موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
[quote='SH1A2R3' pid='199857' dateline='1344440082']
خدایا شکرت باورم نمیشه بالاخره ما هم کلیر شدیم یعنی:
مبارک باشه
در زندگی هیچ کس را تحقیر نکنید یا آزار ندهید.
شاید امروز قدرتمند باشید،
اما یادتان باشد که زمان از شما قدرتمندتر است.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا ---------------------------- من هم تمیز شدم ___________ تبریک به همه
شماره کیس : 2012AS00046XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 15 July
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 30 July
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس: april 7
تاریخ دریافت نامه دوم: april 19
تاریخ مصاحبه:june 18
تاریخ دریافت ویزا: به زودی
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت :
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان تبریک میگم به همگی کسایی که کلیر شدن ،
ما هم کلیر شدیم ولی جلوی کیس نامبرمون ستاره داره!!
همین الان یه ایمیل به سفارت زدیم ،فردا هم باید زنگ بزنیم !!!
از همون اول هی داریم بد شانسی میاریم اون از ارسال مدارکمون !!اینم از کلیر شدنمون !!! دیگه امریکا رفتنمون رو خدا به خیر کنه !!!
تاریخ ورود به آمریکا :9 اکتبر، دالاس
تاریخ دریافت سوشیال 1هفته پس ازورود
تاریخ دریافت گرین کارت 2هفته پس ازورود
همراه یک نفر
سفارت: آنکارا
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-08-08 ساعت 22:51)msi نوشته: سلام دوستان تبریک میگم به همگی کسایی که کلیر شدن ،
ما هم کلیر شدیم ولی جلوی کیس نامبرمون ستاره داره!!
همین الان یه ایمیل به سفارت زدیم ،فردا هم باید زنگ بزنیم !!!
از همون اول هی داریم بد شانسی میاریم اون از ارسال مدارکمون !!اینم از کلیر شدنمون !!! دیگه امریکا رفتنمون رو خدا به خیر کنه !!!
نگران نباش گلم....ستاره ات را هم بر می دارند@@@@@@@
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام.اینجا اومدم تا از همگی خواهش کنم برای یکی از دوستان قبول شده ۲۰۱۲ (مثل خودمان) shrayaکه قراره با داشتن کیس نامبر بیست هزار تازه هفته اول سپتمبر بره مصاحبه انرژی مثبت بفرستیم.اینطور که معلومه دیر متوجه شدند که قبول شدند و از پستهاشون اینطور برمیاد که خیلی نگران هستند.امیدوارم که یا یک ضرب بگیره و یا حتما حتما خیلی زود کلیر بشه.این قطار ۲۰۱۲ باید با تمام مسافراش به مقصد برسه.به امید خدا
***2012AS16
تاریخ دریافت ویزا:29 March
تاریخ ورود به آمریکا :June 1
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 June,
تعداد افراد با این کیس:3
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام و تبریک به همه دوستان کلیر شده.من با اینکه هنوز تاریخ مصاحبه امون هم تعیین نشده ولی به این تاپیک سر میزدم و منتظر کلیر شدن دوستان بودم.به همه تبریک میگم.
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
2012-08-08 ساعت 23:13
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-08-08 ساعت 23:14 توسط oe163.)
(2012-08-08 ساعت 23:02)cmbt نوشته: دوستان سلام.اینجا اومدم تا از همگی خواهش کنم برای یکی از دوستان قبول شده ۲۰۱۲ (مثل خودمان) shrayaکه قراره با داشتن کیس نامبر بیست هزار تازه هفته اول سپتمبر بره مصاحبه انرژی مثبت بفرستیم.اینطور که معلومه دیر متوجه شدند که قبول شدند و از پستهاشون اینطور برمیاد که خیلی نگران هستند.امیدوارم که یا یک ضرب بگیره و یا حتما حتما خیلی زود کلیر بشه.این قطار ۲۰۱۲ باید با تمام مسافراش به مقصد برسه.به امید خدا
اینم انرژی مثبت سفارشی برای ایشون 
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
57XXX, آنکارا
رویت قبولی: 18 July
ارسال فرمها: Aug 06, 2011
کارنت شدن: Apr 19, 2012
مصاحبه: Jun 21
کلیرنس: Sep 21
ویزا: 26 Sep
ورود به آمریکا: 29 Nov
دریافت گرین کارت: Dec 18
دریافت سوشیال: Dec 28
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان عزیز مهاجرسرا
تبریک به همه دوستان کلیر شده، مبارکشون باشه ، انشااله که کلییر بقیه دوستان هم این جمعه بیاید.............................من جمله خودم........التماس 2AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
انرژی ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++یادتون نره لطفن...[/size][/color]
شماره کیس :***2012as000067
تاریخ دریافت نامه قبولی:27julay
کنسولگری:آنکارا
" کارنت شدن کیس:آپریل
" مصاحبه :3 JULAY
" دریافت کلیرنس:دقیقه 90
" دریافت وبزا:اینقدر گفتیم این جمعه آخرش هم جمعه شد28/09/2012
" ورود به آمریکا : دسامبر انشاالله
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزيز خسته نباشيد بلاخره ما هم پس از 72 روز و پركردن فرم 9 سئوالي امروز كلير شديم البته با يك ستاره و عرض تبريك به همه دوستان كلير شده و آرزوي پايان انتظار بقيه دوستان منتظر.هههههههههههههههههههههههههههووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووررررررررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااابه افتخار كلير شده ها و انرژي ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++براي منتظران
خانوادگيF2A,تاريخ ارسال مدارك: 23ژانويه 2013 ,دريافت كيس نامبر:28 آگوست 2013,تاريخ واريز88$:20Feb,2014 تاريخ واريز 230$:6Mar,2014 ارسال فرم اسپانسر و جوينت اسپانسر و فرم DS-261 . تاریخ مصاحبه 1 ماه آپریل نتیجه برگه آبی
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام و تبریک به همه دوستان ، برای ما ابوظبی هایم دعا کنین
تاریخ مصاحبه : ۱۵ می
محل مصاحبه : ابوظبی
تاریخ کلیرنس :