کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
(2012-08-08 ساعت 19:58)bakhshandehgy نوشته:  
(2012-08-08 ساعت 19:42)rasbor نوشته:  خدا رو شکر ما هم بله
هورا هوراهورا هوراهورا هوراهورا هوراهورا هوراهورا هوراهورا هوراهورا هورا
تبریک میگم .راستی شما اولین جولایی هستید که کلیر شدید.ShyRolleyesShyRolleyes

آره ولی از هم سفرهای ما هم دو نفر دیگه کیلیر شدند.
شماره کیس : 2012AS00067XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 15 جولای 2011
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:25 جولای 2011، DHL
کنسولگری: آنکارا
تعداد همراهان: 1 نفر
تاریخ دریافت نامه دوم: 17 می 2012
تاریخ مصاحبه: 3 جولای 2012
نتیجه: برگه آبی
کلیرنس:8 آگوست 2012
دریافت ویزا: 16 آگوست 2012
تشکر کنندگان: کیانا ، oe163 ، tiba ، mehdiii ، MAHDI2012 ، h4di ، امیر مهاجر ، frz61 ، SH1A2R3 ، ghorbat ، daria ، mojtaba_k ، honey62
[quote='SH1A2R3' pid='199857' dateline='1344440082']
خدایا شکرت باورم نمیشه بالاخره ما هم کلیر شدیم یعنی:

مبارک باشه
در زندگی هیچ کس را تحقیر نکنید یا آزار ندهید.
شاید امروز قدرتمند باشید،
اما یادتان باشد که زمان از شما قدرتمندتر است.
تشکر کنندگان: oe163 ، alis60 ، mehdiii ، MAHDI2012 ، amirdadash ، کیانا ، h4di ، امیر مهاجر ، sam11 ، ehsan1095 ، frz61 ، SH1A2R3 ، vm1974 ، ghorbat ، mojtaba_k ، honey62 ، Emad_L ، leila20 ، Hediyeh ، leila-gh
(2012-08-08 ساعت 20:04)SH1A2R3 نوشته:  خدایا شکرت باورم نمیشه بالاخره ما هم کلیر شدیم یعنی:

هووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو[color=#1E90FF]رررررررررررررررررررر[/color]ااااااااااااااااا

بهتون تبریک میگم، یکی از معروفترین و دوست داشتنی ترین اعضای مهاجرسرا هم کلیر شد، امیدوارم همه دوستان بزودی هورا بکشن.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++
تشکر کنندگان: cmbt ، bayat_r ، MAHDI2012 ، کیانا ، h4di ، امیر مهاجر ، frz61 ، SH1A2R3 ، ghorbat ، daria ، mojtaba_k ، honey62 ، odiseh
(2012-08-08 ساعت 18:51)m86eb نوشته:  سلام دوستان
من ميخوام ايميل بزنم به سفارت,چون بچهاي سفارت به اسپانسرم ايميل زدند و گفتند ك من ايا پاسپورت ديگه اي دارم يا نه.
جالب اينجاست اخه چرا به خوده من ايميل نزدند.
خوب به نظر شما از كدوم طريق بهشون ايميل بزنم؟
ممنون از راهنمايهاي شما عزيزان و به اميد زودتر كلير شدن همه بچهاي مهاجرسرا و خودم Smile

تبريك به دوستاي عزيز Smile
واقعا خوشحال شدم امروز ك خيلي از بچها كلير شدند.
دوستاني ك ميدونند لطف ميكنند جواب سوال منو بدند؟
ممنون ميشم،شايد ما هم اين جمعه كلير بشيم ؛)
2012AS00059XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:2011 , 15 Jul
ارسال فرمها: 2011 , 10 agu
کنسولگری: آنكارا
تاریخ مصاحبه:11 jun
تاریخ دریافت کلیرنس: ٢٥ سبتامر
تاریخ دریافت ویزا:٢٧ سبتامر
تاریخ ورود به آمریکا: ١٥ اكتبر
تاریخ دریافت گرین کارت:
هزینه ها: كل هزينه واسه ٣بار سفر ٥ تومن Big Grin
تشکر کنندگان: oe163 ، MAHDI2012 ، کیانا ، h4di ، امیر مهاجر ، SH1A2R3 ، vm1974 ، ghorbat ، daria ، mojtaba_k ، honey62
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا ---------------------------- من هم تمیز شدم ___________ تبریک به همه
شماره کیس : 2012AS00046XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 15 July
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 30 July
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس: april 7
تاریخ دریافت نامه دوم: april 19
تاریخ مصاحبه:june 18
تاریخ دریافت ویزا: به زودی
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت :
سلام دوستان تبریک میگم به همگی کسایی که کلیر شدن ،
ما هم کلیر شدیم ولی جلوی کیس نامبرمون ستاره داره!!
همین الان یه ایمیل به سفارت زدیم ،فردا هم باید زنگ بزنیم !!!
از همون اول هی داریم بد شانسی میاریم اون از ارسال مدارکمون !!اینم از کلیر شدنمون !!! دیگه امریکا رفتنمون رو خدا به خیر کنه !!!
تاریخ ورود به آمریکا :9 اکتبر، دالاس
تاریخ دریافت سوشیال 1هفته پس ازورود
تاریخ دریافت گرین کارت 2هفته پس ازورود
همراه یک نفر
سفارت: آنکارا
(2012-08-08 ساعت 22:51)msi نوشته:  سلام دوستان تبریک میگم به همگی کسایی که کلیر شدن ،
ما هم کلیر شدیم ولی جلوی کیس نامبرمون ستاره داره!!
همین الان یه ایمیل به سفارت زدیم ،فردا هم باید زنگ بزنیم !!!
از همون اول هی داریم بد شانسی میاریم اون از ارسال مدارکمون !!اینم از کلیر شدنمون !!! دیگه امریکا رفتنمون رو خدا به خیر کنه !!!

نگران نباش گلم....ستاره ات را هم بر می دارند@@@@@@@
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

تشکر کنندگان: mehdiii ، کیانا ، h4di ، امیر مهاجر ، SH1A2R3 ، ghorbat ، daria ، mojtaba_k ، msi
دوستان سلام.اینجا اومدم تا از همگی‌ خواهش کنم برای یکی‌ از دوستان قبول شده ۲۰۱۲ (مثل خودمان) shrayaکه قراره با داشتن کیس نامبر بیست هزار تازه هفته اول سپتمبر بره مصاحبه انرژی مثبت بفرستیم.اینطور که معلومه دیر متوجه شدند که قبول شدند و از پست‌هاشون اینطور برمیاد که خیلی‌ نگران هستند.امیدوارم که یا یک ضرب بگیره و یا حتما حتما خیلی‌ زود کلیر بشه.این قطار ۲۰۱۲ باید با تمام مسافراش به مقصد برسه.به امید خدا
***2012AS16
تاریخ دریافت ویزا:29 March
تاریخ ورود به آمریکا :June 1
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 June,Big Grin
تعداد افراد با این کیس:3
تشکر کنندگان: oe163 ، saljoogh ، mehdiii ، کیانا ، h4di ، Kate.S ، امیر مهاجر ، sam11 ، behina ، SH1A2R3 ، vm1974 ، ghorbat ، daria ، mojtaba_k ، honey62 ، ehsan_ati ، Emad_L ، MPU ، a.r.a.s.h1 ، msi ، khavaran ، bglory14914 ، leila-gh ، odiseh
سلام و تبریک به همه دوستان کلیر شده.من با اینکه هنوز تاریخ مصاحبه امون هم تعیین نشده ولی به این تاپیک سر میزدم و منتظر کلیر شدن دوستان بودم.به همه تبریک میگم.
تشکر کنندگان: shadin_n ، oe163 ، کیانا ، h4di ، hadiseh.t ، H-K ، mehdiii ، bakhshandehgy ، امیر مهاجر ، sam11 ، SH1A2R3 ، vm1974 ، ghorbat ، daria ، mojtaba_k ، honey62 ، cmbt ، a.r.a.s.h1
(2012-08-08 ساعت 23:02)cmbt نوشته:  دوستان سلام.اینجا اومدم تا از همگی‌ خواهش کنم برای یکی‌ از دوستان قبول شده ۲۰۱۲ (مثل خودمان) shrayaکه قراره با داشتن کیس نامبر بیست هزار تازه هفته اول سپتمبر بره مصاحبه انرژی مثبت بفرستیم.اینطور که معلومه دیر متوجه شدند که قبول شدند و از پست‌هاشون اینطور برمیاد که خیلی‌ نگران هستند.امیدوارم که یا یک ضرب بگیره و یا حتما حتما خیلی‌ زود کلیر بشه.این قطار ۲۰۱۲ باید با تمام مسافراش به مقصد برسه.به امید خدا

اینم انرژی مثبت سفارشی برای ایشون Wink
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
57XXX, آنکارا
رویت قبولی: 18 July
ارسال فرمها: Aug 06, 2011
کارنت شدن: Apr 19, 2012
مصاحبه: Jun 21
کلیرنس: Sep 21
ویزا: 26 Sep
ورود به آمریکا: 29 Nov
دریافت گرین کارت: Dec 18
دریافت سوشیال: Dec 28
تشکر کنندگان: کیانا ، h4di ، H-K ، mehdiii ، امیر مهاجر ، bayat_r ، SH1A2R3 ، frz61 ، vm1974 ، ghorbat ، daria ، mojtaba_k ، honey62 ، cmbt ، odiseh
تبریکککککککککککککککککککککککککککککککککککککک یه همهههههههههههههههههههههه Smile
2012,65xxx
دریافت نامه قبولی:2011,15Jul
کنسولگری: آنكارا
ارسال فرمها:2012,jul25
دریافت نامه دوم:19aprill
مصاحبه:19jun
نقص مدرک
دریافت ویزا 20july
تعداد:2نفر(من ودخترم)
ورود به آمریکا:sep20,2012
انجمن مهندسین عمران مهاجرسرا
سلام به همه دوستان عزیز مهاجرسرا

تبریک به همه دوستان کلیر شده، مبارکشون باشه ، انشااله که کلییر بقیه دوستان هم این جمعه بیاید.............................من جمله خودم........التماس 2AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
انرژی ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++یادتون نره لطفن...[/size][/color]
شماره کیس :***2012as000067
تاریخ دریافت نامه قبولی:27julay
کنسولگری:آنکارا
" کارنت شدن کیس:آپریل
" مصاحبه :3 JULAY
" دریافت کلیرنس:دقیقه 90
" دریافت وبزا:اینقدر گفتیم این جمعه آخرش هم جمعه شد28/09/2012
" ورود به آمریکا : دسامبر انشاالله
تشکر کنندگان: کیانا ، mehdiii ، bakhshandehgy ، امیر مهاجر ، h4di ، SH1A2R3 ، oe163 ، frz61 ، vm1974 ، ghorbat ، mojtaba_k ، Emad_L ، به گل ، a.r.a.s.h1
سلام دوستان عزيز خسته نباشيد بلاخره ما هم پس از 72 روز و پركردن فرم 9 سئوالي امروز كلير شديم البته با يك ستاره و عرض تبريك به همه دوستان كلير شده و آرزوي پايان انتظار بقيه دوستان منتظر.هههههههههههههههههههههههههههووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووررررررررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااابه افتخار كلير شده ها و انرژي ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++براي منتظران
خانوادگيF2A,تاريخ ارسال مدارك: 23ژانويه 2013 ,دريافت كيس نامبر:28 آگوست 2013,تاريخ واريز88$:20Feb,2014 تاريخ واريز 230$:6Mar,2014 ارسال فرم اسپانسر و جوينت اسپانسر و فرم DS-261 . تاریخ مصاحبه 1 ماه آپریل نتیجه برگه آبی
تشکر کنندگان: m86eb ، SH1A2R3 ، saljoogh ، oe163 ، mehdiii ، alexander ، vm1974 ، ghorbat ، daria ، کیانا ، mojtaba_k ، honey62 ، frz61 ، Emad_L ، tiba ، a.r.a.s.h1 ، msi ، leila-gh
سلام و تبریک به همه دوستان ، برای ما ابوظبی هایم دعا کنین
تاریخ مصاحبه : ۱۵ می
محل مصاحبه : ابوظبی
تاریخ کلیرنس :
تشکر کنندگان: behina ، SH1A2R3 ، oe163 ، frz61 ، mehdiii ، vm1974 ، ghorbat ، daria ، Kate.S ، gulu ، کیانا ، mojtaba_k ، Emad_L ، MPU ، a.r.a.s.h1
به به ميبنم كه تاپيك تركيده حسابي !! تبريك به همه، بقيه منتظران هم ميگيرن زودزودزود + frz61 !!
تا حالا صد دفه گفتم
++++++++++++++++++++
نمي دونم چرا تو اين تاپيك نمي تونم نيام!! Big Grin
since 2012
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، oe163 ، mehdiii ، vm1974 ، ghorbat ، daria ، کیانا ، mojtaba_k ، honey62 ، a.r.a.s.h1 ، sam11

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان