کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-07-17 ساعت 00:32)drmrs نوشته:  سلام
دوباره هفته جدید شروع شد و انتظار!!!!!!!!!!!!!
به امید دیدن خوشحالی همه دوستان
Cool

انشالله این هفته کلیر شدن شما رو همه با هم هورا بکشیم. Smile
2013AS000079XX / سه نفر/ مصاحبه اواخر جون/ آنکارا/ برگه صورتی/مقصد کالیفرنیا/ کلیر16 آگوست
(2013-07-17 ساعت 00:19)hushmandco نوشته:  امشب بعد 112 روز مقارن ساعت 22:30 به وقت محلی آپدیت شدیم.

دوست عزيز بهتون تبريك ميگم ايشالا تا آخر هفته براتون هوراااااا بكشيم.
يعني توي اين مدت اصلا آپديت نشده بودين؟يا اگه شده بودين آخرين آپديتتون براي كي بوده؟
***2013AS4 / تعداد 2نفر/ آنکارا / مصاحبه W1 فوريه/برگه صورتي
من الکی برای خودم شماره میزدم توی سیس ببینم کیا آپدیت میشن.بعد الان یهو زدم دیدم به به آپدیت شدم نگو دستم خورده به شماره یکی دیگه آی نمیدونین چه جیغ هایی زدمBig Grin
از بس کفرم در اومد الان همه رو پاک کردم
کیس نامبر2013000066xx تعداد:2 مصاحبه:می کنسولگری:انکارا ازدواج بعد از قبولی .کار همسر:عسلویه .ویزا:شانس آوردیم دادن بعد از نزدیکه 100 روز . آتلانتا شهر بهشت با مردمی مهربان
(2013-07-17 ساعت 00:47)Alirezaa2013 نوشته:  
(2013-07-17 ساعت 00:19)hushmandco نوشته:  امشب بعد 112 روز مقارن ساعت 22:30 به وقت محلی آپدیت شدیم.

يعني توي اين مدت اصلا آپديت نشده بودين؟يا اگه شده بودين آخرين آپديتتون براي كي بوده؟

من هم تبریک میگم ، امیدوارم که این هفته کلیر بشین. واقعا ++++++++++++ بود.
2013AS000079XX / سه نفر/ مصاحبه اواخر جون/ آنکارا/ برگه صورتی/مقصد کالیفرنیا/ کلیر16 آگوست
(2013-07-12 ساعت 15:33)lonelyman نوشته:  [عکس: 3ow0caqyfzmo0b45adl.jpg]

بزرگان قوم ميگفتن كه ممكنه سفارتچي ها اين سايت رو ببينند منم براي همين اين پست رو تكراري ميزارم.
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
(2013-07-17 ساعت 00:25)گل نهال نوشته:  

هورااا، اين آپديتتون از آمر/يكا بوده و تا آخر هفته ايشالا كلير ميشين
گل نهال جان خدا از دهنت بشنوه. Cool
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای

خدایا شکرت....که یه خبر خوب امشب شنیدم....آپدیت از آمریکا مبارک باشه.....

[عکس: h24h09.jpg]
2013AS45xx ღ دیدن قبولی: 07 نوامبر ۲۰۱۲ ღ ارسال فرم‌ها: 23نوامبر ۲۰۱۲ با ایمیل ღ مصاحبه: 20 مارچ ۲۰۱۳، آنکارا، برگهٔ صورتی ღ سفرنامه ღ مقصد:  *San diego *California  Smile ، کلیر:16 سپتامبر(180 روز انتظار)، تاریخ issued : سپتامبر 19، دریافت ویزا: 20 سپتامبر *آنکارا* تاریخ ورود به امریکا: 23 نوامبر(قطر ایرلاین)
با ورود به صد روزگي ياد دوران كودكي و بازيهاي اون زمان افتادم ( با الهام از زمان كودكي):
ده، بیست، سی، چهل، پنجاه، شصت، هفتاد، هشتاد، نود، صد.
 حالا که رسید به صد تا ما میزنیم سیصد تا
آفيسر جونم حاضر باش، دستمال آبی بردار، پر از گلابی بردار،
آش ، ماش، نااميدي کنار باش! 
TongueTongueTongueTongueTongueTongueTongueTongue
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013

هورررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررا
وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااي
خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااي
من
***CN:2013AS4 _ مبدا : سيس اباد _ مقصد : ويرجينيا
(2013-07-17 ساعت 00:46)drmrs نوشته:  
(2013-07-17 ساعت 00:33)setareh2013 نوشته:  یک سوال خفن:
اگه کسی ایدز داسته باشه کدام گزینه اتفاق می افته؟
- بیمارستان گواهی سلامت نمیده و شخص نمیتونه بره مصاحبه.
- روز مصاحبه ریجکت می شه.
- برگه Administrative Process بهش می دن بدون اینکه کلیر بشه تا 30 سپتامبر سابیده بشه به الک.

دوستان اگه اطلاعی دارید یا چیزی در این مورد شنیده اید لطفا پاسخ دهید.

----------
امضا: شماره کیس ***7 - مصاحبه در ابوظبی 27 می - برگه آبی - افراد کیس 3 نفر - ساکن امارات از 10 سال پیش

این مطلب را که می نویسم با توجه به شواهد می نویسم با سایر منابع هم چک کنید: آنها نگران بیماریهایی هستند که در آنجا نیست یا تحت مراقبت شدید هست مثل بیماری هایی که مشمول واکسیناسیون میشند یا سل که آنجا براش واکسنی تزریق نمیشه. من جایی ندیدم که ایدز مانع ورود باشه. آزمایشاتی که می کنند هم در راستای تشخیص ان نیست. حتی این را هم بدانید که بعضی کشورها ازمایشات غربالگری برای ایدز را مجاز نمی دانند. نمی دانم یو اس هم اینطوره یا نه! سعی کنید سوالات کم خفن تری بکنید Cool

در تكميل فرمايش اين دوست عزيز ، اونا ازمايش خون رو براي بيماريهاي خاص ، عفونتهاي جنسي و سيفليس مورد بررسي قرار ميدن ..كاري به ايدز و اينا ندارن ..x-ray هم فقط براي سل هست نه سيكار ي ها !
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، Ehsan1358 ، b_argi ، efah ، setareh2013 ، zohre02 ، negar_karimi6 ، babak_1363 ، daad
حامد انشاا... هر چه زود تر كلير بشي.جونه دايي اينقدر ذوق كردم كه بازهم يادم رفت:
سلام دوستان من
.

با توجه به اينكه اين مرتبه سوم ديگه كپنت پره بايد اين هفته كلير بشي شهرام بهرام و صغرا كبرا نداريم :
جاست كليرس اند ويت اوت اني تينگ
***CN:2013AS4 _ مبدا : سيس اباد _ مقصد : ويرجينيا
تشکر کنندگان: s.s.h ، shatsi ، hushmandco ، Ehsan1358 ، b_argi ، Alirezaa2013 ، lonelyman ، joody ، zohre02 ، Nasimmmm ، negar_karimi6 ، honey rahmati ، babak_1363 ، آنی ، daad
(2013-07-17 ساعت 00:47)Alirezaa2013 نوشته:  

چرا توی این مدت 4 -5 روز پیاپی حدود 50 روز قبل همسرم آپدیت شد که مشخص بود جواب کلیرش آمده و 2 بار با ایمیل آپدیت شدیم و الان بدون ایمیل و فقط کیس نامبر خودم (برنده) آپدیت شدم حد فاصل 10 و ربع الی 10 و نیم شب.
سفرنامه
(2013-07-17 ساعت 01:32)zanganeh نوشته:  حامد انشاا... هر چه زود تر كلير بشي.جونه دايي اينقدر ذوق كردم كه بازهم يادم رفت:
سلام دوستان من
.

با توجه به اينكه اين مرتبه سوم ديگه كپنت پره بايد اين هفته كلير بشي شهرام بهرام و صغرا كبرا نداريم :
جاست كليرس اند ويت اوت اني تينگ
سلام دایی
به خدا بعدش تندی کیس نامبرت رو زدم ببینم خبری هست یا نه ولی دیدم مال شما آپدیت نشده.
دعا میکنم توی همین هفته خبرای خوش بشنوی.
سفرنامه
(2013-07-17 ساعت 01:16)shatsi نوشته:  

خدایا شکرت....که یه خبر خوب امشب شنیدم....آپدیت از آمریکا مبارک باشه.....

[عکس: h24h09.jpg]

فدای تو شاتسی عزیزم
ایشالا قسمت خودت و باقی منتظرا بشه. من که واقعا بیخیال آپدیت و کلیر شدم. این بیت رو شاه بیت روزهای انتظارم کردم .
برد کشتی آنجا که خواهد خدای اگر جامه بر تن درد ناخدای
سفرنامه
(2013-07-17 ساعت 02:05)hushmandco نوشته:  چرا توی این مدت 4 -5 روز پیاپی حدود 50 روز قبل همسرم آپدیت شد که مشخص بود جواب کلیرش آمده و 2 بار با ایمیل آپدیت شدیم و الان بدون ایمیل و فقط کیس نامبر خودم (برنده) آپدیت شدم حد فاصل 10 و ربع الی 10 و نیم شب.
حامد
سایه معتقد بود که وقتی همه اعضای کیس با هم آپدیت میشن یعنی پرونده کلیرنس طرف بسته شده و در آپدیت بعدی سایت سفارت شماره پرونده اعلام میشه. در مورد من این نظریه درست از آب در اومد. بنا بر این اگر آپدیتت بدون ایمیل بوده باید صبر کنی تا هم شما و هم خانمت با هم توی یک تاریخ در سیس آپدیت شین. 2-3 روز بعدش شماره پروندتون میره رو سایت سفارت و می تونی از این تاپیک رفع زحمت کنیTongue. دیگه تا داخل مرزهای آمریکا چشم به چشت نیوفته فقطBig Grin.

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان