کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
(2012-08-31 ساعت 18:16)iloveshadow نوشته:  یعنی واسه ما که ایمیل نیومده تا الان یعنی بازم خبری نیس ؟؟؟؟؟؟ الان هی نیاین بگین + فک کناااا !!! به همه ایمیل میزنن کلیر شن ؟؟؟؟
مگه جديداً‌ ايميل زدي كه منتظر جوابي ؟ نه عزيز دل اگه ايميل زده باشي جوابتو مي دن اگه نزده باشي كه فكر نكنم اينقده زرنگ باشن كه سر خود ايميل بزنن !
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

تشکر کنندگان: ماندانا ، daria ، honey62 ، rezagh ، opayamani
نه ! ولی اینایی که یهو هورا میکشن یعنی ایمیل زده بودنو منتظر جواب بودن ؟؟؟؟؟
آنکارا 2012.JUN.05 برگ آبی
کلیرنس : 21 سپتامبر بعد از 106 روز Big Grin
تشکر کنندگان: ماندانا ، کیانا ، honey62 ، rezagh
(2012-08-31 ساعت 17:17)bakhshandehgy نوشته:  چون ایمیل به خانمم بود و تو ایمیل نوشته بود اطلاعات سفر خودتون رو اعلام کنید و اشاره ایی به نفرات همراه کیس نکرده بودن ما فقط اطلاعات همسرم رو اعلام کردیم.
من برام جالبه که اینا چجوری دارن FFFFFFFFFFBBBBBBBBBBBBBIIIIIIIIIIIIIII چک میکنن که نمیدونن ما کجا ها رفتیم و تازه دارن میپرسن؟
مطمئن باشید فقط از اطلاعاتی که خودمون نوشتیم چک میشیم، و هیچ چیز خاص دیگه ای نیست
کیس نامبر: 2012as 6500 انکارا
رویت قبولی: 11 ماه بعد از اعلام نتایج
تاریخ مصاحبه: دوم جولای2012
ازدواج بعد از اعلام تاریخ مصاحبه
دریافت برگ آبی تعداد 2 نفر
تاریخ کلير: 10 سپتامبر
ورود به امریکا:10 اکتبر الاباما
مهاجرت به لس آنجلس
تشکر کنندگان: ماندانا ، daria ، کیانا ، honey62 ، rezagh ، bakhshandehgy
(2012-08-31 ساعت 18:20)iloveshadow نوشته:  نه ! ولی اینایی که یهو هورا میکشن یعنی ایمیل زده بودنو منتظر جواب بودن ؟؟؟؟؟

آره . اكثراً‌ چهارشنبه و پنج شنبه ايميل زدن الان جوابش اومده . ولي من سه شنبه زده بودم جوابش چهار شنبه اومد كه كامل نشده هنوزم Sad
نگران نباش باهات شرط مي بندم همين سري clear مي شي لبخند بزن دوست من Big GrinBig GrinBig Grin
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

تشکر کنندگان: iloveshadow ، daria ، Erfaanism ، MAHDI2012 ، کیانا ، frz61 ، alimon ، honey62 ، rezagh ، samgh ، opayamani ، bakhshandehgy ، msi ، a.r.a.s.h1
(2012-08-31 ساعت 18:20)iloveshadow نوشته:  نه ! ولی اینایی که یهو هورا میکشن یعنی ایمیل زده بودنو منتظر جواب بودن ؟؟؟؟؟
بله همه بچها ایمیل میزنن که اونا جواب میدن
منم دیشب ایمیل زدم امروز جواب دادن
دوستان 2012 جدول یادتون نره
2012AS00067xxx
تعداد:2
تاریخ مصاحبه: 25july
کلیرنس: پایان انتظار 31 اگوست Big GrinBig Grin:
تشکر کنندگان: iloveshadow ، daria ، MAHDI2012 ، کیانا ، frz61 ، aziking ، Hediyeh ، honey62 ، rezagh ، bakhshandehgy ، a.r.a.s.h1 ، arman_m
gulu جان چقدر خوبه که اینقد امیدواری، من که بعد گرفتن میل 4 شنبه به کل نا امید شدم Sad
شماره کیس :2012AS5xxxx
کنسولگري: آنكارا
مصاحبه:28 june +برگ آبی، فرم 9 سوالی 23 july
کلیرنس: 7 sep ، گرفتن ویزا: 13 sep

تشکر کنندگان: کیانا ، gulu ، frz61 ، smmyp ، honey62 ، rezagh ، opayamani
ای وای چه بد :-( ایشالا شما هم از این وضعیت درای

هی هی هی ... هی هی هی ... Big Grin
تشکر کنندگان: smmyp ، honey62 ، rezagh ، opayamani
(2012-08-31 ساعت 18:26)پرنیان90 نوشته:  gulu جان چقدر خوبه که اینقد امیدواری، من که بعد گرفتن میل 4 شنبه به کل نا امید شدم Sad

نه عزيز من نگران نباش اسم تو هم اين سري تو ليست clear هاست Tongue
خيالت تختِ تخت Wink تو هم لبخند بزن نازنين Big GrinBig GrinBig Grin
آره كه اميدوارم واسه خدا هيچ كاري نداره اسم ما رو هم همون گوشه موشه هاي جدول يه جايي بزاره Cool مگه يادت نيست واسه شايرا اينا قبلش مي گفتن not completed ولي فرداش يا پس فرداش clear شدن Big GrinBig Grin

تشکر کنندگان: کیانا ، پرنیان90 ، smmyp ، honey62 ، frz61 ، daria ، rezagh ، opayamani ، a.r.a.s.h1
مـــــــــــــــــــبـــــــــــــــــــارکــــــــــــــــــــــــه ماندانا جان به سلامتی Big Grin
تشکر کنندگان: ماندانا ، smmyp ، frz61 ، honey62 ، rezagh ، SH1A2R3 ، opayamani
(2012-08-31 ساعت 18:33)gulu نوشته:  
(2012-08-31 ساعت 18:26)پرنیان90 نوشته:  gulu جان چقدر خوبه که اینقد امیدواری، من که بعد گرفتن میل 4 شنبه به کل نا امید شدم Sad

خيالت تختِ تخت Wink تو هم لبخند بزن نازنين Big GrinBig GrinBig Grin
آره كه اميدوارم واسه خدا هيچ كاري نداره اسم ما رو هم همون گوشه موشه هاي جدول يه جايي بزاره Cool مگه يادت نيست واسه شايرا اينا قبلش مي گفتن not completed ولي فرداش يا پس فرداش clear شدن Big GrinBig Grin

gulu جان ما چی؟؟؟کلیر می شیم امروز؟؟؟
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

تشکر کنندگان: ماندانا ، کیانا ، gulu ، smmyp ، frz61 ، rezagh ، SH1A2R3 ، opayamani
(2012-08-31 ساعت 18:38)MAHDI2012 نوشته:  
(2012-08-31 ساعت 18:33)gulu نوشته:  

خيالت تختِ تخت Wink تو هم لبخند بزن نازنينBig GrinBig Grin

gulu جان ما چی؟؟؟کلیر می شیم امروز؟؟؟
شما كه سرور ماييد Big Grin اول از همه شماييد كه اي شالا امروز clear مي شيد و با خانواده خوشحال و خندان پس از دريافت ويزا به بلاد كفر سفر مي كنيد Big Grin

تشکر کنندگان: MAHDI2012 ، ماندانا ، پرنیان90 ، smmyp ، hadiseh.t ، frz61 ، MPU ، rezagh ، SH1A2R3 ، opayamani
منکه طاقت این ده دقیقه، یک ربع آخر رو ندارم،... . . .
میرم سرم رو گرم میکنم یک بیست دقیقه دیگه میام...
تشکر کنندگان: پرنیان90 ، mehdi426i ، frz61 ، honey62 ، rezagh ، SH1A2R3
ویکی پدیا:
انتظار کلمه‌ای عربی به معنای «چشم به راه بودن» است.
انتظار مانند گرسنگی، تشنگی، خشم و بغض امری وجدانی است که هرگز با توصیفات ذهنی، حقیقت آن درک نمی‌شود.

: حالا فکر کنید انتظار کلیرنس رو کی میتونه درک کنه.
واقعاً امیدوارم این انتظارتون امروز به سر بیاد
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
تشکر کنندگان: smmyp ، MAHDI2012 ، پرنیان90 ، frz61 ، honey62 ، sayeh_m ، rezagh ، SH1A2R3 ، tiba ، a.r.a.s.h1
با سلام به همه دوستان
ما هم ویزامون رو 5شنبه گرفتیم
ممنون از همه دوستان خوب مهاجری و آرزوی بهترینها برای همه.
اگه کسی از ابوظبی سوال داره خوشحال میشم کمکش کنم
تشکر کنندگان: hadiseh.t ، smmyp ، frz61 ، ماندانا ، honey62 ، daria ، rezagh ، SH1A2R3 ، shraya ، behina ، a.r.a.s.h1
من سه چهار روزه ایمیل زدم جوابی ندادن، به نظرتون دوباره میل بزنم؟
شماره کیس: 2012AS0007xxxx
کنسولگری:ANKARA
تعداد افراد منظور در کیس : 2
مصاحبه:اوایل july 2012
وضعیت : کلیر شدن بعد از 2 ماه طاقت فرسا
ورود به امریکا: نوامبر 2012 (به امید خدا)
تشکر کنندگان: smmyp ، ماندانا ، honey62 ، rezagh ، SH1A2R3 ، msi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان