کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
بالاخره من اسم خودمو بالای منتظرسرا دیدم. اون هم همینطوری شانسی و نه با چندین بار رفرش. شاید تاحالا 300 بار منتظرسرا رو باز کردم ولی اسم خودم نمیومد. فکر کنم داره یه خبرایی میشه Wink
شماره کیس: 2013AS000082XX - کنسولگری: ابوظبی - مصاحبه : 10 June - کلیر شدن: 14 August -مقصد: Seattle
(2013-07-16 ساعت 18:08)negar_karimi6 نوشته:  
(2013-07-16 ساعت 15:54)kian_mousapour نوشته:  
(2013-07-16 ساعت 14:21)negar_karimi6 نوشته:  
(2013-07-16 ساعت 12:58)2014families lottery winners نوشته:  سلام دوستای عزیزمSmile
با عرض پوزشSmile
میدونم این خبر به اینجا مربوط نمیشه فقط خواستم اطلاع رسانی کنم امیدوارم عزیزانتون برنده بشنSmile

یک مژده واسه قبول نشده های دور اول لاتاری دارم تشریف ببرین به سایت لاتاری
http://www.dvlottery.state.gov
دوباره پیغام مبنی بر مرحله دوم رو روی سایت گذاشتنSmileSmileSmileSmile
امیدوارم همگی قبول بشیم

ببخشیدنمیدونم چرادوزاریم دیرافتاده بااین پیامتون
میخواید چی روبگید؟
یعنی بازکسانی که قبول نشده بودن برندتوسایت چک کنن؟
خوب این چه ربطی به امیدوارکردن بچه های کلیرنشده داره
خود اين بنده خدا گفت كه ربطي به اينجا نداره پس چرا بازخواست مي كنين. كارتون درست نيست...
واقعاً انگار دوزاريه كجه!
ممنون ازاطلاع رسانیتون برای چک کردن مرحله دوم لاتاری منوببخشیدهدفم بازخواست کردن نبودواقعا فکرمیکردم پیامی درون این خبرتون دارید مبنی براینکه بگیدبچه هاااااااااااااااااااااا معلومه تعدادبرای ویزابه حدنصاب نرسیده که مجددا اعلام کردن و نگران نباشیدهمه کلیرمیشید
منتظرهمچین جوابی بودم که دوستمون اب پاک روریخت رودستم که بی ربط بوده خبرشما
به هرحال بازهم ممنون ازاطلاع رسانیتون
انشالا خیلی هااسمشون دربیاد

نگار جان یه کم مهربونتر دختر Smile من فقط واسه اطلاع رسانی گفتم که اگه عزیزی دارید که منتظر اعلام نتایج هست این خبر رو بهش بدین و خوشحال بشه
امیدوارم شما هم زودتر کلیر بشینSmile همینطور آقای کیان موسی پور عزیز و همه دوستان منتظر کلیرSmile
"خداوندا، آنچه را که بیش از آنچه قدرت انجامش را داشته باشم، آرزویش را دارم، به من عطا کن."
--میکلانژ (Michelangelo)

تشکر کنندگان: SHABAH51 ، shatsi ، kian_mousapour ، linuxer ، Ali.US ، lonelyman ، babak_1363 ، sadfar ، s.s.h ، negar_karimi6 ، b_argi ، lilistar ، zohre02
(2013-07-16 ساعت 19:42)Pishoo_25 نوشته:  
(2013-07-16 ساعت 17:58)negar_karimi6 نوشته:  
(2013-07-16 ساعت 16:26)nyayesh نوشته:  
(2013-07-16 ساعت 16:18)so_ar نوشته:  سلام بچه ها
از دوستانی که تو ماه جون رفتن مصاحبه و کلیر خوردن ، هیچکدوم کلیر شدن ؟ فکر کنم در هیچ کدوم از سفارتها کسی که جون رفته مصاحبه کلیر نشده ، درسته ؟ انشاله تو این هفته کلی کلیر داریم که ماه جونیها هم توش باشن Smile

سلام.ما هم مصاحبه مون ماه جون بود و فکر نمی کنم هنوز کیسی از ماه جون کلیر شده باشه.

منم نشنیدم کسی توماه جون مصاحبه داشته و کلیرخورده
ماهم نخوردیم
والا ما كه ٣٠ آپريل بوديم هنو كليير نشديم چه برسه به اونايي كه تو جون بودن ...
٧٧ روزه ...

ما که قبل از شما بودیمSad
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

تشکر کنندگان: azar1348 ، lonelyman ، babak_1363 ، negar_karimi6 ، b_argi ، zohre02
(2013-07-16 ساعت 19:45)سو سو نوشته:  سلااااام کیس های انکارا تو سیس اپدیب می شوید عااایا؟؟؟من که در 11 جون موندم اما یه نکته جالب اینکه بچه 2/5 ساله ام 5 جولای اپ دیت شده !!!! اخه اون واسه چی!!؟؟!!

خیر
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

تشکر کنندگان: jjbahale ، babak_1363 ، سو سو ، negar_karimi6 ، b_argi ، zohre02
(2013-07-16 ساعت 19:54)hazrat نوشته:  سلام یه همگی لطفا یکی منو راهنمایی کنه تورو خدا زود
من اینو از سفارت گرفتم یعنی چی؟؟؟؟؟؟
Dear Mr. xxxxxxxxx,

Greetings from U.S. Embassy Ankara, Turkey.

We are contacting you regarding your immigrant visa application. We would like to inform you that you are required to appear for a follow-up interview with the Consular Officer at our office. You can come to our office between xxx-xxx 2013, if these dates are convenient for you. We would appreciate it if you could please confirm one of these dates, or any other date you will be able to travel to Ankara by replying to this email.

Thank you in advance.

Sincerely,
Immigrant Visa Unit
دوست عزیز بچه ها کامل راهنمایی کردن .
با قدرت و امید برو ایشالا کارت همین سری حل بشه بری .
تشکر کنندگان: Ali.US ، babak_1363 ، SHABAH51 ، گل نهال ، Soap McTavish ، negar_karimi6 ، b_argi ، jjbahale ، r91 ، joody ، zohre02
نفر دوم کیس ما هم امروز آپدیت شدSmile
2013AS17xx/ آنکارا / چهارنفر/ کلیرنس بعد از 146 روز / ساکرامنتو کالیفرنیا
خدایاااااااااااااااااااااااااااااااااا
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
(2013-07-16 ساعت 21:40)2014families lottery winners نوشته:  
(2013-07-16 ساعت 14:21)negar_karimi6 نوشته:  
(2013-07-16 ساعت 12:58)2014families lottery winners نوشته:  سلام دوستای عزیزمSmile
با عرض پوزشSmile
میدونم این خبر به اینجا مربوط نمیشه فقط خواستم اطلاع رسانی کنم امیدوارم عزیزانتون برنده بشنSmile

یک مژده واسه قبول نشده های دور اول لاتاری دارم تشریف ببرین به سایت لاتاری
http://www.dvlottery.state.gov
دوباره پیغام مبنی بر مرحله دوم رو روی سایت گذاشتنSmileSmileSmileSmile
امیدوارم همگی قبول بشیم

ببخشیدنمیدونم چرادوزاریم دیرافتاده بااین پیامتون
میخواید چی روبگید؟
خود اين بنده خدا گفت كه ربطي به اينجا نداره پس چرا بازخواست مي كنين. كارتون درست نيست...
ممنون ازاطلاع رسانیتون برای چک کردن مرحله دوم لاتاری منوببخشیدهدفم بازخواست کردن نبودواقعا فکرمیکردم پیامی درون این خبرتون دارید مبنی براینکه بگیدبچه هاااااااااااااااااااااا معلومه تعدادبرای ویزابه حدنصاب نرسیده که مجددا اعلام کردن و نگران نباشیدهمه کلیرمیشید

نگار جان یه کم مهربونتر دختر Smile من فقط واسه اطلاع رسانی گفتم که اگه عزیزی دارید که منتظر اعلام نتایج هست این خبر رو بهش بدین و خوشحال بشه
امیدوارم شما هم زودتر کلیر بشینSmile همینطور آقای کیان موسی پور عزیز و همه دوستان منتظر کلیرSmile

سلام دوست خوبم
من اکنون برای صحت ادعای شما به سایت مراجعه کردم و این موضوع را برای 2013 و 2014 کنترل کردم اما موضوع مطرح شده را مشاهده نکردم !!
78$$ - 4persons
زندگي بافتن يك قاليست، نه همان نقش ونگاري كه ميخواهي،
نقشه رااوست كه تعيين كرده،تو فقط ميبافي ،نقشه راخوب ببين!
نكندآخركار، قالي زندگيت رانخرند.

تشکر کنندگان: negar_karimi6 ، b_argi ، zohre02
(2013-07-16 ساعت 21:53)PARVIN_OMID نوشته:  
(2013-07-16 ساعت 19:45)سو سو نوشته:  سلااااام کیس های انکارا تو سیس اپدیب می شوید عااایا؟؟؟من که در 11 جون موندم اما یه نکته جالب اینکه بچه 2/5 ساله ام 5 جولای اپ دیت شده !!!! اخه اون واسه چی!!؟؟!!

خیر

چه جالب ما هم فقط پسر 6 سالمون آپدیت می شه دقیقا اون هم 5 جولای.چه شباهتیSmile
CATEGOATY:F2A
periority date:21 oct
approval:8nov
nvc case number:13 december
case no:ANK201384****
جامانده از لاتاری 2013
تشکر کنندگان: گل نهال ، s.s.h ، سو سو ، negar_karimi6 ، mhb161 ، b_argi ، drmrs ، Alirezaa2013 ، efah ، shatsi ، zohre02 ، رجبعلی
(2013-07-16 ساعت 17:58)negar_karimi6 نوشته:  
(2013-07-16 ساعت 16:26)nyayesh نوشته:  
(2013-07-16 ساعت 16:18)so_ar نوشته:  سلام بچه ها
از دوستانی که تو ماه جون رفتن مصاحبه و کلیر خوردن ، هیچکدوم کلیر شدن ؟ فکر کنم در هیچ کدوم از سفارتها کسی که جون رفته مصاحبه کلیر نشده ، درسته ؟ انشاله تو این هفته کلی کلیر داریم که ماه جونیها هم توش باشن Smile

سلام.ما هم مصاحبه مون ماه جون بود و فکر نمی کنم هنوز کیسی از ماه جون کلیر شده باشه.

منم نشنیدم کسی توماه جون مصاحبه داشته و کلیرخورده
ماهم نخوردیم
ببخشید !!!!!!!!کلی از دوستان جون رفتن مصاحبه و کلیر خوردن
تشکر کنندگان: negar_karimi6 ، b_argi ، zohre02
(2013-07-16 ساعت 22:35)sadfar نوشته:  
(2013-07-16 ساعت 21:40)2014families lottery winners نوشته:  
(2013-07-16 ساعت 14:21)negar_karimi6 نوشته:  ببخشیدنمیدونم چرادوزاریم دیرافتاده بااین پیامتون
میخواید چی روبگید؟

سلام دوست خوبم
من اکنون برای صحت ادعای شما به سایت مراجعه کردم و این موضوع را برای 2013 و 2014 کنترل کردم اما موضوع مطرح شده را مشاهده نکردم !!

مگربرای چک مجدد2014 هم هست؟
تشکر کنندگان: b_argi ، zohre02
(2013-07-16 ساعت 22:35)sadfar نوشته:  سلام دوست خوبم

چرا هست. برای ۲۰۱۴ آخرین جمله‌ای که نوشته اینه: Additional entries may be selected in October 2013
(2013-07-16 ساعت 18:32)usa lover نوشته:  
(2013-07-16 ساعت 17:57)PARVIN_OMID نوشته:  
(2013-07-16 ساعت 17:43)usa lover نوشته:  ما هم اومدیم تو این تاپیک به ما گفتن از 1 هفته دیگه سایت رو چک کنید

خوش اومدی عزیزم امیدوارم هرچه زودتر کلیر شی مشخصاتتو به امیر مهاجر عزیز ایمیل کن توی منتظرسرا اضافت کنه .
موفق باشی.Wink
ایشون آلردی مختار هستن که اطلاعات رو بزارن تو منتظر سرا
در ضمن یک آقایی هم الان تو هتل ما هست کیس 5000 بعد از 70 روز کلیر شده
خیلی آقای محترمی هم هست
بلافاصله هم من پرسیدم شما تومهاجرسرا هستین گفتن نه ایتم برای اطلاع دوستان
یکی از خانومها هم که از بچه های مهاجرسرا بود دیروز با ما بود و یک ضرب گرفت
شما با فرستادن اطلاعاتتون برای امیر مهاجر و وارد شدن اسمتون در منتظر سرا به همه ی 2013 یی ها کمک می کنید تا یک آمار خوب از وضعییت کلیرنس داشته باشند و آقای مدیر فکر نکنم اینقدر وقت داشته باشن تا خط به خط تمام تایپیک ها رو بخونن و مال شما رو کشف کنن و بذارن تو منتظر سرا
(2013-07-16 ساعت 10:34)pooya.n نوشته:  
(2013-07-16 ساعت 09:12)sgkco24 نوشته:  
(2013-07-16 ساعت 08:56)pooya.n نوشته:  سلام
امروز روز کلیر شدنه ...
به خدا ...!!!

امیدوارم همین طور باشه که می گی آخه کانتر کلير ما هم با شما یکیهBig Grin

بله دیگه
شد دو ماه
من شما رو تو سفارت ندیدم؟ Cool
سعادت نداشتم شما رو ببینم ولی دوست خوبمان افشین رو اونجا ديدم که خدا زو شکر اونها يه ضرب گرفتند امیدوارم شما هم هر چه زودتر کلیر بشید
با تشکر فرشاد Smile
کیس:2013AS000078xx @ کسولگری: ایروان @ قبولی :MAY 5
ارسال فرم : 23 MAY @ کیس :3نفر@ کارنتی:مارچ 2013 @ مصاحبه: 17 MAY @ وضعیت : HELLO USBig Grin
تشکر کنندگان: negar_karimi6 ، babak_1363 ، b_argi ، efah ، zohre02 ، shani89
(2013-07-16 ساعت 20:28)amir82 نوشته:  
(2013-07-16 ساعت 20:14)sce نوشته:  
(2013-07-16 ساعت 20:07)گل نهال نوشته:  
(2013-07-16 ساعت 19:54)hazrat نوشته:  سلام یه همگی لطفا یکی منو راهنمایی کنه تورو خدا زود
من اینو از سفارت گرفتم یعنی چی؟؟؟؟؟؟
Dear Mr. xxxxxxxxx,

Greetings from U.S. Embassy Ankara, Turkey.

We are contacting you regarding your immigrant visa application. We would like to inform you that you are required to appear for a follow-up interview with the Consular Officer at our office. You can come to our office between xxx-xxx 2013, if these dates are convenient for you. We would appreciate it if you could please confirm one of these dates, or any other date you will be able to travel to Ankara by replying to this email.

Thank you in advance.

Sincerely,
Immigrant Visa Unit
فكر كنم دعوت به مصاحبه دوباره شده ايد

به نظر من هم همین طوره.اگه شما follow up رو توجه داشته باشین،به این معناست :
done in order to find out more or do more about something
این یعنی شما به احتمال زیاد باید دوباره واسه مصاحبه برین آنکارا.به نظر من حتما بهشون ایمیل بزنین و مطمئن بشین که همین منظور رو دارن.بازم اگه دوستان نظری دارن بگن.
موفق باشین..
دقیقا از شما خواسته شده برای مصاحبه مجدد به سفارت مراجعه کنین. (follow-up interview)
حتما در اولین فرصت، تاریخی رو برای تعیین مصاحبه با پاسخ به همین ایمیل درخواست کنین (ترجیحا در بازه زمانی که سفارت بهتون پیشنهاد داده)
مورد عجیبیه .... ولی شاید منجر به خیر شد و تونستین از همونجا دست پر برگردین! Wink

به نظرمنم براشون ایمیل بدید مبنی براینکه ازشون بپرسیدایمیلتون به این منظوره که من بایدمجددابرای مصاحبه بیام؟ اگربله چرا؟
تشکر کنندگان: b_argi ، Alirezaa2013 ، honey rahmati ، Mehrdadordi ، amairmonre ، zohre02 ، shani89 ، رجبعلی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان