کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
خوشحالم كه ميبينم آنكارا داره واسه روز بالايي ها فكرايي ميكنه
mehdididam,zohre02,mehrana,hushmandco منتظر هوراي سبزتان هستيم
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
(2013-07-17 ساعت 17:38)zohre02 نوشته:  بچه ها باورم نمیشه الان همسرم که برنده اصلیه برای اولین بار آپدیت شد

تبرییییییییییییییییییییکککککککککککککککککککککککککککککککککککککک
به امید خبرهای خوب Rolleyes
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
(2013-07-17 ساعت 17:23)mrbonbon نوشته:  @ lonlyman
هورااااااااااااااا کشیدن که قرمز و آبی نداره دوست عزیز... Big GrinCool
اما اگه بحث شما چیز دیگه س که همه دیگه اینو میدونن که قرمز سروره، قرمز عشقه ... Tongue Cool Big Grin Tongue

خودت رو عشق است حتي اگر قرمز باشيTongue
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
(2013-07-17 ساعت 13:58)mazerati نوشته:  دوستان واسه اپديتها سايت سيس رو بايد چك كنيم ؟

دقیقا....
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: zohre02 ، b_argi ، lonelyman ، s.s.h ، negar_karimi6 ، رجبعلی ، mehdi didam
(2013-07-17 ساعت 15:35)mohammad fazli نوشته:  
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
issued شدم رفت

نه با ا ا ا ا ا ا Big Grin .. دمت گرم ممد جون .. یعنی صبر رو ترکوندی رفت ها . . . نوش جونت داداش ... آقایون ایوب یک کم درس صبر یاد بگیرید از محمد فاض لی .... Wink .. ایشالا تو تمام مراحل زندگی همین طور صابر و موفق و سلامت باشی ...
شماره کیس: 8XXX|ارسال :20May|کارنت:10 April|مصاحبه :آنکارا-June W1
سفرنامه
وضعیت کیس:کلیر در تاریخ Aug16
مقصد :Sweet Home Alabama
روز مصاحبه(٢روز پيش)افيسر محترم گفت همه مدارك كامله و يكسري..... بعد برگه صورتي رو پشتشو دو تا خط كشيد خيلي محترمانه با آرزوي ايشو شدن داد دستمون ..امروز ايميل اومده فرم نه سوالي معروف و CV من و همسرمو خواسته Sad ...حداقل فهميدن كه بايد يه تكوني به خودشون بدن و ديگه وقتي براي تلف كردن نمونده Wink ... دوستان منتظر خبر هاي خوب از آنكارا باشيد Smile
2013AS89$$ آنكارا٢نفرمصاحبه:w3جولاي برگه صورتي،CV+٩سؤالي
ديدگاه هاي آرش در مورد آمريكا
كلير: ١٧سپتامبر،،صادر شدن ويزا:١٩سپتامبر،مقصد: west hills,CA ورودبه آمريكا: ٢٦نووامبر، دريافت گرين كارد:١٣ژانويه
(2013-07-17 ساعت 17:38)zohre02 نوشته:  بچه ها باورم نمیشه الان همسرم که برنده اصلیه برای اولین بار آپدیت شد

(2013-07-17 ساعت 17:55)mehrana نوشته:  
(2013-07-17 ساعت 17:43)s.s.h نوشته:  

تبریک می گم . دیگه وقتش رسیده بود Wink
Big Grin
وای منم باورم نمیشه بعد از خبر zohre جان منم چک کردم آپدیت شدم ..
من فک کنم آنکارا بررسی پرونده بچه ها رو شروع کرده ، با این وضعیتی که معلومه .... پرونده ها رو ریختن رو میز و بسم الله Big Grin به قول هم خدمتی امیر مهاجر Big Grin : چون می گذرد . ملالی نیست Big Grin Tongue
شماره کیس: 8XXX|ارسال :20May|کارنت:10 April|مصاحبه :آنکارا-June W1
سفرنامه
وضعیت کیس:کلیر در تاریخ Aug16
مقصد :Sweet Home Alabama
(2013-07-17 ساعت 17:55)mehrana نوشته:  
(2013-07-17 ساعت 17:43)s.s.h نوشته:  

تبریک می گم . دیگه وقتش رسیده بود Wink
Big Grin
وای منم باورم نمیشه بعد از خبر zohre جان منم چک کردم آپدیت شدم ..

مهران تبریک می گم . صبح بهت چی گفتم . بلاخره هفته خوشگله هم اومد . به همه دوستان گلم تبریک می گم .
شماره کیس: ***2013AS…3، خودم ، ایروان،کارنت: DEC 11 2012، مصاحبه : FEB W1 2013، کلیر:July 18 Smile ويزا:2013 july 31 مقصد : هیوستن
(2013-07-17 ساعت 15:35)mohammad fazli نوشته:  
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
issued شدم رفت
به به استاد فضلی عزیز ک}} کلی تبریک و شادباش ............
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
(2013-07-17 ساعت 15:20)hosa نوشته:  
(2013-07-17 ساعت 15:00)hosa نوشته:  با سلام . دوستان عزیز من یه سوال داشتم میشه راهنمایی بفرمایید؟ پدر و مادر من برگه صورتی بدون نقص مدارک دارند. (آنکارا) من برای کلیرنسشون کجا رو و چطوری باید چک بکنم؟ از توجهتون متشکرم.

کسی نیست که راهنمایی بکنه؟؟؟؟؟

اینجا را چک کن
http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html
تشکر کنندگان: s.s.h ، b_argi ، zohre02 ، رجبعلی ، babak_1363 ، Alirezaa2013 ، payam62 ، negar_karimi6 ، mehdi didam
به همه دوستانی که طی دیشب و امروز آپدیت شدن تبریک میگم.
من که همه اینها رو به فال نیک میگیرم..Big Grin
دوستان خودشونو برای جشن و پایکوبی حسابی اماده کنن..
چه خبر بشه تا جمعهRolleyes
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
(2013-07-17 ساعت 18:20)farhad1969 نوشته:  
(2013-07-17 ساعت 15:20)hosa نوشته:  
(2013-07-17 ساعت 15:00)hosa نوشته:  با سلام . دوستان عزیز من یه سوال داشتم میشه راهنمایی بفرمایید؟ پدر و مادر من برگه صورتی بدون نقص مدارک دارند. (آنکارا) من برای کلیرنسشون کجا رو و چطوری باید چک بکنم؟ از توجهتون متشکرم.

کسی نیست که راهنمایی بکنه؟؟؟؟؟

اینجا را چک کن
http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html

ای بابا ، چرا من گیج شدم ییهو .

تو این صفحه . بالایی ها جدیدن اضافه شده و پایینی ها قبل تر ؟

بر فرض 15-Jul-13 که اولین نفره ، آخرین نفریه که سفارت اعلام کرده دیگخ ؟
2013EU21XX
ورود 22 نوامبر 2013
نیویورک
تشکر کنندگان: b_argi ، zohre02 ، babak_1363 ، Alirezaa2013 ، negar_karimi6
امروز میخوام طرز تهیه کلیر شدن رو بگم:

ابتدا صبر و حوصله رو با هم مخلوط میکنیم

سپس انرژی های مثبت به مقدار خیلی! به اون اضافه میکنیم!

با لبخند و برنامه به زندگی زیبا و بهتر می اندیشیم و مواد بالا رو حسابی با هم مخلوط میکنیم
یه کم صبر میکنیم و برای دوستان هورررا میکشیم تا کلیرنس ما آماده بشه
بعد از صرف کلیرنس جایی نرید که ظرفاش مونده!

به امید هوراهای رنگی( من بلد نیستم) و کلیرنس همه دوستان گلم

تا برنامه بعد
بای بای
7### ابوظبی هفته سوم می! کلیرنس 19 سپتامبر
(2013-07-17 ساعت 13:28)Ali.US نوشته:  
(2013-07-17 ساعت 11:28)shiraz mamali نوشته:  سلام دوستای گلم.من ۱شنبه رفتم سفارت و اونا منو راه دادن داخل،بهم شماره دادن و نوبتم که شد همون زن ایرانیه بهم گفت جریان چی‌ منم گفتم اینه رفتو یه ۴۰ مین منو منتظر گذاشت و وقتی‌ اومد گفت آقا ما داریم میریم دیگه منم اون موقع شروع کردم به سرو صدا چون دست خودم نبود.دیگه بهم گفت آقا اگه می‌خوای برگردی ایران من الان پاستو میدم برو ویزا هم توش خورده ولی‌ من ویزا رو باطل می‌کنم ،ولی‌ بعدا که بهت ایمیل دادیم پاشو بیا تا برات صادر کنیم مجدد.منم ساکت شدم فکر کردم گفتم نه منکه این همه خرج کردم این چند روزم روش.گفتم خوب کی‌ میدین بهم گفت من اصلا نمیدونم.شاید ۱ ۲ ۳ روز گفت باز هم نمیدونم.آقا ما هم بلند شدیم امدیم دوبی‌ فردا صبحش برام میل دادن که ما فرستادیم پست برو بگیرش،رفتم پست زمینو زمانو ریختن بهم پیدا نشد،گفتن چیزی اینجا نیست،باید به ما یه ترک نامبر بعدی . منم بر گشتم و ایمیل دادم ابوظبی الان چک کردم و به من جوابی‌ ندادن.دیگه باید چیکار کنم.می‌خوام تا فردا اگه جوابی‌ به من ندادن برم و بگم فقط پاسپورت منو بدین ویزا نمی‌خوام می‌خوام برگردم ایران،باور کنید این تصمیم رو گرفتم،،.

دوست عزیزم با صبر و اراده و اعتماد به نفسی که در شما سراغ دارم و در این مدت در یک کشور غریب از شما دیدم، مطمئن هستم که این چند روز را هم تحمل میکنید تا با دست پر و خاطره ای شیرین برگردید. مطمئن باشید هیچ کار خدا بی حکمت نیست. موفق باشید و تا آخرهفته با ویزا برگردیدBig GrinRolleyesBig GrinRolleyes

ای بابا مملی این کاراچیه میکنید بعدازاین همه مشقت کشیدن
میدونم خسته شدید بیقرارشدید ازبلاتکلیفی ولی اینودرنظرداشته باشیدشمابه اونانیازداریدنه اونابه شما پس هرکاری که لازمه کنید تانظرشونوجلب کنید شایداوناببینن شمااین حرکاتوانجام میدید بگنداین شخص بدردامریکانمیخوره که اینجوری درمواقع سخت عصبی میشه اونایه پاروانشناسن
اوناکه نمیدونن شمااین چندوقت چی کشیدید ظاهرامررومیبینن طورخدا به اعصابتون مسلط باشیدبابا ناسلامتی مردهستیدتوخیابون هم بخوابیدامنیت دارید اگرزن بودید جای نگرانی بود تازه فقط قراره خودتونوتوی اون کشورغریب ساپورت کنید نه همراهی نه بچه کوچیکی
پس طورخدااروم عمل کنید
من شمارونمیشناسم ولی واقعااااااااااااااااااااااا حیفم میادبعدازاین همه استرسوسختی برای گرفتن ویزااخرش تلخ بشه
پایان دادن به تلخی بهترازتلخی بی پایانه
شایدعمری پشیمون بشیداگرویزاتونوباطل کنن
يعني ميشه؟!؟!
٢ روز پيش يه كامنت گذاشتم در مورد سردرگمي يكي از دوستان كه بالاي ٢٠٠ روز شده بود انتظارشون،
با توجه به توضيحات دوستان و آپديت هاي كيس هاي قديمي در دو روز اخير واقعاً ميشه گفت برداشت من تقريباً درست بوده.
خدايا شكرت
(دیروز 02:23 PM)gole shabbo نوشته است:
salam dostan man soali daram mn va shoharam day mah raftim mosahebe ankara alan 200roz bishtare ke javabe fbi chek nayomade va sefarat behemon email zade madar marhle process pending hastim medikalema ham batel shode naghze madrakemonam 2mahe ferestadim vali hanoz khabari nist age kasi etelaati dare dar ekhtiyaremon bezare mamnoon

چاره اي جز صبر نداريد،تعدادي كيس ديگر هم هست كه بالاي ٢٠٠ روز منتظرند.ولي خبر خوب اينكه تو ٣ هفته اخير سفارت اكثراً كيس هاي قديمي لاتري و كيس هاي قديمي مهاجرتي رو بيشتر كلير كرده.به اضافه اينكه مدتي بود كيس هاي مهاجرتي (به جز لاتري) و كيس هاي غير مهاجرتي مانند دانشجويي و كار، كمتر اعلام ميشد و فكر كنم تمركز سفارت رو اين كيسها زياد بود، ولي اگر دقت كرده باشين تو اين ٣ هفته به خصوص هفته اخير تعداد بسيار زيادي از اين كيس ها اعلام شده و من فكر كنم چون به ٣٠ سپتامبر نزديك ميشيم سفارت خواسته سعي كنه به نوعي تمركزشو رو كيسهاي لاتري بزاره وبه قول آقاي دكتر ج ل ي ل ي "ظرفيت" هاشو بيشتر نشون بده D;[/php]
**2013AS 52 / آنكارا / ٢ نفر / تاريخ مصاحبه: ١١ آپريل / نتيجه: برگه صورتي
تاريخ ستاره دار شدن با ايميل : ٢٠ آگوست. تاريخ كلير : ٢٨ آگوست بعد از ١٤٠ روز انتظار

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان