کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
(2012-08-27 ساعت 15:39)honey62 نوشته:  بچه ها ميدونيد كه امروز دوشنبه است، همون كه منتظرش بوديم Tongue اونايي كه هورا دلشون ميخواد انرژي مثبتهاشون رو بفرستن...
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

s$s كجايي؟ مثبتهات كو پس؟! انرژي دونفر بيشتر از يه نفره ها... Big Grin

خدای بزرگ !
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
شماره کیس:2012AS00038XXX
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه : 11July
تاریخ دریافت کلیرنس:7sepBig Grin
تشکر کنندگان: bakhshandehgy ، honey62 ، daria ، frz61 ، MAHDI2012 ، tiba ، smmyp ، هستی zn ، a.r.a.s.h1 ، کیانا ، alimon
منم اینجام اینم انژی مثبت من
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
شماره کیس : 2012AS00044XXX
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 21 july
کارنت شدن:April
مصاحبه: اواسط june
دریافت کلیرنس:19 sep 
2 نفر 
تشکر کنندگان: oe163 ، bakhshandehgy ، honey62 ، daria ، frz61 ، MAHDI2012 ، tiba ، smmyp ، Emad_L ، a.r.a.s.h1 ، کیانا
سلام به همه دوستان گل
امروز صبح شوهرم از انکارا اومد و ویزای من و دخترم رو آورد. من تاحالا هورا نکشیدم. میذارم وقتی همه + شوهرم ویزاشون رو گرفتند. البته من هورا بلد نیستم ولی به جاش حسابی جیغ می زنم.
کیس نامبر:68000
مصاحبه:آنکارا- 2 جولای به همراه برگ آبی
همراهان:شوهر ودخترم
کلیر: 8 اگوست با ستاره برای شوهرم -31 اگوست شوهرم با ایمیل(در 7 سپتامبر بدون ستاره )
دریافت ویزا: من و دخترم 25 اگوست- شوهرم 11سپتامبر
ورود به آمریکا:5 آذر ماه- لس انجلس
تشکر کنندگان: bakhshandehgy ، honey62 ، daria ، s$s ، frz61 ، MAHDI2012 ، smmyp ، Emad_L ، behina ، tiba ، a.r.a.s.h1 ، کیانا
+++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++
2012AS00073XXX - آنکارا - دونفر - مصاحبه 25 جولای - کلیرنس 7 سپتامبر - دریافت ویزا 13 سپتامبر Smile
تشکر کنندگان: daria ، frz61 ، MAHDI2012 ، smmyp ، behina ، tiba ، cmbt ، a.r.a.s.h1 ، کیانا ، honey62 ، alimon
اشكالي نداره كه دوتا هورا بكشين Tongue ويتامين هوراي اينجا اومده پايين،‌ با هوراي شما ما كلي خوشحال ميشيم.
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
تشکر کنندگان: daria ، frz61 ، MAHDI2012 ، bakhshandehgy ، s$s ، smmyp ، behina ، a.r.a.s.h1 ، کیانا ، alimon
منم این مثبت ها رو میفرستم، ولی از همینجا تهدید می کنم، به خدا اگه امروز آپدیت نکنن....... صبر میکنم تا فردا Smile

++++++++++++++++++++++++++++++++++++
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
مصاحبه: July 23 (آبي + ٩ سؤالی)
دریافت کلیرنس:‌ 6 Sep
ويزا: 12 Sep
ورود به آمریکا :27 Oct
گرین کارت : 2012-8Nov
**TOGETHER WE STAND, DIVIDED WE FALL**
تشکر کنندگان: frz61 ، MAHDI2012 ، etefag ، leila20 ، bakhshandehgy ، s$s ، smmyp ، behina ، mehdiii ، hadiseh.t ، cmbt ، a.r.a.s.h1 ، کیانا ، honey62 ، alimon ، mehdi426i
می دونید این مثبت ها چند تاست؟ به تعداد روزهای انتظار (210 روز ) ..پس خدایا @@ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

تشکر کنندگان: etefag ، daria ، leila20 ، bakhshandehgy ، s$s ، frz61 ، smmyp ، oe163 ، behina ، tiba ، a.r.a.s.h1 ، کیانا ، honey62 ، samgh ، alimon
عجیبه این ساعت اینجا انقدر خلوته؟!؟
نکنه من اشتباهی اومدم؟!؟
Sad
2012-12JULY-آنکارا-یک‌نفر
تشکر کنندگان: daria ، frz61 ، etefag ، oe163 ، behina ، bakhshandehgy ، کیانا ، honey62 ، alimon
(2012-08-27 ساعت 17:27)smmyp نوشته:  عجیبه این ساعت اینجا انقدر خلوته؟!؟
نکنه من اشتباهی اومدم؟!؟
Sad

فکر کنم همه رفتن مسافرت
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
مصاحبه: July 23 (آبي + ٩ سؤالی)
دریافت کلیرنس:‌ 6 Sep
ويزا: 12 Sep
ورود به آمریکا :27 Oct
گرین کارت : 2012-8Nov
**TOGETHER WE STAND, DIVIDED WE FALL**
تشکر کنندگان: smmyp ، oe163 ، behina ، leila20 ، bakhshandehgy ، کیانا ، honey62
خدا کنه امروز آپدیت بشه ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
تشکر کنندگان: frz61 ، daria ، tiba ، کیانا ، honey62
اقا یه نفر بیاد اینجا....
دلمون گرفت از بس نگاه کردیم به این تاپیک...
بیایید یه کم سر و صدا کنیم شاید خبری توی سایت بشه
تشکر کنندگان: frz61 ، behina ، ozr ، daria ، tiba ، bakhshandehgy ، کیانا ، honey62
سلام دوستان توی این دو روز که از ابوظبی خبری نبود. امیدوارم امروز شما آنکاراییها شاد بشید. +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
مصاحبه: 12 جون
سفارت: ابوظبی
تعداد 4 نفر: صدور ویزای 3 نفر 10 سپتامبر Smile
یک نفر : کلیرنس 20 سپتامبر بعد از 100روز انتظارSmile
ورود به آمریکا: 1 آبان، ایالت آریزونا شهر توسان
تشکر کنندگان: daria ، tiba ، smmyp ، bakhshandehgy ، کیانا ، honey62
سلام دوستان من از تاپیک انتظار مصاحبه مهاجرت کردم به انتظار کلیرنس.خانمم امروز ویزاشوگرفت همین امروز هم مصاحبه داشتیم تو الوظبی خدا خودش هوامونو داشته باشه و انشالا
کیس نامبر :***2012AS32
رویت قبولی :10 جولای
رسیدن فرم ها :۲۱ جولای
تعداد افراد کیس :۲ نفر
تاریخ مصاحبه : ۲۷ اگوست
محل مصاحبه :ابوظبی
دریافت ویزا : خانم ۱ضرب و آقا کلیرنس
تاریخ کلیر شدن : (19 سپتامبر)
تاریخ ورود به ايالات متحده : 2.20.2013
تشکر کنندگان: frz61 ، loveusa ، leila20 ، ozr ، daria ، tiba ، hadiseh.t ، etefag ، behina ، cmbt ، کیانا ، a.r.a.s.h1 ، MPU ، honey62 ، shraya ، alimon
فکر کنم داره آپدیت می شه
تشکر کنندگان: کیانا ، honey62
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
تشکر کنندگان: oe163 ، tiba ، کیانا ، honey62 ، alimon

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان