تجربیات مصاحبه‌ی ویزای نامزدی آمریکا در تفلیس خبر داره؟؟؟؟SadSadSadSadSadSadSad

نه ahooo جان اينجا فكر نكنم كسي تفليس رفته باشه حالا چرا تفليس؟
فرقي نميكنه مصاحبه ها سفرنامه ها رو بخونين.
خدا رحمت كنه بابابزرگم متولد تفليس بودSad
امضای سانازی كه نام كاربريش شده baba manam sanaz
CR1 ازدواجى
receipt number: 20dec2012
approv : 5dec 2013!!
14jan2014:دريافت كيس نامبر
completed on: 21feb 2014!!
3apr 2014 :گرفتن وقت مصاحبه
20may2014:مصاحبه
سفارت انكارا
ويزاي يك و نيم ضرب 30may!Shy
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، romance33 ، ahooo

سانازى

سانازي

چقدر اينجا شلوغه!!!
كجاين پس؟
كاميلا جان چي شد اسپانسري كه ميگفتي شوهرتون پيدا كرده حل شد؟
راستي بچه ها ما كه پول و داديم به nvc وكيل گفته بايد tax 2013 رو هم پر كنيم بعد با مدارك بفرستيم،١ماه بعد!؟يعني همه بايد ببرن واسه2013رو!
شبنم جان شما كجايي رفيق قديمي؟چه خبر؟شروع كردين يا نه؟
شقايق جان شما بيا با هم حرف بزنيم؛)
امضای سانازی كه نام كاربريش شده baba manam sanaz
CR1 ازدواجى
receipt number: 20dec2012
approv : 5dec 2013!!
14jan2014:دريافت كيس نامبر
completed on: 21feb 2014!!
3apr 2014 :گرفتن وقت مصاحبه
20may2014:مصاحبه
سفارت انكارا
ويزاي يك و نيم ضرب 30may!Shy
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، romance33 ، shabnam.84
از دوستان کسی از نتایج و تجربیات مصاحبه‌ی ویزای نامزدی آمریکا در تفلیس خبر داره؟؟؟؟SadSadSadSadSadSadSad
پاسخ
تشکر کنندگان:
بچه ها ممنونم ازتون که من رو راهنمایی کردین...والا خیلی از بچه ها گفتن که بعد از مصاحبه و فرداش براشون ایمیلی از سفارت اومده بوده..ولی برای من از روز اول مصاحبه تاحالا اصلاااا ایمیلی نیومده از سفارت....ممنونم که خیالم رو راحت کردین....راستی بچه ها من تاحالا اپدیت نشدددددددم
پاسخ
تشکر کنندگان: Nightsky007 ، battosai ، shadoow ، romance33 ، sepideh jan
(2014-01-18 ساعت 20:26)denag نوشته:  
(2014-01-15 ساعت 03:33)zahraj نوشته:  ﺳﻠﺎم ﺑﺠﻪ ﻫﺎ جندﺗﺎﺳﻮﺍﻝ ﺩﺍﺭﻡ
1.ﺑﺮﺍﻱ ﺭﻓﺘﻦ ﺑﻪ ﺩﻭﺑﻲ ﺟﻨﺪﺭﻭﺯﻩ ﻭﻳﺰﺍ ﺍﻣﺎﺩﻩ ﻣﻴﺸﻪ?ﺍﺧﻪ ﻣﻴﻜﻦ ﺑﺮﺍﻱ ﺧﺎﻧﻮﻣﺎي زير 30ﺳﺎﻝ ﻃﻮﻝ ﻣﻴﻜﺸﻪ
2.ﺍﻛﻪ ﻛﺴﻲ ﻭﻳﺰﺍﺑﻜﻴﺮﻩ ﺑﺮﻩ ﺍﻣﺮﻳﻜﺎﻋﻘﺪ ﻛﻨﻪ ﻣﻴﺘﻮﻧﻪ ﺑﻌﺪﻩ ﻳﻜﻲ ﺩﻭﻣﺎﻩ ﺑﻴﺎﺩ ﺍﻳﺮﺍﻥ?ﻳﺎ ﺑﺎﻳﺪ 6ﻣﺎﻩ ﺍﻣﺮﻳﻜﺎﺑﻤﻮﻧﻪ?
3.ﺍﻛﻪ ﺯﻥ ﺑﺮﻩ ﺍﻣﺮﻳﻜﺎﻋﻘﺪ ﻛﻨﻦ ﻭﻟﻲ ﻣﺮﺩﺑﺮﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﺮﺍﻥ ﻭﺗﺎﻣﺪﺗﻬﺎ ﺑﻴﺶ ﻫﻤﺴﺮﺵ ﻧﺒﺎﺷﻪ ﺟﻪ ﺍﺗﻔﺎﻗﻲ ﻣﻴﻔﺘﻪ ﺯﻥ و ﺑﻴﺮﻭن ﻣﻴﻜﻨﻦ ?
4.ﺑﻌﺪﺍﺯﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ﻭﻛﺮﻓﺘﻦ ﻭﻳﺰﺍ ﻣﻴﺘﻮﻧﻴم ﺑﺮﻛﺮﺩﻳﻢ ﺍﻳﺮﺍﻥ? ﺟﻨﺪﻣﺎه ﻓﺮﺻﺖ ﺩﺍﺭﻳﻢ ﻭﺍﺭﺩﺍﻣﺮﻳﻜﺎ ﺑﺸﻴﻢ?

سلام زهرا جان
1- ویزای معمولی یک هفته ای آماده میشه، شما احتیاط کنید و 2 هفته در نظر بگیرید (البته از آژانسهای مسافرتی هم پیگیری کنید بهتر از ماست، چون ممکنه شرایط عوض شده باشه). یک نوع ویزای سریع هم هست که 3 روز زمان میبره که شما فرصت دارید و به این نوع نیاز ندارید.
2- بله. میتونید برگردید ایران، فقط حداکثر زمان بیرون بودنتون 180 روز هست و یادتون باشه که شما بیش از نصف سال رو در آمریکا باشید.
3- مشکلی براتون پیش نمیاد. البته این مدتها که میگید اگر زیاد باشه نمیدونم توی روند سیتیزن شدن شما اخلال ایجاد میکنه یا نه. در این مورد دوستانی که مطلع هستند بیشتر توضیح بدن.
4- بله. میتونید برگردید. شما تا پایان فرصت مدیکالتون زمان دارید برای ورود به آمریکا

ﺧﻴﻠﻲ ﻣﻤﻨﻮﻧﻢ ﻛﻪ ﺑﺎﺣﻮﺻﻠﻪ ﺑﻪ ﺳﻮﺍﻟﺎﻡ ﺟﻮﺍب ﺩﺍﺩﻳﻦ.ﻓﻘﻄ ﺩﺭﻣﻮﺭﺩ ﺳﻮﺍﻝ ﺩﻭ ﻳﻌﻨﻲ ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﻛﺮﻓﺘﻦ ﻛﺮﻳﻦ ﻛﺎﺭﺕ ﺑﺎﺯﻫم ﻣﻴﺸﻪ ﻣﺴﺎﻓﺮﺕ ﻛﻮﺗﺎﻩ ﺑﻪ ﺍﻳﺮﺍﻥ ﺩﺍﺷﺖ?
ﺭﺍﺳﺘﻲ ﺩﺭﻣﻮﺭﺩ ﺷﻐﻞ ﻫﻤﺴﺮﺗﻮ ﺳﻔﺎﺭﺕ ﺳﻮﺍﻟﻲ ﻣﻴﺒﺮﺳﻦ?ﻧﺎﻣﺰﺩﻣﻦ ﺑﺘﺎﺯﻛﻲ ﺷﻐﻠﺸﻮ ﻭﺍﻛﺬﺍﺭ ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﻦ ﻣﺸﻜﻠﻲ ﺑﻮﺟﻮﺩﻧﻤﻴﺎﺭﻩ?
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، denag
دوستان من يه سؤال دارم ،ترجمه شناسنامه و كارت ملي حتما بايد تأييد وزارت أمور خارجه داشته باشه من فقط تأييد دادگستري شده،نميدونم وزارت خارجه چي رو تأييد ميكنه ؟؟ دوستان لطفا جواب بديددددددد
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow
(2014-01-19 ساعت 13:52)piboo نوشته:  دوستان من يه سؤال دارم ،ترجمه شناسنامه و كارت ملي حتما بايد تأييد وزارت أمور خارجه داشته باشه من فقط تأييد دادگستري شده،نميدونم وزارت خارجه چي رو تأييد ميكنه ؟؟ دوستان لطفا جواب بديددددددد

سلام دوست عزیز کلیه ترجمه ها در ایران که برای آمریکاست باید ممهور به مهر دادگستری و وزارت امور خارجه باشن.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh jan ، denag ، amjad ، piboo ، shadoow ، hamed_na
(2014-01-19 ساعت 13:52)piboo نوشته:  دوستان من يه سؤال دارم ،ترجمه شناسنامه و كارت ملي حتما بايد تأييد وزارت أمور خارجه داشته باشه من فقط تأييد دادگستري شده،نميدونم وزارت خارجه چي رو تأييد ميكنه ؟؟ دوستان لطفا جواب بديددددددد

ﺳﻠﺎﻡ ﺩﻭﺳﺖ ﻋﺰﻳﺰﻡ ﻣﻴﺘﻮﻧﻢ ﺑﺒﺮﺳﻢ ﺗﺎﺭﻳﺦ ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ﺷﻤﺎ ﺟﻪ ﺯﻣﺎﻧﻴﻪ?Rolleyes
پاسخ
(2014-01-19 ساعت 14:14)samira1990 نوشته:  

دوست عزیز یه نگاه به امضاء ایشون بندازین متوجه میشین.فوریه 2014
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، shadoow

پاسخ
از دوستان کسی تجربه‌ی مصاحبه‌ی ویزای نامزدی آمریکا در تفلیس داره؟؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان ما که کلیرنسمون بیش از سه ماه شده ، اگه بخوایم ویزای 6 ماهه بگیریم باید چطور از سفارت درخواست کنیم چون ظاهرا الان که 3 ماه مدیکالمون 3 ماهه دیگه مونده ، ویزایی که میدن 3 ماهست فقط !
اگه میشه پروسه تمدیدی مدیکال چیه باید سفارت ما رو به دکتر معرفی کنه یا خودمون از دکتر وقت بگیریم ؟
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
پاسخ
تشکر کنندگان: Nightsky007 ، shadoow
وزارت خارجه باصطلاح لگالایزlegalized میکنه و درمراجع خارج از ایران اعتبار بالائی داره... حالا همه ترجمه ها را سه مهره (دارالترجمه-دادگستری-خارجه) کنید خیال شما راحت بشه
فقط حواستون باشه ترجمه تاریخ جدید میخواهید بگیرید ترجمه قبلی را ببرید دارالترجمه وگرنه مثل ترجمه های میشه...اسپل نام پدر و مادر و تاریخ صدور شناسنامه متفاوت از ترجمه اولی بود که دارالترجمه دیگری انجام داد.. و ملاک پرکردن اپلیکیشنهای مابوده... خلاصه کلی دردسر و هزینه.
راستی شماها بلیط سیستمی گرفتید یاتورچارتر؟ممنون میشم اسم وشماره آژانس خودتون را پیام خصوصی کنید
(2014-01-19 ساعت 13:59)romance33 نوشته:  

سلام دوست عزیز کلیه ترجمه ها در ایران که برای آمریکاست باید ممهور به مهر دادگستری و وزارت امور خارجه باشن.
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، shadoow

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان