موضوعها: 0
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
2012-08-26 ساعت 19:41
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-08-26 ساعت 19:44 توسط honey62.)
باهاتون موافقم bakhshandehgy عزيز، ولي من كه عضو ثابت اين تاپيكم...از صبح سحر اسم من اين پايين هست تا آخر شب، من پايه نشاط آوري به اين تاپيكم هر چي شما بگيد اطاعت امر ميشه
اينم كلي +++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
براي اينكه bakhshandehgy دلش وا بشه.
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
کیانای عزیز اینقدر استرس نداشته باش من مطمئن مطمئنم که این هفته یا هفته بعد کلیر همه مون میاد
من مطمئن بودم که این دوهفته سایت اپدیت نمیشه چون اینا برای خودشون تا 4 سپتامبر هیچ مصاحبه ای نذاشتن نه لاتاری نه خانوادگی و ...... مطمئنا بیشترشون رفتن تعطیلات و من فکر میکنم این هفته هم برای سه شنبه و چهارشنبه سایت اپدیت بشه یا حداکثر جمعه که کسی نره در سفارت و سرشون شلوغ بشه ...... اگه این هفته اخر هفته سایت اپدیت بشه همه کسایی که برای گرفتن ویزا میرن از 4 سپتامبر به بعد میرن در سفارت :یعنی برگشت همه کارمندای سفارت از تعطیلات و شروع کار سفارت
به همین علت از اونجایی که من خودم رو خوب میشناسم اگه تو خونه میموندم کلید f5 کامپیوترم خراب میشد یا از استرس مخ شوهرم رو میخوردم به خاطر همین این دوهفته رو رفتم شمال و زمان مثل برق و باد برام گذشت (البته در شمال سنگرم رو حفظ کردم و هر روز به اینجا سر میزدم و پدرF5 کامپیوتر مامانم رو در اوردم )الانم که تازه خسته و کوفته برگشتم مستقیم اومدم سراغ کامپیوترم ولی با انرژی مثبت برای این هفته ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
دوستان 2012 جدول یادتون نره
2012AS00067xxx
تعداد:2
تاریخ مصاحبه: 25july
کلیرنس: پایان انتظار 31 اگوست 
:
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
منم که دیده به دیدار دوست کردم باز
چه شکر گویمت ای کار ساز بنده نواز
نیازمند بلا گو رخ از غبار مشوی
که کیمیای مراد است خاک کوی نیاز
ز مشکلات طریقت عنان متاب ای دل
که مرد راه نیندیشد از نشیب و فراز
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
روزگار خوبی در پیش دارید از فراز و نشیب زمانه خود را نیازارید برای رسیدن به هر مرادی سختی و مشکلات را باید پذیرفت!
اینم از حافظ!امروز به نیت تمام بچه هایی مهاجرسرا و دوستان خوبم فال حافظ گرفتم که تقدیم شما می کنم. به امید پشت سر گذاشتن تمام فراز ونشیب ها و کلیر شدن هممون اونم همین فردا!
شماره کیس 2012AS690000
تاریخ رویت قبولی 17july2011
کنسولگری انکارا
تایخ مصاحبه اواخر جولای
تاریخ کلیرنس 27Aug 
تاریخ دریافت ویزا 6sep
تاریخ ورود به امریکا نوامبر2012
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-08-26 ساعت 19:07)bakhshandehgy نوشته: وافعا اين تاپيك چه سوت و كوره. اووناي كه ويزا گرقتن و رفتن "حاجي حاجي مكه" ياديم از ما ها نمي كنن. اونايي هم كه منتظرن اين قدر كم ميان كه آدم دلش ميگيره. واقعا نشاط نداره اين تاپيك.
عجب رسميه رسم زمونه
دوست عزیز خوب بچه ها حق دارن 2 هفتست که سایت اپدیت نشده و همه نگرانن فردا که خیلیا کلیر شدن تایپیک میترکه نگران نباش.
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
2012-08-26 ساعت 19:56
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-08-26 ساعت 19:56 توسط IMMI.)
(2012-08-26 ساعت 19:27)frz61 نوشته: من ویزا نگرفتم ولی فردا صبح اول وقت میرم دم سفارت تا براتون انرژی مثبت از نزدیک بفرستم ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
چرا؟ مگه پاسپورتتون رو تحویل سفارت ندادین؟آخرین خبری که ازتون بود، منتظر ویزا بودین!!!؟
ورود به آمریکا: Nov,2012
شانس نام مستعار خداست آنجا که نمی خواهد امضایش پای داده هایش باشد...
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
همین الان بارون زد !
زیر بارون و از صمیم قلب از خدای خودم خواستم تا هر چه زودتر کلیر ما و تمام دوستای گلم در مهاجرسرا بیاد!
این بارون رو نشونی از خیر وبرکت خدا و به فال نیک می گیرم برای اپدیت شدن سایت و کلیر هممون همین فردا همین لحظه ها همین ساعت ها!
خدایا قسم ات میدم به این بارون و برکت زیبات که فردا دل هممون رو شاد کنی!امین.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
شماره کیس 2012AS690000
تاریخ رویت قبولی 17july2011
کنسولگری انکارا
تایخ مصاحبه اواخر جولای
تاریخ کلیرنس 27Aug 
تاریخ دریافت ویزا 6sep
تاریخ ورود به امریکا نوامبر2012
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-08-26 ساعت 19:56)IMMI نوشته: (2012-08-26 ساعت 19:27)frz61 نوشته: من ویزا نگرفتم ولی فردا صبح اول وقت میرم دم سفارت تا براتون انرژی مثبت از نزدیک بفرستم ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
چرا؟ مگه پاسپورتتون رو تحویل سفارت ندادین؟آخرین خبری که ازتون بود، منتظر ویزا بودین!!!؟
هنوز پاسم از سفارت بیرون نیومده!! می خوام فردا برم UPS اگه اجازه بدن آدرسم رو عوض کنم
برنده 2012-اولین ورود: ژانویه 2013- دریافت پاس سفید اوت 2013- ورود مجدد سپتامبر 2015
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-08-26 ساعت 19:41)ماندانا نوشته: کیانای عزیز اینقدر استرس نداشته باش من مطمئن مطمئنم که این هفته یا هفته بعد کلیر همه مون میاد
من مطمئن بودم که این دوهفته سایت اپدیت نمیشه چون اینا برای خودشون تا 4 سپتامبر هیچ مصاحبه ای نذاشتن نه لاتاری نه خانوادگی و ...... مطمئنا بیشترشون رفتن تعطیلات و من فکر میکنم این هفته هم برای سه شنبه و چهارشنبه سایت اپدیت بشه یا حداکثر جمعه که کسی نره در سفارت و سرشون شلوغ بشه ...... اگه این هفته اخر هفته سایت اپدیت بشه همه کسایی که برای گرفتن ویزا میرن از 4 سپتامبر به بعد میرن در سفارت :یعنی برگشت همه کارمندای سفارت از تعطیلات و شروع کار سفارت
به همین علت از اونجایی که من خودم رو خوب میشناسم اگه تو خونه میموندم کلید f5 کامپیوترم خراب میشد یا از استرس مخ شوهرم رو میخوردم به خاطر همین این دوهفته رو رفتم شمال و زمان مثل برق و باد برام گذشت (البته در شمال سنگرم رو حفظ کردم و هر روز به اینجا سر میزدم و پدرF5 کامپیوتر مامانم رو در اوردم )الانم که تازه خسته و کوفته برگشتم مستقیم اومدم سراغ کامپیوترم ولی با انرژی مثبت برای این هفته ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
سلام دوست عزیز
من از یک ماه پیش گفتم که این مدت که سفارت وقته مصاحبه تعیین نکرده برای کسی بخاطر تعطیلات تابستانی خودشون هست همه گفتن نه و کلی دلیل اوردن .بله دوست عزیز حق با شما هست امکان داره تا اخر هفته هم سایت اپدیت نشه . اما یک حسن داره برای بعد از این تعطیلان و اونهم اینکه : کارهای دانشجویی و بیشتر ویزاهای توریستی کارشون تمام شده و سفارت بیشتر وقتش را برای کیس های لاتاری قرار میده و اون سونامی که برای بچه های سالهای قبل در جون اتفاق می افتاد برای ما در سپتامبر می افتد.
به امید کلیر شدن همه دوستان عزیز و خوبم در مهاجرسرا
کیس نامبر:2012as73XXX
مصاحبه : 16 جولای انکارا
وضعیت :کلیرنس 13 سپتامبر
دریافت ویزا:21 سپتامبر
ورود به امریکا:11 اکتبر سیاتل
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز
کیس نامبر من هنوز اعلام نشده اما چند وقت پیش واسه سفارت ایمیل زدم اونها پاسخ دادن که ویزای من و پسرم آماده است اما در مورد همسرم پروسه کامل نشده واگر می خواهید میتوانید ویزاهای خودت و پسرت رو بگیری آیا به نظرتون با وجود این که شمارمون اعلام نشده ،برم و ویزامون رو بگیرم یا منتظر اعلام شمارمون باشم. لطفا راهنمایم کنید
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
2012-08-26 ساعت 22:19
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-08-26 ساعت 22:22 توسط MAHDI2012.)
بچه ها به کسی نگید من برای آنکارا 5 شنبه صبح بلیط رزرو کردم
(2012-08-26 ساعت 19:07)arman_m نوشته: (2012-08-26 ساعت 18:18)MAHDI2012 نوشته: دوستان عزیز با توجه به زمان محدود آیا پس از گرفتن ویزا پرواز از آنکارا به آمریکا امکان دارد .از نظر هزینه به صرفه می باشد یا نه؟ .منتظر نظر دوستان گرامی هستم.
در ضمن بازگشت دوست عزیز مان کپل را خیر مقدم گفته آرزوی سلامتی برایشان آرزو می کنم....یادش بخیر همیشه اولین نفری که آپدیت سایت را اعلام می کرد ایشان و دوست دیگرمان آرمان بودند
ممنونم که یادتون هست و از ما یاد میکنید
تا اونجایی که من میدونم فرودگاه آنکارا یه فرودگاه بین المللی به معنای واقعی نیست و اگه بخواین ار ترکیه مستقیما به آمریکا برید ،البته که کار خوبیه، باید ار آنکارا به استانبول برید و از استانبول ،به امید خدا، رهسپار دیار دوست شید
بلیط رو حتما قبلش رزرو کنید که براتون گرون در نیاد
سعی کنید از ایران و با دلار دولتی بلیط رو تهیه کنید
شادو پیروز باشیدفر
آرمان جان شما هم عزیز هستید ولی منظورم دوستمون armanbala بود که الان در تگزاس تشریف دارند
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
اگه به من کلیرنس بخوره که برنده اصلی ام ... به زن و بچه ام هم ویزا نمیدن تا وضع من معلوم بشه؟
case number:2012as00023xxx
تعداد اعضای کیس: 3
کنسولگری : ابوظبی
رؤیت قبولی : 21 july
مصاحبه : 5 سپتامبر
کلیر : 20 سپتامبر
دریافت ویزا : به امید خدا ظرف چند روز آتی
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
سكوتم از رضايت نيست
دلم اهل شكايت نيست ...
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه : كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
همگي روز خوبي داشته باشيد.
شماره کیس: 2012AS00071xxx
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:25 جولای
افراد کیس :3
نتیجه مصاحبه: برگه آبی