کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
issued شدم رفت
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
(2013-07-17 ساعت 15:35)mohammad fazli نوشته:  
issued شدم رفت

مباررررررررررررررررکککککککککککککککککککککککههههههههههههههههههههه داش محمد گل Smile
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
issued شدم رفت

مبارکهههههههههههههههههههههههههههه
خدایا آخر نفهمیدم اینجایی که هستم تقدیر من است یا تقصیر من...
هورررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررا به افتخار جناب تیمسار فضلیBig Grin

(2013-07-17 ساعت 15:21)jj bobo نوشته:  
(2013-07-17 ساعت 15:18)پدی نوشته:  اسمتون تو منتظر سرا نیست؟

تازه عضو شدم پدی عزیز میخوام بیشتر از اطلاعات و تجربیات شما عزیزان بهره مند بشم

خب امضاتونو كامل كنيد و حدود كيس نامبر و تاريخ و مكان مصاحبه تون را به امير مهاجر اطلاع بديد تا در منتظرسرا عضو شويد، اينجوري راحتتر ميتونيد از اطلاعات بچه ها بهره مند شويد و كمكتون كنند
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
(2013-07-17 ساعت 15:39)babak_1363 نوشته:  
issued شدم رفت

مباررررررررررررررررکککککککککککککککککککککککههههههههههههههههههههه داش محمد گل Smile

ایول تیمسار جان.... مبارک باشه .... ایشاااله departed شدنت رو جشن بگیریمCool
2013AS7XXX
ایروانسه نفرمدت انتظار : 80 روز
رنگین کمان پاداش کسانیست که تا آخرین قطره باران صبر میکنند.
issued شدم رفت

هورررررررا برای شما دوست پر انرژی و فعال ،با ارزوی بهترینها برای شما،همیشه شاد و سربلند باشیدRolleyes
2013AS00008***-مصاحبه 24june ابو ظبی/3نفر / دریافت ویزا 27اگوست/
و خداوند با صابرین است
(2013-07-17 ساعت 15:13)jj bobo نوشته:  160روز انتظار
ج ج بوبو عزیز شماره کیس نامبرت رو بدون دو رقم اخرش و تاریخ مصاحبه ومحل مصاحبه و تعداد نفرات کیست رو با یه پیام خصوصی به امیر مهاجر عزیز اطلاع بده تا عضو منتظر سرابشی

دوستان عزیز، آقایون، خانوما یه پیشنهاد دارم:
بیاید این هفته هرکی کلیر شد بجای هورای قرمز هورای آبی بکشید قول میدم خوش یمن تره و باعث میشه هفته بعدش تعداد بیشتری کلیر بشن.
هوراااااااااااااااااا
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
issued شدم رفت

مباااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااارکه داداش محمدShy
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

(2013-07-16 ساعت 23:21)so_ar نوشته:  
(2013-07-16 ساعت 22:58)marjani نوشته:  
(2013-07-16 ساعت 17:58)negar_karimi6 نوشته:  
(2013-07-16 ساعت 16:26)nyayesh نوشته:  
(2013-07-16 ساعت 16:18)so_ar نوشته:  سلام بچه ها
از دوستانی که تو ماه جون رفتن مصاحبه و کلیر خوردن ، هیچکدوم کلیر شدن ؟ فکر کنم در هیچ کدوم از سفارتها کسی که جون رفته مصاحبه کلیر نشده ، درسته ؟ انشاله تو این هفته کلی کلیر داریم که ماه جونیها هم توش باشن Smile

سلام.ما هم مصاحبه مون ماه جون بود و فکر نمی کنم هنوز کیسی از ماه جون کلیر شده باشه.
منم نشنیدم کسی توماه جون مصاحبه داشته و کلیرخورده
ماهم نخوردیم
ببخشید !!!!!!!!کلی از دوستان جون رفتن مصاحبه و کلیر خوردن
مرجان عزیز لطفا با دقت بخونین سوالو!
گفتم از کسانی که ماه جون رفته ان مصاحبه و کلیر خورده اند، کسی هست که پاک شده باشه ؟ یعنی ویزاشو گرفته باشه ؟ ظاهرا کسی هنوز براش این اتفاق نیفتاده در حالیکه کسانی که اوایل جون رفته اند مصاحبه الآن بیش از 40 روز از مصاحبه اشان میگذره ، با توجه به اینکه سفارتها خیلیها را زیر 40 روز کلیر کرده میشه امیدوار بود در سری جدید که لیست کلیر شده ها را اعلام میکنند از مصاحبه شونده های ماه جون هم درش باشه. به امید کلیر شدن همه منتظران
سلام دوست عزیز
من منظورم با اون دوستی بود که زیر متن اون جواب نوشتم عزیز ،چون ایشون نوشتن کلیر خورده وگرنه منظور شما رو به طور کامل متوجه شدم
شما هم دوست عزیز لطفا بادقت بخون جوابا رو Big Grin
2013AS17xx/ آنکارا / چهارنفر/ کلیرنس بعد از 146 روز / ساکرامنتو کالیفرنیا
تشکر کنندگان: گل نهال ، babak_1363 ، shatsi ، zohre02 ، maryam_a ، b_argi ، negar_karimi6 ، hushmandco ، آنی ، daad
(2013-07-17 ساعت 14:32)bigharar نوشته:  
(2013-07-17 ساعت 14:25)گل نهال نوشته:  
(2013-07-17 ساعت 14:16)pooya.n نوشته:  یه نفر اینجا سه بار گذشته آمار روز کلیرنس ایروان رو درست داده!
اسمشو نمیگم
این سری رو گفته جمعه
ببینیم چی میشه

من ميدونم كيه! بگم؟؟؟!!... بگم؟؟؟!!...بگم؟؟

سلام گل نهال گرامی چرا بقیه سفرنامه رو نمی نویسی Rolleyesما منتظریم

بيقرار جان حتماً آماده ميشه تا فردا
شما توي امضات ننوشتي مصاحبه تون كجاست
(پست موقت)
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: s.s.h ، babak_1363 ، shatsi ، SHABAH51 ، zohre02 ، Alirezaa2013 ، maryam_a ، b_argi ، negar_karimi6 ، hushmandco ، آنی ، payam62 ، Ehsan1358 ، daad
درورد بر شما دوستان گل مهاجرسراییم
من بدلیل گذشت بیش از 6 ماه از تاریخ مصاحبه و مدیکالم، مدیکالم منقضی شده، دیروز رفتم انستیتو پاستور که کارت زرد مجدد بگیرم و دو تا واکسنی که موعدش رسیده بود رو بزنم
خانم دکتر گفت نیازی به کارت زرد مجدد نیست و تو همون برگه A4 که دکتر اونگان بهم داده بود واکسنهای جدید رو وارد کرد و مهر انسیتو زد پاش
به نظر وارد کردن واکسن توی برگه دکتر اونگان کافیه یا باید کارت زرد مجدد میگرفتم؟
(2013-07-17 ساعت 13:44)PARVIN_OMID نوشته:  
(2013-07-17 ساعت 13:27)afshin sadeghi 2 نوشته:  سلام. من چک خوردم
بهم یه برگه سفید دادن که توش نوشته برو به این سایت http://abudhabi.usembassy.gov/immigrant_visas.html و پرونده خودتو چک کن. وقتی وارد سایت شدم گوشه سمت چپش نوشته Enter your receipt number. سوالم اینه که دقیقا چه شماره ای رو باید وارد کنم؟

دوست عزیز خوش اومدی انشالله هرچه زودتر خبر کلیرشدنتو بشنویم و هورا بکشیم .
وقتی وارد این سایت شدی روی check visa status کلیک کن مجددا روی همین جمله کلیک کن تا به صفحه اصلی برسی و توی کادر خالی کیس نامبرتو بدونه صفراش بزن اینطوری 2013as1234 بعد submit بزن پروندت و روند کارت باز میشه هر روز چک کن تا انشالله کلیر شی .
و اگر خواستی مشخصاتتو (کیس نامبر بدونه دوشماره آخر - تاریخ دقیق مصاحبه - محل مصاحبه وتعداد نفرا ) برای امیر مهاجر عزیز ایمیل کن تا تو منتظرسرا اضافت کنه من به تمام دوستان می گم اینکارو سریع انجام بدن تا آمارمون درست تر بشه .
موفق باشی . Smile
ممنون از راهنماییت دوست خوبم. مشخصاتم رو برای آقا امیر فرستادم و الانم عضو منتظرسرا هستم.مرسی
کیس نامبر: ××91 کنسولگری: ابوظبی تاریخ مصاحبه: ٢١ تیر ماه 92 وضعيت فعلي:کلیر ١٧ آگوست ٢٠١٣ دریافت ویزا : ٩ سپتمبر ٢٠١٣

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان