موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
ما هم مثل اینکه آخر سر کلیر شدیم
فقط نمیدونم چرا جواب فقط برای ۱ نفر از ماها اومده . ممکن فقط همین ۱ نفر کلیر شده باشه و بقیه هنوز مونده باشن؟؟
آچه نامه فقط به اسم ۱ نفر است
We are pleased to inform you that your immigration case is ready for issuance. You or another trusted person may bring your passports to the Embassy in Abu Dhabi any Sunday or Tuesday at 1:30 p.m., excluding holidays. In most cases, the visa will be ready for pick-up in 4 to 7 days. Embassy staff will provide further details when you drop off your passport(s).
The administrative processing on your file has been completed. However, a visa number may not be available for your file within this month.
Please note: if you do not send your passport immediately, a visa number may not be available for your file within this month.
Please check the Department of State’s current Visa Bulletin at Click here for information about visa availability for your visa category.
شماره کیس: 2013AS7xxx
کنسولگری: Abu Dhabi
تعداد افراد منظور در کیس : 3نفر
کارنت شدن :13/March /2013
مصاحبه: هفته دوم /May
نتیجه: برگه آبی
تاریخ کلیرنس: 15/July/2013
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
بچها میشه به من بگید که آیا من میتونم که پاسپورتها رو به شخص دیگری بدم تا به سفارت بده؟؟ یا حتما باید یکی از خودمون این کارو انجام بده؟
(2013-07-18 ساعت 19:34)Happiness Prophet نوشته: سلام دوستان
فقط نمیدونم چرا جواب فقط برای ۱ نفر از ماها اومده . ممکن فقط همین ۱ نفر کلیر شده باشه و بقیه هنوز مونده باشن؟؟
We are pleased to inform you that your immigration case is ready for issuance. You or another trusted person may bring your passports to the Embassy in Abu Dhabi any Sunday or Tuesday at 1:30 p.m., excluding holidays. In most cases, the visa will be ready for pick-up in 4 to 7 days. Embassy staff will provide further details when you drop off your passport(s).
The administrative processing on your file has been completed. However, a visa number may not be available for your file within this month.
Please note: if you do not send your passport immediately, a visa number may not be available for your file within this month.
Please check the Department of State’s current Visa Bulletin at Click here for information about visa availability for your visa category.
شماره کیس: 2013AS7xxx
کنسولگری: Abu Dhabi
تعداد افراد منظور در کیس : 3نفر
کارنت شدن :13/March /2013
مصاحبه: هفته دوم /May
نتیجه: برگه آبی
تاریخ کلیرنس: 15/July/2013
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-18 ساعت 19:52)Happiness Prophet نوشته:
بچها میشه به من بگید که آیا من میتونم که پاسپورتها رو به شخص دیگری بدم تا به سفارت بده؟؟ یا حتما باید یکی از خودمون این کارو انجام بده؟
(2013-07-18 ساعت 19:34)Happiness Prophet نوشته: سلام دوستان
سلام دوست عزيز تبريك ميگم خيلي مبارك باشه. اين پيغام به معني و مفهوم كلير شدن كيس شماست با همه همراهان عزيزتون براي ما هم همينطور بود. خيلي زود براي گرفتن ويزاتون اقدام كنيد. بعضي آژانس هاي هواپيمايي هستند كه با گرفتن مبلغي براتون ويزا رو ميگيرند ولي من به شخصه اعتقاد دارم پاسپورت چيزي نيست كه بشه خيلي راحت اطمينان كرد و به كسي داد كه هيچ شناختي بهش نداري. من پيشنهاد ميكنم اگر ميتونيد خودنون اينكار رو انجام بديد. موفق باشيد.
ساکن شمال ویرجینیا از سپتامبر 2013
رتبه:
135
1 تشکر در 0 ارسال
خدایــــــــــــــــــــــــــــــــــاااااااااااااااااااااااااا
امیر مهاجر فکر نکن شما را فراموش کردماااااااااااااااااا
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
جودی و محمد پیوندتان مبارک
eeee اشتباه شد کلیرتان مبارک
خدایا آخر نفهمیدم اینجایی که هستم تقدیر من است یا تقصیر من...
رتبه:
77
0 تشکر در 0 ارسال
![[عکس: 8b2926bd27d4.gif]](https://www.mohajersara.org/forum/redirect.php?url=aHR0cDovL2J1a3Mud2VidWRhLmNvbS9pbWFnZXMvOGIyOTI2YmQyN2Q0LmdpZg==)
دوستان عزيزم بابك و نگار عزيز از لطفتون ممنونم ولي با توجه به اينكه گفته من پنديگم و فقط خانم بچه ها ميتونن ويزاشون رووبگيرن و تو سايت هم شمارمون اعلام نشده واقعاً نميدونم بايد رفت ويزاي خونواده رو گرفت يا صبر كنم خودم هم كلير بشم!!!
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-18 ساعت 18:22)lonelyman نوشته: (2013-07-18 ساعت 18:17)گل نهال نوشته: (2013-07-18 ساعت 18:14)lonelyman نوشته: دوستان اينطور كه معلومه بدون اعلام شماره هم سفارتخونه ها توي ايميل ممكنه بگن ويزاي تعدادي از افراد كيس حاضره و ميشه رفت گرفت يعني همون اتفاقي كه براي yaszamansani و mrr777 -joody و من افتاده.
مگه شما هم ستاره دار كلير شديد؟؟؟!!! چرا نميگيد خوشحال بشيم؟
با پيگيري توسط ايميل و پاسخ با ايميل بدون اعلام تو سايت
هوراااااااااااااااااااااااااااا هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااlonelyman عزيز خيلي بهتون تبريك ميگم
اميدوارم در همه مراحل زندگي جديد موفق و پيروز باشيد.
از شما و بابك عزيز و همچنين mehrana و gifa عزيز بابت لطفي كه بهم داشتين و رتبه اي كه بهم دادين تشكر ميكنم به اميد كلير شدن همه دوستان عزيزم.
***2013AS4 / تعداد 2نفر/ آنکارا / مصاحبه W1 فوريه/برگه صورتي
رتبه:
77
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-18 ساعت 20:30)Alirezaa2013 نوشته: (2013-07-18 ساعت 18:22)lonelyman نوشته: (2013-07-18 ساعت 18:17)گل نهال نوشته: [quote='lonelyman' pid='377798' dateline='1374155063']
مگه شما هم ستاره دار كلير شديد؟؟؟!!! چرا نميگيد خوشحال بشيم؟
با پيگيري توسط ايميل و پاسخ با ايميل بدون اعلام تو سايت
هوراااااااااااااااااااااااااااا هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااlonelyman عزيز خيلي بهتون تبريك ميگم
اميدوارم در همه مراحل زندگي جديد موفق و پيروز باشيد.
از شما و بابك عزيز و همچنين mehrana و gifa عزيز بابت لطفي كه بهم داشتين و رتبه اي كه بهم دادين تشكر ميكنم به اميد كلير شدن همه دوستان عزيزم.
عليرضا جان ممنون از لطفت
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013