موضوعها: 0
رتبه:
11
1 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت دوستان
می خواستم یکسری اطلاعات راجع به بعد از کلیر شدن خدمتتان بگم
پروسه بعد از کلیر شدن فوق العاده ساده است،سعی کنید بلافاصله بعد از کلیر شدن به سفارت مراجعه کنید البته اگر مدارکی ازتون خواستن فراموش نشود به همراه برگه آبی،
قبل از ساعت 13 جلوی در سفارت باشید تا کمی آرامش پیدا کنید،
به محض اینکه وارد سفارت شدید اون خانم ترکی که برای مصاحبه شماره میداد همون جا مدارک و پاستون را میگیرد و یک کاغذ به شما میدهد که برو داخل سالن و به پست ups بده،
پست هم اونو بهمراه ادرس هتل +34 لیر میگیره و میگه به سلامت،
حالا نوبت انتظار فرا میرسد،انتظار از شما کاهلی از پست،البته نگران نباشید پست ups باندازه پست خودمون معطل نمیکنه،
اخر شب همون روز به سایت ups.com.tr بروید البته به زبان ترکی است،در سمت چپ ،جای خالی بالایی،اون شماره takip no را وارد کنید،حالا اگر در جدولی که میاد از پایین به بالا مطالب زیر نوشته بود یعنی
KONSOLOSLUKTAN TESLİM ALINDI ویزای شما صادر شده و بسته پاسپورت به پوست تحویل داده شده
KARAYOLU (34UD6969) İLE ANKARA HUB ŞUBEYE GÖNDERİLDİ بسته شما به مرکز ارسال شده
ANKARA ŞUBEDEN GELDİ بسته شما تو واحد دریافتی
KARAYOLU (06AG4692) İLE ANKARA KIZILAY SS ŞUBEYE GÖNDERİLDİ بسته شما به واحد محله تون ارسال شده مثلا برای من KIZILAY
ANKARA HUB ŞUBEDEN GELDİ بسته شما اماده توزیعه
KURYE DAĞITMAK ÜZERE ÇIKARDI بسته شما دست پیکه و تو راهه البته اگر بلایی سرش نیاد و تصادف نکنه تا چند ساعت بعد دستتون میرسه به سلامتی،
البته اون پایین صفحه یه جایی داره که میتونید موقعیت پیک را ببینید که کجای نقشه است،
بچه ها به همراه پاس به ازای هر نفر یک پاکت زرد هم هست که نباید باز بشه و باید موقع ورود به آمریکا ارائه بدین،
اگر خوش شانس باشید دوشنبه بعدازظهر که پاسو به سفارت تحویل بدین چهارشنبه بعد از ظهر دریافت می کنید البته اگه عجله داشته باشید و تو سایت پاس شما به مرکز رفته باشه
قبل از اینکه بره دست پیک می تونید از هتل آدرس اونجا رو بگیرید و حضورا برید تحویل بگیرید موفق باشید.
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-08-09 ساعت 02:02)vm1974 نوشته: (2012-08-09 ساعت 01:31)frz61 نوشته: (2012-08-09 ساعت 01:02)maka2 نوشته: به به ميبنم كه تاپيك تركيده حسابي !! تبريك به همه، بقيه منتظران هم ميگيرن زودزودزود + frz61 !!
لطفا دوستان برام انرژی مثبت بفرستین انرژی مثبتم ته کشیده 
سلام
الان سرشار از انرژی مثبت هستم و همه را دارم میفرستم برای شما
ممنونم دوستای خوبم- الان که دارم منطقی نگاه می کنم یک مقدار اروم تر شدم
بالاخره اون روز فقط ما 9 سوالی گرفتیم و خوب طبیعتا یعنی پروسه ما یک مقدار بیشتر زمان می خواد
من ولی از خدا آرزوی سریعتر شدن کلیر خودم و دوستان منتظر دیگه به خصوص دوستان بالای 40 روز را دارم
پس به همین علت
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
برنده 2012-اولین ورود: ژانویه 2013- دریافت پاس سفید اوت 2013- ورود مجدد سپتامبر 2015
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
خیلی خوشحالم امسال سال خوبیه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
شماره کیس :20125xxx
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:14 Aug
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: Nov
تاریخ دریافت ویزا: خدا بخواد قبل از ژانویه
و خواست
دسامبر
تاریخ دریافت گرین کارت : 1 ماه پس از ورود
2 نفر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
سلام به همگی من تازه متوجه شدم من کلیر شدم
خدایا شکرت خدایا شکرت
تبریک به همه بچه ها که کلیر شدن - ایشالا بقیه هم بزودی کلیر میشن. اینم انرژی مثبتش ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
-----------------------
مصاحبه: هفته آخر جون - تنیجه : برگه آبی بدون فرم 9 سوالی - کلیرنس : 8 آگوست - هیچ وقت بهشون ایمیل نزدم
ورود به آمریکا : 31 اکتبر 2012 ساعت 4:10 به وقت محلی
فردوسی بزرگ :"به نیکی گرای و میازار کس - ره رستگاری همین است و بس"
پسرایرونی : "عجب دنیایی داریم!"
رتبه:
157
7 تشکر در 0 ارسال
یه روزی
---- یه جایی
----------یه کسی
فقط صبر داشته باش --- صبر
به امید کلیرنس همه شما عزیزان
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
تبریک به همه کارنت شده هااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
از صمیم قلب برای همگی دوستان( مخصوصا" شایرای عزیز) آرزوی موفقیت دارم.
شماره کیس: 2012AS00026xxx
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2011 10,Aug
تاریخ کارنت شدن کیس: احتمالا March 2012
تاریخ مصاحبه:11 March
تاریخ دریافت کلیرنس:یک ضرب :
جمع تقریبی هزینه ها:
تعداد همراهان: 1 نفر
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها به نظرتون جمعه هم آپدیت میکنن؟ ما دیگه داریم کم کم میشیم ریش سفید این فروم
فکر کنم خدا میخواد اندازه صبر و تحمل ما رو بسنجه که آماده بشیم واسه انتظارهایی که باید تو آم ری کا بکشیم، انتظار ssn انتظار گرین کارت، انتظار تلفن برای رزومه کاری، انتظار اولین حقوق به دلار... ما هم که انصافا خوب داریم از پسش برمیایم!!!
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
موضوعها: 1
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام و تبريك به كلير شده ها مخصوصا شايرا هاي گلم
بچه هاي كلير شده بگوش
پوتين هاي آهني را به پا كنيد
به چپ چپ
به راست راست
پيش به سوي آمريكا
سرزميني كه نميتوان تعريفش كرد
بياييد و ببينيد
کیس نامبر: 2012as2xxxx
کنسولگری:انکارا
مصاحبه: فبريوري ٢٠١٢
کلیرنس: مارچ ٢٠١٢
دريافت ويزا: آپريل ٢٠١٢
تاریخ ورود به آمريكا: جون ٢٠١٢
تعداد افراد در این کیس نامبر: 3 نفر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
تبریک به همه....ما هم همچنان منتظریم
فقط خواستم این ها
++++++++++++++++++++++++++
را بذارم واستون و آرزوی بهترین ها را داشته باشم
کیس نامبر;2012AS52xxx
کنسولگری: بمبئی
تاریخ ارسال فرم :نوامبر
تاریخ مصاحبه:ژوئن
نتیجه مصاحبه: گفتن خبرتون میکنیم
تاریخ دریافت کلیرنس: هفتۀ آخر آگوست
تاریخ دریافت ویزا: سپتامبر
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-08-09 ساعت 10:10)naarestan نوشته: (2012-08-09 ساعت 09:28)پسرایرونی نوشته: هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
سلام به همگی من تازه متوجه شدم من کلیر شدم
خدایا شکرت خدایا شکرت
تبریک به همه بچه ها که کلیر شدن - ایشالا بقیه هم بزودی کلیر میشن. اینم انرژی مثبتش ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
-----------------------
مصاحبه: هفته آخر جون - تنیجه : برگه آبی بدون فرم 9 سوالی - کلیرنس : 8 آگوست - هیچ وقت بهشون ایمیل نزدم
سلـــــــــــام خیلــــــــــــــــــــــــــــــی تبریـــــــــــــــک میگم بهتون
برای بار سوم در مهاجرسرا دارم میپرسم (آیا وکیلم؟
) از شما میپرسم این بار امیدورام شما پاسخ سؤالم رو بدید
میشه بگید فرم ۹سؤالی چیه؟
اگر افيسر در روز مصاحبه تشخيص بده كه كيس به بررسي بيشتري نياز داره يك فرم 9 سوالي ايميل مي كنه كه بيشتر به مورد كساني داده مي شود كه يا سربازي در جاهاي حساس مشغول بودن و يا رشته تحصيلي دانشگاهي آنها در technology alert list قراردارد.
و براي مطالعه بيشتر مي تونيد به لينك زير مراجعه كنيد :
http://mohajersara.com/thread-4813.html
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه : كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام . به تمامی دوستانی که کلیر شده اند تبریک میگم. امیدوارم سفارت ابوظبی هم یه کاری بکنه. (مصاحبه 12 جون)
مصاحبه: 12 جون
سفارت: ابوظبی
تعداد 4 نفر: صدور ویزای 3 نفر 10 سپتامبر
یک نفر : کلیرنس 20 سپتامبر بعد از 100روز انتظار
ورود به آمریکا: 1 آبان، ایالت آریزونا شهر توسان