کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
[quote='ماندانا' pid='208886' dateline='1346409868']
هوراااااااااااااااا الان ایمیل اومد که هر دو کلیر شدیم هورااااااااااااااااااااااااااا
[/quo

تبریک ....................هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا برای شما
تشکر کنندگان: ماندانا ، honey62 ، Erfaanism ، mansour*** ، frz61 ، daria ، samgh ، opayamani ، behina
(2012-08-31 ساعت 15:14)ماندانا نوشته:  هوراااااااااااااااا الان ایمیل اومد که هر دو کلیر شدیم هورااااااااااااااااااااااااااا

هوووووووورا, خیلی بهتون تبریک میگم. زود امضا و اون اسمایلی غمگین رو عوض کنید, امیدوارم هر روزتون مثل امروز شاد باشید
تشکر کنندگان: funnybluesolea ، کیانا ، ماندانا ، honey62 ، mansour*** ، frz61 ، daria ، opayamani
سلام واقعا خوشحالم مبارکه ماندا جون ،امیدوارم تا شب من وبقیه دوستان هم هورا بکشیم +++++++++++++++++++++
2012
ورود به آمریکا:Sep 15th
San Jose,CA
تشکر کنندگان: 3rip ، ماندانا ، honey62 ، MAHDI2012 ، mansour*** ، daria ، hadiseh.t ، opayamani ، behina
ظاهرا طوفانی در راهه، خدا کنه تکلیف همه امروز یک سره بشه. مخصوصا دوست دارم خبر کلیر شدن دوست عزیزمون MAHDI2012 با اون صبر مثال زدنیشون بشنوم.

موفق باشید
CN:2012AS63XXX
ارسال فرمها: 21 july 2011
سفارت:آنکارا
مصاحبه:june 21
دریافت ویزا:23 June
اولین سفر : 3rd NOV
هزینه ها
سفرنامه
تشکر کنندگان: ماندانا ، alimon ، کیانا ، 3rip ، honey62 ، Erfaanism ، gulu ، MAHDI2012 ، ehsan442 ، samgh ، opayamani ، kopol ، a.r.a.s.h1
در این حالت خوشحالی که الان دارم ارزو میکنم اسم همه ی منتظرها رو امروز تو سایت ببینیم که کلیر شدن

فکر میکنم یه هورا کم بود اینم دومیش
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
دوستان 2012 جدول یادتون نره
2012AS00067xxx
تعداد:2
تاریخ مصاحبه: 25july
کلیرنس: پایان انتظار 31 اگوست Big GrinBig Grin:
تشکر کنندگان: کیانا ، honey62 ، alimon ، gulu ، MAHDI2012 ، mansour*** ، 3rip ، daria ، hadiseh.t ، opayamani ، behina
مبارک باشه ماندانا جون، همیشه موفق باشی. یه هورا هم نگه دار سایت که آپدیت شد بکش، واقعا انتظار سختی بود باید هزارتا هورا بکشی که سبک بشی.
بچه ها جواب ایمیل ما رو ندادند، یعنی ما امروز نیستیم؟ Sad
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
تشکر کنندگان: کیانا ، MAHDI2012 ، ماندانا ، mansour*** ، frz61 ، daria ، opayamani
(2012-08-31 ساعت 15:38)honey62 نوشته:  مبارک باشه ماندانا جون، همیشه موفق باشی. یه هورا هم نگه دار سایت که آپدیت شد بکش، واقعا انتظار سختی بود باید هزارتا هورا بکشی که سبک بشی.
بچه ها جواب ایمیل ما رو ندادند، یعنی ما امروز نیستیم؟ Sad

اگر چند روز پیش ایمیل زدی .....و جواب ندادند .....این امکان وجود داره که امروز کلیر بشی ....و جواب ایمیل شما رو ممکن تا چند ساعت دیگه بدن......
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
تشکر کنندگان: کیانا ، MAHDI2012 ، ماندانا ، honey62 ، frz61 ، niksokhan ، daria ، opayamani
(2012-08-31 ساعت 14:06)MAHDI2012 نوشته:  [quote='alimon' pid='208852' dateline='1346403948']
سلام دوستان عزیز......
من 2 روز پیش ایمیل زدم و امروز این جواب رو گرفتم
This is to inform you that administrative processing for your file has been completed. You may now come to our office Monday through Thursday between 13:00-13:30pm.

Sincerely,
Immigrant Visa Unit

Before you send an inquiry to the Immigrant Visa Unit, please consult the updated Frequently Asked Questions (FAQ) section of our site:http://turkey.usembassy.gov/faqs_iv.html
خودم حدس می زنم باید هورا بکشم , ولی امیدوارم جمله آخر before.... معنی خاصی نداشته باشه .....لطفا نظر بدین ....... حدس من اینه که امروز سایت پر بار آپدیت میشه ....پس منم هورا رو می زارم با بچه ها همصدا بشم[/align]

تبریک میگم...مبارک باشه+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
----------------------------------------------------------------------------------------
خوشحالی ما با کلیر شدن شما دوست عزیز هم بیشتر میشه
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
تشکر کنندگان: honey62 ، frz61 ، daria ، ozr ، opayamani
در جواب ايميلي كه چهارشنبه از طرف سفارت براي من ارسال شده بود جمله اي قابل تأمل بود :

We encourage you to come to our office as soon as possible after seeing your case number to avoid having to initiate another administrative processing

يعني واقعاً‌ فكر كردن بعد از اين همه انتظار آنقدر نمي رم ويزامو بگيرم كه reclearance بهم بخوره خيلي خوش خيالن Cool اگه همين امروز كلير شدنمون رو اعلام كنن من كه سه شنبه صبح دم در سفارتم TongueBig GrinTongueBig Grin خدايا يعني مي شه !
خدايا امروز دل همه ما رو شاد كن Big GrinBig GrinBig Grin ما چاكرتيم ما مخلصتيم !
تا اين لحظه به ماندانا و alimon عزيز تبريك مي گم مباركتون باشه Big Grin
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

تشکر کنندگان: ماندانا ، Erfaanism ، mansour*** ، alimon ، frz61 ، کیانا ، honey62 ، arman_m ، daria ، mehdi426i ، Hediyeh ، hadiseh.t ، MPU ، tiba ، opayamani ، msi ، a.r.a.s.h1
ماندانا خانم تبریک میگم.

امیدوارم همه بزودی از دست این سرطان انتظار راحت بشوند
2012AS19000
Ankara
یکضرب
هجرت: جولای2012

تشکر کنندگان: gulu ، MAHDI2012 ، ماندانا ، frz61 ، کیانا ، honey62 ، daria ، opayamani
(2012-08-31 ساعت 15:57)gulu نوشته:  در جواب ايميلي كه چهارشنبه از طرف سفارت براي من ارسال شده بود جمله اي قابل تأمل بود :

We encourage you to come to our office as soon as possible after seeing your case number to avoid having to initiate another administrative processing

يعني واقعاً‌ فكر كردن بعد از اين همه انتظار آنقدر نمي رم ويزامو بگيرم كه reclearance بهم بخوره خيلي خوش خيالن Cool اگه همين امروز كلير شدنمون رو اعلام كنن من كه سه شنبه صبح دم در سفارتم TongueBig GrinTongueBig Grin خدايا يعني مي شه !
خدايا امروز دل همه ما رو شاد كن Big GrinBig GrinBig Grin ما چاكرتيم ما مخلصتيم !
تا اين لحظه به ماندانا و alimon عزيز تبريك مي گم مباركتون باشه Big Grin
ممنونم , من هم امیدوارم امروز همه دوستان منتظر , کلیر بشن....و همه صبح روز سه شنبه جلوی سفارت جمع باشیم و به خاطرات این انتظار بخندیم......
شک نکنید امروز خیلی ها خوشحال تر و خیلی ها امیدوارتر می شن .
تشکر کنندگان: frz61 ، کیانا ، MAHDI2012 ، m86eb ، honey62 ، daria ، opayamani
چیجوری میرید که صبح سه شنبه در سفارت هستید ؟؟؟؟؟؟
دوستان 2012 جدول یادتون نره
2012AS00067xxx
تعداد:2
تاریخ مصاحبه: 25july
کلیرنس: پایان انتظار 31 اگوست Big GrinBig Grin:
تشکر کنندگان: honey62 ، opayamani
(2012-08-31 ساعت 16:12)ماندانا نوشته:  چیجوری میرید که صبح سه شنبه در سفارت هستید ؟؟؟؟؟؟

شده با ماشین خودم برم این کار می کنم Smile
ولی امیدوارم بتونم بلیط هواپیما گیر بیارم ....
تشکر کنندگان: ماندانا ، کیانا ، MAHDI2012 ، honey62 ، opayamani
الان از سفارت برای همسر من ایمیل اوومد که TRAVEL HISTORY رو به ما اعلام کنید. از اوونجایی که همسر من برنده اصلی است و تا بحال هیچ مسافرت خارجی نداشته ما نمیدونیم که اطلاعات مسفرتهای خارجی من هم لازمه اعلام کنیم یا نه؟
در ضمن خودشون به ما ایمیل زدن.
2012AS00073XXX - آنکارا - دونفر - مصاحبه 25 جولای - کلیرنس 7 سپتامبر - دریافت ویزا 13 سپتامبر Smile
تشکر کنندگان: ماندانا ، honey62 ، daria ، opayamani
(2012-08-31 ساعت 16:50)bakhshandehgy نوشته:  الان از سفارت برای همسر من ایمیل اوومد که TRAVEL HISTORY رو به ما اعلام کنید. از اوونجایی که همسر من برنده اصلی است و تا بحال هیچ مسافرت خارجی نداشته ما نمیدونیم که اطلاعات مسفرتهای خارجی من هم لازمه اعلام کنیم یا نه؟
در ضمن خودشون به ما ایمیل زدن.

اگه نداشتین بگید نداشتیم! تازه الان یادشون اومده همچین سوالی بپرسن؟
کیس نامبر: 2012as 6500 انکارا
رویت قبولی: 11 ماه بعد از اعلام نتایج
تاریخ مصاحبه: دوم جولای2012
ازدواج بعد از اعلام تاریخ مصاحبه
دریافت برگ آبی تعداد 2 نفر
تاریخ کلير: 10 سپتامبر
ورود به امریکا:10 اکتبر الاباما
مهاجرت به لس آنجلس
تشکر کنندگان: ماندانا ، bakhshandehgy ، daria ، opayamani

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان