کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-07-18 ساعت 18:02)Ali.US نوشته:  [
(2013-07-18 ساعت 17:14)joody نوشته:  دوستاي گلم سفارت بالاخره جواب ايميل آخريم رو داد ويزاي من و بچه ها آماده ست و فقط مال همسرم مونده
بچه ها .... هوراااااااااااااااااااااااااااااااااا هورااااااااااااااااااااااااااااااا
خدايااااااااااا همينم شكرت ممنونم

جودی عزیز با شنیدن این خبر واقعأ سورپرایز شدم. انشاألله ویزای همسرتون هم آماده میشه. اینم تقدیم به شما. هوراااااااااااااااااااااااااااااا[/color]

خيلي ممنونم دوست عزيز Big Grinاز دعاهاي شما بوده واسه خانواده م

(2013-07-18 ساعت 18:08)اریوبرزن نوشته:  [عکس: go1.jpg] محمد و joody عزیز با آرزوی بهترینها تقدیم به شما

مرسي دوست مهربونم واقعا ممنون
$$Case num : 50
Interview date :14march2013
3people are cleared and 1 person is pending
Live in seattle
(2013-07-18 ساعت 18:03)lonelyman نوشته:  اين هورا م مخصوص yaszamansani عزيز كه فكركنم كسي متوجه پستي كه گذاشت نشد:
هوووووووووووووورررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

(2013-07-18 ساعت 18:08)lonelyman نوشته:  مخصوص mrr777 و joody عزيز:
هووووووووووووررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااا

دوستان اينطور كه معلومه بدون اعلام شماره هم سفارتخونه ها توي ايميل ممكنه بگن ويزاي تعدادي از افراد كيس حاضره و ميشه رفت گرفت يعني همون اتفاقي كه براي yaszamansani و mrr777 -joody و من افتاده.
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
بچه ها فکر کنم این هفته نوبت yaszamansani عزیز باشه که براش هورررررا بکشیم

(2013-07-18 ساعت 18:14)lonelyman نوشته:  دوستان اينطور كه معلومه بدون اعلام شماره هم سفارتخونه ها توي ايميل ممكنه بگن ويزاي تعدادي از افراد كيس حاضره و ميشه رفت گرفت يعني همون اتفاقي كه براي yaszamansani و mrr777 -joody و من افتاده.

مگه شما هم ستاره دار كلير شديد؟؟؟!!! چرا نميگيد خوشحال بشيم؟
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
بچه ها خوشحالم...............خیلی خوشحال ............حس خوبی دارم .......انرژی موج میزنه......خیلی وقت بود اینجوری انرژی نگرفته بودم ... الان امید هممون به فردا و فردا ها بیشتر شده ..

خدایا، امید هیچکدوممون نا امید نشه..
آمین
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
(2013-07-18 ساعت 18:17)گل نهال نوشته:  
(2013-07-18 ساعت 18:14)lonelyman نوشته:  دوستان اينطور كه معلومه بدون اعلام شماره هم سفارتخونه ها توي ايميل ممكنه بگن ويزاي تعدادي از افراد كيس حاضره و ميشه رفت گرفت يعني همون اتفاقي كه براي yaszamansani و mrr777 -joody و من افتاده.

با پيگيري توسط ايميل و پاسخ با ايميل بدون اعلام تو سايتShy
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
(2013-07-18 ساعت 18:22)lonelyman نوشته:  

پس مرد تنها شما هم که

هوووووووووووووووووووووووووووووووووورررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااا

لازمی Big Grin

مبارکتون باشه Smile
(2013-07-18 ساعت 18:08)lonelyman نوشته:  مخصوص mrr777 و joody عزيز:
هووووووووووووررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااا

مرسي دوست مهربونم ايشالا واسه شما هورا بكشم به زوديWink
$$Case num : 50
Interview date :14march2013
3people are cleared and 1 person is pending
Live in seattle
(2013-07-18 ساعت 18:33)babak_1363 نوشته:  
(2013-07-18 ساعت 18:22)lonelyman نوشته:  

پس مرد تنها شما هم که

هوووووووووووووووووووووووووووووووووورررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااا

لازمی Big Grin

مبارکتون باشه Smile
خداروشکرتبریکککککککککککککککککککککککککککککککککک
رفتید شارلوت خبرمون کنید
تشکر کنندگان: گل نهال ، lonelyman ، b_argi ، babak_1363 ، SHABAH51 ، Alirezaa2013 ، رجبعلی ، aghaghia
(2013-07-18 ساعت 17:23)yaszamansani نوشته:  
(2013-07-18 ساعت 17:03)babak_1363 نوشته:  
(2013-07-18 ساعت 16:59)mrr777 نوشته:  سلام به همه دوستان عزیز

قبل از هر چیز اجازه بدید از غیبت یه خورده طولانیم در این تاپیک عذر خواهی کنم چون خیلی عصبی بودم و نمی خواستم دوستان رو با پستهام ناراحت کنم.

به همه دوستانی که در این مدت کلیر شدن تبریک می گم. و یک هورای قرمز براشون:

هوررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

در ضمن بگم که ایمیلهای ما بالاخره به نتیجه رسید و سفارت امروز در جواب آخرین ایمیل ما نوشت که ویزای خانمم Joody که برنده اصلیه و بچه ها حاضره و می تونیم بریم بگیریم

پس دوباره:

هوررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

جا داره که یه هورای بنفش برای عضو بی خواب ،جودی و بچه های عزیزشون بکشم Big Grin

هوووووووووووووووووووووووووووووووووووووررررررررررررررررررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

مبارکتون باشه Smile
دوست عزيز تبريككككككككككككككك فراوان.به من هم همينو كفتن .
هوررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
تبریک به دوستانی که کلیر شدن :جودی عزیز ،آقا محمد که به زودی ویزاش میاد ،,shatsi,Ali .usبه سلامتی .
باور کنید هر هفته که کلیر شدن بچه های لاتاری رو می بینیم کلی خوشحال می شم .برای چند لحظه خودمو یادم میره .با انرژی های مثبتتون انرژی می گیرم .ممنون .فقط اگه تونستید تو دعاهاتون منم دعا کنید.مرسی .مخصوصا شما آقای فضلی تو خدا خدا کردناتون منم اگه شد یاد کنید.بازم ممنون .به امید اینکه هممون این دوران سخت رو زودتر پشت سر بگذاریم .آمین
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
(2013-07-18 ساعت 18:48)usa lover نوشته:  https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/S...MWCuebHqOw==
من هر چقدر این سایت رو چک میکنم
زمانی که کیس نامبر رو وارد میکنم و submit رو میزنم از دیشب همش یک پیغام میده application error
میشه راهنمایی کنید

من همین الان سایتوبازکردم و حتی ازدیشب هرگزاین پیامونمیده کمی روی کیس نامبری که واردمیکنید دقت کنید

به جای as
یه وقت a5 ننوشته باشید
گاهی هم ممکنه ازسیتمتون باشه کاری نداره ازجایی دیگه سایتوچک کنید
تشکر کنندگان: usa lover ، b_argi ، babak_1363 ، lonelyman ، aghaghia ، soruosh
(2013-07-18 ساعت 18:11)sepidarx نوشته:  فکر کنم سفارت مشتی موتورارو روشن کرده.ایمیل زدم بهشون که من پاس بابارو عوض کردم و این صحبتا تا فرستادم جواب دادن Thank You
Smile)

سلام Smile خيلي هم خوب فقط جهت اطمينان بيشتر صفحه اول باسبورت باباجان رو براشون ايميل كن و ازشون بخواه تو سيستم cscشماره جديد باسبورت رو لحاط كنن Smile موفق باشي..
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
خدایااااااااااااااااااااااااااااااااا
این یدونه مخصوص رجبعلی و یلدا91 بود
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
(2013-07-18 ساعت 17:25)kambiz12 نوشته:  
(2013-07-18 ساعت 17:12)گل نهال نوشته:  
(2013-07-18 ساعت 17:10)kambiz12 نوشته:  سلام بر همگی دوستان منتظر
ما هم چهارشنبه هفته پیش در سفارت ارمنستان برگ آبی گرفتیم و به جمع شما پیوستیم.
در مصاحبه سفارت، آدرس جدیدی برای اقامت و دریافت مدارک ارائه کردیم که متاسفانه تلفن را اشتباهی دادیم. به نظرتون چکار میشه کرد ؟ آیا میشه با ایمیل اعلام کنم ؟
با تشکر و به امید کلیر شدن همگی
شما تا توي فرودگاه آمر.يكا هم ميتونيد آدرس و تلفن رو تغيير بديد ، نگران نباشيد

یعنی در مورد آدرسی که داده ایم تحقیقی نمی کنند؟ تماسی ؟ ممنون میشم اگر کسی تجربه ای داره
عزیزاوناوقت نمیکنن به پرونده هارسیدگی کنن چه برسه بخوان شماره تلفنهاروتحقیق کنن خیالتون راحته راحت حتی اگرشماره درست هم میدادید وقت نمی کردن باتون تماس بگیرن همون بهترکه اشتباه دادین
تشکر کنندگان: b_argi ، babak_1363 ، SHABAH51 ، Alirezaa2013 ، zohre02 ، kambiz12

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان