کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
خدایااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
.
.
.
.
دیگه حنجره واسم نــــَــمونده
تمومش کـــــــــــــــــــــــــــــن
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
(2013-07-31 ساعت 18:58)mohammad fazli نوشته:  
.
.
.
.
دیگه حنجره واسم نــــَــمونده
تمومش کـــــــــــــــــــــــــــــن

دوست من ما به یه آپدیت هم راضی هستیم سفارش ما رو هم بکنید.
کیس نامبر: 2013AS000085xx • دیدن قبولی: جولای• ارسال فرمها: سپتامبر با DHL• مقصد: سیاتل • محل مصاحبه ابوظبی هفتهٔ سوم جون • برگه آبی • کلیر 15 آگوست بعد از 58 روز انتظار
سلام من امروز یه ایمیل به سفارت زدم بعد از جوابشون نوشتن قبل از هر سوال به یه سایت که faqs داخلش بود برین این واسه چیه ؟ کسی تازگی ایمیل نزده که این متنو بعد از جواب واسش داده باشن ؟
کیس نامبر :4000 . مصاحبه : هفته 2 فوریه . سفارت انکارا
تشکر کنندگان: babak_1363 ، amairmonre ، morvarid1364 ، Alirezaa2013 ، b_argi ، lonelyman ، negar_karimi6 ، zohre02
(2013-07-31 ساعت 16:19)babak_1363 نوشته:  
(2013-07-31 ساعت 16:12)zohre02 نوشته:  
(2013-07-31 ساعت 15:58)sina99 نوشته:  
(2013-07-31 ساعت 15:53)zohre02 نوشته:  
(2013-07-31 ساعت 15:34)sina99 نوشته:  سلام دوستان
10 april مصاحبه داشتم و تا الان آپدیت نشده بودم.
دیروز ایمیل تکمیل شدن administrative process برای من ارسال شد و گفته برای گرفتن ویزا به سفارت(آنکارا) مراجعه کن، اما هنوز تو سایت ceac.state.gov ایشود نشد و فقط آپدیت شده. سایت سفارت (آنکارا) هم که هنوز کیس نامبر منو نزده.
تکلیف من چیه ؟ کلییر شدم به نظر شما؟

در جواب ایمیلتون بهتون اعلام کردند؟

بله در جواب یه سوال که از طریق سایت سفارت پرسیده بودم، گفتن که تکمیل شده!

مبارک باشه هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا، پس اینطور که معلومه امکان داره بدون آپدیت هم کلیر کنند

ایشون آپدیت شدن ، سوالشون این بوده که چرا ایشود نشدن! که این دوستمون همونطور که شاتسی عزیز هم گفت باید پاسشون رو تحویل بدن تا ایشود بشن Smile
Big Grin

زهره خانم منظورشون آپديت هاي قبل از اين آخرين آپديت بود.

شما راست ميكين اما حق با ايشونهBig Grin
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
این فونت شماره 48 کجاست؟!!! نه 48 کمه 98
کجاست که باهاش بزرگ اینجا بنویسم " التماس دعا "
(2013-07-31 ساعت 19:06)ali2013-13 نوشته:  سلام من امروز یه ایمیل به سفارت زدم بعد از جوابشون نوشتن قبل از هر سوال به یه سایت که faqs داخلش بود برین این واسه چیه ؟ کسی تازگی ایمیل نزده که این متنو بعد از جواب واسش داده باشن ؟

دوست عزیز شما کدوم سفارت هستین ؟ آنکارا؟ میشه لطف کنید امضاتونو تکمیل کنید Smile
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
کد:
سلام دوستان
،نفراصلي كيس ماامروزبعدازحدود٣ماه بتاريخ ٣١جولاي اپديت شد?
چندماهه که بنا به دلایل پیچیده ای از کارم استعفا دادم × چند روزه که خونه رو اجاره دادیم × از همون وقت به صورت موقت در خانه عزیزی مستقر شدیم× همسر گرامی ماشین اش رو فروخت× تقریباً کلیه وسایل زندگی رو فروختیم یا به دوست و دشمن(!) هدیه دادیم× و این وسط تقریباً تمام اتفاقاتی که نباید رخ میداد ،رخ داد!×
همسرم می پرسه : اگه به احتمال یک در هزار نتونیم ویزا بگیریم چی می شه؟ و بنده پاسخ میدم: دکمه Undo رو میزنیم برمیگردیم جای قبلی. خدای نکرده مرگ نیست که راه برگشت نداشته باشه!
خداوکیلی با این روحیه ای که من دارم یونایتد استیتز دلش میاد خودش و آینده اش رو از آدم با روحیه ای مثل من محروم کنه؟
(در پایان مطلب احساس کردم اعتماد به نفسم هم زیادی بالاست، قابل توجه آفیسر محترم پرونده!)
تنها چیزی که ممکنه برام مشکل ساز بشه مشکل خودبزرگ بینی یه!TongueTongueTongue
2013AS81xx/Yerevan/3Person/Int:W1 June/Visa:Soon
جامانده از ویزا در آخر سپتامبـــــر
شبــه سفـــرنامه

زندگـــی را با بازیهای عجیب اش بپذیر Cool
F2a:5th November 2013  .....اپروو شده بعد از 18 ماه Tongue
نامه کامپلیت: 11 آگوست 2015
نامه مصاحبه: 2 فوریه 2016
وقت مصاحبه: اواخر مارچ 2016 آنکارا
با این دلی که شما دارید،شیر در مقابل شما سوسکه
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
(2013-07-31 ساعت 19:22)behnoush b نوشته:  
کد:
سلام دوستان
،نفراصلي كيس ماامروزبعدازحدود٣ماه بتاريخ ٣١جولاي اپديت شد?

تبریک دوست عزیز امروز برنده اصلی کیس ما هم آپدیت شد تو این ماه 5 ام بچمون -23 هممون و امروز هم من به تنهایی آپ شدم .خدا میشه این جمعه خبرهای خوب بیاد Smile
CATEGOATY:F2A
periority date:21 oct
approval:8nov
nvc case number:13 december
case no:ANK201384****
جامانده از لاتاری 2013
(2013-07-31 ساعت 19:30)SHABAH51 نوشته:  چندماهه که بنا به دلایل پیچیده ای از کارم استعفا دادم × چند روزه که خونه رو اجاره دادیم × از همون وقت به صورت موقت در خانه عزیزی مستقر شدیم× همسر گرامی ماشین اش رو فروخت× تقریباً کلیه وسایل زندگی رو فروختیم یا به دوست و دشمن(!) هدیه دادیم× و این وسط تقریباً تمام اتفاقاتی که نباید رخ میداد ،رخ داد!×
همسرم می پرسه : اگه به احتمال یک در هزار نتونیم ویزا بگیریم چی می شه؟ و بنده پاسخ میدم: دکمه Undo رو میزنیم برمیگردیم جای قبلی. خدای نکرده مرگ نیست که راه برگشت نداشته باشه!
خداوکیلی با این روحیه ای که من دارم یونایتد استیتز دلش میاد خودش و آینده اش رو از آدم با روحیه ای مثل من محروم کنه؟
(در پایان مطلب احساس کردم اعتماد به نفسم هم زیادی بالاست، قابل توجه آفیسر محترم پرونده!)

شبح جان آفرین ،آفرین به این روحیه! Smile خعلی ،خعلی از این Undo خوشم اومد!! Big Grin Tongue
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
تشکر کنندگان: SHABAH51 ، ojee ، mrr777 ، morvarid1364 ، rozelo ، daad ، so_ar ، Alirezaa2013 ، b_argi ، e76779 ، manila ، lonelyman ، ikamaly ، r91 ، shatsi ، negar_karimi6 ، آنی ، zohre02 ، lilistar
(2013-07-31 ساعت 19:33)پدی نوشته:  با این دلی که شما دارید،شیر در مقابل شما سوسکه

البته دو دسته از انسانها در مقابل اتفاقات خیلی شجاعانه رفتار می کنند 1- شجاع ها! 2-دیوانگان! شایدم من از دسته دوم باشم ، خدا رو چه دیدی پدی جانBig Grin
شبــه سفـــرنامه

(2013-07-28 ساعت 13:16)سمیرا صدیقی نوشته:  
(2013-07-28 ساعت 03:04)SK89 نوشته:  
(2013-07-28 ساعت 00:08)سمیرا صدیقی نوشته:  دوستای منتظرم کسی از پیکاب پاسپورت اطلاعاتی داره میشناسه ؟

از آزانس ج.ب شنیدم هر پاس رو 70 چوق میگیرند و هفته دیگه میارن راست یا دروغش با خدا

دوست عزیز از اطلاعات دقیقی که دادی ممنونمCool

(2013-07-31 ساعت 19:30)SHABAH51 نوشته:  چندماهه که بنا به دلایل پیچیده ای از کارم استعفا دادم × چند روزه که خونه رو اجاره دادیم × از همون وقت به صورت موقت در خانه عزیزی مستقر شدیم× همسر گرامی ماشین اش رو فروخت× تقریباً کلیه وسایل زندگی رو فروختیم یا به دوست و دشمن(!) هدیه دادیم× و این وسط تقریباً تمام اتفاقاتی که نباید رخ میداد ،رخ داد!×
براي دوست با روحيه اي مثل شما در اين وقت عزيز دعا ميكنم
اي خدااااااااااااااااااااااااااااااااا
تمامي منتظران و بخصوص اين دوست عزيز را كمكشون كن تو اين مسير ثابت قدم باشند وهر چه زودتر كلير بشند.
تشکر کنندگان: SHABAH51 ، babak_1363 ، tabim4 ، morvarid1364 ، rozelo ، daad ، Alirezaa2013 ، b_argi ، e76779 ، manila ، mrbonbon ، lonelyman ، zohre02 ، negar_karimi6
amairmonre عزیز ممنون از لطف و محبتت...آرزو کنیم به زودی همگی با هم کلیر شویم ...به امید روزهای زیبا برای همه دوستان به ویژه تو دوست گرامی Smile
شبــه سفـــرنامه

صرفاً برای زنگ تفریح و مزاح:
این خبر امروز در رسانه های بین المللی منتشر شد:
دانشجویی به نام چاگ احتمالا کره ای یا چینی که ادعا کرده طی 4 روز اقامت اجباری در بازداشتگاه مجبور شده از بی آبی ادرار خودش را بخوره بعد از دریافت 4 میلیون دلار از دولت آمریکا رضایت داد.
با خوندن این خبر دیگه شکی ندارم که آمریکا سرزمین فرصتهاستBig Grin من بودم به 100 هزاردلار هم رضایت میدادم و میگفتم God bless me (خدا بده برکت) شما چی!؟

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان